ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اا اخبار Intel اا Intel News اا

صفحه ها : 1 [2]

actros 1843
16-12-2010, 18:28
سلام دوستان من یه corei5 760 میخواستم بپرسم چیز خوبی هست با کدوم cpu amdمیتونه رقابت کنه؟:5:

Erfan.
16-12-2010, 19:21
سلام دوستان من یه corei5 760 میخواستم بپرسم چیز خوبی هست با کدوم cpu amdمیتونه رقابت کنه؟

کاربردتون چی هست ؟

jomong666
17-12-2010, 21:47
core i3 540 سی پی یو خوبیه . قیمت 116 هزار تومن .

actros 1843
26-12-2010, 22:47
بیشتر بازی میکنم:11:

Erfan.
26-12-2010, 23:11
بیشتر بازی میکنم

برای بازی عالیه ... بیشتر قابل رقابت با Phenom II X4 965 هست اما از اون قوی تره.
موفق باشید.

iceweek
03-01-2011, 14:09
طوفان 2011 اینتل
Sandy Bridge: Core i7 2600K, i5 2500K, i5 2400, i3 2100 CPUs
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Erfan.
03-01-2011, 15:55
سلام.

Review سایت های مختلف از سری جدید Intel Sandy Bridge :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AliR-M
05-01-2011, 12:47
به نظر شما با نسل قبلی خیلی فرق داره به خصوص که نانومترش تغییر نکرده؟ اینتل گفته تابستون 22 نانومتری می ده بیرون )IVY Bridge)

Erfan.
05-01-2011, 15:23
به نظر شما با نسل قبلی خیلی فرق داره به خصوص که نانومترش تغییر نکرده؟

با توجه به کارایی عالی و قیمت خوب و مصرف برق عالی برای کسی که الآن میخواد ارتقا بده یا سیستم جمع کنه عالیه.
اما اگه کسی مثلا I7 950 داره خیر ارزش ارتقا چندانی نداره.

Mostafa NBA
06-01-2011, 18:05
دوستان از سری سی پی یو های Core i به اینور دیگه FSB ندارند ؟

من الان نگاه میکنم میبینم پردازنده های مثلا C2Q در کنار جزییاتیشون از FSB هم نوشته اما برای Core i ها اینطور نیست. میشه بگید قضیه چیه ؟

sir payman
06-01-2011, 18:11
برای اینکه مموری کنترلر core i داخل cpu هست و دیگه روی مادر بورد نیست

Mostafa NBA
06-01-2011, 18:46
برای اینکه مموری کنترلر core i داخل cpu هست و دیگه روی مادر بورد نیست

منظورت رو فهمیدم اما میشه بیشتر برام توضیح بدی ؟!!!!

الان پس معیاری شبیه به FSB نباید باشه برای تشخیص سرعت انتقال اطلاعات ؟

yoosef_st
06-01-2011, 23:07
من الان بعد از اینهمه وقت که کم و بیش دارم خبرهای این معماریهای جدید و این GPU داخل CPU رو دنبال میکنم، بازم آخرش نفهمیدم، حالا چی شد الان؟
یعنی الان دیگه ما فقط CPU بخریم دیگه کارت گرافیک لازم نداریم؟
بعد همون کارایی و پرفورمنس رو هم داریم که اگر کارت گرافیک داشته باشیم داریم؟
خب اگه اینجوریه که قبلنا هم اینهمه کارت گرافیک آنبورد میزدن این تولید کننده های مادربورد ، انقدر هم کلاس نمیذاشتن!
یا مثلا این هم در کنار کارت گرافیکمون کمک میکنه کارایی بره بالاتر، یه جورایی مثل SLI یا C Fire
یا چی شد کلا الان؟
بعد یه مقایسه قیمت هم میکنید ببینیم یه CPU i7 معماری قبلی با این پل شنی ها چقدر تفاوت دارن؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
راستی حالا چرا Sandy Bridge ؟ معنی خاصی داره؟
آدم یاد Spider Man 3 میافته با اون یارو مرد شنیه :دی

EXTREME
06-01-2011, 23:56
منظورت رو فهمیدم اما میشه بیشتر برام توضیح بدی ؟!!!!

الان پس معیاری شبیه به FSB نباید باشه برای تشخیص سرعت انتقال اطلاعات ؟
بله چیزی به نام fsb وجود نداره در سوکت 1156 کلا پل شمالی وجو نداره چون علاوه بر کنترلر حافظه کنترلر pci express هم داخل سی پی یو رفته ولی در 1366 پل شمالی هست و فقط کنترلر حافظه داخل سی پی یو رفته
وبین پل شمالی و سی پی یو رابط پرسرعت qpi قرار گرفته

Mostafa NBA
07-01-2011, 00:16
من الان بعد از اینهمه وقت که کم و بیش دارم خبرهای این معماریهای جدید و این GPU داخل CPU رو دنبال میکنم، بازم آخرش نفهمیدم، حالا چی شد الان؟
خب اگه اینجوریه که قبلنا هم اینهمه کارت گرافیک آنبورد میزدن این تولید کننده های مادربورد ، انقدر هم کلاس نمیذاشتن!
یا مثلا این هم در کنار کارت گرافیکمون کمک میکنه کارایی بره بالاتر، یه جورایی مثل SLI یا C Fire
یا چی شد کلا الان؟
بعد یه مقایسه قیمت هم میکنید ببینیم یه CPU i7 معماری قبلی با این پل شنی ها چقدر تفاوت دارن؟

الان داخل CPU های Core i3 موجود در بازار هم GPU وجود داره ؟

بله چیزی به نام fsb وجود نداره در سوکت 1156 کلا پل شمالی وجو نداره چون علاوه بر کنترلر حافظه کنترلر pci express هم داخل سی پی یو رفته ولی در 1366 پل شمالی هست و فقط کنترلر حافظه داخل سی پی یو رفته

روی CPU های Core i3 دیگه QPI وجود نداره درسته ؟ اینطور که من دیدم DMI دارند.

attaghi
07-01-2011, 11:26
سلام
دوستان عزيز اين سي پي يو هاي جديد اينتل كه بر پايه سوكت جديد 1155هست كي ميخواهد به بازار بياد ؟
من رفتم سيستم بگيرم بر پايه 1366 يه سيستم فوق حرفه اي كه حول و حوش 2 تومن فقط كيسش ميشد طرف گفت اگه عجله نداري يك ماهي صبر كن بزارن اين سري جيدي اينتل و مادربردهاي بر پايه 1155 بياد ببيند عوضش ميدوني اين خرجي كه داري ميكني كه سيستم جديد بستي . ميگفت سوكت 1366 اين همه ميخوا براش خرج كني ديگه داره قديمي ميشه .

pasargadd
07-01-2011, 11:52
سلام
دوستان عزيز اين سي پي يو هاي جديد اينتل كه بر پايه سوكت جديد 1155هست كي ميخواهد به بازار بياد ؟
من رفتم سيستم بگيرم بر پايه 1366 يه سيستم فوق حرفه اي كه حول و حوش 2 تومن فقط كيسش ميشد طرف گفت اگه عجله نداري يك ماهي صبر كن بزارن اين سري جيدي اينتل و مادربردهاي بر پايه 1155 بياد ببيند عوضش ميدوني اين خرجي كه داري ميكني كه سيستم جديد بستي . ميگفت سوكت 1366 اين همه ميخوا براش خرج كني ديگه داره قديمي ميشه .
1366 خوبه و اصلا جای شک نداره.1366 هم قدیمی نشده و جز سیستم های حرفه ای حساب میشه.در ضمن سوکت جدید هم چیزه خاصی نداره فقط کمی بهینه تر شده و بیشتر روی قابلیت اور کلاک توان و گرافیک مجتمع مانور داده شده.
پیشنهاد من اینکه 1366 بگیر.

EXTREME
07-01-2011, 12:55
الان داخل CPU های Core i3 موجود در بازار هم GPU وجود داره ؟

روی CPU های Core i3 دیگه QPI وجود نداره درسته ؟ اینطور که من دیدم DMI دارند.
بله کلا سری clalrk dale گرافیک مجتمع داره
کلا سری کلارک دیل سی پی یو هاشون یک پارچه نیست و از دو die نیم هادی جداگانه تشکیل شده و کنترلر حافظه کامل داخل سی پی یو نیست و بین سی پی یو و کنترلر رابط qpi قرار گرفته به همین دلیل اورکلاک پذیری رم در این سریها پایین میاد و لی lynfield اینطور نیست

yoosef_st
11-01-2011, 11:08
یا چی شد کلا الان؟

مهندسین کوششون پس؟ سوال رو زمین موند که.

jomong666
17-01-2011, 23:46
سلام

معلومه 1366 بهتره .
ولی اگه کاربر عادی هستی به نظر من هم 1155 برات خوبه . چرا الکی پولتو هدر بدی .

BZ7
23-01-2011, 06:36

پاک بشه لطفا ....

Aloneboy
23-01-2011, 10:43
سلام دوستان
من مي خوام يه سيستم بگيرم با cpu cor i7 950 به نظر شما اين سري جديد سي پي يو هاي اينتل قدرتمند تر و هم قيمت با اين cpu ها هستند يا خير؟ در واقع صبر كنم براي خريد يا خير؟

pasargadd
23-01-2011, 11:36
سلام دوستان
من مي خوام يه سيستم بگيرم با cpu cor i7 950 به نظر شما اين سري جديد سي پي يو هاي اينتل قدرتمند تر و هم قيمت با اين cpu ها هستند يا خير؟ در واقع صبر كنم براي خريد يا خير؟
اینجور که مشخصه قدرته خوبی نسبت به قیمتشون دارند و ارزشه صبر کردنو داره.اگر عجله ندارین.

Lord_theOne
23-01-2011, 23:17
دوستان اینجا بخش اخبار است
خرید پردازنده، مادربرد و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yoosef_st
24-01-2011, 01:03
دوستان اینجا بخش اخبار است
خرید پردازنده، مادربرد و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا حالا که اومدی بیا مردونگی کن این پست منم جواب بده. دمت گرم:

یا چی شد کلا الان؟
آدم یاد Spider Man 3 میافته با اون یارو مرد شنیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrmaster
24-01-2011, 18:54
آقا حالا که اومدی بیا مردونگی کن این پست منم جواب بده. دمت گرم:

ببخشید من جای ایشون جواب دادم
من تا این حد متوجه شدم که شما تکنولوژی فیزیک (کودا) در (NVIDIA) رو درست متوجه نشدین این تکنولوژی باعث میشه که کمی از حرکات فیزیکی مانند انفجار و پاشیدن آب و این چیزا تو خوده کارت گرافیک پردازش شه اما همچنان برای پردازش بقیه حرکات بازی به cpu قوی نیاز هست.
(کودا) = برنامه نویسی گرافیکی در کارتهای انویدیا
فیزیک = قابلیتی تحت همین برنامه نویسی که تو چند تا گیم این قابلیت موجوده
امیدوارم درست جواب داده باشم.

yoosef_st
24-01-2011, 23:52
ببخشید من جای ایشون جواب دادم
من تا این حد متوجه شدم که شما تکنولوژی فیزیک (کودا) در (NVIDIA) رو درست متوجه نشدین این تکنولوژی باعث میشه که کمی از حرکات فیزیکی مانند انفجار و پاشیدن آب و این چیزا تو خوده کارت گرافیک پردازش شه اما همچنان برای پردازش بقیه حرکات بازی به cpu قوی نیاز هست.
(کودا) = برنامه نویسی گرافیکی در کارتهای انویدیا
فیزیک = قابلیتی تحت همین برنامه نویسی که تو چند تا گیم این قابلیت موجوده
امیدوارم درست جواب داده باشم.
تشکر از جوابتون. اما الان من نفهمیدم این تکنولوژی nVidia چه ربطی به معماری جدید اینتل داره؟
فکر نکنم سوالم رو درست متوجه شده باشین دوست عزیز:11:

BZ7
26-01-2011, 13:53
Benchmark های سندی بریج i7 2500k و i7 2600k
برای انتخاب بنچ مارک مورد نظر از منوی کشویی بالای صفحه استفاده کنین

Erfan.
26-01-2011, 20:54
Benchmark های سندی بریج i7 2500k و i7 2600k
برای انتخاب بنچ مارک مورد نظر از منوی کشویی بالای صفحه استفاده کنین

دوست عزیز صفحه 26 پست 257 به طور کامل هست...

Black Prince
29-01-2011, 10:12
1366 خوبه و اصلا جای شک نداره.1366 هم قدیمی نشده و جز سیستم های حرفه ای حساب میشه.در ضمن سوکت جدید هم چیزه خاصی نداره فقط کمی بهینه تر شده و بیشتر روی قابلیت اور کلاک توان و گرافیک مجتمع مانور داده شده.
پیشنهاد من اینکه 1366 بگیر.

معلومه 1366 بهتره .
ولی اگه کاربر عادی هستی به نظر من هم 1155 برات خوبه . چرا الکی پولتو هدر بدی .

حداقل ۴ تا بنچمارک میدیدین شما!!:2:

alireza1411
31-01-2011, 14:13
حداقل ۴ تا بنچمارک میدیدین شما!!:2:

سلیقه ی من هم اینه که 1155 میگیرم. البته دوستمون هم درست میگن 1366 واقعا خوب بوده.

مادربورد ASRock Extreme 4 با قیمت 150 دلار تو ایران حدود 250 در میاد که در مقایسه با ایسوس و گیگای 190 دلاری طبق ریویوی کامل آناند تچ بهتر هست. ترجمه کامل هم گذاشتم تو پیچ گوشتی. میتونی امکاناتش و ایناش رو هم چک کنی.

مادربوردهای حرفه ای برای 1366 هم همین حدود در میاد.

میرسیم به قیمت پردازنده. الان 2500k تقریبا 300 الی 320 در میاد:

و از 1366 ها هم مثلا 940 یه نموره گرونتره، مدل 930 رو زده 300 تومن:

پس تا اینجا قیمتشون تقریبا برابره و مقایسه ی شاخ به شاخ:

تو بحث تک تردی که معمولا این نسل دوم بهتر هست و تو بحث چند تردی هم بیشتر مواقع 2500 بهتر بوده. بنابراین من باشم یه ازراک250 تومنی و یه 2300k 250 تومنی میگیرم و اور میکنم. دقت کن k داشته باشه بهتر بید.

در کل اگه بخوام آپگرید کنم هیچ کدوم !!! منتظر میشینم ببینم بولدوزرهای 8 هسته ای با 16 مگ کش و پشتیبانی از AVX (فقط رو ویندوز سون سرویس پک 1 به بعد) و بهینه سازی بی سابقه برای بازی و رندرینگ قیمتش چند در میاد. قطعا روزهای سختی برای اینتل در پیشه ولی اینکه ادعاها و حرف ها چه قدرش درسته باید در عمل و بنچ ها ثابت بشه.:11::11:

alireza1411
16-02-2011, 00:37
معرفی Core i7 990X قویترین پردازنده‌ی ۶ هسته ای اینتل

actros 1843
28-02-2011, 01:59
ببخشید دوستان یه سوال در مورد core i5 760. داشتم چرا اینقدر یه دفع گروه شده قیمت اش نسبت به سه ماه پیش 100 هزار تومن گرون تر شده من سه ماه پیش خریدم 209 الان شده 310 علت این گرونی چیه؟؟؟؟؟:13:

millad1388
28-02-2011, 07:46
طوفان 2011 اینتل
Sandy Bridge: Core i7 2600K, i5 2500K, i5 2400, i3 2100 CPUs

شاید هم نسیمی بیش نباشه
خوشم میآد این طرفدار های اینتل از رو هم نمیرن . آخه وقتی گرونترین پردازنده از AMD تو ایران پایینتر از 270 تومانه و کاتراییش هم با توجه به همین بنچمارگ ها در حد CORE i 5 875k هستش و دیگر اینکه حتی 2400 و 2500 و 2500k همگی فقط از 4 هسته اون هم بدون هایپرترید استفاده میکنند!!! باز اگه 2400 از 8 ترید استفاده میکرد یک چیزی ولی با این قیمت که گرانتر از گرانترین 4 هسته ایی amdهستش و مقداری هم ممکنه کارایش بالاتر باشه آنچنان فرقی با amd نداره !
در خقیقت من به بازاریابی اینتل نمره 100 از 100 میدم فقط همین
واقعا نمیدونم اینتل با وجود 4 هستهایی که از8ترید استفاده میکنه چرا باز هم 4 هسته ایی با 4 ترید رو استفاده میکنه؟؟؟؟!!!!!! شاید هم قیمت 8 ترید گرونتر در میآد

Behrouz_se60
03-04-2011, 22:19
توی این فروم اخبار خبری از مشکل حاد چیپستهای ساندی بردیج نیست که اینتل عرضه آن متوقف کرده است و به جای آن مشغول ساخت سری B3 است ؟ بماند که کاربر ایرانی اگر مادربورد ساندی بگیرد که به احتمال زیاد باگ داشته باشد باید منتظر افت شدید سرعت یا مرگ پورت ساتا بعد از 3 سال باشد. کاربر ایرانی که میخواهد ساندی بریدج بخرد بهتر است صبر کند تا چند ماه بعد مادربوردهای جدید تری عرضه شوند که باگ سخت افزاری آن رفع شده اند .البته به شخصه ادعای 5 درصدی قبول ندارم.

