ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک در مورد ارسال sms و تلفن گویا در سايت شخصي

AHMADUSE
20-10-2007, 13:01
با عرض سلام
مخواستم بدونم چگونه میشه از یه سایت شخصی sms به اعضا یا به دیگران ارسال کرد لطفا راهنمایی کنید
در موری تلفن گویا متصل به سایت هم ی توضیح بدید میخوام تو سایتم این قابلیت رو داشته باشه که اعضا یا دیگران از تلفن گویای سایت استفاده کنند مثلا وقتی تماس گرفتند با دادن یک کد تلفن گویا نمرات موجود در سایت را برای آنها بخواند
خواهشا توضیح دهید

my friend
20-10-2007, 20:06
اس ام اس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تلفن گویا:
فکر کنم باید با مخابرات هماهنگ کنی.

AHMADUSE
20-10-2007, 23:06
ممنون از راهنماييت اما
من ميخواستم تلفن گويا رو برنامه نويسي كنم نه اينكه يه نرم افزار بگيرم نصب كنم...
راجع به اس ام اس هم همينطور......

my friend
20-10-2007, 23:24
تا اونجایی که من اطلاعات دارم ، برای اس ام اس باید به مخابرات مراجعه کرد (که البته اون لینکی که بهتون دادم مربوط میشه به افرادی که از مخابرات سرویس اس ام اس گرفتن ، یه جورایی نماینده مخابرات هستن)

تلفن گویا هم فکر نمیکنم که به سرور ربطی داشته باشه و تجهیزاتش رو باید از مخابرات گرفت فکر کنم...

شما بهتره یه سر به مرکز مخابرات بزنید و اونجا این سوال ها رو بپرسید... مسلما سریع تر به جواب میرسید.
(پس از رسیدن به جواب ، لطفا پاسخ رو همینجا بزارید تا بقیه هم استفاده کنند.)

AHMADUSE
20-10-2007, 23:39
سلام
عزيز اگه به مخابرات بايد رفت كه هيچ ميرم حتما ...........
اما من منظورم اين نرم افزارهاي تلفن گويا هست كه خيلي ها استفاده ميكنن..........

my friend
21-10-2007, 08:42
انجمن درخواست نرم افزار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AHMADUSE
22-10-2007, 12:49
سلام
آقا فدات بشم من نرم افزار نمیخوام راجع برنامه نویسی تلفن گویا اطلاعات میخواستم

my friend
22-10-2007, 19:18
یه بار میگی نرم افزار میخوای ، یه بار میگی نمیخوای!!!
اینی که شما میخوای فکر نمیکنم به برنامه نویسی سرورساید ربطی داشته باشه (99.9999%)
شاید اگه تو انجمن برنامه نویسی (c, C#, C++, Vb و غیره) مطرح کنی به نتیجه برسی...