مشاهده نسخه کامل
: توابع موجود در dll
MHRM.ELECTRONIC
18-10-2007, 03:54
دوستان سلام
اگه ممکنه یکی به من بگه چجوری میشه فهمید تو یه dllچه توابعی وجود داره واینکه کار اون توابع چیه
اگه منبعی هست که توابع معروف گرافیکی رو که تو vb میشه استفاده کرد رو معرفی کنین
ممنون
F A R H A D
18-10-2007, 11:49
سلام. قبلا توی انجمن دلفی معرفی شده. DLL Export Viewer یا DllExp رو جستجو کنید.
این برنامه فقط نام توابع رو نشون میده
موفق باشی
سلام
در انجمن VB هم قبلاً بحث شده، البته نه در مورد خاص گرافیک
forum.p30world.com/showthread.php?t=164090
forum.p30world.com/showthread.php?t=162991
forum.p30world.com/showthread.php?t=140405
بهترین منبع برای محصولات مایکروسافت از جمله ویندوز MSDN میباشد.
برای صرف دیدن نام توابع موجود در یک dll میتوانید از برنامه Depends.Exe که همراه خود VS کپی میشود استفاده کنید.
(همانطور که کاربر farhad_g1 اشاره کردند، فقط نام! اطلاعات بیشتر را باید از منابع سازنده dll بگیرید مثل MSDN که برای مایکروسافت است و...)
ولی اصولاً اگر با VB8 کار میکنید هیچ نیازی به توابع خارجی ندارید (نه GDI و نه +GDI) و تمام دستورات و کلاسس های مربوط به ترسیم را با قدرت و امکانات بسیار وسیع میتوانید در فضای نام بومی System.Drawing پیدا کنید.
و اگر منظورتان VB6 قدیمی است، خودش یک سری خیلی محدود امکانات دارد ولی توابع خوب GDI را باید از داخل gdi32.dll پیدا کنید.
بدون شک نمیتوانم کل توابع gdi32.dll را برایتان توضیح دهم ولی اگر بگویید چه میخواهید ترسیم کنید و به چه ورژن VB کار میکنید شاید بتوانم کمک بیشتری کنم.
MHRM.ELECTRONIC
18-10-2007, 21:54
برای vb6میخوام و دنبال تابع خاصی نمی گردم فقط مخوام اصول کارکردن با اونا رو یاد بگیرم چون قراره تو زمینه پردازش تصویر تو یه کلاسی شرکت کنم که باید با این چیزا آشنایی داشته باشم از اطلاعاتتون ممنون اگه بتونید یه کم بیشتر توضیح بدین و یه سری مثال هم حالا از هر تابعی باشه فرق نمکنه بذارید ممنون میشم
سلام
چون مطالب زیاد است فکر کنم خرید کتاب بهتر باشد.
اگر میتوانید یک کتاب Api بخرید و مطالعه کنید.
الآن نامی یادم نیست ولی یکی از کتابهایم که نصبتاً هم کامل است توابع Api خیلی زیادی را در Vb6 توضیح داده (از جمله توابع گرافیکی) که فکر کنم حلال مشکل شما باشد... اگر اشتباه نکنم یک Cd هم دارد... اسمش را فردا میدهم.
سلام
برای اینکه قضیه تبلیغاتی نشه(!) نام کتاب را pm کردم.
MHRM.ELECTRONIC
25-10-2007, 12:03
h2جان
ببخشید زودتر باید تشکر میکردم راستش یکم سرم شلوغ بود
به هر حال از راهنماییت ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.