EXTREME
03-04-2011, 23:23
توی این فروم اخبار خبری از مشکل حاد چیپستهای ساندی بردیج نیست که اینتل عرضه آن متوقف کرده است و به جای آن مشغول ساخت سری B3 است ؟ بماند که کاربر ایرانی اگر مادربورد ساندی بگیرد که به احتمال زیاد باگ داشته باشد باید منتظر افت شدید سرعت یا مرگ پورت ساتا بعد از 3 سال باشد. کاربر ایرانی که میخواهد ساندی بریدج بخرد بهتر است صبر کند تا چند ماه بعد مادربوردهای جدید تری عرضه شوند که باگ سخت افزاری آن رفع شده اند .البته به شخصه ادعای 5 درصدی قبول ندارم.

پورت های ساتا3 اونها درست هستند میتونه فعلا از اونا استفاده کنه
تا سری B3 بیاد
فقط این مشکل برای پورت های ساتا2 هست

khosro100
05-04-2011, 17:55
این هم قیمت سی پی یوی اینتل

Intel Core i7-990 X , six Core , 3.46 Ghz , 12Mb Cache , Socket LGA 1366 به قیمت 1250 دلار

abizaki
06-04-2011, 03:52
سلام
شما اشتباه می کنین. اولا SAndy bridge مشکل نداره. دوما مشکلداراش فقط یک درصد هستن. این مطلب از Baloot3d از سایت مجید آنلاینه:
سلام به همه دوستان نچندان زیادی اینجا مطلب رو میخونند
مقدمه

خیلی دوست داشتم این مقاله رو در قسمت های عمومی تر ارائه بدم تا دوستان بیشتری اون رو بخونند و بتونند ازش استفاده کنند .

همونطور که میدونید چند ماه پیش پلتفرم 1155 به همراه پردازندههای Sandy Bridge و همچنین چیپهای سری 6 ، با سرو صدای زیادی وارد بازار شد . در ابتدا بسیاری از نگاه ها به سمت این محصولات جمع شد و انصافاً راندمان بالایی در مقابل قیمت پایین و توانایی بالا در OC ، از این محصول انتخابی ایدال ساخت ولی یعد از مدت کوتاهی نقصی در چیپست های نسل 6 پیدا شد که توضیح کوتاهی در مورد اون میدم تا جوانب مشکل بهتر قابل بررسی باشه .

================================================

اصل مشکل

مشکل به یک ترانزیستور در مدار SATA II 300g/s برمیگرده که دارای یک Gate Oxide بسیار باریک هست و اگر با ولتاژ پایین ازش استفاده کنیم مشکلی نیست ولی اگر ولتاژ بالا بره ، این دروازه دچار نشت شدید شده و باعث افت کارایی در وسیله متصل و بعد از مدت کوتاهی کاملا از کار میوفته .

این مقاله مربوط به بخش سخت افزار انجمن مجید آنلاین بوده و استفاده از آن فقط با نام این انجمن امکان پذیر میباشد

شایعات

متاسفانه خیلی از فروشندگان بازار ما اطلاعات دقیقی از محصولاتشون ندارند تا جایی که در بازار رضا و پایتخت و ایرانیان که با فروشندگان صحبت میکردم ، بیشترشون حتی نمیدونستند لپتاپی که دارن میفروشن از نسل جدید Core i7 استفاده میکنه و فقط فرکانس و کش اون رو اعلام میکردند .
در مورد این مشکل هم بیشتر اونهایی که مادربردهای محصولات AMD رو میفروخنتد ، اعلام میکردند که مادربردهای 1155 همه مشکل داره و نباید خرید , همین ! حتی خیلی هاشون فکر میکردند که تمام مادربردها و تمام SATA ها مشکل دارند . در برخی مواقع این بی علمی به جایی میرسید که مشکل رو از پردازنده های Sandy Bridge اعلام میکردند

واقعیت ها

مطالبی که در اینجا خواهید دید ، صحبت ها آقای David Salvator مدیر ارشد ارتباطات اینتل هست و برخی از مسئولین شرکتهای بزرگ مثل گیگابایت و اسوس و تولید کنندگان OEM دنیاست

1- مشکل فقط مربوط به درگاهای SATA II با سرعت 300 G/s هست نه نسل جدید SATA III 600 گیگ بر ثانیه

2- مشکل فقط مربوط به سوکتهای شماره 2-3-4 و 5 میشود و سوکتهای SATA II شماره های 0 و 1 و 6 کاملا سالم هستند .

3- تقریباً روی تمام مادربردهای 1155 ، یک چیپست مخصوص SATA II از شرکت Marvell هست و میشه از اون استفاده کرد .

4- تمام قسمت های دیگه مادربردهای بر پایه 1155 سالم و بسیار با کیفیت هستند .

5- عجیبترین نکته اینکه فقط 110.000 از چیپ های سری 6 دچار مشکل هستند و تعداد کل این چیپها 8.000.000 هست ، یعنی احتمال بروز مشکل در مادربردی که میخرید فقط 1.375 % هست

آمار

طبق آماری که از کاربران امریکایی گرفتند به نتایج جالبی درباره این مشکل رسیدن .

1- واقعاً چند نفر در آن واحد از تعداد بیش از 3 دستگاه SATA II استفاده میکنند ؟

2- در حالی که وسایل موجود در بازار بیشتر از درگاه SATA III برای ارتباط استفاده میکنند ، آیا واقعاً این مسئله مشکل ساز خواهد شد ؟

3- چیپست هایی که از سری اول تولید بودند و مشکلدار، B2 مینامند و از اول بهار دیگه هیچ محصولی با این چیپست تولید نخواهد شد .

حاشیه ها

از دید شرکت اینتل و تولید کنندگان مادربرد ، این مشکل انقدر کوچک بوده که اعلام کرده تمام چیپهای B2 را روی مادربرد نصب کرده و اگر مشکلی پیش آمد آنرا بطور رایگان با یک مادربرد جدید و چیپ B3 عوض میکنند .البته برخی از تولیدکنندگان با گرفتن B3 و پس دادن B2 ها محصولات جدید رو با این چیپها ارائه میدند .

شرکت های OEM از اینکه اینتل خیلی سریع این مشکل رو پیدا و اعلام کرده خوشحال هستند تا اینکه بعد از یک سال از طرف اینتل مشکل بیان میشد .

- تمام هزینه انجام تعویض چیپست ها از B2 به B3 توسط اینتل و سرویس RMA این شرکت پرداخت خواهد شد و هزینه ای متوجه شرکت های تولید کننده و OEM نخواهد بود .

- هزینه پیش بینی شده برای این کار که تقریباً تمام شده ، حدود 1.000.000.000 دلار برای اینتل آب خورده که احتمالا بالاتر هم خواهد رفت ولی این موضوع به گفته David Salvator ، نشان دهنده اعتبار بسیار بالای این شرکت و خدمات پس از فروش آن به شرکای تجاری خود است که حتی در چنین شرایطی از اونها پشتیبانی میکنه .

چه باید کرد !؟

1- اگر دستگاه جدیدی با چیپهای سری 6 میخواید بخرید که روش چیپهای B2 نصب هست باید به شکل زیر عمل کنید .

- تا میتونید از هاردهای پرسرعت و به صرفه SATA III 600 استفاده کنید که العان فکر نکنم کسی روی دستگاهش هارد SATA II 300 ببنده
پس هارد روی این مادربردها که تا 4 تا سوکت SATA III 600 دارند حتماً از نوع سریع و SATA III هست که اتفاقاً قیمتش دیگه اختلاف خاصی با مدلهای SATA II 300 نداره و بسیاری از هاردهای سریع و جدید فعلی فقط با کامکتور SATA III 600 تولید میشن .

- میمونه درایوهای اپتیکال مثل DVD-RW یا BD که برای این منظور باید از سوکت شماره 0 و 1 و 6 برای این کارها استفاده کرد که اگر کم بود عموما 2 تا سوکت SATA II 300 با چیپ Marvell برای این کار هست و فکر نکنم کسی واقعا به بیش از 5 عدد درایو اپتیکال نیاز داشته باشه

در آخر هم باید بگم تولید کنندگان این پلتفرم یعنی 1155 همین العان هم تولیدات جدید خودشون رو با پیشوند B3 وارد بازار کردند که دیگه کلا هیچ مشکلی نداره و میتونید با خیال راحت اونها رو تهیه کنید .

اگر هم مادربردی با این مشخصات و با چیپ B2 تهیه کردید بدونید تا وقتی از وسایل SATA III 600 و حداکثر 5 تا وسیله SATA II 300 استفاده میکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و یادتون نره که فقط از SATA II 300 های شماره 0 و 1 و 6 و چیپهای روی مادربرد که روش نوشته مربوط به چیپ Marvell استفاده کنید .

در آخر باز هم به آمار رسمی شرکت اینتل اشاره میکنم که فقط کمتر از 1.5% از این چیپها دچار مشکل هستند .

شاید اگر محصولی با این ضریب اشکال در کشور ما تولید میشد ، اون رو نه فقط یک مشکل ، بلکه یک پیروزی در تولید قلمداد میکرد (البته اگر یک شرکت دولتی اون رو تولید میکرد )

جمع بندی

1 - در هنگام خرید محصولات جدید حتما به پیشوند B3 در اون دقت کنید که مربوط به چیپستهای سری 6 کاملا سالم هست . ( مثلا شرکت گیگابایت این کار رو انجام داده و تمام محصولات جدیدش رو با نام هایی که به B3- ختم میشود وارد بازار کرده ، مانند P67A-UD5-B3

2- دستگاهی قوی با پیکر بندی 2 هارد SATA III 600 ، چه RAID و چه معمولی و داشتن 2 دستگاه اپتیکال مثل DVD-RW و BlueR که روی SATA II 300 های 0 و 1 یا 6 نصب هستند ، حتی اگرم چیپستش معیوب باشه ، هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد .

3- سایر امکانات چیپهای سری 6 از اینتل ، در سطح بسیار بالایی قرار دارند تا جایی که در چیپهای B3 فقط مشکل اون Gate Oxide رو حل کردند و به هیچ عنوان با قسمت های دیگه کاری نداشتند ، پس نتیجه میگیریم که جز مشکل SATA II 300 با شرایط ذکر شده ، هیچ مشکل دیگه ای وجود نداره و در حال حاضر بهترین و ارزان ترین گزینه انتخابی (در مقابل راندمان) برای گرافیست ها به حساب میاد .

4- مادربردهایی که از چیپستهای جدید از نوع B3 استفاده میکنند روی PCB آنها نیز این مشخصه درج شده تا اشتباه نشود

پایان

این مقاله برای رفع سوتفاهم های به وجود آمده در رابطه با این سری از چیپست ها ارائه شد که امیدوارم مورد توجه قرار بگیره و کاربردی بوده باشه .

موفق باشی

--------------

Radars
06-04-2011, 14:09
اینتل پردازنده های جدید خانواده Xeon E7 را معرفی کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سری جدید پردازنده های نسل Xeon شرکت اینتل

شرکت سازنده پردازنده، اینتل، پردازنده های جدید ۳۲nm Xeon E7 برای سرورهای پرکار و حرفه ای، و سری Xeon E3 را برای سرورهای معمولی معرفی کرد. ۱۸ چیپ روز سه شنبه معرفی شدند که قبلا با کد Westmere-EX شناخته می شدند. همچنین اینتل ۱۱ چیپ از خانواده Xeon E3-1200 family را نیز معرفی کرد برای سرورهای معمولی طراحی شده اند.

۱۸ پردازنده معرفی شده از خانواده Xeon E7-2800, Xeon E7-4800 و Xeon E7-8800 می باشند، که تا ۱۰ هسته دارند. بیشترین میزان کش L3 این پردازنده ها از ۲۴ مگابایت به ۳۰ مگابایت افزایش پیدا کرده است و شرکت ادعا می نماید کارایی آنها تا ۴۰ درصد نسبت به سری Xeon 7500 بیشتر شده است. این خانواده از پردازنده ها سرورهایی با دو (سری ۲۸۰۰)، چهار(سری ۴۸۰۰) و ۸ (سری ۸۸۰۰) سوکت را پشتیبانی می نمایند و قابل گسترش تا ۲۵۶ سوکت هستند. ۱۷ تا از این ۱۸ پردازنده hyperthreading را پشتیبانی می کنند (به جز ۸۸۳۷، که دارای ۸ هسته و سرعت کلاک ۲٫۶۷GHz می باشد).

خانواده E7-2800 دارای سرعت کلاک بین ۱٫۷۳GHz و ۲٫۴GHz و میزان مصرف بین ۱۰۵W و ۱۳۰W می باشد. سری E7-4800 دارای سرعت کلاک ۱٫۸۶GHz و ۲٫۴GHz و مصرف ۹۵W و ۱۳۰W می باشد. و در نهایت سری E7-8800 دارای سرعت کلاک ۲٫۱۳GHz و ۲٫۶۷GHz و مصرف ۱۰۵W و ۱۳۰W می باشد.

اینتل از سری ۵۶۰۰ خود دو تکنولوژی امنیتی را به این سری از پردازنده های جدید انتقال داده است، یکی (AES-NI) که به سخت افزار اجازه رمزنگاری و رمزگشایی سریع اطلاعات را می دهد و دیگری (TXT) که امنیت سیستم عامل را در زمان بوت شدن تامین می نماید.

همچنین ۱۱ پردازنده معرفی شده در خانواده E3-1200 نیز دارای تکنولوژی امنیتی ذکر شده می باشند. این چیپ ها دارای ۲ الی ۴ هسته بوده، میزان کش آنها ۳MB و ۸MB می باشد. سرعت کلاک در آنها ۲٫۲۰GHz تا ۳٫۵۰GHz و مصرف انرزی بین ۲۰W و ۹۵W را دارای می باشند.

قیمت سری E7 بین ۷۷۴ تا ۴۶۱۶ دلار اعلام شده است. و قیمت خانواده E3-1200 نیز از ۱۸۹ تا ۶۱۲ دلار اعلام شده است.

منبع: رادار

EXTREME
07-04-2011, 12:35
سلام
شما اشتباه می کنین. اولا SAndy bridge مشکل نداره. دوما مشکلداراش فقط یک درصد هستن. این مطلب از Baloot3d از سایت مجید آنلاینه:
مقدمه

خیلی دوست داشتم این مقاله رو در قسمت های عمومی تر ارائه بدم تا دوستان بیشتری اون رو بخونند و بتونند ازش استفاده کنند .

همونطور که میدونید چند ماه پیش پلتفرم 1155 به همراه پردازندههای Sandy Bridge و همچنین چیپهای سری 6 ، با سرو صدای زیادی وارد بازار شد . در ابتدا بسیاری از نگاه ها به سمت این محصولات جمع شد و انصافاً راندمان بالایی در مقابل قیمت پایین و توانایی بالا در OC ، از این محصول انتخابی ایدال ساخت ولی یعد از مدت کوتاهی نقصی در چیپست های نسل 6 پیدا شد که توضیح کوتاهی در مورد اون میدم تا جوانب مشکل بهتر قابل بررسی باشه .

