ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : creative zen v plus و iriver s10 دارها کمکم کنند !

akhoond
16-10-2007, 12:31
سلام .
دوستانی که zen v plus دارند ، یه محبت بکنند ، کمکم کنند ، چند تا سوال داشتم که بی زحمت جواب بدند . . .:20:

1 _ آیا fm recording داره ؟ اونهایی که آپدیت کرده اند چی ؟ ( یکی از دوستان گفت که انگار کریتیو داره این قابلیت از روی z v p بر میداره ،( روی آپدیت جدید ) البته خیلی مطئمن نبود ، برای همین دارم سوال می کنم )
2 _ معایبی که به نظرتون می رسه رو بی زحمت بگید . . . :28:

یه محبت دیگه هم بکنند ، امکانات اصلی و متفرقه دستگاه رو بگن ؟ ( مثل تایمر برای خاموش شدند ، تایمر برای رکورد ، تایمر برای خاموش شدن ال سی دی ، و خلاصه از این جور چیز ها . . . اونهایی که تو سایت زده رو میدونم ، مابقی رو بگید )

خیلی ممنونم ، ان شاالله که بتونم جبران کنم . :46:
از توجه و وقتی که می زارید ممنون و مرسی ، :thumbsup:
منتظرم .
یا حق
آخوند :tongue:

akhoond
17-10-2007, 12:37
سلام .:31:
یعنی واقعا هیچ کس این ا دستگاه رو نداره . . . ؟
نگین نه که باور کردنش سخته . . . :13:
بابا لازم دارم ، اونهایی که دارند محبت کنند و بیان بگن دیگه . . . . :46:
پیشاپیش متشکرم و مرسی ، منتظرم . :5:

یا حق
آخوند :11:

seymour
17-10-2007, 12:55
درباره S10 :

1. هشت ساعت

2. همه هدفون های همه mp3 player های دنیا ، از یه استانداردی پیروی می کنن و بنابراین همه هدفون ها به همه mp3 player ها می خوره و مشکلی پیش نمیاد ...

اما در مورد تبدیل usb به هدفونش مطمئن نیستم که گیر بیاد ، بنابراین بهتره مواظبش باشی ... (هرچند به نظرم گیر میاد)

3. نه ، در واقع اون سیستم باعث راحتی کار میشه ... کار باهاش سخت نیست

4. کیفیت ضبط خیلی خوبی داره ... Mp3 ضبط می کنه ...

5. حدود 1.5 ساعت طول می کشه تا شارژ بشه ... شارژر نداره ، ولی چون پورت ها استاندارد هستن ، شاید بشه واسه اش تهیه کرد

6. عمر باتری اش کمه (= خیلی کمه !) ... مدل Ums هستش (بدون نیاز به نرم افزار) و در نتیجه خبری از tag ها نیست (یعنی مشخصات هر آهنگ رو نمی تونه نمایش بده .. فقط اسمش رو)

------

درباره zen v plus :

1. حدود 15-16 ساعت

2. نه ظاهرا

3. بله ... هم قاب داره و هم کیف که باید جداگانه خریداری بشه

4. کیفیت ضبطش خوبه ... line in رو بصورت mp3 و با کیفیت خوب ضبط می کنه .... صدای معمولی را با کیفیت wav ضبط می کنه و کارش هم خوبه ... ضبط از رادیو رو هم که قبل توضیح دادم

5. بله فقط با usb ... شارژر هم واسه اش هست که باید جداگانه خریادری بشه

6. به نظرم تنها عیبش همون قضیه ویدئو هستش که قبلا گفتم

تایمر برای ضبط رو که مدلهای بسیار کمی دارن (یعنی من تا حالا ندیدم) ... تایمر برای خاموش شدن رو اکثر مدلها دارن (چیز ساده ای هستش) ... s10 توانایی نمایش lyrics رو هم داره ... ضمنا می تونی فایل پاک کنی توی s10 ...

seymour
17-10-2007, 12:57
یعنی واقعا هیچ کس این دو تا دستگاه رو نداره . . . ؟
نگین نه که باور کردنش سخته . . . :13:
بابا لازم دارم ، اونهایی که دارند محبت کنند و بیان بگن دیگه . . . . :46:
پیشاپیش متشکرم و مرسی ، منتظرم . :5:

یا حق
اتفاقا باورش خیلی ساده اس واسه من ... در نظر بگیر که 60% دوستان اصلا mp3 player ندارن ... و از 40% باقی مونده ، 30% شون مدلهای متفرقه دارن ... و از 10% باقی مونده هم 5% شون مدلهای زیر 80 تومن دارن ... بنابراین عجیب نیست !! ...

akhoond
17-10-2007, 18:21
سلام seymour عزیز . . . :46:
بابا من قبلا کلی به شما زحمت دادم و تخلیه اطلاعاتی شدین :21: . . . :31: ( شوخی کردم )
من اینها رو پرسیدم ، چون خودت گفتی از بچه هایی که دارند ، راجع به fm recording بپرسم ( من آدم رادیو بازی هستم :8: بنابر این برام خیلی مهمه ) بقیه سوالات ام هم پرسیدم ، چون می خواستم از زبون کسی که داره اینها رو بشنوم ، یعنی مثلا اگه تو سایت زده 15 ساعت باتری بهم می ده ، عملا که 15 ساعت نمیده ، می ده ؟ :18:
راجع به هدفون s10 ، عکس هدفونش رو دیدم با بقیه خیلی فرق داشت ، یعنی به جای 3 تیکه ، 4 تیکه بود ، Usb هم . برای هیمن شک کردم که استاندارد نباشه و مجبور بشم با همون بسازم . . . :41:
راجع به تایمر ظبط ، اگه اشتباه نفهمیده باشم ، تو یه ریویو خوندم که داره ، اما مطمئن نبودم ، برای همین پرسیدم .

من کم کم دارم به این نتیجه می رسم که zvp رو بگیرم ( به نظرم کار عاقلانه هم همینه ) اما می خوام از کلیه امکاناتش مطمئن بشم و قبل از خرید بدونم چی می گیرم ، برای هیمن می خوام که افرادی که دارند ، محبت کنند و کلیه امکاتات و Optoin های zvp رو بگن .

از شما هم متشکرم :10: اگه شما هم این پست رو می خونی ، ازت خواهش می کنم در باره fm recording حتما مطمئنم بکن و بهم خبر بده ، توی تاپیک خودت هم برات پیغام می زارم . . .

باز هم از شما متشکرم و از بقیه دوستان خواهش می کنم ( به خصوص zvp دار ها ) بیایند و کمکم کنند .

باز هم مرسی و متشکرم . . .
یا حق

seymour
18-10-2007, 12:48
خب من عقلم می رسه که اعدادی که خود کمپانی میده شاید خیلی دقیق نباشه ... واسه همین اعداد رو از review های معتبر نقل کردم ... یعنی review هایی که میان و این جور اعداد رو در عمل می سنجن و اعلام می کنن ...

در مورد باتری s10 :

I found iriver's claim of 8 hours to be quite accurate
ما متوجه شدیم که ادعای iriver درباره 8 ساعت عمر باتری ، کاملا دقیقه ... (یعنی تستش کردن و به این نتیجه رسیدن ... مثلا یه کاربر عادی)

//
در مورد باتری zvp :

همون review ای که گذاشتم توضیح میده که توی تست تونستن 17 ساعت از zvp باتری بگیرن که بیشتر از 15 ساعتی هستش که خود creative گفته ...

I did a few drain tests and they actually went beyond the rated 15 hours, closer to 17 hours

//
در مورد تایمر :

درسته ... s10 داره ... بخون :

It was nice to find that the S10 has a FM timer recording function. You can program it to turn and record a radio show at a certain time, once, every day, every week day, or every week end. You can only schedule one recording, but that's one more than zero isn't it?
یعنی اینکه می تونی یه ساعت خاص بهش بدی و بعد ازش بخوای که یه بار ، یه هر روز ، یا یه روز خاص در هفته ، ضبط رو انجام بده ... ولی فقط می تونی بهش یه ساعت بدی و نمی تونی مثلا واسه دوتا برنامه مختلف زمانبندی کنی ...

//
درباره هدفون :

most consumer grade headphones, so don't be afraid to replace the stock buds with something nice
یعنی همونطور که گفتم می تونی بجای این هدفون ، هر مدل دیگه ای که خواستی استفاده کنی ...

akhoond
18-10-2007, 13:59
خب من عقلم می رسه که اعدادی که خود کمپانی میده شاید خیلی دقیق نباشه ... واسه همین اعداد رو از review های معتبر نقل کردم ... یعنی review هایی که میان و این جور اعداد رو در عمل می سنجن و اعلام می کنن ...

در مورد باتری s10 :

ما متوجه شدیم که ادعای iriver درباره 8 ساعت عمر باتری ، کاملا دقیقه ... (یعنی تستش کردن و به این نتیجه رسیدن ... مثلا یه کاربر عادی)

//
در مورد باتری zvp :

همون review ای که گذاشتم توضیح میده که توی تست تونستن 17 ساعت از zvp باتری بگیرن که بیشتر از 15 ساعتی هستش که خود creative گفته ...

//
در مورد تایمر :

درسته ... s10 داره ... بخون :

یعنی اینکه می تونی یه ساعت خاص بهش بدی و بعد ازش بخوای که یه بار ، یه هر روز ، یا یه روز خاص در هفته ، ضبط رو انجام بده ... ولی فقط می تونی بهش یه ساعت بدی و نمی تونی مثلا واسه دوتا برنامه مختلف زمانبندی کنی ...

//
درباره هدفون :

یعنی همونطور که گفتم می تونی بجای این هدفون ، هر مدل دیگه ای که خواستی استفاده کنی ...

