ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سئوال در مورد Gs و Gt

Oracle_Eldorado
16-10-2007, 22:18
با سلام .
من یه سئوال داشتم که شاید به نظرتون زیاد مهم نباشه .
اول یه توضیح بدم GS و GT چیه :
کارت گرافیک های GS از خودشون رم کمی دارند و تا یه مقدار مشخصی از سیستم Share میکنند .
کارت گرافیک های GT یه مقدار مشخصی از خودشون رم دارند و دیگه کاری به سیستم ندارند و قدرت و قیمتشون از GS بالاتره .
حالا سئوال من اینه که این دو کلمه GS و GT مخفف چی هستند ؟
( ببخشید اگه یکمی بی مورد هست ولی چون رشته ی من کامپیوتر هست خیلی دوست دارم بدونم )

Lamerdsystem
17-10-2007, 15:16
من نمی دونم ولی نه توضیحات شما در مورد Gs و Gt یکم اشتباه بود چیپ های 7600gsو7900gs از رم سیستم بر نمی دارن و کارت هایی مثل 8500gt هم توربوکش هم داره در ضمن 7300gt در ویندوز ویستا با 2gb رم ار رم سیستم شیر می کنه!!!!!!!

nihilnigritude
17-10-2007, 23:24
فکر نمیکنم اینا مخفف چیزی باشن ;)

بنظرم اینا پسوندیه که انویدیا برای کارتاش میزاره تا رده هاش مشخص بشه :5:

Stream
17-10-2007, 23:34
مخفف چیزی نیستند. مثلا GT به رده های اتومبیلهای مسابقه برمیگره. البته این نظر کاربرها هست و nvidia رسما چیزی نگفته.

M.Z.Y
25-10-2007, 01:09
سلام دوستان

شركت nvidiaوatiبراي رده بندي كارت هاي گرافيك خودشون براي هر كارت از عبارتي استفاده كردن،مثلا كارت گرافيك7300LEضعيف ترين كارت اين خانواده مي باشد وكارت7300GTاز قدرت پردازش بالاتري برخوردار مي باشد و همين طور به بالا (GSوGTSوGTXوULTA)
در ضمن كارت گرافيكي كه از رم سيستم استفاده مي كنه در تكنولوژي انويدياTurboCachتوربوكش ودر ATIاين تكنولوژي HyperMemory نام دارد.

دوستان در صورت تمايل من مقاله كامل در مورد اين تكنولوژي ها وپسوند كارت گرافيك ها را دارم درخواست بدن تا براشون بذارم. يا علي

Oracle_Eldorado
25-10-2007, 07:19
ممنون از همگی .