اصل مشکل

مشکل به یک ترانزیستور در مدار SATA II 300g/s برمیگرده که دارای یک Gate Oxide بسیار باریک هست و اگر با ولتاژ پایین ازش استفاده کنیم مشکلی نیست ولی اگر ولتاژ بالا بره ، این دروازه دچار نشت شدید شده و باعث افت کارایی در وسیله متصل و بعد از مدت کوتاهی کاملا از کار میوفته .

این مقاله مربوط به بخش سخت افزار انجمن مجید آنلاین بوده و استفاده از آن فقط با نام این انجمن امکان پذیر میباشد

شایعات

متاسفانه خیلی از فروشندگان بازار ما اطلاعات دقیقی از محصولاتشون ندارند تا جایی که در بازار رضا و پایتخت و ایرانیان که با فروشندگان صحبت میکردم ، بیشترشون حتی نمیدونستند لپتاپی که دارن میفروشن از نسل جدید Core i7 استفاده میکنه و فقط فرکانس و کش اون رو اعلام میکردند .
در مورد این مشکل هم بیشتر اونهایی که مادربردهای محصولات AMD رو میفروخنتد ، اعلام میکردند که مادربردهای 1155 همه مشکل داره و نباید خرید , همین ! حتی خیلی هاشون فکر میکردند که تمام مادربردها و تمام SATA ها مشکل دارند . در برخی مواقع این بی علمی به جایی میرسید که مشکل رو از پردازنده های Sandy Bridge اعلام میکردند

واقعیت ها

مطالبی که در اینجا خواهید دید ، صحبت ها آقای David Salvator مدیر ارشد ارتباطات اینتل هست و برخی از مسئولین شرکتهای بزرگ مثل گیگابایت و اسوس و تولید کنندگان OEM دنیاست

1- مشکل فقط مربوط به درگاهای SATA II با سرعت 300 G/s هست نه نسل جدید SATA III 600 گیگ بر ثانیه

2- مشکل فقط مربوط به سوکتهای شماره 2-3-4 و 5 میشود و سوکتهای SATA II شماره های 0 و 1 و 6 کاملا سالم هستند .

3- تقریباً روی تمام مادربردهای 1155 ، یک چیپست مخصوص SATA II از شرکت Marvell هست و میشه از اون استفاده کرد .

5- عجیبترین نکته اینکه فقط 110.000 از چیپ های سری 6 دچار مشکل هستند و تعداد کل این چیپها 8.000.000 هست ، یعنی احتمال بروز مشکل در مادربردی که میخرید فقط 1.375 % هست

آمار

2- در حالی که وسایل موجود در بازار بیشتر از درگاه SATA III برای ارتباط استفاده میکنند ، آیا واقعاً این مسئله مشکل ساز خواهد شد ؟

3- چیپست هایی که از سری اول تولید بودند و مشکلدار، B2 مینامند و از اول بهار دیگه هیچ محصولی با این چیپست تولید نخواهد شد .

حاشیه ها

از دید شرکت اینتل و تولید کنندگان مادربرد ، این مشکل انقدر کوچک بوده که اعلام کرده تمام چیپهای B2 را روی مادربرد نصب کرده و اگر مشکلی پیش آمد آنرا بطور رایگان با یک مادربرد جدید و چیپ B3 عوض میکنند .البته برخی از تولیدکنندگان با گرفتن B3 و پس دادن B2 ها محصولات جدید رو با این چیپها ارائه میدند .

شرکت های OEM از اینکه اینتل خیلی سریع این مشکل رو پیدا و اعلام کرده خوشحال هستند تا اینکه بعد از یک سال از طرف اینتل مشکل بیان میشد .

- تمام هزینه انجام تعویض چیپست ها از B2 به B3 توسط اینتل و سرویس RMA این شرکت پرداخت خواهد شد و هزینه ای متوجه شرکت های تولید کننده و OEM نخواهد بود .

- هزینه پیش بینی شده برای این کار که تقریباً تمام شده ، حدود 1.000.000.000 دلار برای اینتل آب خورده که احتمالا بالاتر هم خواهد رفت ولی این موضوع به گفته David Salvator ، نشان دهنده اعتبار بسیار بالای این شرکت و خدمات پس از فروش آن به شرکای تجاری خود است که حتی در چنین شرایطی از اونها پشتیبانی میکنه .

چه باید کرد !؟

1- اگر دستگاه جدیدی با چیپهای سری 6 میخواید بخرید که روش چیپهای B2 نصب هست باید به شکل زیر عمل کنید .

- تا میتونید از هاردهای پرسرعت و به صرفه SATA III 600 استفاده کنید که العان فکر نکنم کسی روی دستگاهش هارد SATA II 300 ببنده
پس هارد روی این مادربردها که تا 4 تا سوکت SATA III 600 دارند حتماً از نوع سریع و SATA III هست که اتفاقاً قیمتش دیگه اختلاف خاصی با مدلهای SATA II 300 نداره و بسیاری از هاردهای سریع و جدید فعلی فقط با کامکتور SATA III 600 تولید میشن .

- میمونه درایوهای اپتیکال مثل DVD-RW یا BD که برای این منظور باید از سوکت شماره 0 و 1 و 6 برای این کارها استفاده کرد که اگر کم بود عموما 2 تا سوکت SATA II 300 با چیپ Marvell برای این کار هست و فکر نکنم کسی واقعا به بیش از 5 عدد درایو اپتیکال نیاز داشته باشه

در آخر هم باید بگم تولید کنندگان این پلتفرم یعنی 1155 همین العان هم تولیدات جدید خودشون رو با پیشوند B3 وارد بازار کردند که دیگه کلا هیچ مشکلی نداره و میتونید با خیال راحت اونها رو تهیه کنید .

اگر هم مادربردی با این مشخصات و با چیپ B2 تهیه کردید بدونید تا وقتی از وسایل SATA III 600 و حداکثر 5 تا وسیله SATA II 300 استفاده میکنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و یادتون نره که فقط از SATA II 300 های شماره 0 و 1 و 6 و چیپهای روی مادربرد که روش نوشته مربوط به چیپ Marvell استفاده کنید .

در آخر باز هم به آمار رسمی شرکت اینتل اشاره میکنم که فقط کمتر از 1.5% از این چیپها دچار مشکل هستند .

شاید اگر محصولی با این ضریب اشکال در کشور ما تولید میشد ، اون رو نه فقط یک مشکل ، بلکه یک پیروزی در تولید قلمداد میکرد (البته اگر یک شرکت دولتی اون رو تولید میکرد )

جمع بندی

1 - در هنگام خرید محصولات جدید حتما به پیشوند B3 در اون دقت کنید که مربوط به چیپستهای سری 6 کاملا سالم هست . ( مثلا شرکت گیگابایت این کار رو انجام داده و تمام محصولات جدیدش رو با نام هایی که به B3- ختم میشود وارد بازار کرده ، مانند P67A-UD5-B3

2- دستگاهی قوی با پیکر بندی 2 هارد SATA III 600 ، چه RAID و چه معمولی و داشتن 2 دستگاه اپتیکال مثل DVD-RW و BlueR که روی SATA II 300 های 0 و 1 یا 6 نصب هستند ، حتی اگرم چیپستش معیوب باشه ، هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد .

3- سایر امکانات چیپهای سری 6 از اینتل ، در سطح بسیار بالایی قرار دارند تا جایی که در چیپهای B3 فقط مشکل اون Gate Oxide رو حل کردند و به هیچ عنوان با قسمت های دیگه کاری نداشتند ، پس نتیجه میگیریم که جز مشکل SATA II 300 با شرایط ذکر شده ، هیچ مشکل دیگه ای وجود نداره و در حال حاضر بهترین و ارزان ترین گزینه انتخابی (در مقابل راندمان) برای گرافیست ها به حساب میاد .

4- مادربردهایی که از چیپستهای جدید از نوع B3 استفاده میکنند روی PCB آنها نیز این مشخصه درج شده تا اشتباه نشود

پایان

این مقاله برای رفع سوتفاهم های به وجود آمده در رابطه با این سری از چیپست ها ارائه شد که امیدوارم مورد توجه قرار بگیره و کاربردی بوده باشه .

موفق باشی

--------------
برای همین 1% اینتل 1 میلیارد دلار ضرر کرد:31:

mehdishoja
07-04-2011, 22:52
سلام
مقدمه

اصل مشکل

شایعات

واقعیت ها

آمار

حاشیه ها

چه باید کرد !؟

جمع بندی

پایان

موفق باشی

--------------

میشه لینک این تاپیک رو در همون سایتی که گفتین اینجا بذارید؟
من asus n53sv دارم.
واقعا میترسم از عواقبش.
میخوام از یکی که واقعا بلده بپرسم که جریانش چیه واقعا.باید چیکار کنم

Behrouz_se60
10-04-2011, 22:38

1- گفته چیپست نه پردازنده پس کاری به سی پی یو نداریم

توی این فروم اخبار خبری از مشکل حاد چیپستهای ساندی بردیج نیست که اینتل عرضه آن متوقف کرده است و .....
2- بر طیق سایت که لینک داده شده 5 درصد است :

Intel claims that this problem will only affect 5% of users over 3 years

لینک خبر :

3- ایران یکی از بهترین کشور برای فروش کالای تقلبی و معیوب است به واسطه ضعف نظارت بر بازار و گردش ناقص اطلاعات کامپیوتری در ایران

4- بفرمائید چند درصد از کل هاردهای موجود در ایران با کابل ساتا 3 کار می کنند ؟

سوال سختی است و مسلما شما نمی توانید جواب بدهید پس چرا با صراحت گفتید :

العان فکر نکنم کسی روی دستگاهش هارد SATA II 300 ببنده

5- سوال برای نقل زیر : آیا کاربر معمولی قادر به تشخیص شماره سوکت است ؟ اگر بله چند درصد از کل کاربران در ایران می توانند تشخیص دهند ؟

- مشکل فقط مربوط به سوکتهای شماره 2-3-4 و 5 میشود و سوکتهای SATA II شماره های 0 و 1 و 6 کاملا سالم هستند .

وقتی شما به او بگوئید در سوکت شماره مثلا 6 بذار ، واکنش او چیست ؟ چیزی جیز گیجی وجود ندارد

6- با اعلام این نقص اینتل آب پاکی بر همه ریخت .برخی از ترس اینکه مادربورد فوق شامل خرابی باشد از خرید آن خودداری کردند و کاربر ایرانی به محض شنیدن این خبر نقص مسلما از خرید آن خودداری می کند مگر اینکه خریدار به روح مادرش قسم بخورد.نمونه اش همین نگرانی کاربر محترم مشاهده کنید :

میشه لینک این تاپیک رو در همون سایتی که گفتین اینجا بذارید؟
من asus n53sv دارم.
واقعا میترسم از عواقبش.
میخوام از یکی که واقعا بلده بپرسم که جریانش چیه واقعا.باید چیکار کنم

حالا نگویید مادربورد دیگر هم همین مشکل ندارند خب من حرفه ای هستم حاضر هستم تست کنم و از طریق آن مطمئن می شوم ولی برای کاربر معمولی اینگونه نیست او نمی خواهد شب با استرس بخوابد بنابراین لازم نیست بر روی مادربوردهای سالم تمرکز کنیم.

راه حل این است که مادبورد اصلاح شده به بازار بیاید البته اطلاعاتی در باره ورود مادربورد جدید در ایران خبری ندارم و در صورت وجود اینگونه مادربورد جدید ، حتما فروش خوبی خواهد داشت

EXTREME
10-04-2011, 22:58
1- گفته چیپست نه پردازنده پس کاری به سی پی یو نداریم

2- بر طیق سایت که لینک داده شده 5 درصد است :

Intel claims that this problem will only affect 5% of users over 3 years

لینک خبر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- ایران یکی از بهترین کشور برای فروش کالای تقلبی و معیوب است به واسطه ضعف نظارت بر بازار و گردش ناقص اطلاعات کامپیوتری در ایران

4- با اعلام این نقص اینتل آب پاکی بر همه ریخت .برخی از ترس اینکه مادربورد فوق شامل خرابی باشد از خرید آن خودداری کردند و کاربر ایرانی به محض شنیدن این خبر نقص مسلما از خرید آن خودداری می کند مگر اینکه خریدار به روح مادرش قسم بخورد.نمونه اش همین نگرانی کاربر محترم مشاهده کنید :

حالا نگویید مادربورد دیگر هم همین مشکل ندارند خب من حرفه ای هستم حاضر هستم تست کنم و از طریق آن مطمئن می شوم ولی برای کاربر معمولی اینگونه نیست او نمی خواهد شب با استرس بخوابد بنابراین لازم نیست بر روی مادربوردهای سالم تمرکز کنیم.

راه حل این است که مادبورد اصلاح شده به بازار بیاید البته اطلاعاتی در باره ورود مادربورد جدید در ایران خبری ندارم و در صورت وجود اینگونه مادربورد جدید ، حتما فروش خوبی خواهد داشت
تایید میشه
احتمالا هفته ی آینده وارد بازار میشه سری b3

mehdishoja
11-04-2011, 02:13
من با شرکت گارانتی تماس گرفتم.
گفتن که میدونیم چنین مشکلی هست و به محض اینکه قطعات جدید وارد بشه به احتمال زیاد فراخوان میدیم تا لپ تاپ هایی که فروختیم مادربوردشون تعویض شه

mehdishoja
11-04-2011, 02:13
گفتن که میدونیم چنین مشکلی هست و به محض اینکه قطعات جدید وارد بشه به احتمال زیاد فراخوان میدیم تا لپ تاپ هایی که فروختیم مادربوردشون تعویض شه

EXTREME
11-04-2011, 15:08
بله حتما باید تعویض بشه با سری جدید

'POP'
11-04-2011, 17:37
gigabyte.ir
گیگابایت ابزاری ساده و کاربردی به نام GIGABYTE 6 Series SATA Check را طراحی و تولید کرده که به کاربر نشان می دهد که آیا درگاه های SATA مورد استفاده تحت تاثیر مشکلات درگاه های PCH SATA 2.0 اینتل هستند یا خیر
در ضمن این نرم افزار به کاربر پیشنهاد می کند که ابزار SATA را به درگاه های سفید رنگ SATA 3.0 متصل کند
این ابزار یک برنامه ساده است که بر روی تمام مادربردهای با چیپ ست سری 6 کار می کند، و بر اساس سه نتیجه متفاوت، به کاربر راهکارهایی برای تنظیم درگاه های SATA پیشنهاد می کند...
Download 6Series SATA Check (ftp://download.gigabyte.ru/utility/mb_utility_6-series_sata_check.exe)

Microsoft Windows
08-05-2011, 00:23
ترانزیستور های سه بعدی، توسط اینتل به تولید انبوه میرسد

به نظر می رسد تب سه بعدی به این راحتی ها پایین نمی آید. شرکت اینتل روز گذشته یک پیشرفت غیر منتظره را در زمینه توسعه ترانزیستور ها معرفی کرد. برای اولین بار از زمان اختراع ترانزیستور های سیلیکونی در بیش از 50 سال قبل، ترانزیستور ها توانستند که از یک ساختار سه بعدی استفاده کنند. بله اینتل ترانزیستور های سه بعدی را به تولید انبوه خواهد رساند! اینتل یک معماری انقلابی برای ساخت ترانزیستور های سه بعدی معرفی خواهد کرد که Tri-Gate (سه دروازه) نامیده می شود. البته این معماری برای اولین بار در سال 2002 و توسط اینتل معرفی گردید. اما اکنون می توانیم از به تولید انبوه رسیدن این ترانزیستور ها ابراز خوشحالی کنیم. این تولید انبوه با چیپ های Ivy bridge که از معماری 22 نانومتری بهره می برند؛ آغاز خواهد شد. همانطور که می دانید، یک نانومتر برابر با یک میلیاردم متر است.

ساختار دو بعدی ترانزیستور های امروزی، نه تنها در تمام کامپیوتر ها، موبایل ها و صنایع مصرفی الکترونیکی کاربرد دارد، بلکه در کنترل های الکترونیکی اتوموبیل ها، سفینه های فضایی، لوازم خانگی، وسایل پزشکی و هزاران وسیله ی دیگر هم به کار می رود.