دستت درد نکنه ، مطمئنم کردی . . .
اما در مورد fm recording چی ؟ من هنوز مطمئن نشدم ها . . . یعنی خودتم دو به شک جواب می دی ، بالا جواب دادی :(( نه ظاهراً )) این یعنی چی ؟ داره یا نداره ؟ میشه تحقیق کنی ؟
من تصمیم ام رو گرفتم ، z v p ، ( پست اول هم ادیت کردم ) فقط مونده تا از امکانات جزئی تر با خبر بشم ، که اون هم باید یکی که داره زحمتشو بکشه . جسارت نشه ، شما خودت گفتی نداری ، من هم تو هر review که دیدم از این امکانات حرفی نزده بود . . .

باز هم ممنونم و مرسی ، منتظرم .
یا حق
آخوند

seymour
19-10-2007, 19:08
این دوستمون اگه اشتباه نکنم zvp داره ... باهاش تماس بگیر : AKBAR132

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

seymour
21-10-2007, 11:48
پست بالایی رو چک کردی ؟

راستی یه راه حل بانمک به ذهنم رسید ... این دستگاه line in داره ... در نتیجه شاید بشه یه کابل از خروجی هدفون به ورودی Line in وصل کرد ، اینطوری میشه صدای رادیو رو ضبط کرد ... عجب راه حلی !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ولی به نظر عملی میاد ...

DJ_IT_110
21-10-2007, 16:03
پست بالایی رو چک کردی ؟

راستی یه راه حل بانمک به ذهنم رسید ... این دستگاه line in داره ... در نتیجه شاید بشه یه کابل از خروجی هدفون به ورودی Line in وصل کرد ، اینطوری میشه صدای رادیو رو ضبط کرد ... عجب راه حلی !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ولی به نظر عملی میاد ...

من یه MP3 Player سونی داشتم ( از اون قلابی ها ) که Line in داشت ولی Fm Recorder نداشت که من با این کار ضبط میکردم ...

ولی هر چی طول سیم بیشتر باشه بهتر عمل میکنه ... چون به عنوان آنتن عمل میکنه

akhoond
21-10-2007, 20:06
پست بالایی رو چک کردی ؟

سلام .:46:
آره بهش pm دادم ، ولی هنوز بازش هم نکرده :13: ، الان دیدم ، دو روزه که آن نشده ، ان شاالله که جواب بده . . .

آره راه حل بدی نیست :10: یه کم جنگولک بازی داره ، اما خب ، کار راه بندازه دیگه . اگه هم fm recording نداشته باشه ، مجبورم همینو بگیرم ، درسته seymour عزیز ؟ چون به نظرم تنها گزینه خوب الان همینه ، یعنی بهترین همینه ؟
فقط می خوام مطمئن بشم که قبل خرید یه وقت الکی توهم نزنم و بعد خرید برم تو لک که چرا سرم کلاه رفت و بدونم چی دارم می گیرم . . .

راستی آقای seymour ، توی محصولات سونی ، چنین چیزی که من می خوام هست ؟
( می دونم سونی توصیه نمیشه ، از نظر خرید نمی گم ، از یه مغازه دار ، در کمال ناباروری ( ناباروری درسته :31: ) گفت نه :18: سونی چنین چیز کاملی نداره ، گفتم مگه میشه ، سونی چنین چیزی نداشته باشه . . . )

از همتون متشکرم و مرسی به خاطر توجه و وقتی که می ذارید .
یا حق

AKBAR132
22-10-2007, 09:34
پست بالایی رو چک کردی ؟

سلام جناب سیمور

آره این کارو میشه کرد چون یه کابل به همین منظور توی جعبه اش هست ...یعنی همون کابل Lin in

این دوستمون اگه اشتباه نکنم zvp داره ... باهاش تماس بگیر

سیمور جان شما که کامل در جریان هستید بعد از اون مشکلاتی که با فاره پیدا کردم الان یه دوربین کریتیو دارم

راستی بعد از تحقیقات متوجه شدم فاره گارانتی اورژینال کریتیو نیست!!!!!!!!

یه سوال ...منظور از مقدار dpi یه دوربین چیه؟؟؟

seymour
22-10-2007, 13:28
سلام .:46:
آره بهش pm دادم ، ولی هنوز بازش هم نکرده :13: ، الان دیدم ، دو روزه که آن نشده ، ان شاالله که جواب بده . . .

آره راه حل بدی نیست :10: یه کم جنگولک بازی داره ، اما خب ، کار راه بندازه دیگه . اگه هم fm recording نداشته باشه ، مجبورم همینو بگیرم ، درسته seymour عزیز ؟ چون به نظرم تنها گزینه خوب الان همینه ، یعنی بهترین همینه ؟
فقط می خوام مطمئن بشم که قبل خرید یه وقت الکی توهم نزنم و بعد خرید برم تو لک که چرا سرم کلاه رفت و بدونم چی دارم می گیرم . . .

راستی آقای seymour ، توی محصولات سونی ، چنین چیزی که من می خوام هست ؟
( می دونم سونی توصیه نمیشه ، از نظر خرید نمی گم ، از یه مغازه دار ، در کمال ناباروری ( ناباروری درسته :31: ) گفت نه :18: سونی چنین چیز کاملی نداره ، گفتم مگه میشه ، سونی چنین چیزی نداشته باشه . . . )

از همتون متشکرم و مرسی به خاطر توجه و وقتی که می ذارید .
یا حق
بهترین انتخاب ، اون انتخابیه که نیازهای شما رو تامین کنه ... ما توی این چند صفحه مدلهای منتخب رو بررسی کردیم ، آخرش شما باید بگی که کدوم خوبه یا بده ، نه من ... اون اول هم گفتم ، zvp بجز بحث ضبط صدا از بقیه نظرات عالیه ... از نظر ضبط صدا ، خوبه ولی عالی نیست ...

نه ، سونی زیاد روی امکانات مانور نمیده و بیشتر به طراحی و کیفیت صدا اهمیت میده ...

seymour
22-10-2007, 13:35
سلام جناب سیمور

آره این کارو میشه کرد چون یه کابل به همین منظور توی جعبه اش هست ...یعنی همون کابل Lin in

سیمور جان شما که کامل در جریان هستید بعد از اون مشکلاتی که با فاره پیدا کردم الان یه دوربین کریتیو دارم

راستی بعد از تحقیقات متوجه شدم فاره گارانتی اورژینال کریتیو نیست!!!!!!!!

یه سوال ...منظور از مقدار dpi یه دوربین چیه؟؟؟
اها .. راس میگی ، یادم اومد ...

آره ... شاب و رایان بدر معتبر تر هستن ...

والا واسه دوربین من ندیدم که زیاد از dpi (dot per inch ) استفاده بشه ... معمولا dpi رو واسه پرینت استفاده می کنن ... ولی بهرحال مربوط به وضوح میشه ... اما بازم می دونم که نهایتا تفاوت dpi های مختلف ، فقط توی پرینت مشخص میشه ...

becareful
23-10-2007, 18:59
برو یه سامسونگ T9 بگیر 2 گیگش فکر کنم حداکثر 140 باشه با گارانتیه معتبر سام سرویس. هم ظبط صدای عالی داره هم ظبط صدای از رادیو با کیفیت خوب داره. 4 حالت ظبط صدا داره دیگه خودت تا آخر کیفیت رو حال کن.زن وی پلاس اصلا صفحه ش بدرد نمیخوره و پول الکی واسه ی چیزی که نمیشه ازش درست استفاده کرد رو نده.در آینده هم میتونی یه هدست بلوتوس بخری و بدون سیم به آهنگا گوش کنی.در ضمن بهترین حالت ظبط صداش 192kbps هست که خیلی خوبه.

akhoond
24-10-2007, 10:37
برو یه سامسونگ T9 بگیر 2 گیگش فکر کنم حداکثر 140 باشه با گارانتیه معتبر سام سرویس. هم ظبط صدای عالی داره هم ظبط صدای از رادیو با کیفیت خوب داره. 4 حالت ظبط صدا داره دیگه خودت تا آخر کیفیت رو حال کن.زن وی پلاس اصلا صفحه ش بدرد نمیخوره و پول الکی واسه ی چیزی که نمیشه ازش درست استفاده کرد رو نده.در آینده هم میتونی یه هدست بلوتوس بخری و بدون سیم به آهنگا گوش کنی.در ضمن بهترین حالت ظبط صداش 192kbps هست که خیلی خوبه.

