ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سئوال در مورد صدای هارد

Oracle_Eldorado
16-10-2007, 17:05
با سلام .
من یه هارد 80 ساتا دارم . اولا که خریده بودم اصلا صدا نداشت . حالا جدیدا یه 2 هفته ای هست که هی صدا میده . یعنی وقتی چراغ هارد روشن میشه ( جلوی کیس ) صدا میده ( یعنی وقتی که به کار میوفته ) . خواستم ببینم میشه این صدا رو گرفت ؟ چطوری ؟
ممنون .:46:

javadshahvand
16-10-2007, 20:16
با سلام .
من یه هارد 80 ساتا دارم . اولا که خریده بودم اصلا صدا نداشت . حالا جدیدا یه 2 هفته ای هست که هی صدا میده . یعنی وقتی چراغ هارد روشن میشه ( جلوی کیس ) صدا میده ( یعنی وقتی که به کار میوفته ) . خواستم ببینم میشه این صدا رو گرفت ؟ چطوری ؟
ممنون .:46:

دوست عزیز مدل هارد و پاور رو بگو؟

Oracle_Eldorado
16-10-2007, 22:20
دوست عزیز فکر میکنی ربط داشته باشه ؟
اگه اینطوری فکر میکنی که مدل هارد من اینه : Maxtor 6L080M0 و مدل پاور رو نمیدونم .
از یه نفر پرسیدم گفت یه برنامه هست که هارد رو تعمیر میکنه ! یعنی این صدا رو از بین میبره .

pooyan.kh
16-10-2007, 22:33
والا تا اون جایی که من میدونم اگه مشکل هاردت سخت افزاری نباشه این صدا با Disk Defragmenter حل میشه...

Mezzo
16-10-2007, 23:04

يه خورده صدا طبيعيه... هيچ هاردي بدون صدا كار نمي كنه. در عين حال با Defragment بقول دوستان صداش كمتر ميشه و يه كار ديگه هم كه ميشه كرد تنظيم Acoustic Management هست كه بكمك نرم افزار Powermax يا HDD Life انجام پذير هست. البته اگه Acoustic Management رو روي Quiet بگذاري سرعتش يكم پايين مياد (Seek time).