مدیر عامل اینتل، پائول آتلینی می گوید: دانشمندان و مهندسان اینتل، یک بار دیگر ترانزیستور را اختراع کردند. اما این بار با استفاده از بعد سوم! او همچنین عنوان می کند که با استفاده از این قابلیت، دستگاه های اعجاب آورتر و دوران سازی ساخته خواهند شد. چرا که ما قانون مور را به عرصه جدیدی رساندیم. (قانون مور بیان می کند که تعداد ترانزیستور های روی یک تراشه با مساحت ثابت، هر دوسال یکبار؛ دو برابر خواهد شد؛ عملکرد و کارایی افزایش یافته و قیمت هم پایین خواهد آمد. این قانون بیش از چهل سال است که مدل تجاری پایه برای صنعت نیمه هادی ها محسوب می شود.)

دانشمندان مدت هاست که مزایای ساختار سه بعدی ترانزیستور ها را برای نگهداشتن سرعت قانون مور (سرعت بیشتر شدن ترانزیستور ها)، دریافته بودند. چرا که ابعاد داشت آنقدر کوچک می شد که قوانین فیزیکی سد راه پیشرفت بیشتر شده بودند. اما حالا با تولید انبوه این ترانزیستور های سه بعدی، قانون مور گسترش خواهد یافت. اکنون دری جدید به سوی نسل بعدی خلاقیت ها در طیف گسترده ای در دستگاه ها باز شده است.

ترانزیستور های ترای گیت، چیپ ها را قادر می سازند تا در ولتاژ پایینتری کار کنند و اتلاف انرژی کمتری داشته باشند. این نسل جدید، نسبت به نسل قبلی ترانزیستور ها یک ترکیب بی سابقه از افزایش کارایی و صرفه جوییی انرژی را ارائه می کنند. این قابلیت به طراحان چیپ ها، این انعطاف پذیری را خواهد داد که بتوانند بسته به هدفشان، ترانزیستور ها را از نوع کم مصرف یا پر کارایی انتخاب کنند.

همچنین ترانزیستور های 22 نانومتری سه بعدی جدید، توانسته اند، در برابر تارنزیستور های 32 نانومتری دو بعدی؛ یک افزایش 37 درصدی را در کارایی روی ولتاژ پایین تجربه کنند. این بهبود یعنی، این ترانزیستور ها برای دستگاه های قابل حمل و دستی ما نیز مناسب خواهند بود و چون در کارکرد یکسان نسبت به مدل های دو بعدی، 50 درصد انرژی کمتری مصرف می کنند، می توانید به عمر باتری دستگاه های آینده خودتان؛ خوشبین تر باشید.

در مورد چیپ های Ivy Bridge هم باید بدانید که می توانند روی لپتاپ ها، سرور ها یا کامپیوتر های رومیزی به کار روند. و خانواده بعدی Core نیز اولین پردازنده هایی خواهند بود که با ترانزیستور های 3 بعدی به تولید انبوه خواهند رسید.

با این حساب باید باز هم منتظر کوچکتر شدن و کم مصرف تر شدن و کارا تر شدن وسایل الکترونیکی خود باشیم. مطمئن باشید زود تر از آن که فکرش را بکنید؛ ترانزیستور های سه بعدی را در گجت های محبوبتان، حاضر خواهید یافت.

منبع : نارنجی

Erfan.
11-05-2011, 11:33
چیپست Z68 اینتل:

این چیپست به نوعی ترکیب H67 و P67 هست به این صورت که هم قابلیت استفاده از پردازنده گرافیکی را دارد و هم قابلیت آورکلاک و فرکانس های رم و پردازنده بالا.

Edit: اینتل در این سری از یک تکنولوژی استفاده کرده به اسم Smart Response Technology . مثل اینکه در این حالت SSD در حالت کش قرار میگیره و سرعت HDD رو بالا میبره... اطلاعات تکمیلی رو در آینده خواهم داد.

Dj_aghamajid
31-05-2011, 19:30
لیست قیمت جدید پردازنده های کمپانی اینتل به همراه 7 پردازنده جدید

Ivy Bridge پلتفرم اینده پردازنده های اینتل با تکنولوژی ساخت 22 نانومتری و قابل عرضه برای کوارتر اول سال اینده میلادی

Tabiat
16-07-2011, 01:26
دوستان یه سوالی....

INTEL در اصل مال کجاست و کارخونه های اصلیش در چه نقاطی از جهان هستن و همچنین دفتر مرکزیش...کسی میدونه...

چون یه شرکت خصوصیه میدونید که صاحب شرکتش کیه مثل مایکروسافت که همه میدونن کی صاحبشه...

راستی اینتل به جز پردازنده و لوازم کا مپیوتر چیز دیگه ای هم میسازه...

m_s_r_08
16-07-2011, 18:52
دوستان یه سوالی....

INTEL در اصل مال کجاست و کارخونه های اصلیش در چه نقاطی از جهان هستن و همچنین دفتر مرکزیش...کسی میدونه...

چون یه شرکت خصوصیه میدونید که صاحب شرکتش کیه مثل مایکروسافت که همه میدونن کی صاحبشه...

مخ ملت رو کار گرفتی.!!!!؟؟

ا م ر ی ک ا

'POP'
16-07-2011, 19:02
دوستان یه سوالی....

بنیانگذار اصلی : Robert Noyce ؛ هفت سال بعد Gordon Moore معروف به او پیوست
دفتر مرکزی : Santa Clara
سایر شعبه‌ها در : China, Costa Rica, Malaysia, Israel, Ireland, India, Russia , Vietnam و ...
مدیر عامل‌ فعلی : Paul Otellini
محصول اصلی : تراشه‌های رایانه‌

اطلاعات بیشتر

sourena
16-07-2011, 19:46
ســلام. من احتمالا بخوام یه سیستم اینتل بخرم ؛ میخواستم بدونم کدوم شرکت معتبر داخلی ؛ این سی پی یو رو گارانتی کرده؟؟؟

Tabiat
16-07-2011, 23:04
مخ ملت رو کار گرفتی.!!!!؟؟

ا م ر ی ک ا

خیلی چیز ها که به نظر خیلی ها شاید پیش پاافتاده و ساده باشد ، میتواندبرای بقیه مهم و مجهول باشد...:13:

Tabiat
16-07-2011, 23:54
ســلام. من احتمالا بخوام یه سیستم اینتل بخرم ؛ میخواستم بدونم کدوم شرکت معتبر داخلی ؛ این سی پی یو رو گارانتی کرده؟؟؟

اگه محل سکونتت همونیه که نوشتی ، شرکت داخلی رو می خوای چکار...

VAHID
18-07-2011, 21:29
به نظر من این سری سی پی یو های اینتل (سندی بریج) عالین فکر کنم از بولدوزر amd بهتر باشن

راستی این cpu ها تو معماریشون مشکل داشت بالاخره درست شد؟؟

EXTREME
19-07-2011, 13:40
به نظر من این سری سی پی یو های اینتل (سندی بریج) عالین فکر کنم از بولدوزر amd بهتر باشن

راستی این cpu ها تو معماریشون مشکل داشت بالاخره درست شد؟؟
هنور که محصولات بولدوزر وارد نشده از کجا میدونید سندی از بولدوزر بهتره اگه بنج مارکی دارید بزارید

Dj_aghamajid
23-07-2011, 14:03
مقایسه Core i7-3960X Extreme Edition و Core i7-990X Extreme Edition

3960X قویترین پردازنده سوکت LGA 2011 تا کنون هست که میخوایم اونو با 990X قویترین پردازنده سوکت 1366 مقایسه کنیم!

موارد تست هم ایناها هستند:

Cinebench 11.5, POV-Ray 3.7, 3DMark 11 physics, Pro-Show Gold 4.5, and some OEM favourites such as SPECint_rate base2006, SPECfp_rate base2006, and SiSoft SANDRA 2011B multimedia and memory bandwidth

From these test results, the Core i7-3960X Extreme Edition is pitched to be about 47.25% faster on average, compared to Core i7-990X Extreme Edition. Intel is attributing the performance boost, apart from the normal IPC increase, to the 33% higher bandwidth thanks to the quad-channel DDR3 IMC, and the new AVX instruction set that accelerates math-heavy tasks such as encoding.

The Core i7-3960X Extreme Edition is an upcoming socket LGA2011 six-core processor that is clocked at 3.30 GHz, with Turbo Boost speed of up to 3.90 GHz, with 12 threads enabled by HyperThreading technology, and 15 MB L3 cache. It will release by either late 2011 or early 2012.

اینجور که معلومه اینتل خیلی چابکتر از AMD داره عمل میکنه و احتمالا زمان عرضه بولدوزر و LGA2011 بسیار نزدیک به هم خواهد بود و فقط میمونه قیمت! اگه قیمت پایین باشه بنظر میاد بازم Intel برنده این رقابت خواهد بود!

saam_metal5
01-08-2011, 08:44
دوستان میخواستم بدونم CPU ها اینتل سری 1155 بهتره یا 1156 کدوم یکیش؟؟؟بعدشم مادربرداش هم باید مختص همون ورژن باشه؟؟ مثلا اگه 1155 بگیرم باید مادربردشم ساپورت 1155 باشه؟؟؟

Erfan.
01-08-2011, 08:58
دوستان میخواستم بدونم CPU ها اینتل سری 1155 بهتره یا 1156 کدوم یکیش؟؟؟بعدشم مادربرداش هم باید مختص همون ورژن باشه؟؟ مثلا اگه 1155 بگیرم باید مادربردشم ساپورت 1155 باشه؟؟؟

1155 جدید تر و قدرتمند تره. مادربرد هم بله، برای مثال برای CPU I5 2500K که سوکت 1155 هست، نمیشه از مادربرد 1156 استفاده کرد.

موفق باشید.

amd>intel
06-08-2011, 12:26
اینتل از پردازنده جدید خود رونمایی کرد

Core i7-3960X این پردازنده جدید که گفته می شود ۴۷٫۲۵ درصد از پردازنده قدیمی Core i7-990X پر سرعت تر باشد برای سوکت ۲۰۱۱ ساخته شده است در اصل نسل جدید پردازنده ها به نام پل شنی -ایی “Sandy Bridge-E” قرار است وارد عرصه رقابت شوند وپلتفرم قدیمی و قدرتمند سوت ۱۳۶۶ را بایستی فارموش کرد

این پردازنده شش هسته ایی بوده و با سرعت کلاک۳٫۳۰ GHz فعالیت میکندو با فعال شدن گزینه Turbo Boos سرعت آن به ۳٫۹ هم می رسد سطح کاشه (و یا همان کش سوم )ان نیز ۱۵ مگابایت است و قرار است در اوایل سال ۲۰۱۲ وارد بازار گردد.

Dj_aghamajid
17-08-2011, 12:38
کاهش قیمت CPU Intel

نقشه راه سوکت 2011 Intel

Intel Sandy Bridge-E 2011 , Ivy Bridge in March-April 2012

amd>intel
17-08-2011, 22:55
پردازنده‌هاي Haswell اينتل از DirectX 11.1 پشتيباني خواهند كرد

حتي با وجود آن‌كه تمركز اصلي شركت اينتل روي نوآوري‌هاي مهم در حوزه گرافيك‌هاي كامپيوتري نيست، باز هم نمي‌تواند تقاضاي مشتريان خود در اين زمينه را ناديده بگيرد و به همين دليل به‌طور پيوسته عملكرد هسته‌هاي گرافيكي مجتمع خود را بهبود مي‌بخشد. قرار است نسل بعدي پردازنده‌هاي اينتل با اسم رمز Ivy Bridge اين شركت از قابليت پشتيباني DirectX 11 برخوردار باشند. نكته جالب اين است كه پردازنده‌هاي Haswll اينتل يك گام جلوتر رفته و از DirectX 11.1 پشتيباني خواهند كرد. به‌علاوه، اينتل به تاييد هسته‌هاي گرافيكي خود توسط توسعه‌دهندگان نرم‌افزاري توجه خاصي نشان مي‌دهد تا جايگاه مناسبي را در بازار برنامه‌هاي كاربردي حرفه‌اي به‌دست آورد.

ريزپردازنده‌هاي اينتل با موتورهاي گرافيكي داخلي كه از DirectX 11 پشتيباني مي‌كنند تا ماه مارس يا آوريل سال آينده روانه بازار نخواهند شد. اين پردازنده‌ها به يك هسته گرافيكي با اسم رمز Carlow مجهز خواهند بود كه احتمالا داراي 16 واحد اجرايي يا پردازنده جريان است. در حالي‌كه اينتل به‌وضوح براي حضور در عرصه DirectX 11 تاخير كرده است، شرايط با ارايه پردازنده‌هاي سازگار با DirectX 11.1 بهتر خواهد شد. بر اساس اسلايدهاي منتشر شده توسط اين شركت، پردازنده‌هاي Haswell كه قرار است در سال 2013 روانه بازار شوند به هسته گرافيكي Denlow مجهز خواهند بود كه از DirectX 11.1 و OpenGL 3.2+ پشتيباني مي‌كند.

Hamed DC
07-09-2011, 13:20
مشخصات و تاریخ عرضه Ivy Bridge:
این سری از پردازنده ها که حاوی آخرین فناوری ارائه شده از سوی اینتل در سی پی یوهای سری 1155 هستش با معماری 22نانومتری قراره عرضه بشه که قراره حسابی با Sandy Bridge رقابت کنه.
Ivy Bridge از:
فناوری نسل ترانزیستور اینتل با مصرف برق بسیار پایین.
PCI-Eنسخه 3
و......
پشتیبانی میکنه.
تاریخ عرضه این سری رو اینتل، March-April 2012 اعلام کرده که در چهار نمونه 95/65/45/35W قراره رونمایی بشه.

..اگه تکراریه ببخشید......

Dj_aghamajid
08-09-2011, 13:44
15 نوامبر تاریخ رونمایی از Sandy Bridge -E

در زمانی که AMD در تکاپوی عرضه سری FX خود به بازاره، اینتل هم داره تمام تلاش خودش رو برای عرضه این سری در حداقل زمان ممکن میکنه!
و در ابتدا با این ها شروع میکنه:
Sandy Bridge-E platform with Core i7-3960X Extreme Edition 6-core Unlocked processor,
Core i7-3930K 6-core Unlocked processor
, and Core i7-3820 4-core processor

اولین برد های مخصوص دسکتاپ این پردازنده ها اینها هاستند: DX79SI, and DX79TO.

animsprite
14-09-2011, 22:41
راستی گیگا بایت تو کنفراس idfخبر از راه اندازی خط تولید مین های پردازنده های اینده اینتل مبنی بر سوکت2011 داده کهx79.ud5وx79.ud7جزع اولین هاشون به حساب میاند

codec_pack
15-09-2011, 17:32
Intel Core i7-960 که سوکت 1366 هست با مادربورد ASUS SABERTOOTH X58 که 1366 هست سازگار هستن ؟

ویرایش : شرمنده نمیدونستم ، الکی اسپم دادم ! :41:

Hamed DC
15-09-2011, 17:54
codec_pack عزیز اینجا فقط جای خبره نه سوال!!!
بهتره سوالتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید.

Dj_aghamajid
18-09-2011, 11:59
چیپ های جدید اینتل و تئوری لپ تاپ هایی با باتری مادام العمر

شما هم جز گروهی هستید که فکر می کنند پردازنده های جدید سندی بریج هنوز باعث اتلاف باتری لپ تاپ می شود؟ خب، تنها کافی است ۲ سال صبر کنید. آنگاه احتمالا لپ تاپ هایی ارائه خواهد شد که نه تنها با یک بار شارژ ۲۴ ساعت کار می کنند، بلکه می توانند با استفاده از نور اتاق هم باتری خودشان را شارژ کنند.

هفته گذشته اینتل معماری جدید Haswell را برای پردازنده های آینده خود رونمایی کرد. با استفاده از ترانزیستورهای سه بعدی ۲۲ نانومتری، اولین چیزی که توسط Haswell امکان پذیر می گردد، کاهش مصرف یک چیپ x86 به اندازه پردازنده های ARM است. و این یعنی یک بار شارژ باتری لپ تاپ برای تمام روز و یا اینکه برای ۱۰ روز حالت استندبای.