سلام . :20:
جناب becareful ، از توجهت ممنونم . :31:
اول اینکه از راهنمایی ات متشکرم ، اما این جوری که نمیشه ، باید یه دلیلی ، چیزی بیاری که ، وقتی می گی که z v p به درد نمی خوره ، حتما دلیلی هم داری دیگه ؟
دوم اینکه t9 برای فیلم دیدنه ، من اصلا برای فیلم نمی خوام ( اگه صفحه z v p رو هم برای فیلم می گی به درد نمی خوره ، من این رو هم در نظر گرفته ام ) اگه مدل بهتری بود ( به نظر بنده ) 100% این z v p رو هم انتخاب نمی کردم ، به نظرم گنده اس ، t9 هم همین طور ، برای فیلمه و گنده .
ضمنا ، اگه برام fm recording مهمه ، فقط وجودش مهمه ، یعنی گاهی اوقات شده که نمی تونم یه برنامه خاص رو گوش کنم ، می ذارم ظبط کنه ، بعدا گوش کنم ، همین که داشته باشه برام کافیه ( الآن هم بحث سر همینه که z v p داره یا نه ؟ )

به هر حال از راهنمایی ات متشکرم ، منتظر جوابت هستم :46:

یا حق

signinfo
24-10-2007, 14:16
سلام...من دیروز یه Vplus 1GB گرفتم...خوبه ولی صداش یه کم سه بعدیه و می پیچه تو هدفون...مخصوصا هدفون خودش که این حالت روچند برابر می کنه...من به شخصه این جور صدا رو خوشم نمی آد...ولی دیگه گرفتمش دیگه...البته من عملا همه چی رو با پلیر گوشی Nokia N95 مقایسه می کنم که یه پلیر ایده ال داره...دوستانی که دارن و یه هدفون خوب هم بهش انداختن می دونن من چی می گم...N95 رو یکی از دوستانم داره که من هر از چند گاهی باهاش ور میرم...به خاطر پلیرش...شاید من انتظار زیادی از یه پلیر 85 تومانی دارم اما به نظر من Vplus دقیقا اون چیزی نیست که حتی تو Review های معتبر می خونی...راستی دو مدل سونی رو هم دیروز تست کردم...صداش زلال بود اما باس کمی داشت و یه جورایی گوش رو آزار می داد...من که خوشم نیومد...اکولایزراشم دستکاری کردم همون بود...به هر حال انتخاب بین برند ها و مدل های مختلف بسته به سلیقه شخص داره...بعد از اینکه چند مدل رو خودت تست کردی اقدام به خرید کن...اگه هدفون دلخواهتم با خودت ببری بهتره...2 کاری که من نکردم...چون طرز صدای هدفون ها هم با هم فرق می کنه...باید ببینی چه جور صدایی رو دوست داری...

akhoond
24-10-2007, 15:23
سلام...من دیروز یه Vplus 1GB گرفتم...خوبه ولی صداش یه کم سه بعدیه و می پیچه تو هدفون...مخصوصا هدفون خودش که این حالت روچند برابر می کنه...من به شخصه این جور صدا رو خوشم نمی آد...ولی دیگه گرفتمش دیگه...البته من عملا همه چی رو با پلیر گوشی Nokia N95 مقایسه می کنم که یه پلیر ایده ال داره...دوستانی که دارن و یه هدفون خوب هم بهش انداختن می دونن من چی می گم...N95 رو یکی از دوستانم داره که من هر از چند گاهی باهاش ور میرم...به خاطر پلیرش...شاید من انتظار زیادی از یه پلیر 85 تومانی دارم اما به نظر من Vplus دقیقا اون چیزی نیست که حتی تو Review های معتبر می خونی...راستی دو مدل سونی رو هم دیروز تست کردم...صداش زلال بود اما باس کمی داشت و یه جورایی گوش رو آزار می داد...من که خوشم نیومد...اکولایزراشم دستکاری کردم همون بود...به هر حال انتخاب بین برند ها و مدل های مختلف بسته به سلیقه شخص داره...بعد از اینکه چند مدل رو خودت تست کردی اقدام به خرید کن...اگه هدفون دلخواهتم با خودت ببری بهتره...2 کاری که من نکردم...چون طرز صدای هدفون ها هم با هم فرق می کنه...باید ببینی چه جور صدایی رو دوست داری...

سلام .
مبارکه .:46:
به قول یکی از دوستان ، شما خربزه خوردی ، حالا که آب می خوری می گی تلخه :31: با اکولایزرش هم ور رفتی ؟
من پلیر N95 رو تست نکردم ، ( از نزدیک ندیدمش ، چه برسه به تست ) اما احتمالا باید پلیر خوبی باشه که انتظار شما رو تا این سطح برده بالا ، شاید هم اصولا شما سخت پسندید . . . :5:
چند تا سوال داشتم که اگه محبت کنید ، جواب بدید . . .
1 _ امکاتاتش رو بی زحمت بگو ( نه امکانات کلی ، تایمر ها و این جور خرت و پرت ها . . . )
2 _ از رادیو می تونی رکورد کنی یا نه ؟

راجع به اینکه می گی اول تست کنم ، بعد بگیرم ، من هم از خدامه ، اما کجا ؟ تو همین سایت پدرم در آمده تا دو نفر و که z v p دارند ، پیدا کنم ، حالا چجوری باید تست کنم ، الله اعلم . شما چجوری سونی ها رو تست کردی ، کجا ؟ جایی هم برای کریتیو می شناسی ؟
راجع به این که هدفون اش اذیت ات می کنه ، پا تو کفش بزرگترا می کنم و بهت ep 630 ( کریتیو ) رو بهت پیشنهاد می کنم ، یه هدفون in ear که تقریبا بین هدفون هایی که حرفی برای زدن دارند ، کمترین قیمت رو داره ( این موارد رو جناب سیمور ، بهتر می دونند ، درست عرض کردم جناب سیمور ؟ )

از توجهت متشکرم و مرسی ، منتظر جوابت هستم .

یا حق

seymour
24-10-2007, 16:54
والا من فقط می تونم بگم که در مورد هر دستگاهی که شما بگی من هر نوع اظهار نظری که بگی شنیدم و خوندم.. شنیدم که zvp عالیه ، شنیدم که متوسطه ، شنیدم که افتضاحه ... در مورد سونی هم شنیدم که عالیه ، متوسطه و یا حتی خیلی جالب نیست ... و به همین ترتیب ipod و ...

من واقعا نمی دونم کی داره درست میگه ... آیا حق با دوستمونه که میگه N95 بهتر از zvp هستش یا حق با یکی دیگه از دوستان من (به نام امیر) که میگه zvp بهتر از N95 هستش (مثلا واقعی عرض کردم) ... طبیعتا هرکدوم معتقدن که حرف خودشون درسته ...

ولی یه چیز رو خوب می دونم : در مورد کیفیت اظهار نظری نمی کنم و صرفا اقتدا می کنم به نظر سایت های معتبر (چون توی 85% موارد ، نظرشون یکیه و توی 90% موارد نظرشون درسته ...) ... و نهایتا همونطور که دوستمون گفت و منم قبلا چندبار تاکید کردم " صرفا بحث سلیقه اس "

signinfo
24-10-2007, 17:48
ممنون سلامت باشی!

1_ امکاناتی مثل Organizer که شامل Tasks و Contacts هست و باید از طریق نرم افزارش تو کامپیوتر تنظیم بشه, تقویم, ساعت, آلارم, قابلیت اختصاص قسمتی از فضای پلیر به عنوان Removable Disk....هشت مدل اکولایزر از پیش تنظیم شده و یه اکولایزر دستی پنج بانده...Smart Volume, Bass Boost, Volume Restrictor
...می شه صفحه نمایشش رو افقی هم بکنی...کلا امکانات آنچنانی نداره...

2_ من که نتونستم ظبط کنم...فکر نمی کنم بشه چون جستجوی سطحی اینترنت هم نتیجه ای نداد...

در مورد تست هم برو پایتخت...همون طبقه همکف روبرو یه مغازه بود چند تا از مدل ها رو باز داشت که مشتری تست کنه...سونی رو هم طبقات بالاتر یه نمایندگی بود اونجا تست کردم...

راستی ep 630 قیمتش چنده؟ باسش خوبه؟

signinfo
24-10-2007, 17:53
یادم رفت بگم این تاپیک رو هم نگاه کنی که درباره مشکلی هست که خودم با VPlus دارم...پیگیری بکن ببین به کجا می رسه...البته احتمالشم زیاده که مال من خراب باشه...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

akhoond
24-10-2007, 19:16
والا من فقط می تونم بگم که در مورد هر دستگاهی که شما بگی من هر نوع اظهار نظری که بگی شنیدم و خوندم.. شنیدم که zvp عالیه ، شنیدم که متوسطه ، شنیدم که افتضاحه ... در مورد سونی هم شنیدم که عالیه ، متوسطه و یا حتی خیلی جالب نیست ... و به همین ترتیب ipod و ...

من واقعا نمی دونم کی داره درست میگه ... آیا حق با دوستمونه که میگه N95 بهتر از zvp هستش یا حق با یکی دیگه از دوستان من (به نام امیر) که میگه zvp بهتر از N95 هستش (مثلا واقعی عرض کردم) ... طبیعتا هرکدوم معتقدن که حرف خودشون درسته ...

ولی یه چیز رو خوب می دونم : در مورد کیفیت اظهار نظری نمی کنم و صرفا اقتدا می کنم به نظر سایت های معتبر (چون توی 85% موارد ، نظرشون یکیه و توی 90% موارد نظرشون درسته ...) ... و نهایتا همونطور که دوستمون گفت و منم قبلا چندبار تاکید کردم " صرفا بحث سلیقه اس "

بله 100 % همین طوریه ، این هم جزو موضوعات سلیقه ایست ، من هم فکر می کنم به آمار و اقام و سایت های معتبر تکیه کنم ، بهتر باشه ، حتی اگه در این حد که این دوستمون می گن ، خوب هم نباشه ، من اینقدر از پلیرم انتظار ندارم و این گزینه فعلا بهترین انتخاب می تونه باشه . . . :8:

ممنون سلامت باشی!

1_ امکاناتی مثل Organizer که شامل Tasks و Contacts هست و باید از طریق نرم افزارش تو کامپیوتر تنظیم بشه, تقویم, ساعت, آلارم, قابلیت اختصاص قسمتی از فضای پلیر به عنوان Removable Disk....هشت مدل اکولایزر از پیش تنظیم شده و یه اکولایزر دستی پنج بانده...Smart Volume, Bass Boost, Volume Restrictor
...می شه صفحه نمایشش رو افقی هم بکنی...کلا امکانات آنچنانی نداره...

2_ من که نتونستم ظبط کنم...فکر نمی کنم بشه چون جستجوی سطحی اینترنت هم نتیجه ای نداد...

در مورد تست هم برو پایتخت...همون طبقه همکف روبرو یه مغازه بود چند تا از مدل ها رو باز داشت که مشتری تست کنه...سونی رو هم طبقات بالاتر یه نمایندگی بود اونجا تست کردم...

