ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای نابودی شبکه دانشگاه

nimafire
16-10-2007, 15:41
سلام سلام.
ما کامپیوتر های دانشگاهمون فریز هست و اصلا نمیشه کاریش کرد.
من نرم افزاری برای از بین بردن این مسله میخواستم و نیاز شدیدی به تجربیات دوستان در زمینه کارهایی که برای ازبین بردن و نفوذ به شبکه های دانشگاهی کردن دارم.

ممنون

secure
17-10-2007, 22:07
:18: خیلی خطرناکه نکنین این کارو :31:ولی نه بکنید یه ذره دلمون خنک شه.

nimafire
17-10-2007, 22:13
خب حالا کسی راهی تجربه ای چیزی نمیخواد بگه؟

SILWESTER
18-10-2007, 01:29
اول بايد امكاناتتون رو ذكر كنيد تا بعد روش نفوذ در نظر گرفته بشه
مثلا اگر پشت خود يكي از استيشن ها هستين روش فرق ميكنه
خواستين از طريق اينترنت وصل شين يه جوراي ديگن
روش دسترسي شما به شبكه چجوريه؟ منظور از شبكه فريز هست هم درست مفهوم نيست!!!!!

nimafire
18-10-2007, 06:39
ببینید.
تنها امکانی که فعلا به ما میدن همون استفاده از آزمایشگاه کامپیوتر هست.کامپیوتر ها شبکه هستن و یکی داره همرو چک میکنه.
البته کامپیوتر های بخش اینترنت به صورت یوزر لیمیت هستن که فقط باهاش میشه به اینترنت وصل شد.

SILWESTER
18-10-2007, 23:47
به نظر من در اول كار سراغ روش هاي معمول بريد و اگر جواب نگرفتيد سراغ تكنيك هاي نفوذي بريد. من توصيه ميكنم يك جوري روي سرور keylogger نصب كنيد. اگر بتونيد يه يوزر پس با توانايي admin روي سرور به دست بيارين ديگه تمومه. ممكنه حتي بتونين با سرويس remote access به سرور وارد بشين

nimafire
19-10-2007, 22:30
از کجا میتونم جدیدترین کی لاگر های جدید که آنتی ویروس ها نگیرنش پیدا کنم؟

SILWESTER
20-10-2007, 01:32
از کجا میتونم جدیدترین کی لاگر های جدید که آنتی ویروس ها نگیرنش پیدا کنم؟
خوب معمولا چنين keylogger هايي رو افراد خودشون مينويسن كه نياز به توانايي هاي در حد بالاي برنامه نويسي هست كه ظاهرا شما نداريد
بهتر يه جستجويي تو نت بكنين . يادمه يكي از بچه هاي ايراني تو weblog خودش يه سري برنامه گذاشته بود از جمله يه keylogger كه اكثرا تست زده بودن با جديترين antispyware ها و antivirus ها. و نمره 20 گرفته بود چون هيچ كدامشون نتونسنه بودي نشخيص بدن. فكر كنم ايشون مولف برنامه معروف magicPS بودن كه الان نميدونم اسم وب لاكشون چي بود
شما اول يه اطلاعاتي از سيستم هدف بدست بيار كه چه برنامه هاي امنيتي روش هست. چه آنتي ويروسي و ...
بعد براي پيدا كردن keylogger مناسب مشورت و جوستجو كن!!!!

FAZEL NEMATI
17-11-2007, 16:23
من پسورد ادمین د انشگامو دارم چه جوری میتونم به سرور وصل بشم ؟
با این یوزر میشه درایو های بقیه رو دید یا یوزر های Disable رو enable کرد؟
پسوردشونو چی میشه عوض کرد؟ چه جوری
یوزرها run ,cmd ندارن و به صورت لیمیت هستند

FAZEL NEMATI
17-11-2007, 16:35
در ضمن من golden eye و real spy نصب کردم البته با administrator رو یوزر های دیگه جواب نداد شاید به خاطر اینه که درایو ویندوز قفله و یوزرها فقط درایو شخصی رو میبینند
با برنامه network drive manager میشه کاری کرد