البته این همه داستان نیست. پردازنده با معماری Haswell تقریبا ۲۲ برابر کمتر از پردازنده های فعلی اینتل انرژی مصرف می کند، به اندازه ای که به راحتی می توان با انرژی یک سلول خورشیدی نیروی آن را تامین کرد. اینتل برای نشان دادن میزان مصرف بسیار کم پردازنده جدید، یک کامپیوتر ویندوزی با پردازنده Haswell را به نمایش گذاشت که تنها با یک سلول خورشیدی کار می کند.

از نظر تئوری این پردازنده با معماری جدید بدان معنی است که لپ تاپ های آینده بدون توجه به کاربردشان، دیگر محدودیتی به نام شارژ باتری نخواهند داشت. اگر هم که مانند لپ تاپ جدید سامسونگ به سلول خورشیدی مجهز باشند، هیچ گاه نیاز به شارژ باتری نخواهند داشت.

البته پردازنده های Haswell نسل دوم بعد از سندی بریج هستند. سال آینده باید منتظر چیپ های Ivy Bridge باشیم و در سال ۲۰۱۳ پردازنده های Haswell را خواهیم دید. به نظر می رسد بالاخره اینتل از مصرف زیاد پردازنده هایش خسته شده و تصمیم دارد به هر شکلی شده پردازنده های ARM را از رده خارج کند.

منبع: سایت نارنجی

animsprite
21-09-2011, 19:52
در کنفرانس IDF 2011 اینتل از فناوری‌ جدیدی خود رونمایی کرد.پردازنده‌های گرافیکی مجتمع Ivy Bridge، نسل آینده پردازنده‌های اینتل است. اینتل اعلام کرده که پردازنده‌گرافیکی Ivy Bridge قابلیت پخش تصاویر در دقت 4096×4096 پیکسل (4K) را دارد. طبق ادعای اینتل پردازنده‌های گرافيکي جدید این شرکت، 60 درصد قدرتمندتر از نسل قبلی خود هستند. در هر صورت باید منتظر شد و دید که آیا ادعاهای اینتل در خصوص نسل بعدی به حقیقت خواهد پیوست؟

p30c
21-09-2011, 19:58
اگر اشتباه نكنم اين مدل اوايل سال 2012 روانه بازار خواهد شد خصوصا اينكه از ترانزيستور سه بعدي استفاده ميكنه.

animsprite
21-09-2011, 20:07
حالا یه سوال برام پیش اومده
اونطور که دوستان هم تو پست های قبل اشاره کردن Ivy bridgeها با سوکت1155که برای سندی بریج عرضه شدن عرضه میشه واینکه ای وی بریج معماری ساختش22نانو وسندی بریج 32نانو
میخوام بگم که میشه الان یه مادر بورد z68از سری سندی بریج بگیریم وبعد با عرضه ای وی بریج ها از قدرت این سری هم استفاده کردمخصوصا apuاون

CHAPTER
24-09-2011, 09:52
گرافیک مجتمع پردازنده های Ivy Bridge رزولوشن ۴۰۹۶×۴۰۹۶ را پشتیبانی می کنند

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dj_aghamajid
24-09-2011, 20:49
Intel's Core i7-2700K

جدیدترین پردازنده اینتل از خانواده سندی بریج تا 1 ماه دیگر وارد بازار خواهد شد! قیمت تعیین شده هم بین 330 تا350 دلار اعلام شده! ظاهرا برای رقابت با 8150 از AMD ولی نکته جالب اینه که قیمت 8150 بین 245 تا 260 اعلام شده و این وزنه رو بسمت AMD سنگینتر میکنه!

The Core i7-2700K will have a base clock of 3.5GHz, up 100MHz from the 2600K, but will be otherwise identical to its predecessor. That means it would also sport four cores, Hyper-Threading support, 8MB L3 cache, and a 95W TDP.

Dj_aghamajid
03-10-2011, 22:24
بر خلاف انجمن AMD ، اینجا چقدر متروکه!
دوستان یه کاری بکنید، اینتل با این همه طرفدار و فروش زیاد نسبت به سایر رقبا، این تاپیک براش افت داره!
از دوستان خودم و عاشقان سخت افزار تقاضا میکنم، در این تاپیک شرکت کنن ، حتی اگه کپی از انجمن های دیگر هم باشه، خوبه!

animsprite
04-10-2011, 20:46
مشکلات اینتل تمامی ندارد، می پرسید چرا؟ کاربران عجول آنور آبی که نمی‌توانستند منتظر عرضه رسمی پردازنده‌های نسل دوم سندی‌بریج به نام Sandy Bridge E باشند، اقدام به خرید پردازنده C1 به صورت مخفیانه کرده‌اند. اما مشکلي که اين افراد به آن برخوردند بر سر راه‌اندازی فناوری VT-d بود که وظیفه کنترل و راه‌اندازی سیستم مجازی‌سازی برای سرورها را بر عهده دارد (Virtualiziation). پس از نصب پردازنده، تلاش کاربران برای استفاده از اين فناوری با استفاده از این پردازنده بيهوده بود چون اين افراد با خطای موسوم به errata رو‌به‌رو‌ مي‌شدند که به معنی عدم پشتیبانی پردازنده از ويژگي مجازی‌سازی است. با توجه به تبلیغ اینتل مبنی بر پشتیبانی کامل پردازنده‌های Sandy Bridge E از فناوری مجازی‌سازی، حال باید منتظر پاسخ اینتل در این خصوص باشیم. البته شايد اين هم عاقبت عجله کردن باشد!:27:
به هرحال اینتل هیچ وقت با مشتریاش رو راست نبوده

Dj_aghamajid
04-10-2011, 22:42
خانواده Nehalem / Tylersburg از دور خارج میشود!

این نسل از پردازنده های پر قدرت اینتل که مدتها رکورد دار پردازنده های دسکتاپ بود، بزودی بازنشسته میشوند! بر طبق خبر های موجود تا پایان 27 آوریل2012 آخرین مهلت سفارش این پردازنده ها تموم میشه و تا 12 اکتبر 2012 این محموله ها تحویل خواهد داشت! به همراه این پردازنده ها سوکت X58 هم به تاریخ خواهد پیوست!
نسخه جایگزین این پردازنده ها نسل جدیدی بنام Sandy Bridge-E , سوکت LGA2011 و چیپست X79 خواهد بود!
که مثلا i7-3960X الان با قیمتی در حدود 999 دلار بفروش میرسه!
منبع: Techpowerup به همراه ویرایش !

animsprite
05-10-2011, 22:13
اینتل مدتی است که روی پردازنده ها و SoC های اتم برای تلفن های هوشمند و تبلت ها کار می کند. حالا در IDF 2011 اعلام شده که با همکاری گوگل و اینتل، آخرین نسخه از سیستم عامل اندروید به خوبی با پلتفرم جدید اینتل (که از معماری x86 استفاده می کند) مطابقت خواهد داشت.

پلتفرم جدید اینتل برای دستگاه های همراه Medfield نام گرفته و در طی کنفرانس نیز یک تلفن هوشمند و یک تبلت مجهز به آخرین نسخه از سیستم عامل های اندروید توسط Paul Otellini به حضار نشان داده شد. ضخامت این گوشی 5/9 میلیمتر بوده و به سیستم عامل Gingerbread مجهز است. این گوشی در نیمه اول سال 2012 به بازار خواهد آمد.

تبلت ها نیز بخش دیگر یاز برنامه اینتل به شمار می آیند و یک مدل اولیه مجهز به سیستم عامل Honeycomb اندروید در این کنفرانس حضور داشت. در این مدل از پردازنده اتم 32 نانومتری و صفحه نمایش 10 اینچ با دقت تصویر 1280x800 پیکسل استفاده شده است.

Dj_aghamajid
05-10-2011, 22:39
animsprite
ممنون بخاطر این خبرها!:40:
دستت درد نکنه! امیدوارم همیشه ابن تاپیک روشن باشه و خبرهای مهمی توش ببینیم!

Dj_aghamajid
05-10-2011, 23:58
Intel Core i7 2700K (ES) Overclocked to 5Ghz on Air Cooling

animsprite
08-10-2011, 20:36
بابا خدا بد نده همه زحمتا رو اقا مجید دارن میکشن :13:بقیه کجان :18:واقعا انجمن سردیه این انجمن اینتل بابا اینتلیا کجان با این همه دکو پوز

animsprite
08-10-2011, 20:41
درست چند روز قبل اینتل خبر قطع تولید چیپ‌ست‌های X58 در اکتبر 2012 داده بود که اقا مجید هم به ان اشاره کرده بودن شوک به نسبت خفیفی به کاربرانی که قصد خرید پردازنده و مادربورهای مجهز به این چیپ‌ست وارد کرد. اما اینتل تنها به فاصله چند روز خبری دیگر در رابطه با توقف تولید پردازنده‌های LGA 775 و LGA 1156 اعلام کرده است، البته توقف تولید شامل تمام پردازنده‌های این دو پلتفرم نمی‌شود. در این لیست پردازنده‌های Core i5-661 و Core i3-530 که از اولین پردازنده‌های مجهز به هسته Clarkdale هستند به همراه Pentium E5700 ،Celeron E3500 و E3400 در سوکت LGA 775 دیده می‌شود. پردازنده‌های Core i5-661 و Core i3-530 تا تاریخ 5 اکتبر 2012 تولید و سفارشات برای تولید آنها تا 27 آوریل ادامه خواهد یافت. همچنین تولید سه پردازنده سوکت 775 در تاریخ هشتم ژوئن 2012 متوقف خواهد شد. باید منتظر بازخورد و تأثیر اخبار اخیر اینتل مبنی بر توقف تولید پردازنده‌ها و چیپ‌ست‌های این شرکت در بازار باشیم.

animsprite
11-10-2011, 20:06
به هر حال دیدیم این انجمن نمی خواد تکون بخوره گفتم انجمنو به حاشیه ببرم دیگگگگه
خوب البته گناهی نیست دوره دوره ارز اندام amdبلاخره واینتل فعلا سکوت رو در دستور کار خودش قرار داده

شاید شما هم مانند من با دیدن تصویر بالا، دچار ترشح آدرنالین بشین. شرکت ازراک با تدارک دیدن یک پدیده استثنایی قصد دارد تا استقبال با شکوهی از پردازنده‌های LGA 2011 اینتل به عمل آورد و در همین راستا مادربورد زیبای X79 Exterme7 را معرفی کرده است. در ساخت این مادربورد از بهترین قطعات و فناوري‌ها استفاده شده است تا آن را تبدیل به یک مادربورد در کلاس High-End کند. مدار تغذیه 16 فاز وظیفه تامین توان پردازنده و حافظه‌ها را بر عهده دارد و برای مقابله با حرارت تولیدی بالا در کلاس High-End، سیستم خنک‌کننده از مدار تغذیه آغاز و در امتداد 6 اسلات حافظه در دو سمت سوکت پردازنده ادامه می‌یابد. همچنین برای پل شمالی از یک فن جهت خنک‌سازی استفاده شده است. چوک‌های استفاده شده از سطح High-Grade و خازن‌ها نیز از نوع server-grade هستند که نویددهنده کیفیت خارق‌العاده این مادربورد است.

4 فاز از شانزده فاز مدارتغذیه جهت تامین توان حافظه های DDR3 در حالت چهار کاناله به کار می روند. جهت نصب کارت‌گرافیک، 5 رابط PCI-E نسخه سه با حداکثر سرعت 32 گیگابیت در ثانیه، در نظر گرفته شده است. در بخش تجهیزات ذخیره‌سازی نیز 4 پورت نسخه سه و 7 پورت نسخه دو SATA روی مادربورد، یک خروجی eSATA و 6 پورت USB 3 در پنل پشتی آن نصب شده است. کارت صدا از نوع 2+8 کاناله و مجهز به خروجی SPDIF و کارت‌شبکه نیز از نوع گیگابیتی است. همچنین خروجی‌های Firewire و USB 2 نیز پنل پشتی X79 Exterme7 را تکمیل می‌کند.

X79 Exterme7 قرار است در اواسط ماه نوامبر سال جاری وارد بازار شود. هنوز اطلاع دقیقی از قیمت آن منتشر نشده است.

lucky_luke
11-10-2011, 20:47
5 تا اسلات کارت گرافیک؟:18: (به چه دردی میخوره آخه ؟؟ البته جز ثبت رکورد)

animsprite
12-10-2011, 21:19
5 تا اسلات کارت گرافیک؟:18: (به چه دردی میخوره آخه ؟؟ البته جز ثبت رکورد)
بله همینطوره اونم از نوعpci.e.3
استفاده 5اسلات برای این مادر بورد از سوی ازراک بیشتر بخاطر ایجاد یه محصول در حد هایت اند بوده:8:

animsprite
13-10-2011, 13:11
با این اوصاف باید منتظر سو ء استفاده وحشتناک intleبرای قیمت گزاری روی سندی بریج جدید باشیم
در میاد پدر این ملت
ضرر فقط معطوف مصرف کنندست
حدود4ماهه که منتظر این سری بودم ولی خدا کنه یه معجزه رخ بده همه چی تکذیب بشه

animsprite
13-10-2011, 15:11

Dj_aghamajid
13-10-2011, 23:37

Dj_aghamajid
14-10-2011, 23:08
Core i7 3960 is up to 36 percent better than i7 990X

پردازنده جدید اینتل از سوکت 2011 هست که به گفته مسئولان شرکت تا 36% از i7 990X سریعتره!
این پردازنده از خانواده Sandy bridge E هست! یک 6 هسته ای با 12 ترید! 15MB of cache

نتایج تست ها :

In Cinebench 11.5 the Core i7 3960X scores some 13 percent better than i7 990X. In Pov Ray 3.7 it scores 12 percent better compared to i7 990X while in ProShow Gold 4.5, slide show creation task it scores 15 percent better.

The best case scenario shows up in 3Dmark 11 Physics, where Intel's new high end Core i7 3960X scores 36 percent better

On average you can expect that the new Extreme edition Core i7 3960X will end up about 15 percent faster. In memory benchmarks it eats 990X alive as it has much better memory controller and in Sandy 2011B it can score 111 percent better score in memory bandwidth performance test and in multimedia performance FP subtest it scores 92 percent better scores due to AVX influence on performance.

من کم کم از اینتل داره خوشم میاد! عقلش خوب کار میکنه!

منبع: Fudzilla

animsprite
18-10-2011, 11:10
سلام عزیزم! چطوری
دستت درد نکنه! تاپیک رو زنده نگه داشتی! من یه هفته نبودم! شاید 10 بعدش هم کم بیام ، تا اون موقع دوستان رو از اخبار نابتون بی نصیب نذاز!
راستی این خبر آخرت قدیمیه! تو همین تاپیک هم هست! صفحات قبل رو نگاه کن!
بازم ممنون!
خوب همون طور که عرض کردید هدف از ساکن در اوردن تاپیک بود قصدی در کار نبوده:10:
کلا من خیلی وقته عضو انجمن سایتم وموقعی که بی تفاوتی های برخی در اعلانات اخبارو مبینم دیگه واجب میدونم هر کار ی(اخبار دسته دو) رو انجام بدم:27:
راستی میدونی بقیه کجان:18:
کافیه یه توهین به اینتل کنم همه میریزن تو انجمن:31:
به هر حال:5:

animsprite
18-10-2011, 11:21
بلاخره پس از مدت ها صبر برای سریfxبولدوزر ونا کامی در این زمینه حالا باید برای اینتل صبر کنم (سوکت2011)کاری بس سخت وطاقت فرسا
AMDیه 6 ماهی با عمرمون بازی کرد

به هر حال .همه کاربران دنیای کامپیوتر شرکت EVGA را با محصولات اختصاصیش برای اورکلاک و گیم می‌شناسند و در این بین مادربوردهای Classified از این شرکت، بيش از ديگر محصولات آن معرف دوستداران اورکلاک است. محصول جدید خانواده Classified شرکت EVGA، مبتنی بر چیپ‌ست جدید اینتل، X79 است. این اقدام کمی غیر منتظره بود، چون اکثر شرکت‌ها در نمایشگاه کامپیوتکس، محصولات مبتنی بر پردازنده‌های سوکت 2011 اینتل را معرفی کرده بودند. EVGA نیز پس از گذشت چهار ماه از نمایشگاه کامپیوتکس، این مادربورد را آماده کرده است. EVGA X79 Classified E799 نام کامل این مادربورد است و ظاهر همیشگی محصولات Classified را دارد. توان مورد نیاز مادربورد از دو کانکتور 8 پین و یک کانکتور 24 پین ATX تأمین می‌گردد. مدار تغذیه 4 فاز دیجیتال برای حافظه‌های DDR3 در نظر گرفته شده که سبب پشتیبانی از حافظه‌های چهار کاناله می‌گردد.