راستی ep 630 قیمتش چنده؟ باسش خوبه؟

1 _ دستت درد نکنه ، بالاخره یکی این امکانات رو گفت ، انگار قرار نبود حالا حالا ها کسی بگه ، مرسی .:46: راستی ، یعنی چه اختصاص قسمتی به عنوان رم ؟ نمیشه همشو پر کرد ؟ ( معمولا چند مگی که حروم میشه ، ما بقی اش منظورمه . . . ) ضمنا میشه از توی خود پلیر ، فایل ها رو پاک کرد ؟
2 _ ببینم ، وقتی توی رادیو ، دکمه رکورد رو می زنی چی میشه ؟ چه اتفاقی می افته ؟ رکورد نمی کنه ؟ :13: دفترچه رو هم دیدی ؟ شاید یه لم داشته باشه . . .
3 _ در مورد تست هم ، حتما اگه می دونستم ، تا حالا این کار رو 100 دفعه انجام می دادم . حتما می رم دنبالش . . .:21:
4 _ راستش به من هم گفتن که هدفون خوبیه ، من می خواستم تا 12 _ 13 تومان پول بذارم ، گفتند با 14 _ 15 تومان می تونم اینو بگیرم ، باسش هم گفته شده که خوبه ، من هم منتظرم تا این z v p رو بگیرم ، بعد بگیرمش . . .بهتره از سیمور بپرسی ، اون بهتر می دونه . سیمور جان بهش بگو ( sonystyle به من گقت . . . )

یادم رفت بگم این تاپیک رو هم نگاه کنی که درباره مشکلی هست که خودم با VPlus دارم...پیگیری بکن ببین به کجا می رسه...البته احتمالشم زیاده که مال من خراب باشه...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستت درد نکنه ، پیگیری می کنم و حتما همه این موارد رو موقع خرید چک می کنم .

از راهنمایی و وقتتون متشکرم و مرسی ، منتظرم .
یا حق

becareful
24-10-2007, 19:31
خوب اگه برای صفحه نمایش نمیخای اره زن وی خوبه. ولی تی 9 خیلی باریکتره.

signinfo
24-10-2007, 21:57
خواهش می کنم دوست عزیز!

1_ اختصاص فضا به عنوان Removable Disk یعنی مثل Flash Memory یا همون کول دیسک می شه از اون فضا استفاده کرد...مال من که 1GB ظرفیتشه, میشه از 128 تا 512 مگابایتش رو اونطوری کرد...از تو پلیر هم می شه فایل ها رو پاک کرد...

2_ هیچ اتفاقی نمی افته...دفترچه هم چیزی ننوشته...بازم اگه در این مورد چیزی فهمیدم همینجا می نویسم...

بازم خواهش می کنم...کاری نکردم...انشا الله که خرید خوبی داشته باشی...

خوب سیمور جان نظرت راجع به ep 630 چیه؟

ramin4116
25-10-2007, 06:58
سلام من یه creative zen v plus دارم که اخر پلیر و البته اصلش به قیمت 160 تومان از اهواز خریدم هم میشه حافظه پلیر رو کول دیسک هم بکنی کیفیت پخش خوبی هم داره تقویم داره زنگ داره من 4 گیگبایت رو خریدم در کل ازش راصی هستم چیز مناسبی هستش اما برای پسر خالم یکی خریدیم که به قیمت 135 تومان 4 گیگابایت بعد از خریدنش فهمید که اصل نیست و فهمید چی بهش انداختن یکی از دلایلی که فهمید اصل نیست این بود که هر 3 یا 4 ساعت پلیر شروع قفل می کرد بعضی از وقت ها هم درست به کامپیوتر وصل نمی شد انتور بود که فهمید بچه ها کسانی که می خوان پلیر بگرن حتما از نما یندگی اصلی بکگیرن و از جای دیگر نگیرن مه مثلا 20 تومان ارزون تره بدونید که یه چیزی داره که طرف ارزون می ده اون طرف که عاشق چشم و ابرو ما نیست که همین طوری 20 تومان بندازه و بخوات یه چیز اثل 160 تومانی رو 130 تومان بده .

در کل چیز خوبی هستش ببخشید هم سرتون رو درد اوردم

akhoond
25-10-2007, 09:31
خوب اگه برای صفحه نمایش نمیخای اره زن وی خوبه. ولی تی 9 خیلی باریکتره.
درسته ، من برای صفحه نمایش نمی خوام ، فکر اینجا رو هم کردم ، اما برای باریکی ، حق باشماست ، کمی کلفته ، اما چاره دیگه ای ندارم . فوق اش اینه که نمی ذارم تو جیبم ، یه کیف کمری احتمالا باید داشته باشه . . . :8:
از راهنمایی تون متشکرم :11:

2_ هیچ اتفاقی نمی افته...دفترچه هم چیزی ننوشته...بازم اگه در این مورد چیزی فهمیدم همینجا می نویسم...

بازم خواهش می کنم...کاری نکردم...انشا الله که خرید خوبی داشته باشی...
متشکرم ، ان شاالله ، دستت درد نکنه ، باز هم در باره رادیو رکوردر باهاش ور برو ، چیزی فهمیدی ، محبت کن بگو ،راستی چند تا سوال :
آنتن رادیو اش چجوریه ؟ قوی هست ؟ ( آنتن های ضعیف تو جاهای کور کم می آره )
تایمر داره برای خاموش شدن ؟ مثلا هنگام پخش تنظیم کنی تا 30 min دیگه خاموش بشه .
وقتی پخشش رو pause می کنی ، خودش خاموش میشه ؟ یا تا 30 سال هم بمونه ، روشن می مونه ؟

باز هم ازت متشکرم :11:

سلام من یه creative zen v plus دارم که اخر پلیر و البته اصلش به قیمت 160 تومان از اهواز خریدم هم میشه حافظه پلیر رو کول دیسک هم بکنی کیفیت پخش خوبی هم داره تقویم داره زنگ داره من 4 گیگبایت رو خریدم در کل ازش راصی هستم چیز مناسبی هستش اما برای پسر خالم یکی خریدیم که به قیمت 135 تومان 4 گیگابایت بعد از خریدنش فهمید که اصل نیست و فهمید چی بهش انداختن یکی از دلایلی که فهمید اصل نیست این بود که هر 3 یا 4 ساعت پلیر شروع قفل می کرد بعضی از وقت ها هم درست به کامپیوتر وصل نمی شد

در کل چیز خوبی هستش ببخشید هم سرتون رو درد اوردم

دست شما درد نکنه ، از راهنمایی تون متشکرم و حتما به توصیه تون گوش می دم :46: راستی ، مال شما که اصله پستش ساخت کجا رو زده ؟ مال پسر خاله تون چطور ؟
از شما هم ممنون :11:

از همه دوستان که کمک کردند ، ممنونم ، محبت کردید ، من ان شاالله تا هفته دیگه که پول برسه دستم ، می رم دنبالش .
باز هم از همه دوستان ممنونم و متشکرم .

یا حق
آخوند :31:

ramin4116
25-10-2007, 09:53
روی هر دو نوشته MADE IN CHINA اما تو پک 135 تومنی پسر خالم یکی از چیز هایی که داره و مشتری جزب می کنه اینه که اون شارجر با برق داره پلیر creative zen v plus اصلش نداره یعنی تو جعبش نداره شاید خود طرف بهت بده اما پولش رو می گیره وبقیه چیز ها مثل اصلش هست اینو بگم که تو اهواز من شارژر با برقش رو خریدم 18 تومان این تفاوتش هستش اصلش با USB بهت می دن نه با شارژر برق اما حاجی این مسعله ربطی هم نداره چون من نمی دونم تهران یا جاهای یگه قیمت چنده در کل از جایی خرید کن که طرف نمایندگی اون شرکت باشه حتی اگه 30 تومان گرون تر از جاهای دیگه بده در کل می دونی که از یه جای معتبر خریدی وپشتیبانی داره .

حاجی ببین من پلیرم تو معرفی خودش اینا رو داره
Copyright Creatiive technology ltd .,2006
all rightsreservedprotected by us patent 6.928.433.

seymour
25-10-2007, 10:50
خوب سیمور جان نظرت راجع به ep 630 چیه؟
مدل خیلی خوبیه و میشه گفت توی range قیمت زیر 20 تومن بهترین گزینه اس ... فقط حتما سعی کن از نمایندگی های معتبر بگیری تا بحث اصل و غیراصل پیش نیاد ...

akhoond
25-10-2007, 12:01
روی هر دو نوشته MADE IN CHINA اما تو پک 135 تومنی پسر خالم یکی از چیز هایی که داره و مشتری جزب می کنه اینه که اون شارجر با برق داره پلیر creative zen v plus اصلش نداره یعنی تو جعبش نداره شاید خود طرف بهت بده اما پولش رو می گیره وبقیه چیز ها مثل اصلش هست اینو بگم که تو اهواز من شارژر با برقش رو خریدم 18 تومان این تفاوتش هستش اصلش با USB بهت می دن نه با شارژر برق اما حاجی این مسعله ربطی هم نداره چون من نمی دونم تهران یا جاهای یگه قیمت چنده در کل از جایی خرید کن که طرف نمایندگی اون شرکت باشه حتی اگه 30 تومان گرون تر از جاهای دیگه بده در کل می دونی که از یه جای معتبر خریدی وپشتیبانی داره .

حاجی ببین من پلیرم تو معرفی خودش اینا رو داره
Copyright Creatiive technology ltd .,2006
all rightsreservedprotected by us patent 6.928.433.

