ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این قسمت از ویندوز رو چه جوری حذف کنمش......

newmusic
19-10-2007, 14:39
موقع بالا اومدن ویندوز اگر 2 تا سیستم عامل نصب کرده باشین 2 تا لینک نشون می ده که مثلا یکی ویندوز 98 هست یکی دیگه ایکس ÷ی خوب حالا این 2 تا لینک منظورم.
من برنامه استیل اکس ÷ی رو ریختم و یه لینک بوت اضافه شده که الان 2 تا لینک ایکس ÷ی دارم یکیش اصلی و دومی بوت حالا می خوام این بوت هرو ÷اکش کنم یا ÷ایین ببرمش تا وقتی ویندوز بالا میاد لینک دومی اجرا بشه چیکار کنم
باید حتما ویندوز رو ÷اک کنم یا راه دیگه ای هم هست

Farahmand Farshidy
19-10-2007, 15:08
ویرایــــــــــــــــــــ ــــــش شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــد...

سلام دوست عزیز!!:11::11:

ویندوز تان را عوض نکنید دوست من برای اینکار میتوانید از روش پایین استفاده نمایید:

در کادر Run تایپ نمایید:

C:\Boot.ini

فایل Boot.ini ظاهر میشود و شما میتوانید با انتخاب دقیق، آدرس های بوت اسکرین Style XP را حذف نمایید.

خط بوت اسکرین مانند پایین میباشد:

signature(d9b1d9b1)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WIN DOWS="Windows XP Professional (bootscreen)" /noexecute=optin /fastdetect /KERNEL=kernel3.exe

اما توصیه میکنم که خیلی دقیق باشید زیرا با ویرایش نمودن فایل Boot.ini بصورت نادرست ممکن دیگر ویندوز تان بالا نیاید.بعد از آنکه بوت اسکرین را پاک نمودید، در منوی فایل بروی گزینه Save کلیک نمایید و بعداً پنجره Notepad را ببندید.

اگر سوالی بود، در خدمتم!

مؤفق باشید!!:10:
فرهمنـــــــــد

DrXoX
19-10-2007, 15:17
سلام

نه نیازی به پاک کردن ویندوز نیست به راحتی می تونید از مسیری که میگم اونو حذف کنید

1- روی Mycomputer کلیک راست و گزینه Properties را انتخاب کنید
2- به تب Advanced بروید و در قسمت Startup and Recovery روی دکمه Settings کلیک کنید
3- در پنجره بعدی روی دکمه Edit کلیک کنید
4- در Nodpad باز شده باید خط مربوط به BootScreen ی که اضافه کردین رو پاک کنید

برای مثال : من با Style Xp یک بوت Screen اضافه کردم حالا برای پاک کردنش خط های زیر را پاک می کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5- درآخر هم تغییرات رو Save کنید

موفق باشید

winxp
19-10-2007, 18:40
سلام اقا فرهمند

فکر کنم روشی که شما گفتین جواب نده

حالا برای چی

چون که باید تایپ کنین c:\boot.ini نه boot.ini

حال کردی چه تیزم

موفق باشی

mahdi7610
19-10-2007, 18:56
کاملا تائید می شه . من هم زیر این جوابها را امضا می کنم . چون رد خور ندارند .:46:

newmusic
19-10-2007, 20:06
ایول خیلی خوب بود نزدیک بود ویندوزم رو پاک کنم

Mohammad_4688
21-10-2007, 02:20
سلام

نه نیازی به پاک کردن ویندوز نیست به راحتی می تونید از مسیری که میگم اونو حذف کنید

1- روی Mycomputer کلیک راست و گزینه Properties را انتخاب کنید
2- به تب Advanced بروید و در قسمت Startup and Recovery روی دکمه Settings کلیک کنید
3- در پنجره بعدی روی دکمه Edit کلیک کنید
4- در Nodpad باز شده باید خط مربوط به BootScreen ی که اضافه کردین رو پاک کنید

برای مثال : من با Style Xp یک بوت Screen اضافه کردم حالا برای پاک کردنش خط های زیر را پاک می کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5- درآخر هم تغییرات رو Save کنید

موفق باشید

کاملا تایید می شه