مشاهده نسخه کامل
: کدوم سیستم مدیریت محتوا بهتر است
سلام
من تا حالا چند تایی سیستم مدیریت محتوا دیده ام که و با نیوک هم کار کرده ام به نظر شما کدوم سیستم مدیریت بهتر است جوملا یا مامبو یعنی اینکه کدوم بیشتر امکانات دارند و پشتیبانی بهتری دارند من به سایت ایرانی مامبو سر زدم و امکانات زیاد و دسته بندی شده ای داشت اما جوملا اینطور نبود در همین انجمن از جوملا خیلی یاد می کنند حالا بهتر است از کدوم استفاده کنم به نظر شما سایتی که می خواهم طراحی کنم مختص به یک چیز نیست و دارای محتوای زیاد راستی من می خواهم مدیران زیادی را برای طراحی و کمک در اداره سایت به خدمت بگیرم و می خواهم سطح دسرسی هر کدوم رو خودم بگم بهتر اس از کدو استفاده کنم .
راستی اگر می شود آموزش نصب جوملا بر روی سیستم شخصی را برای من بزارید ( اگر می شود لینک اصلی
آموزش )
ایا می شود از قالب های مامبو برای جوملا و بر عکس استفاده کرد کامپونت و ماژول ها جطور
آینده کدوم بهتر است مامبو یا جوملا
J A V I D
19-10-2007, 16:35
مامبو سيستم خيلي پيشرفته اي و امكانات زيادي داره و به همون نسبت سيستم سنگينيه ...
از نظر من به هيچ عنوان از نيوك ها استفاده نكنيد ... چون پشتيباني درستو حسابي ندارن و پر از باگ ...
جوملا نسبت به مامبو داراري امكانات كمتري و بيشتر به درد سايت هاي وبلاگ مانند مي خوره ...
ایا می شود از قالب های مامبو برای جوملا و بر عکس استفاده کرد کامپونت و ماژول ها جطور
آینده کدوم بهتر است مامبو یا جوملا
در مورد قالب و ماژول كه مي شه ولي بايد تبديل كرد كه دردسرش زياد و بايد با نحوه كار ديتا بيس ها و زبان برنامه نويسي آشنايي داشته باشيد به اين راحتي نمي شه ماژول ها رو به هم تبديل كرد ..
در كل اين دو تا سيستم به نظر من اصلا با هم قابل مقايسه نيستن ! آينده هم خدا داند !
Mohsen khan
19-10-2007, 17:21
مامبو سيستم خيلي پيشرفته اي و امكانات زيادي داره و به همون نسبت سيستم سنگينيه ...
از نظر من به هيچ عنوان از نيوك ها استفاده نكنيد ... چون پشتيباني درستو حسابي ندارن و پر از باگ ...
جوملا نسبت به مامبو داراري امكانات كمتري و بيشتر به درد سايت هاي وبلاگ مانند مي خوره ...
در مورد قالب و ماژول كه مي شه ولي بايد تبديل كرد كه دردسرش زياد و بايد با نحوه كار ديتا بيس ها و زبان برنامه نويسي آشنايي داشته باشيد به اين راحتي نمي شه ماژول ها رو به هم تبديل كرد ..
در كل اين دو تا سيستم به نظر من اصلا با هم قابل مقايسه نيستن ! آينده هم خدا داند !
در خصوص سيستم هاي مديريت سايت ، من با برخي نظرات شما مخالفم
من با هر دو سيستم بصورت آنلاين كار كردم .
همون طور كه شما هم مي دونيد ، جوملا برگرفته از مامبو هستش
ولي با در دو گره متفاوت داره پيشرفت مي كنه
از نظر امكانات ، جوملا چيزي از مامبو كم نداره و بصورت منظم ،پلاگين ها و كامپوننت هاي بسيار خوبي
براي جوملا عرضه مي شود
كه براي ساختن هر نوع سايتي ، مناسب است .
اينكه جوملا براي ساحتن وبلاگ مناسبه ، كمي كم لطفي است
با جوملا مي شه ، سايت هاي خبري ،سايت هاي عرضه فيلم و موسيقي
سايت هاي با آلبوم عكس ، فروشگاه اينترنتي و ... چيزهاي مختلف طراحي كرد .