جهت کنترل حرارت چیپ‌ست‌های شمالی و جنوبیاز يک خنک‌کننده پيوسته استفاده شده است. در بخش گرافیک، چهار رابط PCI-E x16 نسخه سه می‌تواند امکان استفاده از فناوري NVIDIA 4-way SLI را براي شما به ارمغان بياورد (خبری از کراسفایر نیست!). البته با توجه به پلتفرم XL-ATX، این مادربورد باید از تعداد 10 رابط PCI-E بهره مي‌برد اما تنها 5 رابط براي آن در نظر گرفته شده است (حرص بشر پاياني ندارد!). براي نصب تجهیزات ذخیره‌سازی، دو پورت نسخه سه و چهار پورت نسخه دو SATA و دو پورت eSATA توسط کنترلر Third-party قابل استفاده است.

10 عدد (هشت پورت در پنل پشتی و 2 عدد روی مادربورد) پورت USB نسخه سه براي اين مادربورد در نظر گرفته شده است که اين موضوع نياز هر کاربر سخت‌پسند را بر‌اورده مي‌کند. کارت صدای 8+2 کاناله، کارت شبکه گیگابیتی، بلوتوث و اتصالات EVBot، از دیگر امکانات این مادربورد است. خانواده X79 شرکت EVGA شامل دو عضو دیگر نیز است که در بخش امکانات کمی ضعیف‌تر از برادر بزرگتر خود هستند که شامل مدل‌های X79 FTW موسوم به E777 و X79 SLI موسوم به E775 می‌شود.
حتما ایتل هم از موقعیت پیش اومده(ضعفamd)نهایت استفادرو میکنه برای افزایش قیمت

ای خدا به ما صبر را عنایت فرما

CHAPTER
18-10-2011, 21:55
دوستان خبر تو این عکس صحت داره

animsprite
18-10-2011, 23:10
اره یه همچین خبری وجود داره واینتل قول داده تا موقع عرضه ان در15نوامبر این نقص برطرف کنه

animsprite
19-10-2011, 13:31
خوب دوستان اینم خبر مربوطه

بر اساس VR-tech اینتل در پردازنده های جدید خود که قرار است در اواخر امسال میلادی عرضه شوند، با نام

Sandy Bridge E و مبتنی بر سوکتLGA2011 ، ایراد VT-d یافته است. بر اساس این خبر اینتل سریعا C2 Stepping

این پردازنده ها را تهیه کرده است تا این ایراد را برطرف کند. البته این ایراد خیلی مهم نبوده و مشکلی برای کاربران عادی

ایجاد نمی کند. اما برای آن دسته از کاربرانی که از توانایی های VT-d استفاده می کنند مشکل ساز خواهد بود.

علاوه بر این VR-tech از افزایش 20 درصدی قیمت این تراشه ها نسبت به تراشه های X58 که جایگزین آنها شده اند

می گوید و به این ترتیب تنها یک تراشه در حدود 70 دلار قیمت خواهد داشت. در نتیجه مادربردهای مورد نظر دارای قیمت

بالایی خواهند بود.

این اینتل هم ویروس سوتی افتاده به بختش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا این حس رقابت بد جوری داره دمار از ین شرکت ها در میاره

animsprite
19-10-2011, 19:28
اینتل اطلاعات اولیه پردازنده‌های نسل بعدی خود با نام Ivy Bridge را منتشر کرد. طبق این اطلاعات، در مبحث مصرف توان انقلاب بزرگی در این پردازنده‌ها رخ داده و مصرف پردازنده‌ای مشابه 2600K به 77 وات رسیده است، این در حالی است که مصرف پردازنده 2600K در حدود 95 وات است. طبق گفته مهندسین ارشد اینتل، نسل بعدی پردازنده‌های اینتل که در سال 2012 وارد بازار خواهند شد، پیشرفت قابل توجهی در بخش آدرس‌دهی داشته و همین امر سبب بهبود کارایی آنها می‌گردد. در این خانواده پردازنده‌ها به خانواده‌های کوچکتری تقسیم می‌شوند که شامل HEDT که مخفف (High-End Desktop)، پردازنده‌های چهارهسته‌ای K برای کاربران حرفه‌ای، standard با نام VPro برای کاربران خانگی و اداری، چهارهسته‌ای T برای کاربرانی که به دنبال کارایی و قیمت مناسب هستند و در نهایت پردازنده‌های S که کارایی مناسب را در کنار مصرف بهینه دارند، است. پردازنده‌های HEDT در معماری آینده اینتل قرار می‌گیرد و با عنوان Ivy Bridge و در قالب سوکت LGA2011 تولید خواهند شد.

پردازنده‌های K به صورت ضریب باز (Unlocked) و Vpro به صورت ضریب محدود شده (Locked) و با مصرف توان 77 وات تولید می‌شوند. همچنین مصرف توان پردازنده‌های چهارهسته‌ای T حدود 65 وات، پردازنده‌های چهارهسته‌ای S نیز در حدود 45 وات است که حتی کمتر از پردازنده‌های دوهسته‌ای Corei3 است.

اولین پردازنده Ivy Bridge نیز مدل Core i7-3700 است که دارای 4 هسته و هشت Threadدر کنار 8 مگابایت حافظه نهان L3 است. در ادامه این روند نیز پردازنده‌های i5-3500 (مشابه 2500K) و i5-3400 (مشابه 2500) با چهار هسته و 6 مگابایت حافظه نهان L3 است که پردازنده i5-3400 فاقد قابلیت Hyper Threading خواهد بود. همچنین پردازنده‌های دوهسته‌ای Ivy Bridge قابلیت شناسایی حافظه‌های دوکاناله با فرکانس 1600 مگاهرتز را خواهند داشت. چیپ‌ست این نسل نیز مشابه سری 6 اینتل (به جز Q65 و Q67) است. برنامه بعدی اینتل عرضه پردازنده‌های Ivy Bridge-E خواهد بود که با چیپ‌ست‌های Q77،H77 و Z77 عرضه خواهند شد.

animsprite
02-11-2011, 06:41
البته منظور از این خود کشی بیشتر برای مصرف کننده گرامی میباشد
همانطور که با ضعف amdدر سریه بولدوزر مواجه شدیم گفتیم که راه برای سوءاستفاده اینتل باز خواهد شد
واینکه بسیاری از دوستان بعد از عرضه بولدوزر چه اینتلی وجه amdبه جان هم افتادن حا لا میبینیم این دوشرکت کوجکترین ارزشی برای کاربرای خودشون قايل نیستن
حالا بخونید ایییین خبرووووو
اگر به خرید مادربورد و پردازنده های مجهز به چیپ ست X79 شرکت اینتل علاقه مند هستید و اگر برای خرید آنها برنامه ریزی کرده اید، باید از تصمیم خود منصرف شوید! براساس اطلاعات ارائه شده پردازنده ها، مدل شش هسته ای Core i7-3960X Extreme Edition با قیمت 1227 دلار و پردازنده های چهار هسته ای Core i7-3930K و Core i7-3820 به ترتیب با قیمت های 912 و 550 دلار در چین عرضه شده اند! در بخش مادربوردها نیز نماینده شرکت ایسوس به نام ASUS ROG Rampage IV Extreme با قیمت وحشتناک 942 دلار، نماینده شرکت MSI به نام X79A-GD65 8D با قیمت 420 دلار و مادربوردهای ASRock X79 Extreme4 و Intel Desktop Board Extreme DX79SI به ترتیب با قیمت 268 و 372 دلار، وارد بازار این کشور گردیده اند. با توجه به قیمت بالای پردازنده های نسل جدید اینتل و خصوصا مادربورد ASUS ROG Rampage IV Extreme، استقبال سرد و مایوس کننده کاربران حرفه ای از این محصولات را شاهد خواهیم بود. همچنین با وجود قیمتهای عجیب این محصولات، مطمئنا باید منتظر حضور با تاخیر آنها در ایران باشیم.

Dj_aghamajid
04-11-2011, 17:00
پردازنده های جدید Intel Core i7-3930K and i7-3960X هم از سوکت 2011 برای خرده فروشی در آمریکا عرضه شدن.

پردازنده Intel Core i7-3930K یک 6 هسته ای با فرکانس اولیه 3.2 و حالت توربو تا 3.8Ghz کار میکند.12 MB هم کش دارد.قیمت اعلام شده هم 610 دلار هست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از مزایای این پردازنده، قابلیت آنلاک شدن مالتپلیر آن هست که به آسانی میتوان این پردازنده را اورکلاک کرد. قابلیت استفاده از رم 4 کاناله هم ار ویژگی های این سری بشمار میاد. 130 وات هم TDP این پردازنده هست.

پردازنده i7-3960X هم مشابه پردازنده قبلی است، فقط فرکانس آن 100 مگاهرتر بیشتره و کش آن 15 مگابایته، قیمت آن هم دود از کله آدم بلند میکنه، 1100 دلار! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پردازنده هم 130 وات هست.

شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid322
17-11-2011, 13:53
یادتان می آید چند روز پیش از پردازنده ۱۶ هسته ای AMD
صحبت می کردیم؟ خب، حالا اینتل برای عقب نماندن از قافله، این غول کوچک را از جیبش بیرون آورده و روی میز می گذارد: یک پردازنده با ۵۰ هسته! :18::18:

اینتل این پردازنده جدیدش را که دیروز در کنفرانس سوپرکامپیوتینگ سیاتل رونمایی شده، Knights Ferry نامگذاری کرده است. این پردازنده کوچک دارای قدرت پردازشی معادل یک ترافلاپ است. برای مقایسه، جالب است بدانید که سریعترین پردازنده Core i7 اینتل تنها 109 گیگافلاپ قدرت محاسباتی دارد. :18:

البته Knights Ferry را نمی توان به عنوان مغز یک کامپیوتر به کار گرفت. اما می توان آنها را همانند پردازنده های کمکی قابل برنامه ریزی، برای انجام کارهای فوق سنگین در خدمت CPU اصلی کامپیوتر در آورد. ولی شکی نیست که این تعداد هسته، آینده پردازشگرها محسوب می گردند و مسابقه برای قرار دادن تعداد بسیار زیاد هسته در یک پردازنده کلید خورده است.

سرانجام روزی این تکنولوژی را در موبایل ها و تبلت های مان هم خواهیم دید. هیچکدام از شما دنیای پردازنده های با قدرت مگاهرتز را به خاطر دارید؟

Ali_p30
26-11-2011, 16:40
یادتان می آید چند روز پیش از پردازنده ۱۶ هسته ای AMD
صحبت می کردیم؟ خب، حالا اینتل برای عقب نماندن از قافله، این غول کوچک را از جیبش بیرون آورده و روی میز می گذارد: یک پردازنده با ۵۰ هسته! :18::18:

اینتل این پردازنده جدیدش را که دیروز در کنفرانس سوپرکامپیوتینگ سیاتل رونمایی شده، Knights Ferry نامگذاری کرده است. این پردازنده کوچک دارای قدرت پردازشی معادل یک ترافلاپ است. برای مقایسه، جالب است بدانید که سریعترین پردازنده Core i7 اینتل تنها 109 گیگافلاپ قدرت محاسباتی دارد. :18:

البته Knights Ferry را نمی توان به عنوان مغز یک کامپیوتر به کار گرفت. اما می توان آنها را همانند پردازنده های کمکی قابل برنامه ریزی، برای انجام کارهای فوق سنگین در خدمت CPU اصلی کامپیوتر در آورد. ولی شکی نیست که این تعداد هسته، آینده پردازشگرها محسوب می گردند و مسابقه برای قرار دادن تعداد بسیار زیاد هسته در یک پردازنده کلید خورده است.

سرانجام روزی این تکنولوژی را در موبایل ها و تبلت های مان هم خواهیم دید. هیچکدام از شما دنیای پردازنده های با قدرت مگاهرتز را به خاطر دارید؟

خداییش کاری کرد که amd انگشت تو دهن , تو دماغ همه جوره بمونه
lol

chartab
09-12-2011, 20:35
سلام این سری جدید ivy کی روی لپ تاپ ها وارد می شه؟

EXTREME
09-12-2011, 20:58
سلام این سری جدید ivy کی روی لپ تاپ ها وارد می شه؟
احتمالا میاد ......

chartab
09-12-2011, 21:19
زمان تا دو سه ماه دیگه؟

با سندی بریج چطوری خیلی فرق داره؟

Dj_aghamajid
09-12-2011, 21:34
بله. دقیق مشخص نیست . اما ظاهرا 3-4 ماه دیگه میان و عملکرد گرافیکی بهتر و مصرف کمتری دارند.
رقیبشون هم ترینیتی از AMD هست.

Dj_aghamajid
12-12-2011, 14:29
پردازنده ای جدید به خانواده سندی بریج اضافه شد.

اینتل بعد از عرضه بولدوذر AMD یه مدل پر قدرت بنام 2700K عرضه کرده بود، که با ضریب باز پردازنده طراحی شده بود. با مقایسه بنچمارک ها، مشخص شد که 2500K در تست های زیادی از بولدوزر 8 هسته ای سریعتر عمل میکنه. حالا اینتل یه مدل جدید بنام 2550K رو روانه بازار کرده که از نظر عملکرد چیزی بین 2600K و 2500K هست. 4 ماه مونده به عرضه آیوی بریج و این پردازنده تا کریسمس میاد.

مشخصات Core i5-2550K

Quad cores
operating frequency of 3.4GHz
3.8GHz with Turbo Boost technology
6MB of L3 cache
Unlocked multiplier
Intel HD 3000 integrated graphics
Integrated DDR-1333 memory controller
TDP of 95W

sourena
12-12-2011, 18:19
آقا مجید بنچمارکی ازش موجور نیــست هنوز؟

Dj_aghamajid
12-12-2011, 21:04
نه هنوز!
بیاد براتون میزارم

MR.CART
11-08-2012, 00:58
شرکت اینتل اعلام کرده که قراره پردازنده ی جدیدی برای LGA 2011 بیاد به نام:
Intel Core i7 3970X

ویژگی های این پردازنده:

6 هسته/12 ترد
فرکانس کاری هسته ها 3.5GHz خواهد بود و در حالت توربو به 4 GHz خواهد رسید
معماری سندی بریج ای Sandy Bridge-E که 32 نانومتریست رو پشتیبانی میکند
15 مگابایت کش Level 3
ضریب باز بودن برای اورکلاک
گرافیک آنبرد نخواهد داشت
دارای 150 وات توان مصرفی...