دستت درد نکنه ، اطلاعات مفید و خوبی دادی ، اگه باز هم سوالی داشتم ، حتما می گم .:46:

یا حق .
آخوند .:11:

akhoond
25-10-2007, 12:18
دوستان ، از همتون متشکرم از seymour عزیز ، از AKBAR132 عزیز ، از signinfo عزیز ، از becareful عزیز ، از ramin4116 عزیز ، از DJ_IT_110 عزیز و بقیه دوستانی که کمکم کردند ، دیگه فکر کنم موردی نمونده باشه و گقتنی ها ، گفته شده . ( غیر از چند تای سوالی که خطاب به signinfo پرسیدم ، حالا ایشون یا هر کسی که محبت کنند ، جواب بدند )
فقط نکته های موقع خرید مونده که داره کم کم رو می شه ، و نیز نمایندگی ها ( محل خرید ) فکر کنم جناب seymour بیشتر آگاهی داشته باشند . از کجا بگیرم ؟ قیمت همشون یکیه ؟

ضمنا جناب seymour یه انتقاد به شما که دستت تو کاره ، چرا تو این پخش mp3 player ها ، مثل بخش موبایل ، هر پلیر یه کلوب و بخش جدا واسه خودش نداره ؟ اونجا خیلی راحت آدم نکته ها رو پیدا میکنه و مثل من این جوری برای در آوردن نکته ها مجبور نمیشه یه تاپیک بزنه ، فکر کنم اون جوری جمع جور تر هم بشه . . .
( به شما این انتقاد رو کردم ، چون دستت تو کاره و واسه خودت راحت تو هم میشه ، وگرنه منظورم جسارت به شما نبود :10: )
باز هم از همتون متشکرم و مرسی .
یا حق
اخوند :11:

seymour
26-10-2007, 11:30
گیرندگی Fm اش معمولی و مثل همه مدلهای دیگه اس ...

بله یه sleep timer داره که بهش میگی چند دقیقه دیگه خاموش بشه ..

یه حالت idle shutdown داره که همونطور که از اسمش معلومه ، وقتی بیکار بمونه بعد از چند دقیقه (که خودت باید واسه اش تعریف کنی) خاموش میشه ...

خرید رو هم از نمایندگی ها انجام بده ... جعبه رو جلوی خودت باز کنه ... تست بشه جلوی خودت و توسط خودت

در مورد انتقادی که کردی : والا من که اینجا مسوولیتی ندارم که بخوام (یا بتونم) نظمی ایجاد کنم ...

akhoond
26-10-2007, 13:27
سلام .
از جوابتون ممنونم ، ببینم شما که z v p رو نداری ، این همه اطلاعات جزیی رو از کجا داری ؟ ( خودمونی ام ها ، اگه من داشتم اش ، این قدر detail راجع به اش نداشتم که تو داری :18: )
الآن داشتم تو سایت کریتیو مدلهای مختلف رو چک می کردم ، باز هم 2 تا سوال برام پیش اومد ( می دونم تو دل خودتون دارید بهم فحش و فضیحت می دید که چرا این قدر سوال می کنم ، به بزرگی خودتون ببخشید ، چیزی که داشتم ( سامسونگ رو می گم ) همه چی داشت ، دلم نمی خواد ، این یکی چیزی کم داشته باشه و دلم بسوزه . . . :13: )
یکی این که چی شد که ما فکر کردیم باید fm recording داشته باشه ؟ هر چی مشخصات zvp رو بالا پایین کردم ، چیزی راجع به این موضوع پیدا نکردم ؟ یعنی تو هیچ محصولی پیدا نکردم . . ؟
( update : الآن دیدم تو یه ریویو که زده بود قراره که کریتیو تو آپدیت های جدید این قابلیت رو اضافه کنه ، تو یکی دیگه هم دیدم که گفته بود قراره حذف بشه ( اگه درست فهمیده باشم ) همون حرفی که سیمور زد . این دو کاملا خلاف هم اند ، سیمور کدوم رو باور کنم ؟)
دوم این که برای رادیو ، station داره ؟ ( منظورم اینکه میشه یه فرکانس و به عنوان شبکه save کرد تا هر دفعه search نکنی ؟ تو zvp ندیدم ، اما تو بعضی دیگه از محصولاتش دیدم )
( update : الآن یه عکس تو یه ریویو دیدم که قابلیت save کردن 32 تا station رو داره )

باز هم مرسی و معذرت ، ان شاالله تا آخر هفته از شرم خلاص میشد . :11:

signinfo
26-10-2007, 15:54
سلام...ببخشید من یکی دو روز نبودم...
سیمور عزیز جواب شما رو خوب و کامل داد و من دیگه چیزی نمی گم...فقط در مورد تست نمی دونم چطوری می خوای اونجا تستش کنی چون باتریشون شارژ نیست...مگر اینکه گیر بدی به یارو که وصلش کنه به کامپیوترش...که بازم اینجا 2 تا مسئله هست...یکی اینکه تو دفترچه تاکید کرده که اول درایورش رو بریزید و بعد وصلش کنید...دوم اینکه گفته حد اقل باید 1 ساعت تو شارژ باشه بار اول و بعد درش بیارید...خلاصه اینکه تو 5 دقیقه و 10 دقیقه فکر نکنم اصلا شارژ بگیره...وقتی هم که به PC وصله, نمی شه باهاش کار کرد...منم به همین دلایل نتونستم اونجا تست کنم مال خودمو...راستی مشکلم با قطع و وصل شدن صدا هم فعلا حل شد...در حال حاظر کاملا از VPlus راضی هستم...موفق باشی.

سیمور جان به خاطر نظری که در مورد EP630 دادی ممنونم...

seymour
26-10-2007, 23:06
سلام...ببخشید من یکی دو روز نبودم...
سیمور عزیز جواب شما رو خوب و کامل داد و من دیگه چیزی نمی گم...فقط در مورد تست نمی دونم چطوری می خوای اونجا تستش کنی چون باتریشون شارژ نیست...مگر اینکه گیر بدی به یارو که وصلش کنه به کامپیوترش...که بازم اینجا 2 تا مسئله هست...یکی اینکه تو دفترچه تاکید کرده که اول درایورش رو بریزید و بعد وصلش کنید...دوم اینکه گفته حد اقل باید 1 ساعت تو شارژ باشه بار اول و بعد درش بیارید...خلاصه اینک....
عجیبه ... پس خوش شانسی من بوده که اون چندین باری که رفتم همیشه تونستم تست بگیرم (یا باتری خور بوده - یا وصل کردیم به PC با اصرار فراوان - یا اینکه نیاز به نرم فزار بوده و ... )... چون الان که فکر می کنم می بینم از لحاظ منطقی حق با توئه ...

seymour
26-10-2007, 23:07
سلام .
از جوابتون ممنونم ، ببینم شما که z v p رو نداری ، این همه اطلاعات جزیی رو از کجا داری ؟ ( خودمونی ام ها ، اگه من داشتم اش ، این قدر detail راجع به اش نداشتم که تو داری :18: )
الآن داشتم تو سایت کریتیو مدلهای مختلف رو چک می کردم ، باز هم 2 تا سوال برام پیش اومد ( می دونم تو دل خودتون دارید بهم فحش و فضیحت می دید که چرا این قدر سوال می کنم ، به بزرگی خودتون ببخشید ، چیزی که داشتم ( سامسونگ رو می گم ) همه چی داشت ، دلم نمی خواد ، این یکی چیزی کم داشته باشه و دلم بسوزه . . . :13: )
یکی این که چی شد که ما فکر کردیم باید fm recording داشته باشه ؟ هر چی مشخصات zvp رو بالا پایین کردم ، چیزی راجع به این موضوع پیدا نکردم ؟ یعنی تو هیچ محصولی پیدا نکردم . . ؟
( update : الآن دیدم تو یه ریویو که زده بود قراره که کریتیو تو آپدیت های جدید این قابلیت رو اضافه کنه ، تو یکی دیگه هم دیدم که گفته بود قراره حذف بشه ( اگه درست فهمیده باشم ) همون حرفی که سیمور زد . این دو کاملا خلاف هم اند ، سیمور کدوم رو باور کنم ؟)
دوم این که برای رادیو ، station داره ؟ ( منظورم اینکه میشه یه فرکانس و به عنوان شبکه save کرد تا هر دفعه search نکنی ؟ تو zvp ندیدم ، اما تو بعضی دیگه از محصولاتش دیدم )
( update : الآن یه عکس تو یه ریویو دیدم که قابلیت save کردن 32 تا station رو داره )

باز هم مرسی و معذرت ، ان شاالله تا آخر هفته از شرم خلاص میشد . :11:
خب اولا درسته که خودم zvp رو ندارم ، ولی همیشه یه نفر رو پیدا می کنم که داشته باشه و یکی دو روز ازش قرض می کنم تا بتونم اینجا درست جواب بدم (خیلی هم لازم نیست بگردم ... همیشه یکی از دوستان پیدا میشه که mp3 player اش خراب شده و میده به من که واسه اش درست کنم ... منم از خودم پذیرایی می کنم !! ... مثلا الان یه TX FM دستمه که درستش کردم و حالا دارم بهش ور میرم) ... دوما هم که اینترنت : دریای اطلاعات ...

//

من فکر می کردم fm recording داره چون هم خود سایت creative اینو گفته بود و هم اکثر review های معتبر (بخصوص Cnet) اینو گفته بودن ...

از knowledge base article SID 20247 توی خود سایت Creative

(ZEN V Plus and ZEN V players at a glance) about the "record button": "Press this button to start or stop a voice, FM radio, or line-in recording.
ضبط رادیو رو هم قاطی بقیه کرده ...