J A V I D
19-10-2007, 20:32
در خصوص سيستم هاي مديريت سايت ، من با برخي نظرات شما مخالفم
من با هر دو سيستم بصورت آنلاين كار كردم .
همون طور كه شما هم مي دونيد ، جوملا برگرفته از مامبو هستش
ولي با در دو گره متفاوت داره پيشرفت مي كنه
از نظر امكانات ، جوملا چيزي از مامبو كم نداره و بصورت منظم ،پلاگين ها و كامپوننت هاي بسيار خوبي
براي جوملا عرضه مي شود
كه براي ساختن هر نوع سايتي ، مناسب است .
اينكه جوملا براي ساحتن وبلاگ مناسبه ، كمي كم لطفي است
با جوملا مي شه ، سايت هاي خبري ،سايت هاي عرضه فيلم و موسيقي
سايت هاي با آلبوم عكس ، فروشگاه اينترنتي و ... چيزهاي مختلف طراحي كرد .
حرف شما درست ولي با ام تي هم مي شه اين مدل سايت ها كه فرموديد ايجاد كرد مورد كاربري جوملا رو من بيشتر تو سايت هاي وبلاگ مانند ديدم . رو اين حساب اين حرفو زدم البته بنده از جوملا دل خوشي ندارم ...
من بیشتر از مامبو استفاده میکنم و اون رو هم توصیه میکنم.
J A V I D
19-10-2007, 21:55
من بیشتر از مامبو استفاده میکنم و اون رو هم توصیه میکنم.
مامبو خوبه خيلي كامله ولي خيلي سنگينه واسه اينترنت زغالي ايران !
Mohsen khan
19-10-2007, 23:10
حرف شما درست ولي با ام تي هم مي شه اين مدل سايت ها كه فرموديد ايجاد كرد مورد كاربري جوملا رو من بيشتر تو سايت هاي وبلاگ مانند ديدم . رو اين حساب اين حرفو زدم البته بنده از جوملا دل خوشي ندارم ...
چظور ؟مشكل خاصي باهاش داشتين
من كه خيلي استفاده خوبي ازش كردم و مشكلي باهاش نداشتم
سلام
از حمتون تشکر می کنم برای جواب دادن به این سوال چون خیلی ها با این مشکل دارند
به نظر شما حالا از کدوم استفاده کنم سرعت اینترنت در شهر ما را بر مبنای 3kb بگیرید ایا از مامبو استفاده کنم یا از جوملا
راستی مامبو زبان فارسی رو خوب پشتیبانی میکند و کنترل پنل اون هم فارسی است و اگر می شود چند سایت که با مامبو درست شده اند را لینک بدهید
باتشکر
J A V I D
19-10-2007, 23:51
سلام
از حمتون تشکر می کنم برای جواب دادن به این سوال چون خیلی ها با این مشکل دارند
به نظر شما حالا از کدوم استفاده کنم سرعت اینترنت در شهر ما را بر مبنای 3kb بگیرید ایا از مامبو استفاده کنم یا از جوملا
راستی مامبو زبان فارسی رو خوب پشتیبانی میکند و کنترل پنل اون هم فارسی است و اگر می شود چند سایت که با مامبو درست شده اند را لینک بدهید
باتشکر
ببين دوست عزيز به نظر من سيستم مديريت محتواي يه سايت مثل گوشي موبايل مي مونه و خيلي سليقه ايه ... به نظر من اول جفتشو آفلاين نصب كن ببين با كدومش راحت تري بعد همون رو سايتت نصب كن !
خیلی ممنون
اما چند سوال داشتم اون اینه که شما گفتید که از جوملا دل خوشی ندارید
و دوم اینکه در مامبو می تونیم از تبلیغات سایت سوران استفاده کرد
BioHazard
20-10-2007, 06:21
سلام
جاوید جان بر عکس گفتی اگه یک سری به Milw0rm یا Securityfocus بزنی میبینی که ناک (یا همان نیوک) پشتیبانی خیلی خوبی داره و ورژن های جدید فعلا باگ نداده
ولی مامبو هر پلاگینی که براش میاد یک باگ داره
بله !