این پردازنده جانشین مدل قبلی خود یعنی 3960x خواهد بود و تاریخ عرضه آن Q4 2012 اعلام شده است...
(گفته شده که Ivy Bridge-E نیز در تاریخ Q3 2013 احتمالا برای دسکتاپ عرضه خواهد شد)
منابع:

animsprite
28-08-2012, 12:38
از قبلیاش خیری ندیدیم فقط تو کتابا و مجلات عکس هاشو میبینیم حالا اینتل تند تند بده بیرون -این یکی هم مستقیم بره بخوره به دیوار :46:

mojtabamalaekeh
24-12-2012, 18:26
سلام
اطلاعات در مورد سری Core i9 کم هست یا من... :n13:
از پست های سال 2006 تا 2009 این انجمن در مورد Core i7 واقعا استفاده کردم :n01:

خیلی تکنولوژی های جدید Intel رو ازشون یادداشت برداری کردم.
الان هم توی لینک پایین، یه دسته بندی جامع در مورد Core i7 هست که خیلی بهم کمک میکنه:

یه همــچــیــن لیستی برای Core i9 گیر میاد آیا؟ :n02:

ess_1362
24-12-2012, 18:30
یه همــچــیــن لیستی برای Core i9 گیر میاد آیا؟ :n02:
ما فعلا همچین دسته بندی (یا همچین مدلی) در خانواده های اینتل نداریم

yoosef_st
24-12-2012, 22:51
ما فعلا همچین دسته بندی (یا همچین مدلی) در خانواده های اینتل نداریم

عه! جدا نداره؟
من فکر میکردم CPUهای سرورش بر اساس معماری های نهالم تا آیوی بریج با کد i9 شناخته میشن
یادم نیست کجا، اما تا جایی که یادمه جایی هم خونده بودم این رو...

mojtabamalaekeh
24-12-2012, 23:21
من بی خجالت سؤال اصلیمو بپرسم که زودتر جواب بگیرم :n02:
اگه به استادمون گفته باشم معماری سری Core i9، یعنی مشخصات مدل های این سری و تکنولوژی های استفاده شده توشو برات میارم، الان چیکار باید بکنم :n28:

mojtabamalaekeh
24-12-2012, 23:33
بعد از Core i3 چی اومد؟ 5 و 7
پس خیلی ها حدس میزنن بعدش هم Core i9 بیاد! فکر کنم علت پخش شدن این اسم، همین باشه و فعلا شایعه باشه.
با دوستم که سیستم میبنده تماس گرفتم گفت از نظر من وجود نداره چون هیچ شرکت معتبری تا حالا توی پیشنهاداتش چنین اسمی نبرده.
شانسو

Dj_aghamajid
03-01-2013, 15:38
تاخیر در بنمایش درآمدن Haswell

اینتل اعلام کرد: پردازنده های نسل بعد خود بنام هاس ول که قرار بود در نمایشگاه CES در دید عموم قرار بگیره به نمایشگاه Computex 2013 که در ماه May سال جدید میلادی تشکیل خواهد شد موکول کرده است.
چیپست های نسل بعد یعنی سری 8X که شامل Z87 برای اورکلاکینگ و H87 و Q87 و Q85 و B85 میشود. سوکت طراحی شده برای این سری 1150 نامیده میشود.
در تصویر زیر مشخصات کامتری در این مورد مطرح شده است.

amirpers
24-05-2013, 16:46
دوستان از پردازنده های سری جدید یا سوکت جدید خبری نیست؟
می خوام بدونم بعد از آیوی بریج آیا تا الان خبری شده یا نه؟
این هاس ول سری جدیده؟ ماه می داره تموم میشه که پس چرا معرفی نشده؟

Stream
24-05-2013, 17:16
دوستان از پردازنده های سری جدید یا سوکت جدید خبری نیست؟
می خوام بدونم بعد از آیوی بریج آیا تا الان خبری شده یا نه؟
این هاس ول سری جدیده؟ ماه می داره تموم میشه که پس چرا معرفی نشده؟

Haswell حدود یک هفته دیگه عرضه میشه و مدت هاست معرفی شده. سوکت Haswell هم عوض میشه (1150).

TREASURES
15-11-2013, 15:20
سلام خدمت دوستان
اینتل قراره که پلتفرم جدیدش رو روانه بازار کنه که مشخصاتش به این قراره:
CHIPSET: X99 HASWELL-E
SOCKET: 2011-3
SUPPORT RAM: DDR4 UP TO 2133MHZ
UP TO 8 CORE CPUS
L3 CACHE UP TO 20MB
130-140 WATT CPU BUILT UP ON 22NM
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html)

Ali_p30
25-12-2014, 12:42
سلام
تاپیک چرا خوابه!؟!؟
یکم اطلاعات از سی پی یو های نسل پنجم اینتل با اسم broadwell بزارید ببینیم داستان چیه!؟
تا جایی که من فهمیدم قراره تو کوارتر اول 2015 معرفی بشه...
این سی پی یو ها قراره در دو مدل Broadwell و Skylake معرفی بشن
فکر کنم skylake برای لبتاپ باشه.
:n16:

Ali_p30
03-02-2015, 13:03
اینتل اطلاعات مربوط به نسل بعدی پردازنده‌های خود را با نام Broadwell منتشر کرد. این پردازنده‌ها که قرار است سال آینده جایگزین Haswell شوند، براساس لیتوگرافی 14 نانومتری ساخته می‌شوند و از نظر مصرف انرژی نسبت به نسل چهارم بهینه‌تر عمل می‌کنند.

پردازنده‌های نسل پنجم اینتل تغییرات اساسی نسبت به هسول نخواهند کرد، اما تغییر لیتوگرافی از 22 نانومتر در نسل چهارم به 14 نانومتر در نسل پنجم باعث بهینه‌تر شدن مصرف انرژی می‌شود. از طرفی اینتل یک واحد پردازش گرافیکی قوی‌تر را نیز در این پردازنده‌ها قرار خواهد داد.

نسخه خاصی از پردازنده‌های Core i از خانواده Broadwell همچون نسل‌های قبلی اینتل در سری خاصی که با حرف K همراه است، ارائه می‌شوند؛ این پردازنده‌ها برای کاربران حرفه‌ای و آن‌هایی که بدنبال اورکلاکینگ هستند، مناسب است. مالتی‌پلایر هسته این پردازنده‌ها آنلاک است و از این رو امکان اورکلاک نمودن پردازنده وجود دارد.

پردازنده‌های فعلی Core i5 و Core i7 اینتل از واحد پردازش گرافیکی Intel HD 4500 بهره می‌برند که دارای 20 واحد پردازش تا فرکانس 1.25 گیگاهرتز است. برخی مدل‌های قوی‌تر نیز به گرافیک Intel HD 5600 Iris مجهز شده‌اند که از 40 واحد پردازشی و حافظه کش داخلی از نوع eDRAM بهره می‌برد. حال اینتل در Broadwell-K از یک گرافیک به مراتب قوی‌تر در سطح گرافیک‌های مستقل با 128 مگابایت حافظه اختصاصی داخلی از نوع eDRAM استفاده نموده است که بازده به مراتب بالاتری را ارائه می‌کند.

گرافیک داخلی پردازنده‌های رده بالای Broadwell-K از DirectX 11.1 ،OpenGL 4.1 و همچنین OpenCL 1 پشتیبانی می‌کنند. اینتل همچنین یک فناوری خاص به نام Quick Sync Video را در پردازنده‌های نسل آینده خود بکار گرفته تا رمز گذاری و رمز گشایی فرمت‌های تصویری MPEG و JPEG را برعهده گرفته و خروجی با رزولوشن 4K Ultra HD را پشتیبانی کند.

پردازنده‌های Broadwell-K از فناوری‌های Hyper-Threading و TurboBoost پشتیبانی می‌کنند و دارای 8 مگابایت حافظه کش برای سری Core i7 و 6 مگابایت حافظه کش برای Core i5 هستند.

aminmosavat
26-02-2015, 18:28
سلم خدمت مدیر پیج.
من یه پست گذاشتم.برای سیستم تا 18 میلیون.لطفآ راهنمایی کنید
ممنون

Ali_p30
12-08-2015, 08:46
سلام
اطلاع رسانی تو این بخش خیلی ضعیف شده
نسل ششم اینتل اومد هیچ کس آماری نداد!!!

اینتل دو پردازنده‌‌ی نسل ششمی اسکای لیک را مبتنی بر لیتوگرافی ۱۴ نانومتری برای گیمرها معرفی کرد

با توجه به اینکه این روزها گجت‌های موبایل صنعت پی‌سی را تحت تاثیر خود قرار داده، از این‌رو اینتل به این نتیجه رسیده که حوزه‌ی بازی‌های رایانه‌ای و جلب نظر این بخش از کاربران پی‌سی از معدود راه‌های موفقیت در دنیای پی سی است. این کمپانی امروز نسل ششم از پردازنده‌های خود با نام اسکای لیک را با معرفی دو پردازنده رونمایی کرد.

اینتل امروز نسل ششم از پردازنده‌های خود را با عنوان اسکای لیک معرفی کرد. کمپانی آمریکایی عرضه‌ی نسل جدید از تراشه‌های خود را با معرفی دو پردازنده رسما آغاز کرد. این تراشه‌ها Core i7-6700K و Core i5-6600K نام دارند. نسل جدید پردازنده‌های اینتل مبتنی بر لیتوگرافی ۱۴ نانومتر روانه‌ی بازار خواهند شد. از جمله‌ی قابلیت‌های این دو پردازنده و تمام پردازنده‌های سری K، می‌توان به امکان اورکلاک کردن تا بیشترین مقدار ممکن اشاره کرد. دو پردازنده‌ی معرفی شده توسط اینتل دارای بیشترین مقدار فرکانس پردازشی در حالت پایه هستند. پردازنده‌ی Core i7 معرفی شده با فرکانس ۴.۰ گیگاهرتزی و نمونه‌ی دیگر با فرکانس ۳.۵ گیگاهرتز فعالیت می‌کند. در مقایسه با نسل کنونی قیمت‌های تعیین شده برای این پردازنده‌ها مناسب به نظر می‌رسد؛ بطوریکه Core i7-6700K با برچسب قیمت ۳۵۰ دلار و Core i5-6600K با قیمت ۲۴۳ دلار روانه‌ی بازار خواهند شد.

در مقایسه با پردازنده‌ی Core i74790K از نسل هسول نسل جدید پردازنده‌ی Core i7 از نظر عملکرد تنها پیشرفتی ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد که این تفاوت در مقایسه با پردازنده‌ی Core i7-5820K هسول-ای چندان پیشرفتی از نظر عملکرد به خود ندیده است. از نظر عملکرد، پردازنده‌های ۱۴ نانومتری نسل ششم اینتل با هدف گیمرها روانه‌ی بازار خواهند شد؛ چراکه پردازنده‌ی سری برادول با وجود بهره‌گیری از لیتوگرافی ۱۴ نانومتری، از نظر عملکرد در زمان اجرای بازی‌ها چندان درخشان نبودند. براساس اطلاعات ارائه شده استفاده از ترانزیستورها با سایز کوچک‌تر باعث سهولت اورکلاکینگ می‌شود که در مورد Core i7-6700K شنیده‌ها حکایت از امکان افزایش فرکانس تا ۵ گیگاهرتز دارند. اینتل در نظر دارد تا در نسل بعدی پردازنده‌ها که کانن لیک (CannonLake) نام دارد، از لیتوگرافی ۱۰ نانومتری استفاده کند.

اینتل برای تراشه‌های جدید خود چیپ‌ست Z170 را نیز معرفی کرده است. نسل ششم از تراشه‌های اینتل نیز همچون هسول-ای از حافظه‌های رم DDR4 پشتیبانی می‌کنند که با وجود سرعت بیشتر در مقایسه با حافظه‌های DDR3 دارای قیمت بسیار بیشتری است. پردازنده های سری اسکای لیک را نمی‌توان روی مادربوردهای هسول-ای X99 مورد استفاده قرار داد؛ هرچند این مادربوردها از حافظه‌های رم DDR4 پشتیبانی می‌کنند. چیپ‌ست Z170 از وجود کنترل کننده‌ی دوگانه بهره می‌برد، از این‌رو کاربران می‌توانند از وجود حافظه‌های DDR3L نیز استفاده کنند. یکی دیگر از بهبودهای صورت گرفته در نسل ششم پردازنده‌های اینتل بهره‌گیری از پردازنده‌ی گرافیکی Intel HD 530 است که در مقایسه با نسل پیشین ۲۰ تا ۴۰ درصد سریع‌تر شده است. چیپ‌ست جدید اینتل از ۱۶ لین PCI Express 3.0 پشتیبانی می‌کند که این موضوع دسترسی به پورت‌های بیشتر USB 3.0 , سایر ماژول‌های گرافیکی و ذخیره‌ی داده را ممکن می‌کند. برای مثال می‌توان به حافظه‌های SSD اینتل با ظرفیت ۸۰۰ گیگابایت از سری ۷۵۰ اشاره کرد که مبتنی بر PCI Express 3.0 توسعه یافته و سرعت خواندن اطلاعات تا ۲٫۲۰۰ مگابایت بر ثانیه را فراهم می‌کنند.

بسیاری از گمانه‌ها حکایت از این داشت که اینتل امروز اغلب محصولات مربوط به سری اسکای لیک را شامل پردازنده‌های اصلی و موبایل، معرفی خواهد کرد؛ اما این کمپانی تنها به معرفی دو نمونه از پردازنده‌هایش اکتفا کرد. اینتل در جریان برگزاری کنفرانس توسعه دهندگانش در ۱۸ آگوست اطلاعات بیشتری را در خصوص محصولات جدیدش ارائه خواهد داد. انتظار می‌رود این کمپانی در سه ماهه‌ی سوم سال جاری میلادی کل محصولات نسل ششم را معرفی کند. گمانه‌ها حکایت از این دارند که پردازنده‌های اصلی سری اسکای لیک اینتل با بهبود عملکرد فوق‌العاده‌ای همراه خواهند شد. این پردازنده‌ها در مک بوک‌ها، اولترا‌بوک‌ها و لپ‌تاپ‌های آینده منجر به کاهش مصرف انرژی در کنار بهبود عملکرد پردازشی خواهند شد. همچنین باید به معرفی پردازنده‌های دسکتاپ قوی‌تر مخصوصا مدل Extreme اشاره کرد.

منبع :

PER3ICA
29-09-2015, 17:14
میشه قیمت i7 5500 catch 3m رو بذارین

Ali_p30
08-08-2017, 14:22
سرانجام کمپانی اینتل از نسل هفتم پردازنده‌های خود به نام کبی‌لیک رونمایی کرد. این پردازنده‌ها که در واقع یک بروزرسانی میان دو نسل از پردازنده‌های این کمپانی به شمار می‌رود، برای پر کردن خلا میان تراشه‌های ۱۴ نانومتری اسکای‌لیک و چیست‌های ۱۰ نانومتری کانن‌لیک که سال ۲۰۱۷ عرضه خواهد شد، معرفی شده است. پردازنده‌های کبی‌لیک نسبت به اسکای‌لیک از نظر مصرف انرژی و عملکرد، کمی بهینه‌تر شده‌ است.

به لطف پردازنده‌های کبی‌لیک اینتل، کمپانی اپل نیز می‌تواند در نهایت لپ‌تاپ‌های مک‌بوک پرو و مک‌بوک ایر را ارتقا دهد. سرفیس‌بوک مایکروسافت نیز به دلیل مشکلات مرتبط با معماری اسکای‌لیک از مشکلات مدیریت مصرف انرژی رنج می‌برد و دیگر کمپانی‌های تولیدکننده‌ی کامپیوترهای شخصی در سراسر جهان نیز به دلیل مشکلات مربوط به فرم‌ور (سفت‌افزار) و بروزرسانی درایورها تمایل دارند سریع‌تر پردازنده‌های اسکای‌لیک را کنار گذاشته و سراغ نسل جدید تراشه‌های اینتل بروند.

بی‌شک اینتل با عرضه‌ی پردازنده‌های کبی‌لیک، نه تنها مشکلات دستگاه‌های اپل بلکه مشکلات مشابه محصولات دیگر را برطرف خواهد کرد.

اینتل با پردازنده‌های کبی‌لیک به جای ارتقای سخت‌افزاری و بالابردن مشخصات، بیشتر روی بهبود و تقویت تجربه‌ی کاری تمرکز داشته است. تراشه‌های کبی‌لیک دومین قدم از برنامه ی تیک‌تاک اینتل است که خیلی با نسل قبلی خود تفاوت ندارد ولی تمرکز اینتل روی کارها و قابلیت‌های جدیدی بوده که مردم دنبال آنها هستند. به عنوان مثال می‌توان به پخش ویدیوهای 4K، ویدیوهای 360 درجه و اپلیکیشن‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده اشاره کرد. اینتل تمایل دارد در عرضه‌ی این امکانات به مخاطبان نقش داشته باشد و از همین رو در کنار قابلیت‌هایی چون ویندوز هلو و سیستم لاگین با تشخیص چهره که اکنون روی لپ‌تاپ‌های بیشتری پشتیبانی می‌شود، تراشه‌های بهتری را ارائه می‌دهد.

