PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمکم کنید متاسفانه Mp4 خریدم نمی تونم تصویر ببینم

erfan_h
18-10-2007, 08:51
با سلام خدمت همه دوستان خوب ، من یک mp4 مدل iriver u10 دارم که متاسفانه هنوز نتونستم فیلمی رو در اون
مشاهده کنم . چون مبدل مطابق با فرمت مخصوص این ام پی تری را پیدا نکردم . لطفا مبدل تصویری از فرمت های مختلف
به avi که قابل خواندن در این مدل mp4 باشد رو به من معرفی کنید . یکی دو تا مبدل رو امتحان کردم و به فرمت avi تبدیل
کردم ولی در ام پی تری فوق قابل خواندن نیست . پیغام می ده فرمتش قابل خواندن نیست . اگه از دوستان کسی این
ام پی تری را داره و از دیدن فیلم در اون لذت برده لطفا مبدلش رو به من هم معرفی کنه . بسیار ممنون می شم .
حتی یکی از مبدل هایی رو که تو تاپیک یکی از همین انجمن ها بود که نوشته بود برای
iriver pmp هم کاربرد دارد دانلود کردم ( ALLOK MPEG4 CONVERTER) و تنظیمات را هم طبق فرمت درخواستی ام پی تری انجام دادم ولی باز پیغام داد که مطابقت ندارد .
پیغام خطایی که می ده اینه که میگه فرمت مطابقت نداره باید این جزئیات برای فرمت باشه
avi: 320* 240
15fps
384 kbps
mp3: 44.1khz
128kbps
cbr
لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی دوست دارم از این ام پی تری تصویری استفاده کنم .

seymour
18-10-2007, 12:52
حق با شماست ... معلوم نیست که چرا iriver برنامه converter اش رو توی CD همراه محصولاتش نمیذاره ...

بهرحال خود iriver یه برنامه خوب داره که طبیعتا کارت رو راه میندازه ... توی لینک زیر ، هم می تونی دانلودش کنی و هم راهنمای کار باهاش اومده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از اینکه تبدیل رو انجام دادی هم که حتما خودت بلدی چطور باید ویدئو رو بریزی توی دستگاهت ... ولی بهرحال مطالعه این لینک هم ضرر نداره ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

erfan_h
19-10-2007, 00:57
دوست عزیز بسیار متشکرم ، بالاخره این مبدل که شما معرفی کردید چشم منو به جمال دیدن یک ویدئو در ام پی تری روشن کرد. واقعا خوشحالم کردید :26: از اینکه وقت گذاشتید راهنمایی کردید ممنون هستم .
امیدوارم موفق باشید . :11:

فقط بعضی از فرمتها رو پشتیبانی نمی کنه ، که راجع به اون هم یک فکری می کنم . ( مثلا از یک مبدل واسط دیگه استفاد ه می کنم )

خدا نگهدار .