یک ماژول می سازید و در قسمت html کد تبلیغات را وارد می کنید بعد هر جایی که از سایت خواستید می تونید نمایش بدید
J A V I D
20-10-2007, 10:38
خیلی ممنون
اما چند سوال داشتم اون اینه که شما گفتید که از جوملا دل خوشی ندارید
و دوم اینکه در مامبو می تونیم از تبلیغات سایت سوران استفاده کرد
يه سايت بر اساس جوملا داشتم همين جوري الكي تركيد !... هر كاري كردم نتونستم درستش كنم ! سوال دومتون هم كه دوستان پاسخ دادن .
سلام
جاوید جان بر عکس گفتی اگه یک سری به Milw0rm یا Securityfocus بزنی میبینی که ناک (یا همان نیوک) پشتیبانی خیلی خوبی داره و ورژن های جدید فعلا باگ نداده
ولی مامبو هر پلاگینی که براش میاد یک باگ داره
مسئله اينجاست كه صد مدل نيوك داريم تا شما كدومشو بفرماييد !
BioHazard
20-10-2007, 12:53
يه سايت بر اساس جوملا داشتم همين جوري الكي تركيد !... هر كاري كردم نتونستم درستش كنم ! سوال دومتون هم كه دوستان پاسخ دادن .
مسئله اينجاست كه صد مدل نيوك داريم تا شما كدومشو بفرماييد !
Phpnuke :31:
ولی از همه بهتر Wordpress هست که باگ هم نداده. میتونی Phpbb یا SMF به عنوان فرم کنارش نصب کنی :8:
وردپرس سیستم قوی و خوبی داره و بزرگترین مزیتش که من فکر می کنم حتی نسبت به صفحات استاتیک mt بهتر ایندکس میشه :18:
خیلی راحت و خوب عمل می کنه !
به قول دوستان قدیم با پلاگین هاش میشه فیل هم هوا کرد ، به مدت 1 سال باهاش کار کردم و تنها مشکلی که باهاش داشتم وبلاگ مانند بودن اون بود . به صورتی که بعد از تعویض قالب و تغییرات زیاد باز هم مشخص بود که وردپرسه !!! :13:
ولی از نظر راحت بودن وانتشار مطلب راحت راحته :11:
بعد از اون از مامبو استفاده کردم که هفته اول فقط وقتم رو توش میگذروندم که بدونم چی به چی ربط داره حالا خوبیش این بود که فارسی کامل بود :8:
الان بعد از 18 ماه واقعاً ازش راضیم هر کاری که بخوای میتونی باهاش انجام بدی ولی باید یکم اطلاعات سایتیت !! رو بالا ببری والا نمی تونی باهاش کارکنی :5:
بهتره با سیستم های مختلف ور بری و اگه خوب راه افتادی بری با مامبو کارکنی !!
جوملا به نظرم فرقی با مامبو نداره ولی این اواخر از نظر استفاده مامبو رو رد کرده و به نظرم به خاطر ماژول ها و کامپوننت های فراوونشه که باز هم عقیده دارم این افزایش استفاده توی سایت های خارجی بوده نه فارسی :13:
خلاصه اگه از مامبو و جوملا و وردپرس استفاده کنید حداقل پشیمون نمیشید !!
راستی mt رو چون باهاش کار نکردم چیزی نگفتم به نظرم یکم سیستم استاتیک و روش ارسال مطلب اون قدیمی شده مگه عوض شده باشه :20:
BioHazard
20-10-2007, 20:13
وردپرس سیستم قوی و خوبی داره و بزرگترین مزیتش که من فکر می کنم حتی نسبت به صفحات استاتیک mt بهتر ایندکس میشه :18:
خیلی راحت و خوب عمل می کنه !
به قول دوستان قدیم با پلاگین هاش میشه فیل هم هوا کرد ، به مدت 1 سال باهاش کار کردم و تنها مشکلی که باهاش داشتم وبلاگ مانند بودن اون بود . به صورتی که بعد از تعویض قالب و تغییرات زیاد باز هم مشخص بود که وردپرسه !!! :13:
ولی از نظر راحت بودن وانتشار مطلب راحت راحته :11:
بعد از اون از مامبو استفاده کردم که هفته اول فقط وقتم رو توش میگذروندم که بدونم چی به چی ربط داره حالا خوبیش این بود که فارسی کامل بود :8:
الان بعد از 18 ماه واقعاً ازش راضیم هر کاری که بخوای میتونی باهاش انجام بدی ولی باید یکم اطلاعات سایتیت !! رو بالا ببری والا نمی تونی باهاش کارکنی :5:
بهتره با سیستم های مختلف ور بری و اگه خوب راه افتادی بری با مامبو کارکنی !!