از سایت Cnet

We originally indicated that the Zen V Plus was capable of FM recording. In fact, it supports only voice and line-in recording.
این اشتباه رو تا مدتها درست نکرده بودن ... اینجا اعتراف کرده ! ...

همونطور که گفتم ، هیچ برنامه ای واسه اضافه کردن این قابلیت به zvp ندارن ...

//

ذخیره کردن ایستگاه های رادیویی رو هم که خودت جواب دادی ...

akhoond
27-10-2007, 22:54
همونطور که گفتم ، هیچ برنامه ای واسه اضافه کردن این قابلیت به zvp ندارن ...

سلام . :31:
از جوابت ممنونم ، واقعا متاسفم که این پلیری که همه چیز رو که داره ، سر این یکی داره بازی در میاره ، امیدوارم درستش کنه ، ببینم ، نرم افزاریه دیگه ؟ نه ؟
راستی من تا چهارشنبه میرم خرید ( یعنی تا چهارشنبه تامین اعتبار میشه و چهار شنبه می گیرمش )
جناب سیمور زحمت بکشند تا مراکز نمایندگی رو بگند ( فکر کنم شاب بهتره درسته ؟ ) یا اصلا یه نمایندگی رو معرفی کنند تا یک راست برم همونجا که هم z v p با مخلفاتش رو بگیرم ، هم ایرفون رو بگیرم . این جوری بهتره ، یه جا رو معرفی کن . اگه اشتباه نکنم ، قیمت ها یکی باید باشه .
و ضمنا نکاتی که فکر می کنید موقع خرید ( یا بعدش ، اگه موقع خرید نتونم تستش کنم ، باهاش قرار می ذارم تا 24 ساعت اگه مشکلی داشت ، برگردونم ) حواسمو جمع کنم ، یا تست کنم رو بگید . ( همه اش بی زحمت )

منتظرم و مرسی ، تا سه شنبه شب بی زحمت جواب بدید که دیر نشه .
یا حق
آخوند .:11:

seymour
28-10-2007, 12:13
درباره fm recording : بله قضیه نرم افزاریه

//
محل خرید: پاساژ ایران - روبروی پله برقی (طبقه اول) ... همیشه میرم اونجا

//
درباره تست : والا نکته خاصی نداره : توی جعبعه رو چک کن که کاملا باشه .. کارت گارانتی یادت نداره ...

توی خونه : هدفون رو صداش رو زیاد کن ببین نویزی چیزی نداشته باشه ...

akhoond
28-10-2007, 18:11
سلام.
ممنونم سیمور جان . دوستان نکته ای به ذهنشون نمی رسه ؟ اگه به نظرشون چیزی مهمه بگند . . .
راستی این کیف و جلد و شارژ هم از همونجا باید بگیرم ؟ حدود چقدر ؟ توصیه می شه یا نه ؟
ضمنا از دیشب یه کک افتاده به جونم که اگه اختلاف قیمت 2 با 4 خیلی زیاد نباشه ( مثلا 20 تومان ) 4 گیگ بگیرم ، البته الآن دیدم فقط رنگ مشکی با آبی تو 4 گیگ موجود بودش ، ای کاش سفید و سبز هم بود ، حالا ، مهم نیست ، به نظر شما 2 با 4 چه فرقی تو زمان لود شدن دارند ؟ 4 خیلی کند تره ؟

مرسی و منتظرم
آخوند

seymour
29-10-2007, 10:56
به نظرم واسه خریدن لوازم جانبی عجله نکن ... بیار خونه ، یکی دو هفته باهاش کار کن ... بعد ....

اگه اهل مواظبت از دستگاه دستی ، به نظرم واقعا نیازی به کیف و جلد بصورت همزمان نیست ... یکی اش کافیه (مثل کیف - که االبته خودش یه کیف گنده ای داره که فکر نکنم خوشت بیاد)

درباره اینکه کدوم حافظه رو بگیری : 2 گیگ واقعا مقدار کمیه ... من خواهر کوچیکم یه ipod داره (4 گیگ) ، دیروز داشت می گفت که حافظه اش پر شده ! ... توصیه میشه بری سراغ 4 گیگ ... نگران کندی و اینا هم نباش ...

akhoond
29-10-2007, 21:34
به نظرم واسه خریدن لوازم جانبی عجله نکن ... بیار خونه ، یکی دو هفته باهاش کار کن ... بعد ....
اگه اهل مواظبت از دستگاه دستی ، به نظرم واقعا نیازی به کیف و جلد بصورت همزمان نیست ... یکی اش کافیه (مثل کیف - که االبته خودش یه کیف گنده ای داره که فکر نکنم خوشت بیاد)
درباره اینکه کدوم حافظه رو بگیری : 2 گیگ واقعا مقدار کمیه ... من خواهر کوچیکم یه ipod داره (4 گیگ) ، دیروز داشت می گفت که حافظه اش پر شده ! ... توصیه میشه بری سراغ 4 گیگ ... نگران کندی و اینا هم نباش ...

سلام سیمور جان . :20:
پروفشنالی تو بهت تبریک می گم ، ترفیع گرفتی . :31:
راستش امروز خدا خواست و با یکی از بچه ها رفتم گرفتمش .
یک عدد z v p سفید و سبز 2 گیگا بایتی ( چقدر کوچیکه :40: ) ، یک فروند ایرفون 630 ( عجب چیزیه :8:) ، یک skin مشکی رنگ ، شارژر .
از راهنمایی ات هم متشکرم ، یارو چونه نزده تخفیف هم داد ، حالا اصلا بگیم تخفیف الکی بود ، خیلی مهربون بود ، کلی باهاش حال کردم . :46: . کلا با هم شد 130 تومان ، فکر می کردم بیشتر از این حرفها پیاده شم .
راستش خواستم 4 گیگی بگیرم ، اما به 2 دلیل نشد ، یکی این که اختلاف قیمت اش با 2 گیگی 40 تومان بود ، من هم الآن اصلا شرایط اینو نداشتم که 40 تومان بیشتر بذارم . تازه این مهم نبود و دلیل مهم تر این که از رنگ مشکی و آبی که فقظ همین بود اصلا خوشم نیومد ، البته یارو از این اختلاف 40 تومانی ، جا داشت که 10 تومان هم تخفیف بده ، اگه این کار رو می کرد ، باز هم با رنگش حال نکردم ، وقتی به چشمم خوشگل نیاد ، دیگه باهاش حال نمی کنم . . . :2:
از این که به توصیه ات گوش نکردم ، معذرت :10: اگه می گرفتمش ، حالا حالا ها در عذاب بودم .

راستی باز هم چند تا سوال : ( فکر کنم دیگه کم کم دارین شاکی میشین ، شرمنده ، هر چی نباشه شما با تجربه تری ... )
1 _ شارژ اولشو با چی بذارم ، کامپیوتر ، یا شارژر برقی اش ؟ شارژ دوم به بعد چی ؟
2 _ شارژ اولشو چقدر بذارم شارژ بشه ؟ پر بشه کافیه ؟ یا مثل موبایل شارژ اول یه 7 _ 8 ساعت بذارم بمونه ؟
( تو دفرچه نوشته که 6 ساعت طول می کشه :18: راست می گه اینقدر ؟ چه خبره . . . )
3 _ حتما از سیم usb خودش باید استفاده کنم ؟ ( منظورم فقط شارژ نیست ، data transfer هم می گم ) یا از هم سیم usb که مثل این باشه ( Mini usb ) می تونم استفاده کنم ؟

من هنوز دست بهش نزده ام ( منظورم شارژه ) ، منتظرم دستور شما ام تا شارژش کنم . . .
مرسی و منتظرم .
یا حق

signinfo
30-10-2007, 00:23
مبارک! بالاخره گرفتیا!
1_ فکر نمی کنم فرقی داشته باشه...می خوای با کامپیوتر بذار که رایج تره نسبت به شارژر...
2_ خودش وقتی پر بشه علامت باتریش عوض می شه...دکمه ها هم دیگه چشمک نمی زنن...واسه من یه 5 ساعتی طول کشید...سعی کن بذاری پر بشه...
3_ از هر کابل Usb که بهش می خوره می تونی استفاده کنی...

akhoond
30-10-2007, 05:47
مبارک! بالاخره گرفتیا!
1_ فکر نمی کنم فرقی داشته باشه...می خوای با کامپیوتر بذار که رایج تره نسبت به شارژر...
2_ خودش وقتی پر بشه علامت باتریش عوض می شه...دکمه ها هم دیگه چشمک نمی زنن...واسه من یه 5 ساعتی طول کشید...سعی کن بذاری پر بشه...
3_ از هر کابل Usb که بهش می خوره می تونی استفاده کنی...

سلام .
سلامت باشی ، آره بالاخره تنبلی رو گذاشتم کنار رو همت کردم . . . :5:
واقعا 5 _ 6 ساعت طول می کشه ؟ هر دفعه ؟ این که خیلی مسخره است . . .
مرسی از جوابت . . . :11:

seymour
30-10-2007, 12:30
مبارکه ...

1. مهم نیست با چی شارژ بشه ... چه برقی / چه PC

2. شارژ اول با شارژهای دیگه فرق داره ... از این نظر که باتری خالیه کامل و این نوع از باتری ها یه ذره طول می کشه تا سرحال بیان .. شارژهای بعدی مطمئنا انقدر طول نمی کشه ...

علت اینکه توی راهنما گفته 6 ساعت اینه که فرض کرده می خوای با usb شارژ کنی ... از اونجا که usb قدرت کمتری نسبت به شارژر برقی داره (از نظر ولتاژ و اینا ...) ، مدت زمان بیشتری طول می کشه .. با برقی باید کمتر طول بکشه ..

