ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا امکان زوم به مقدار زباد در فلش هست؟

roozbehf
18-10-2007, 07:30
سلام
دوستان من در تاپیک قبلی گفته بودم که میخوام یک دایره رو به 365 قسمت تقسم کنم و در هر قسمت اطلاعاتی رو از فایل متنی قرار بدم.ضمن سپاس از دوستانی که در مورد روش گرفتن متن از فایل متنی راهنمایی کردند الان دوتا پرسش دارم:
1-آیا امکان این هست که بطور خود کار و با استفاده از دستوری دایره را به قسمتهای برابر تقسیم کرد؟

2-همانطور که میدانید این دایره خیلی بزرگ نمیتواند باشد و مسلما برای اینکه بتوان اطلاعات درون آن را خواند
باید آنقدر زوم کرد تا قسمت زوم شده به حد کافی بزرگ شود.(یه چیزی مثل گوگل ارت)آیا همچین امکانی در فلش هست؟اگر دستوری برای زوم کردن را این مشخصات داریم لطفا نام آن را بیان کنید و یا اگر راه دیگری به نظرتان میرسد لطفا راهنمایی کنید.
با سپاس فراوان

roozbehf
20-10-2007, 19:43
از دوستان خواهش میکنم در صورت امکان راهنمایی کنند.

flashman
21-10-2007, 08:35
سلام دوسته من

شاید برای Zoom بتونی از این تاپیک استفاده کنی

موفق باشی

roozbehf
21-10-2007, 08:44
سلام رفیق مرسی از راهنمایی شما ولی
کدوم تاپیک؟
شما آدرس هیچ تاپیکی رو ندادید.

flashman
21-10-2007, 21:25
سلام دوسته من

پدره اعصاب خوردی بسوزه که حواس واسه آدم نمی زاره . ببخشید که تاپیک نصفه موند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی

roozbehf
23-10-2007, 08:00
flashman جان
با سپاس از شما
ذره بین ایده خوبی بود.خیلی از شما ممنونم.البته همونطور که توضیح دادم اطلاعاتی که من قرار هست قرار بدم باید از یک فایل متنی گرفته شود.حالا باید ببینم در این حالت چقدر ذره بین کارایی داره.
راستی در مورد پرسش اول من راهی به نظرتون نمیرسه؟
با سپاس از شما

flashman
24-10-2007, 22:37
سلام دوسته من

مطمئن باشید برای این کار دستور در فلش هست ولی متاسفانه نیاز به یکمی دقت و تمرکز داره که من ...

ولی در کل چون من یه بار یه فلش دیدم که با استفاده از Action یه شکل رو به چند قسمت تقسیم می کرد پس برای کار شما هم میشه .

موفق باشی