جوملا به نظرم فرقی با مامبو نداره ولی این اواخر از نظر استفاده مامبو رو رد کرده و به نظرم به خاطر ماژول ها و کامپوننت های فراوونشه که باز هم عقیده دارم این افزایش استفاده توی سایت های خارجی بوده نه فارسی :13:
خلاصه اگه از مامبو و جوملا و وردپرس استفاده کنید حداقل پشیمون نمیشید !!
راستی mt رو چون باهاش کار نکردم چیزی نگفتم به نظرم یکم سیستم استاتیک و روش ارسال مطلب اون قدیمی شده مگه عوض شده باشه :20:
تایید میشه :31::8::8:
من به شخصه جوملا را پیشنهاد میدم
به خاطر آسونی ، قالب و کامپونت فراوان
پشتیبانی خوب
موفق باشید
جوملا را پیشنهاد می کنم. به خاطر آسانی در نصب، کامپوننت و ماژول فراوان. می تونی برای هر سایتی ازش استفاده کنی. اگر سایت خبری می خوای کامپوننت آی جوملا هست. به نظر من اگر اطلاعات در مورد Php هم نداشته باشی می توانی توش تغییرات بیاری.
amin2000
24-10-2007, 19:02
آموزش نصب مامبو و جوملا رو هم بدید
راستی روی هاست های مجانی کار میکنند.اگه بله نام ببرید.
سپاس:11:
soleares
24-10-2007, 19:07
مووبل تایپ هم خوبه که ...
اصلا چرا از نرم افزار های پولی استفاده نمی کنی؟
J A V I D
24-10-2007, 19:23
دوستان يكم اشتباه شدند مثل اينكه از نظر من يه سيستم مديريت محتوا نسخه اصليش با نسخه فارسيش خيلي با هم فرق دارن !!! و من نظرياتم رو بر اساس ورژن هاي فارسي گفتم ...
Mohsen khan
24-10-2007, 19:44
آموزش جوملا هست
قبلا قرار داديم
amin2000
25-10-2007, 20:51
ممنون میشم که به من آدرس رو بدید
بازم سپاس:11:
Mohsen khan
25-10-2007, 21:40
ممنون میشم که به من آدرس رو بدید
بازم سپاس:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lord.potter
01-11-2007, 19:00
نظرتون در مورد ای107 و زوپس چیه؟
tabriz-info
19-11-2007, 10:38
لطفا لینک سایتهای مامبو و جولا رو بدید
یعنی اگه آموزشی داشتن
Mohsen khan
19-11-2007, 13:50
سايت مامبو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت جوملا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپيك همين انجمن
سیستم مدیریت جوملا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با درود
دوستان اينگار دعوا رو مامبو و جملا است نه سيستم مديريت محتوا اگه يه نظر سنجي بزاريد و دلايل منطقي گفته بشه خيلي خويه .
من خودم سيستم پارسي پي-اچ-پي را پيشنهاد ميکنم که کار دوست خوبم ساسان است . اين برنامه به فارسي نوشته شده و اصلا ترجمه نيست با مديريت بسيار راحت و آسان .
بعد ازون ديتالايف را پيشنهاد ميدم چون مديريتش خيلي راحت تر از مامبو و جملا و نيوک و ... غيره هستش
ايناي که گفتم را خودم در مدت 1 ماه آزمايش کردم .
چه روي لوکال چه آنلاين . اما همانظور که دوستان گفتند انتخاب سيستم مديريت محتوا سليقه اي است و همچنين نياز ما و امکانان هاست ما .
سايت پارسي php
سايت ديالايف انجين
حالا به خودتون بستگي دارده . تمام اين مطالب نظر شخصي من بود
Mohsen khan
20-11-2007, 07:42
با درود
دوستان اينگار دعوا رو مامبو و جملا است نه سيستم مديريت محتوا اگه يه نظر سنجي بزاريد و دلايل منطقي گفته بشه خيلي خويه .
من خودم سيستم پارسي پي-اچ-پي را پيشنهاد ميکنم که کار دوست خوبم ساسان است . اين برنامه به فارسي نوشته شده و اصلا ترجمه نيست با مديريت بسيار راحت و آسان .