3. مهم نیست هر سیمی که یه سرusb و یه سر Mini باشه قابل استفاده اس ... الان ما توی خونه یه سیم داریم که وصله به PC ، سه تا Mp3 player و یه دوربین دیجیتال ، همه از همون یدونه سیم استفاده می کنن ... این چیزا استاندارده و با همه چی سازش داره ...

akhoond
30-10-2007, 12:42
سلام .
مرسی ، سلامت باشی .
چه جوری باید توش آهنگ بریزم ؟ با برنامه اش ، رفتم تو قسمت browse document از اونجا آهنگ ها مو ریختم ، راه ساده تری هست ؟
ضمنا بهترین ( کیفیت بالا ، حجم پایین ) فرمت برای آهنگ چیه ؟ به نظرم wma 128 بد نباشه . . . ؟
راستی signinfo عزیز ، این 630 به قول بچه ها توصیه میشه ، 18 می گفت ، من 17 گرفتم ازش ، یارو آدم بدی نبود ، اگه باهاش راه بیای تا 15 هم میاد پایین . . .
مرسی

seymour
31-10-2007, 10:39
راه دیگه اینه که روی فایل هایی که می خوای بریزی کلیک راست کنی و گزینه copy to creative zen... رو بزنی ... دیگه نیازی به باز کردن اون برنامه هم حتی نیست ...

والا آخرش به گوش آدم بستگی داره که چه کیفیتی رو بد یا خوب بدونه ... نتیجه اینکه خودت باید قضاوت کنی ... من خودم با mp3 128 هم راحت نیستم و 160 به بالا رو ترجیح میدم ... حالا wma دیگه هیچی ...

akhoond
01-11-2007, 09:39
متشکرم .
من توی سامسونگم ، آهنگ ها رو می ریختم توی یه فولدر ، بعد هر فولدری رو که می خواستم ، پخس می کردم ، اما تو این یکی این جوری پخش نمی کنه ؟ چی کار کنم که همون فیگوری که توش می ریزم ، ببینم ؟
مرسی .

signinfo
01-11-2007, 10:57
شما با برنامه Media Explorer پلی لیست واسه خودت درست کن...
وقتی Create Playlist رو می زنی,می بینی که خودش آهنگ هات رو بصورت فولدر بندی نشون می ده...هر فولدری رو با اسم خودش یه Playlist کن...بعد از تو پلیرت که خواستی گوش کنی, برو تو قسمت Playlist ها...من اینطوری کردم...

signinfo
01-11-2007, 12:03
راستی دعوتنامه Black mice نمی تونه کسی جور کنه برام؟ Akhoond جان تو چی؟ موفق شدی ثبت نام کنی اونجا؟

seymour
01-11-2007, 12:22
دقیقا راهش همین بود که دوستمون گفت ... من فکر کنم چندین بار این روزای اخیر اینو گفته بودم ولی استقبال نشد انگار !

راستی دعوتنامه Black mice نمی تونه کسی جور کنه برام؟ Akhoond جان تو چی؟ موفق شدی ثبت نام کنی اونجا؟
شما mail بزن ، رسیدگی میشه معمولا ...

signinfo
01-11-2007, 12:48
به کجا ای میل بزنم؟ نه به کاربر ها میذاره بزنم و نه خود فرومش ای میلی داده...منظورت رو متوجه نشدم سیمور جان...

akhoond
01-11-2007, 13:29
سلام .
دستت درد نکنه ، حتما استفاده می کنم .
راستش من هم چند وقتی دنبال بلک مایس بودم ، هر کاری کردم گیر نیاوردم ، یکی هم بهم توصیه کرد که اونجا همچینی آش دهن سوزی هم نیست ، اینجا بهتره ، البته من به مقصودم رسیدم ، یکی رو پیدا کردم ، که برام پست زد و جوابش رو دیدم ، ولی موفق به پیدا شدن دعوتنامه نشدم ، و پشیمون شدم ، اگه گیر آورردی دست ما رو هم بگیر

seymour
01-11-2007, 18:51
به کجا ای میل بزنم؟ نه به کاربر ها میذاره بزنم و نه خود فرومش ای میلی داده...منظورت رو متوجه نشدم سیمور جان...
قسمت " تماس با ما " رو چک نکردی ؟ ... اصلا یکی از گزینه ها مربوط به بحث " درخواست ثبت نام " هستش ...

signinfo
01-11-2007, 19:33
اوه...ندیده بودم...مرسی...راستی دیدی اینجا اسم بلک مایس رو خط چین میذاره؟ عجب!

akhoond
01-11-2007, 19:56
ای ول ، دستت جفتتون درد نکنه . . .

akhoond
02-11-2007, 20:53
اگه وصلش کنم به یه کامپیوتری که برنامه اش روش نصب نیست ، چی میشه ؟ اصلا می تونم این کار رو بکنم ؟

seymour
03-11-2007, 12:12
همونطور که قبلا گفتم اگه XP باشه و مدیا پلیر 10 به بالا هم روش نصب باشه می تونی باهاش کار کنی ... ضمنا می تونی ببری اش روی حالت removable disk و بعنوان کول دیسک ازش استفاده کنی ...

خلاصه اینکه بازم راههایی برای ارتباط برقرار کردن با دستگاه موجود می باشد ! ...

M659
06-11-2007, 00:45
آقا من شرمنده 2 هفته بود وصل نشده بودم(مدرسه و از این حرفا ) ولی این جوری که دنبال کردم دیدم بچه ها همه چیز رو نوشتن.فقط حتما به این نکته ها توجه کن:
کلید وسط بسیار بسیار بسیار بسیار حساس است اگه یه مقداری فشار بیاری خورد میشه.من برای این مشکل یه راه حل ابتکاری دارم اونم اینکه اگه ترک روی جوی استیک دیدی به آسانی قطره ی کوچکی چسب قطره ای بمال روش تا شکاف رو پر کنه.
مال من بعد 2 ماه شکست و 4 هزار تومن برای پستش(نه تعمیرات)دادم بار دوم از این راه استفاده کردم.
دوم اینکه این پلیر Plays for Sure داره .این یعنی بدون نیاز به نرم افزار جانبی با مدیا پلیر 10 به بالا و ویندوز xp(فکر کنم باید sp2 باشه) کار میکنه.حالا شاید بپرسی چرا من باید از مدیا پلیر استفاده کنم.
این خودش دلایلی داره که مهمترینش ضعف و باگ ها ی انترفیس کریتیو هست.اگه ویندوزت عوض کنی و بدون نصب کردن نرم افزار موجود در بسته پلیرتو کانکت کنی می بینی که چه قدر راحت میشه با مدیا پلیر و ویندوز آهنگارو پیست و کپی کرد ولی مثلا در اینترفیس کریتیو نمی تونی آهنگارو از روی یه پوشه روی پلیر به یه پوشه ی دیگه روی پلیر منتقل کنی(به طور مستقیم) و مجبوری آهنگاتو کپی کنی تو کامپیوتر بعد دوباره پیست کنی در پلیر.
موردی که در بلا گفتم شاید به نظرت مهم نیاد ولی بذار استفاده کنی بهت میگم!

--------------
در مورد پلی لیست ها هم نگران نباش.تو به راحتی می تونی توی همون صفحه ی اکسپلورر پلی لیست بسازی و نگران فورمتش نباش عزیز.
راه دومم اینه که به راحتی چند کلیک در رابط بسیار روان مدیا پلیر 11 پلی لیست بسازی.مزیت این کار اینه که پلی لیست ها روی کامپیوترت هست پس می تونی اگه از روی پلیرت پاک شدن چایگزین کنی. مورد بعدی اینه که می تونی به راحتی آب خوردن پلی لیست انتخابی بسازی به علاوه ی اینکه آلبوم آرت ها(یعنی عکس آلبومها) فقط در حالت سینک کردن با مدیا پلیر فعال میشن!
اگه گیج شدی بگو برات راهنما تصویری بذارم.
در ضمن به هیچ عنوان ضبط رادیو نداره (من یک سال پیش توی ریویوی سی نت خوندم) و کیفیت رادیوش به نظر من راضی کننده نیست.
ضبط صداش هم مناسب نیست ولی line in می تونی بین دو تا کیفیت 128 و 160 انتخاب کنی.
یه قابلیت استثنایی این که می تونی عکسات رو منتقل کنی - روشون زوم کنی - اون قسمتی رو که زوم کردی والپیپر کنی.در ضمن والپیپر ها چند مود رنگی(روشن ، تاریک، Opposite و چند تا چیز دیگه) دارن.کریتیو ظرافت واقعا ویژه ای در طراحی نرم افزار سری Zen داره.
حواست باشه اگه هنگ کرد یه سوراخ خیلی ریز سمت چپش (فکر می کنم زیر دکمه ی خاموش روشن)داره که دکمه ی ریسیته.
در آخر راهنمای فارسی این پلیر و چند نا دیگه رو می تونی از این جا بگیری(فونت نازنین که گذاشته برا دانلود یادت نره)
اگه می خوای عمر باتریت زادتر بشه توصیه دفترچه این که زیاد خاموش روشن نشه (می تونی Idle Shut Down رو روی 15 دقیقه تنظیم کنی) و می تونی کنتراست صفحه رو 50 درصد کم کنی.
پلیر چندین تم داره که خیلی تنوع میدن به پلیر.
پلیر قابلیت چرخش داده یعنی می تونی جهت نمایش رو بین 0 -90-180-270 تظیم کنی(کاربرد جهت های اصلی هم. تغییر می کنه)
اگه قصد ترانسفور آهنگ داری حتما از حالت Removable استفاده کن.
باید بگم بهتر بود 4 Gig می گرفتی.هدفونی که گرفتی خوبه ولی بهترین نیست(بهترین تفریبا دو برابر قیمت پلیرت هستش.)کار خوبی کردی از همون اول Skin گرفتی.منم می خواستم سبز و مشکی شو بگیرم ولی اولویت با حافظه است.
هواست باشه اگه به سرت زد ویدئو روش بریزی فرمت avi کمپرس نشدس یعنی یه کلیپ حدود 70 مگ(یه آلبوم کامل 12 ترکی-Track- با کیفیت متوسط 188 ) می گیره.صفحه نمایش وضوح بسیار خوبی داره و لی زیر آفتاب اصلا جواب نمیده.
کیفیت پخش دستگاه بنابر نقد سی نت بلا است ولی هدفون ها افتضاح هستند.
امیدوارم استفاده کرده باشی(من یه 9 ماهی هست دارم)

M659
06-11-2007, 00:49
آهان یادم رفت...
اگه بعد از متصل کردن دستهه بدون نصب نرم افزار ، نرم افزار رو نصب کنی به دلیل حیله ای که کریتیو استفاده کرده دیگه هیچ وقت (تا زمان عوض کردن ویندوز) نمی تونی به طرز خود اکسپلورر عمل کنی(البته می تونی از ئثیهش حمشغثق استفاده کنی) و باید رابط کریتیو رو تحمل کنی.
در مورد شارژر یه مدل معمولی هست و یه مدل Fast Charge که فکر می کنم Universal Adaptor باشه.

