مشاهده نسخه کامل
: باز شدن برنامه با باز شدن یه نوع فایل
سلام دوستان:10::11:
یه سؤال . حتما دیدید که مثلا اگر یه فایل متنی رو اجرا کنیم ویندوز خود به خود اونو تو Notepad باز می کنه . خواستم ببینم چجوری میشه همچین کاری رو با وی بی انجام داد ؟ :20:
البته می دونم که باید توی رجیستری تغییراتی رو انجام بدم و اون تغییرات رو هم بلدم . فقط وقتی یه فایل رو با برنامم باز می کنم نمی تونم بفهمم فایلی که باید با برنامم باز بشه (یعنی با اجرای اون، برنامه من فراخوانی شده) در چه آدرسی قرار داره . اگه ممکنه کمکم کنید . ممنون:11::40:
سلام دوستان:10::11:
یه سؤال . حتما دیدید که مثلا اگر یه فایل متنی رو اجرا کنیم ویندوز خود به خود اونو تو Notepad باز می کنه . خواستم ببینم چجوری میشه همچین کاری رو با وی بی انجام داد ؟ :20:
البته می دونم که باید توی رجیستری تغییراتی رو انجام بدم و اون تغییرات رو هم بلدم . فقط وقتی یه فایل رو با برنامم باز می کنم نمی تونم بفهمم فایلی که باید با برنامم باز بشه (یعنی با اجرای اون، برنامه من فراخوانی شده) در چه آدرسی قرار داره . اگه ممکنه کمکم کنید . ممنون:11::40:
فکر نکنم در VB6 بتونید این کار رو انجام بدید.
در زبان C، تابع main وجود داره که براش آرگومان تعیین میکنی و بعد هنگام فراخوانی مسیر فایل اجرا شده توی اون آرگومان قرار میگیره. اما توی VB6 نمیشه این کار رو با زیر روال Main انجام داد.
:11:
MrJamshidy
19-10-2007, 03:45
در ویبی 6 با این دوتا کارت راه میفته
Command
Command$
MrJamshidy
19-10-2007, 03:49
در ضمن از این به بعد سوالی رو مطرح می کنید نرم افزار و ورژن نرم افزارتون رو حتما بگید
در ویبی 6 با این دوتا کارت راه میفته
Command
Command$
میشه بیشتر توضیح بدید؟:11:
MrJamshidy
21-10-2007, 02:24
شما برنامهت رو کلمپایل می کنی بعد اجراش می کنی این مدلی
مثلا
Project.exe /Fast Start
بعد متغیر Command$ ،Command میشه "Fast Start/"
باز هم توضیح نیازه
سلام
خیلی از راهنماییتون ممنون
اول این که برای این نسخه نرم افزار رو نگفتم چون می خواستم چه توی وی بی 6 یا دات نت یا هرکدوم دیگه کسی بلد بود منو راهنمایی کنه
دوم این که اگه ممکنه یه کم دیگه هم توضیح بدین و اگر براتون مقدوره یه مثال هم بذارین ممنون میشم.
بازم متشکرم
راستی وقتی رجیستری رو تغییر می دیم برای این که Command آدرس فایل اجرا شده باشد باید چه کار کنیم ؟
behzadshams
25-10-2007, 22:09
راست ميگه يه مثال بزنيد.
مثلاً اينطوري باشه كه وقتي روي يه فايل txt دابل كليك ميكنيم برناممون باز شه و متن فايل توي يه textbox قرار بگيره.
ممنون
فکر می کنم که جواب سؤال دوم رو خودم پیدا کردم :
باید کامند 1% رو برای اجرای فایل اجرا کنیم مثلا :
d:\Myfile.exe %1
MrJamshidy
27-10-2007, 16:34
بله درسته باید از 1% استفاده کنید
در مورد این یکی باشه چشم بروی چشمام
سلام
ببخشید که دیر شد ولی جوابشو پیدا کردم
البته با کمک شما دوستان!
روش کار اینه :
متغیر Command در تمام پروژه شما به طور پیش فرض وجود داره و خیلی راحت می تونید از اون استفاده کنید !
مثلا در Form_Load تایپ کنید :
MsgBox Command
بعد فایل exe رو بسازید و برای تست یه فایل رو از طریق کشید و رها کردن روی فایل اجراییتون رها کنید و نتیجه رو مشاهده کنید.
اگر تغییرات رجیستری مربوط به این کار رو بلد نیستین بگین تا همین جا توضیح بدم
behzadshams
02-11-2007, 20:48
توضيح بده
(اينم براي 10 كاراكتر)
اگه آموزش کاملشو بزاری ممنون می شم. :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.