مشاهده نسخه کامل
: نظر خواهی : نمای شهر ♪♪♪♪
Aminzikzak
18-10-2007, 09:33
سلام یه خیابون درست کردم با ساختمونهاش...
البته اون ماشینه کار خودم نیست ها ... سوء تفاهم نشه ماشین مدل آماده بود.
مایا
منتال ری
مادلینگ : 2 ساعت
رندر : 6 دقیقه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر فریم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ===============================
اینم اصلاح شدهش ، از قبلی بدتر شد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح :
برای نور از physical sun منتال ری با زاویه 45 استفاده کردم
دوستانی که از مانیتورهای crt استفاده میکنن ، تویه فتوشاپ کلیدهای Ctrl + l رو فشار بدن و نور عکس رو برای مانیتور خودشون تنظیم کنن.
میدونم خیلی مشکل داره
عیبو ایراد و نظر یادتون نره
قربان شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین
جالبه امین
نمیدونم خود خواستی که آسفالتش تر و تمیز باشه یا نه؟!!! ولی یکم چاله چوله رو آسفالت بود بهتر میشد.
در مورد فصل موجود تو کارتم یکم توضیح بده ---> پاییزه یا بهار یا تابستون دی:
صندلیهای پارک (اگه اشتباه نکنم) چسبیدن به خیابون، خطرناکه ها
در کل خوبه
خسته نباشی رفیق
خوبه ولی میتونی یه چیزهایی هم بهش اضافه کنی
خسته نباشی
سلام امین جان
کارت مثل همیشه عالی هست...ولی به نظر میرسه که عرض خیابون نصف اون چیزی هست که ما در واقعیت داریم.ضمن اینکه ارتفاع جدولهای بغل خیابون هم نصف اینچیزی هست که شما ساختی
در کل عالی هست
مخلصیم
hamid 3a
18-10-2007, 12:08
قشنگ شده ولی...
ساختمون ها خیلی صافن, هوا یکنواخته و یه ساختمون هم باید آخر خیابون می ذاشتی, تا یه جوری بشه که انگار خیابون پیچیده آخه الان انگار خیابون یه دفعه از شهر وارد بیابون میشه...
shamim24
18-10-2007, 12:26
خسته نباشید...کار خوبی شده.:20:..نور پردازی و سایه ها خوب در اومدند....
نکته ای که در اولین نگاه به نظرم اومد این هست که شور و هیجان و زندگی در این کار دیده نمیشه..جای خالی اشل های انسانی کاملا حس میشه...استفاده از چند پرسناژ در حالات مختلف(مثلا در اون فضای سبزی که گذاشتید و چند عابر و حتی یک نفری که داره در ماشینشو قفل میکنه ) به کار روحیه بهتری میده...همینطور درمورد آسمون...نظر من اینه که یه مقدار از این حالت یکنواخت در بیاد و حداقل یه ابر کوچیک و یا ازمدلهای آماده آسمون که هستند و بسیار متنوع ترند استفاده بشه...تا طبیعی تر جلوه کنه....جای دور نمای شهری در کارتون خالیه....مطمئنا بعد از این ساختمونها یه خبری هست..دنیا اینجا تموم نمیشه..این جوری که شما آسمون رو به زمین وصل کردید این حسو بوجود میاره که یک دیواری جلوی این مجموعه هست نه یه فضای باز که این جریانات اونجا هم ادامه داره....
البته این مطالبی که من گفتم پیشنهاداتی هست که کار رو زنده تر جلوه بده و ربطی به تکنیک و ایراد اجرایی نداره....کار از جهت اجرایی بسیار تمیز هست و بافتها هم خوب در اومده..امیدوارم انتقاداتم براتون سازنده باشه...
موفق باشید...
ninja573
18-10-2007, 14:06
مدل سازی با ساخت ماشین 2 ساعت شده یا ماشین رو قبلا ساخته بودی ؟
ماشینت که خوب شده. کاش از سایه های محو و نرم استفاده می کردی اگر دقت کنی نور روز یه همچین سایه هایی داره.
A r c h i
18-10-2007, 14:55
امین جان خیلی خوب شده :31:
فقط همونطور که بقیه گفتن ..افق خیابونت خالیه.. واینکه جداول کنار خیابان هم از نظر مقیاسی مشکل دارند..اگه به مقیاس ماشین نگاه کنیم ارتفاع جداول تقریبا به اندازه 3 پله می شه... یا اینکه عرض خیابان و اندازه ماشین را بزرگتر کنی یا ارتفاع جدول را باید کم کنی
نبود پرسناژ که شمیم جان اشاره کرده..از بحثای معماریه که کلا فضای شهری باید آدم داشته باشه تا هم مقیاسش گویا باشه و هم شور و هیجان داشته باشه به قولی
موفق باشی :10:
آقا امین خوب شده اما میتونستی برای نمای افق از بلور یا فگ استفاده کنی
Aminzikzak
18-10-2007, 15:34
وای با یه مشت آدم حرفه ای طرفم هستمو خودم خبر نداشتم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خوشم اومد نکات مهم و بدرد بخوری گفتین ... ولی استفاده از آدم یه جوریه اما قبوله کارو بهتر میکنه.
دوستان خیلی ممنونم به خاطر نظرات سازندتون.
G G Game
18-10-2007, 15:49
قشنگ بود.17
RezaTayebiJ
18-10-2007, 19:49
دوستان ایرادات رو گفتن. امیدوارم فرصت کنی اصلاحات رو انجام بدی.
mohsen3d
18-10-2007, 20:30
کارت درسته امین جون کار اصلاح شدت حرف نداره توپه :20:
the_god_of_3dsmax
18-10-2007, 23:38
خیلی عالی شده
آفرین
فقط یه سوال داشتم که اینو همینجوری به عنوان نمونه کارو عشقی درست کردی یا برای جایی درستش کردی؟
Aminzikzak
19-10-2007, 00:32
کارت درسته امین جون کار اصلاح شدت حرف نداره توپه :20:
خیلی ممنون رفیق
خیلی عالی شده
آفرین
فقط یه سوال داشتم که اینو همینجوری به عنوان نمونه کارو عشقی درست کردی یا برای جایی درستش کردی؟
نه یکی از بچه ها یه چیزی میخواست ببره نشون استادشون بده ، منم اینو زدم براش گفتم ببر نشون بده .
بعدش جو گرفتم رندرش کردم برای خودم.
مرتضی nvcd
19-10-2007, 02:44
مگه می شه کار امین جون قشنگ نشه.واقعا دست مریزاد
SomeThink
20-10-2007, 07:12
خوبه ... بریم سروقت ایراد...
اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِا ِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ اِاِ..... ایراد ندیدم ایول ... روهم چند پالی؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.