M659
06-11-2007, 00:53
پست بالایی رو چک کردی ؟

در مورد این راه حل بگم که امکان نداره چون قابلیت مینیماز توی هیچ پلیری که من تا حلا میشناسم نبوده(مگر سیستم دستکاری ipod و دستگاه های آرکوس که البته مطمئن نیستم) و برای استفاده از لاین این باید از رادیو خارج بشید.:13:

akhoond
06-11-2007, 10:42
سلام .
خوش اومدی ، هر کسی یه مشغله ای داره و ممکنه دیر به دیر بیاد ، دشمنت شرمنده . :20:
از راهنمایی هات متشکرم ، سعی می کنم خرد خرد باهاش ور برم و کار باهاش رو یاد بگیرم .
در مورد ظبط صدا ، بله متاسفانه دیگه باید بسازم ، ولی حق باشماست کیفیت رادیو اصلا خوب نیست ، خیلی آنتی قوی نداره . .. :13:
راستی لینک برای راهنمای فارسی پلیر رو یادت رفته تو متن بچپونی . . . . :5:
راستش من از همون اول تو فکر 2 g بودم ، اما یکی از دوستان گفت 4 بگیر ، من هم دیدم اگه اختلاف اش کم باشه ( تا 20 تومان ) می گیرم ، اما این اختلاف چهل تومانی بود ، و بد رنگ . . . این شد که 2 گرفتم ، گاهی پشیمون می شم ، اما واقعا استفاده ندارم . . .
هدفون هم به نظرم بیشتر از این قدر دیگه اصلا ارزش نداره بذاری ، دیگه مگه یارو می خواد چیکار کنه . . . ؟:13:

باز هم از راهنمایی هات ممنونم ، اگه سوالی داشتم حتم همین جا مطرح می کنم :11:

seymour
06-11-2007, 12:26
در مورد این راه حل بگم که امکان نداره چون قابلیت مینیماز توی هیچ پلیری که من تا حلا میشناسم نبوده(مگر سیستم دستکاری ipod و دستگاه های آرکوس که البته مطمئن نیستم) و برای استفاده از لاین این باید از رادیو خارج بشید.:13:
اها .. مرسی که گفتی ... پس عملی نیست ...

DJ_IT_110
06-11-2007, 15:40
اها .. مرسی که گفتی ... پس عملی نیست ...

ولی من یه پلیر Sony ( از اون تقلبی ها ) داشتم که می تونیست سه کار رو با هم انجام بده ...

akhoond
06-11-2007, 17:32
جل الخالق . . . این چینی ها چی کار که نمی کنند . . .

M659
07-11-2007, 00:15
از بس تند می نوشتم یادم رفت لینک بذارم.

موفق باشی.

M659
07-11-2007, 00:19
ولی من یه پلیر Sony ( از اون تقلبی ها ) داشتم که می تونیست سه کار رو با هم انجام بده ...

خیلی عجیبه ...چون میدونید این سیستم باید هزینه بر باشه.
دقت کرده باشید گوشی هایی که سیمبیان سری 60 به بالا دارن از این قابلیت پشتیبانی می کنند اونوقت این چینیا ... غیر ممکن وجود نداره.گفتم که فرم ویر ipod رو هم میشه به لینوکس تغییر داد و یه سری نرم افزارها و بازی های جالبی روش نصب کرد.به تازگی هم قرار شده یه کیت نرم افزار سازی برای iphone و احتمال بسیار زیاد ipod (چون ipod touch مدل بدون قابلیت موبایلی iphone هستش و همه چیز دیگرشون یکسانه) توسط apple عرضه بشه.

DJ_IT_110
07-11-2007, 15:58
چینی ها همه کار ازشون بر میاد به جز کیفیت ( البته به جز بعضی ها که درجه 1 هستند ) ... اون پلیر من هم سر یک ماه اسپیکرش سوخت و بعد جند مدت میکروفونش از کار افتاد

akhoond
15-11-2007, 23:20
سلام به همه برو بچز . . .
اول از همه سوال یکی از بچه ها رو می پرسم ، می خواد تا 20 _ 30 تومان یه پلیر ساده هدیه بده ، تا 512 مگ ، در حد زولتریکس یا کریتیو . من خودم هنوز چیزی سرچ نکردم ، شما چی پیشنهاد می دی سیمور جان ؟ از اجناس تقل ، چیزی هست ارزش پول دادن داشته باشه ؟ یا نه ؟ خودت هر چی که لازمه بگو دیگه . . .
حالا خودم ، من چند تا مشکل دارم ، البته نمیشه اسمشو گذاشت مشکل ، اول اینکه باتری که به من می ده احساس می کنم واقعا 15 ساعت نیست ، فکر می کنم 12 _ 10 ساعت بیشتر بهم نمی ده ، البته شاید به خاطر این که با آخرین Level صدا ازش ولوم می گیرم ، یکی دیگه هم این که چرا ماکسیمم صدای این پلیر از پلیر قبلی ام ( سامسونگ ) کمتره ( منظورم عددش نیست ) صداش به اندازه سه ، چهار level از سامسونگ ام کمتره . . .
راستی سیمور جان به خاطر اون لینکی که تو امضات گذاشتی بودی ( تو p t ) ممنونم ، فیروز کریمی رو dl کردم ، کلی حال کردم ، باز هم ازت ممنونم .

مرسی و منتظرم
یا حق

seymour
16-11-2007, 11:16
در مورد 20-30 تومن هزینه : واقعا با یه همچین بودجه ای بهتر نیست چیز دیگه ای بخره ؟ ... منظورم اینه که اگه من بگم " می خوام با 30-40 تومن ، یه موبایل بخرم و به یکی هدیه بدم " ، شما به من چی میگی ؟... اصلا یه همچین هدیه ای بدرد طرف می خوره ؟...

بهرحال اگه واقعا 20-30 تومن می خواد : کارای زی سایبر .. اگه می تونه 30-40 تومن خرج کنه : creative ... سونی هم کارای شیک و ارزونی داری ، ولی نمی دونم دقیق چنده

//

در مورد باتری : مطمئنا گوش دادن با صدای زیاد موثره در افزایش سرعت مصرف... عوض کردن سریع آهنگ ... استفاده از ویدئو ... بالا بردن درخشندگی تصویر ...

//
در مورد حداکثر صدا : والا اون چیزی که من می دونم اینه که این مدل اتفاقا خیلی هم صداش بلند میشه ...

we're happy to report that this Zen--unlike previous versions--gets plenty loud
Cnet

بهرحال بحث سلیقه ای به نظر میاد و شاید من نظرم عکس باشه ... ضمن اینکه کمپانی های معتبر ، صدای زیاد رو یه مزیت نمی دونن (بخاطر مشکلاتی که واسه شنوایی ایجاد می کنه) ، در نتیجه تا می تونن روی " کم کردن صدا " مانور میدن ! ...

akhoond
16-11-2007, 19:38
اگه می تونه 30-40 تومن خرج کنه : creative ... سونی هم کارای شیک و ارزونی داری ، ولی نمی دونم دقیق چنده

سلام . :20:
از جوابت ممنونم . آره ، من هم قبل از این که تو جواب بدی ، یه سرچ کردم و دیدم که کریتیو تا 40 تومان چیزهای خوبی داره و به نظرم این سه مدل از همه بهتر اومد و بهش اس ام اس زدم ، تا اگه ok داد ، بهش بگم کدوم بهتره ( تو 512 مگابایتی ها )
MuVo Slim - قیمت : 33 تومان . MuVo V200 - قیمت : 32 تومان . MuVo TX FM - قیمت : 35 تومان .
البته به نظرم slim با توجه به امکاناتش از بقیه بهتره میاد ، تازه fm recording هم داره ( آخ ، دست رو دلم نذار که کبابه . . . :13: )
حالا اگه ok بده ، به نظرم میاد که این slim رو بهش توصیه کنم .
باز هم نظر شما مهم تره ، بگو کدوم بهتره ، اگه چیز دیگه ای هم تو نظرت هست ، ممنون میشم بگی . :11:

مرسی .:10:

seymour
17-11-2007, 11:33
ما خودمون توی خونه یه slim هم داریم... مهمترین مزیتش اینه که شیکه و ضمنا باتری اش شارژیه ...معلومه که اول توصیه میشه ...

TX FM و سری V هم که هم خانواده هستن و نکته شون اینه که کابل usb نمی خوان و مثل کول دیسک وصل میشن پشت دستگاه ...