مشاهده نسخه کامل
: فروش نوکیا n95 8Gig شروع شد
و بالاخره انتظار به سر رسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
پخش نوکیا n95 8Gig شروع شد.
به گزارش سایت GSMARENA پخش این گوشی با قیمت پایه 560 Euro بدون در نظر گرفتن هزینه های مالیاتی شروع شد.
با این تفسیر این گوشی تا 1 ماه آینده یا زودتر وارد بازار تهران میشه!!!!
از مدیریت خواهش میکنم به علت مهم بودن خبر این پست رو انتقال ندهند. اگر امکان داره!
Saman-tci
15-10-2007, 20:30
دوست من یه مدتی هست که این گوشی از طریق ؟؟؟ وارد ایران شده ....
ali racer
16-10-2007, 00:26
دوست من یه مدتی هست که این گوشی از طریق ؟؟؟ وارد ایران شده ....
سامان جان شما خودت دیدی یا شنیدی از کسی ؟
قیمتش چند بود ؟
والا تو ایران در بدترین شرایط این گوشی 750 بیشتر نمیارزه و در 10 تا 15 روز اول وارد شدنش بازار التهاب خاصی رو این گوشی نشون میده ولی بعد یقین بدونین رقابت سر واردات این گوشی به علت متقاضی زیاد، شدید میشه و قیمتش تا 600 تومن میرسه(البته پیش بینی منه...)
Saman-tci
16-10-2007, 18:05
من حدود 2 3 هفته پیش در سایت ایستگاه اگهی رو دیدم که یه بنده خدائی این گوشی رو وارد کرده و با قیمت حدود 800 تومن میفروشه که شماره گذاشته بود هر کسی خواست باهاش تماس بگیره که براش بفرسته ...
!Bikhaneman!
16-10-2007, 23:55
من حدود 2 3 هفته پیش در سایت ایستگاه اگهی رو دیدم که یه بنده خدائی این گوشی رو وارد کرده و با قیمت حدود 800 تومن میفروشه که شماره گذاشته بود هر کسی خواست باهاش تماس بگیره که براش بفرسته ...
به احتمال 100درصد کلاه بردار بوده سامان جان !
یادمه یکی بود e90 رو یک ماه پیش 700 میفروخت بعداً معلوم شد طرف از ملت پول پیش میگرفته که باپست بفرسته و بعد می پیچوند :21:. به رفقا هم هشدار بدید.
در این تاپیک ادامه بدید:
N95 8gb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.