البته پردازنده‌ی کبی‌لیک قطعا نسبت به نسل قبلی مزایایی هم دارد. به عنوان مثال می‌توان به میزان عملکرد و راندمان اشاره کرد که نسبت به نسل اول تراشه‌های این کمپانی تا ۱۰ برابر بهتر شده است. در حالی که نسل ششم پردازنده‌های اینتل نسبت به نسل اول تا ۸ برابر بهتر بودند. از طرف دیگر عملکرد تحت وب پردازنده‌ی جدید اینتل در بنچمارک‌های این شرکت ۱۹ درصد ارتقا یافته و اجرای اپلیکیشن‌ها نیز ۱۲ درصد بهتر شده است. تمامی این آمار و ارقام می‌تواند برای اینتل خوب باشد، گرچه به نظر می‌رسد در شرایط دنیای واقعی تفاوت کبی‌لیک با نسل قبلی خیلی فاحش نیست.

همیشه معرفی نسل جدید پردازنده‌های اینتل کمک می‌کند تا نگاه بهتری نسبت به محصولات آتی و معرفی‌نشده داشته باشیم. طبق وعده‌ی اینتل با پردازنده‌‌های ۱۰ نانومتری این کمپانی می‌توان محصولاتی باریک‌تر از اسپکتر 13 اچ‌پی تولید کرد. ۱۰۰ نمونه طراحی جدید از محصولات تولیدکنندگان کامپیوترهای شخصی برای سال جاری آماده‌ی تولید است و روی بسیاری از این محصولات تراشه‌ی کبی لیک را خواهیم دید.

اینتل برنامه‌ی خود را با پردازنده‌ی دو هسته‌ای موبایل با مدل‌های Core M3، Core i3، Core i5 و Core i7 آغاز کرده است. اینتل به تولیدکنندگان و شرکای خود گفته است که باید عرضه‌ی محصولات مبتنی بر پردازنده‌ی Kaby Lake را از ابتدای سپتامبر آغاز کرده و خیلی زود به تولید خود سرعت بدهند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع zoomit.ir

ravi
27-11-2017, 00:04
دوستان سلام

چه مقدار تفاوت در قدرت پردازش core i5 7200 u و 6600u و 5400u هست؟

به عبارتی سری های u از لحاظ قوی تر بودن چه جوری تقسیم بندی میشن؟

ravi
28-11-2017, 11:54
دوستان سلام

به عبارتی سری های u از لحاظ قوی تر بودن چه جوری تقسیم بندی میشن؟

پاسخ لطفا منتظرم دوستان

ardeshir n
28-11-2017, 20:27
دوستان سلام

به عبارتی سری های u از لحاظ قوی تر بودن چه جوری تقسیم بندی میشن؟درود.
i5:7200u
6600u i?
5400u i?

Sent from my ASUS using Tapatalk

Ali_p30
03-12-2017, 16:49

با معرفی نسل هشتم پردازنده‌های اینتل، جنگ پردازنده‌های قدرتمند دسکتاپ بیش از پیش داغ‌ شد. پس از معرفی پردازنده‌های رایزن AMD، اکنون نوبت به اینتل رسیده است تا با افزایش تعداد هسته‌‌ها در سی‌پی‌یو‌های خود، نفس تازه‌ای در این رده از محصولات بدمد. به ادعای مدیران اینتل، پردازنده‌ی Core i7-8700K توانمندترین گزینه در اجرای بازی‌های خواهد بود.

اینتل پیش از این پردازنده‌های موبایل نسل هشتم را با نام نسخه‌ی بهبودیافته‌ی کبی‌ لیک معرفی کرده بود. با این حال مسئولان غول فناوری دنیای پردازنده‌ها هنوز از برند رسمی سی‌پی‌یو‌های دسکتاپ خود نامی نبرده‌‌اند. البته طبق برخی گفته‌ها، این پردازنده‌ها با نام تجاری کافی‌‌ لیک به بازار عرضه خواهند شد که با توجه به نام متفاوت پردازنده‌های نسل ۸ موبایل این شرکت، امکان گمراهی کاربران وجود دارد.

نسل هشتم پردازنده‌های اینتل پیشرفت قابل توجهی نسبت به پردازنده‌های کبی‌ لیک کرده‌‌اند. اما بزرگ‌ترین بهبود این پردازنده‌‌ها، افزایش تعداد هسته‌‌ها است که پیش‌تر AMD در این بخش برتری قابل توجهی نسبت به رقیب نام‌‌دار خود داشت. اینتل از سال ۲۰۰۶ و عرضه‌ی پردازنده‌ی Core 2 Extreme QX6700، تغییری در تعداد هسته‌های محصولات دسکتاپ خود نداده بود. اما اکنون کاربران می‌توانند تا حداکثر ۶ هسته و ۱۲ ترد پردازشی (به لطف فناوری هایپرترد) بهره ببرند. نکته‌‌ی قابل توجه، تجهیز پردازنده‌های ابتدایی Core i3 به چهار و پردازنده‌ی میان‌رده‌ی Core i5 به ۶ هسته‌ی پردازشی (بدون پشتیبانی از هایپرترد) است که بدین ترتیب افزایش قابل توجهی در قدرت پردازشی به همراه خواهند داشت.

طبق ادعای اینتل، نسل هشتم پردازنده‌های این شرکت ۲۵ تا ۴۵ درصد قدرتمند‌تر از نمونه‌های کبی‌ لیک خواهند بود که با توجه به تغییرات صورت‌گرفته، کاملا قابل پیش‌بینی است. با این حال تا زمان عرضه و بررسی این پردازنده‌ها باید منتظر ماند تا عملکرد واقعی آن‌ها سنجیده شود.

اینتل همچنان پردازنده‌های خود را بر مبنای لیتوگرافی ۱۴ نانومتری تولید می‌کند که البته بهبود‌هایی در این بخش تجربه کرده است. اینتل لیتوگرافی جدید خود را ++14nm نامیده که به ادعای مدیران این شرکت، منجر به افزایش توانایی‌های پردازشی هسته‌ها شده است.

افزایش تعداد هسته‌ها در پردازنده‌های جدید اینتل به قیمت کاهش فرکانس پایه‌ نسبت به نسل گذشته‌ی آن‌ها تمام شده است. البته لازم به ذکر است که فرکانس نهایی پردازنده‌های دسکتاپ کافی‌ لیک، ۲۰۰ مگاهرتز افزایش تجربه کرده است. یکی دیگر از بهینه‌سازی‌های صورت‌گرفته در جدید‌ترین محصولات اینتل، کنار رفتن فلسفه‌ی «هسته‌های محبوب» است؛ بدین ترتیب تمامی هسته‌های این پردازنده‌ها قابلیت رسیدن به فرکانس حداکثری را در صورت نیاز دارند تا کاربران به‌صورت همزمان از ۶ هسته‌ی ۴.۷ گیگاهرتزی بهره ببرند. البته این موضوع به میزان خنک‌کاری و قابلیت‌های مادربورد نیز باز‌می‌گردد.

اینتل با عرضه‌ی نسل جدید پردازنده‌های دسکتاپ خود، کاربران پیشرفته و حرفه‌ای را هدف نهایی خود قرار داده است. اما مشکلی که در این بین وجود دارد، تداخل پردازنده‌های دسکتاپ این شرکت با پردازنده‌های حرفه‌ای سری X است که به‌تازگی و برای رقابت با سری تردریپر AMD معرفی شده‌اند. به گفته‌ی اینتل، معماری بهبودیافته‌ی پردازنده‌‌های نسل هشتم دسکتاپ این شرکت، آن‌ را در پردازش‌های تک‌هسته‌ای بی‌رقیب کرده است. این در حالی است که تمرکز اصلی در توسعه‌ی سری X، کاربری‌های چندهسته‌ای بوده است. اکنون مشکلی که در این بین وجود دارد، تداخل پردازنده‌های سری X با ۶ هسته (و کمتر) با نمونه‌های جدید دسکتاپ کافی‌ لیک است. بدین ترتیب شاید دیگر دلیل محکمی پشت خرید پردازنده‌هایی اعم از Core i7-7800X (به‌جز پشتیبانی از خطوط بیشتر PCI) نباشد و فروش قابل توجهی تجربه نکنند. البته هنوز نسخه‌های ۸ تا ۱۶ هسته‌ای سری X‌ اینتل، از بهترین گزینه‌های موجود برای کاربران حرفه‌ای هستند.

بهبود‌های قابل توجه نسل جدید پردازنده‌های اینتل، افزایش قیمت آن‌ها را نیز به دنبال داشته است. پردازنده‌های کافی‌ لیک نسبت به نمونه‌های کبی‌ لیک، به‌طور میانگین ۶ درصد افزایش قیمت دارند.

اینتل طبق سنت همیشگی خود در کنار معرفی نسل جدید پردازنده‌‌ها، از چیپست جدید Z370 برای مادربورد‌ها نیز رونمایی کرد. تمامی پردازنده‌های جدید این شرکت از سوکت LGA1151 بهره می‌برند. چیپست جدید Z370 قابلیت پشتیبانی از رم DDR4-2666 را به همراه دارد. این چیپست همچنین از ۴۰ لین نسل سوم PCI برای استفاده از حافظه‌های ذخیره‌سازی یا کارت‌های گرافیک پشتیبانی می‌کند.

کاربران می‌توانند از ۱۳ مهرماه اقدام به پیش‌خرید نسل هشتم پردازنده‌های اینتل کنند. عرضه‌ی این پردازنده‌‌ها به بازار از ۲۸ مهرماه آغاز می‌شود.

نسل 8

نسل 7

پردازنده
تعداد هسته
فرکانس پایه
حداکثر فرکانس
حافظه‌ی L3
TDP
پردازنده
تعداد هسته
فرکانس پایه
حداکثر فرکانس
حافظه‌ی L3
TDP

i7-8700K 359$
6/12
3.8GHz
4.7GHz
12MB
95W
i7-7700K 339$[br]
4/8
4.2GHz
4.5GHz
8MB
91W

i7-8700 303$
6/12
3.2GHz
4.6GHz
12MB
65W
i7-7700 303$
4/8
3.6GHz
4.2GHz
8MB
65W

i5-8600K 257$
6/6
3.6GHz
4.3GHz
9MB
95W
i5-7600K 242$
4/4
3.8GHz
4.2GHz
6MB
91W

i5-8400K 182$
6/6
2.8GHz
4.0
9MB
65W
i5-7400K 182$
4/4
3.0GHz
3.5GHz
6MB
65W

i3-8350K 168$
4/4
4.0GHz
N/A
6MB
91W
i3-7350K 168$
2/4
4.2GHz
N/A
4MB
60W

i3-8100 117$
4/4
3.6GHz
N/A
6MB
65W
i3-7100K 117$
2/4
3.9GHz
N/A
4MB
51W

منبع :
zoomit.ir

Ali_p30
28-01-2018, 10:50
اینتل رسما از معماری نسل نهم پردازنده های خود با نام آیس لیک پرده برداشت

کمپانی اینتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، معماری نسل آینده‌ی پردازنده‌ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])های خود را با نام آیس‌ لیک معرفی کرد. این پردازنده‌ها از فناوری ساخت ۱۰ نانومتر پلاس استفاده می‌کنند.
پس از مدت‌ها استفاده از فناوری ساخت ۱۴ نانومتری، اینتل نیازمند تغییراتی در پروسه‌ی ساخت پردازنده‌های خود بود. این شرکت امیدوار است با معرفی آیس‌ لیک که از فناوری ساخت ۱۰ نانومتری استفاده می‌کند، سیر صعودی خود را در بازار پردازنده‌ها از سر بگیرد. شرکت اینتل، پردازنده‌های جدید خود را این چنین معرفی کرده است:

"پردازنده‌های خانواده‌ی آیس‌ لیک، یک جانشین برای نسل هشتم پردازنده‌های دسکتاپ اینتل هستند. این پردازنده‌ها از فناوری ساخت ۱۰ نانومتر پلاس اینتل بهره می‌برند."

اینتل در پردازنده‌های آیس لیک از فناوری ساخت +10nm استفاده خواهد کرد و این چیزی است که انتظار آن را داشتیم. ولی نکته‌ی مهم استفاده از کلمه‌ی «یک» در جمله‌ی بالا است. بنابراین می‌توان استنباط کرد که آیس‌ لیک تنها جانشین خانواده‌ی نسل هشتم نخواهد بود.
نسل هشتم پردازنده‌های اینتل که با نام کافی‌ لیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معروف هستند، به‌زودی وارد بازار خواهند شد. به نظر می‌رسد این پردازنده‌ها پاسخی به پردازنده‌های جدید رایزن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشد که اخیرا توسط ای‌ام‌دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بازار عرضه شده‌اند. اطلاعات لورفته نشان می‌دهد پردازنده‌ها نسل هشتم، برای اولین بار از سال ۲۰۰۶ دچار تغییرات اساسی شده‌اند و تعداد هسته‌های این پردازنده‌ها افزایش یافته است.
اینتل پردازنده‌های جدید و ++14nm کافی‌ لیک را ۲۱ آگوست به بازار عرضه می‌کند. ++14nm نشان‌دهنده‌ی بهبود‌های صورت‌گرفته روی فناوری‌های ساخت +14nm و ۱۴ نانومتر است.
آیس‌ لیک از فناوری ساخت +10nm استفاده می‌کند؛ بنابراین اولین گام این نردبان، فناوری ساخت ۱۰ نانومتری است و خانواده‌ی کانن‌ لیک اولین پردازنده‌هایی هستند که با استفاده از فرایند ۱۰ نانومتری ساخته خواهند شد. به همین دلیل، کانن‌ لیک نیز جانشین پردازنده‌های نسل هشتم لقب می‌گیرد. جدول زیر فناوری ساخت نسل‌های مختلف پردازنده‌های اینتل را نشان می‌دهد:

فناوری ساخت نسل‌های مختلف پردازنده‌های اینتل

Microarchitecture

نسل
نود پردازشی
تاریخ عرضه

Sandy Bridge

2nd
32nm
2011

Ivy Bridge
3rd
22nm
2012

Haswell

4th
22nm
2013

Broadwell

5th
14nm
2014

Skylake

6th
14nm
2015

Kaby Lake

7th

14nm+
2016

Coffee Lake

8th
14nm++

2017

Cannon Lake
8th?
10nm
2018?

Ice Lake
9th?
10nm+
2018?

سه گامی که در فناوری ساخت ۱۴ نانومتری توسط اینتل طی شد، در فناوری ۱۰ نانومتری نیز طی خواهد شد. ولی اوایل امسال، این شرکت از پردازنده‌هایی رونمایی کرد که می‌تواند از گره‌های پردازشی با لیتوگرافی‌های (فناوری ساخت) متفاوت استفاده کند. این صحبت‌ها به این معنا است که پردازنده‌های آیس‌ لیک که از فناوری ساخت +10nm بهره خواهند برد، می‌تواند از کامپوننت‌هایی با لیتوگرافی‌های متفاوت استفاده کند.
اینتل همچنین اولین استراتژی «Data Center First» خود را معرفی کرد. این شرکت به آرامی تجربیات سنتی خود را در زمینه‌ی پردازش‌ها و معماری‌هایی جدید کنار خواهد گذاشت و از طرح‌های جدید برای راه‌اندازی خط تولید دیتاسنترها استفاده خواهد کرد. دخیل بودن آیس‌ لیک در این مبحث در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و اینتل سخنی از به‌کار بردن پردازنده‌های آیس‌ لیک در این پروژه به میان نیاورده است.
در هر صورت، ممکن است آیس‌ لیک، ابتدا در دیتاسنترها و بعد در کامپیوترهای دسکتاپ مورد استفاده قرار گیرد. این امر می‌تواند معرفی غیر عادی جانشین دوم پردازنده‌های نسل هشتم را توضیح دهد.

mr.imni
14-09-2018, 17:55
چه با حاله این مطالب

mr.imni
17-09-2018, 19:32
عالیه لاحاله