بعد ازون ديتالايف را پيشنهاد ميدم چون مديريتش خيلي راحت تر از مامبو و جملا و نيوک و ... غيره هستش
ايناي که گفتم را خودم در مدت 1 ماه آزمايش کردم .
چه روي لوکال چه آنلاين . اما همانظور که دوستان گفتند انتخاب سيستم مديريت محتوا سليقه اي است و همچنين نياز ما و امکانان هاست ما .
سايت پارسي php
سايت ديالايف انجين
حالا به خودتون بستگي دارده . تمام اين مطالب نظر شخصي من بود
ورژن جديد مامبو سرعت لودش خيلي سنگين شده
از تظر اينكه فرمودين سيستم مورد نظر شما از نظر مديريت آسان هست خيلي قبول ندارم
چون كلا سيستم هاي مديريت سايت از نظر مديريت چيز خاصي ندارند و بعد از يك مكدت كه عادت كنيد
مثل كار با ويندوز مي مونه
سيستمي كه دوست شما نوشته اگر هميشه آپديت بشه و هميهش بهش كامپوننت اضافه بشه
مي تونه سيستم خوبي باشه
ولي اگر موقت باشه ،به نظر نمي رسه موثر باشه
djmahdi72
21-11-2007, 11:46
سلام منم سوال داشتم آیا برای جوملا و مامبو قالب زیبا هم وجود داره آخه همون طور که همتون می دونید phpnukeقالب های زیبایی داره!
----------------------------------------------------
Mohsen khan
21-11-2007, 16:08
سلام منم سوال داشتم آیا برای جوملا و مامبو قالب زیبا هم وجود داره آخه همون طور که همتون می دونید phpnukeقالب های زیبایی داره!
----------------------------------------------------
قالب براي جوملا زياد وجود داره
فقط بايد راست به چپ و فارسي بشه
همين
arineyvazi
21-11-2007, 18:42
یه جا یکی از دوستان گفت چرا از سیستم های پولی استفاده نمیکنی؟...
میشه چند تا از این سیستم های پولی رو معرفی کنید؟
بعد می خوام بدونم شرکت های بزرگ، سازمان ها و ... از چه cms هایی استفاده می کنن؟ آیا اونا از پولی ها استفاده می کنن یا از سیستم های سفارش داده شده استفاده می کنن؟
منظورم اینه که آیا سازمانی میاد مثلا از جوملا استفاده کنه؟ یا این cms هایی که اینجا بحث میشه غیر حرفه ایه؟
Mohsen khan
22-11-2007, 06:53
یه جا یکی از دوستان گفت چرا از سیستم های پولی استفاده نمیکنی؟...
میشه چند تا از این سیستم های پولی رو معرفی کنید؟
بعد می خوام بدونم شرکت های بزرگ، سازمان ها و ... از چه cms هایی استفاده می کنن؟ آیا اونا از پولی ها استفاده می کنن یا از سیستم های سفارش داده شده استفاده می کنن؟
منظورم اینه که آیا سازمانی میاد مثلا از جوملا استفاده کنه؟ یا این cms هایی که اینجا بحث میشه غیر حرفه ایه؟
الان سايت هاي بزرگي مثل ايرنا و ايسنا دارند از همين جوملا و مامبو استفاده مي كنند
فقط كمي در قالب و برخي جاها نغيير دادند
سيستم هاي فوق كاملا حرفه اي هستند و جزو محبوب ترين و برترين سيستم هاي جهان هستند
و از امنيت و امكانات فوق العاده اي برخوردار هستند
و هميشه هم آپديت و بروز هستند
و رايگان !!!!
سلام
جوملا هم مثل نيوك ماژول پيغام كوتاه داره
يعني اينكه افراد يك پيغام بزارن كه در صفحه ي اصلي نمايش داده باشه
و ديگر اينكه ميشه كليه كاربرانو با تمامي مشخصاتشون رو وارد بانك اطلاعاتي جوملا كرد؟؟؟؟؟
لطفا زودتر جواب بدين
چون تصميم اساسي گرفتم چنج كنم
ممنون باي
Mohsen khan
23-11-2007, 08:28
جوملا هم پيام كوتاه دارد
در مورد تبديل بانك اطلاعاتي چيزي پيدا نكردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.