ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ n81

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

ELVIS PRESLEY
14-01-2009, 17:59
بابا با موبایل پست دادم.
خواستم بنویسم"کشویی" حواسم نبود یکبار بیشتر زدم رو دکمه ی هفت نوشته کشو7 !!!!!
اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Genjo
14-01-2009, 18:11
که اینطور ...
ویرایش رو برای همین مواقع گذاشتن رفیق ...
=-=-=
به هر حال اگر اینگونه هم باشه بازم صحیح نیست
=-=-=
فقط تعداد محدودی از گوشی ها لق میزنند ... مثلا D600 یا D900 که جزء سری اول گوشی های کشویی سامسونگ به حساب میان اینگونه نیستند یا خوده نوکیا هم که از این قضیه مثتسنی نیست ....
به هر حال ایرادی بهشون نیست ....هیچ گوشی ای کامل نیست و این سیاست کمپانی های مختلف _ئه
هر گوشی یه ایرادی داره که گوشی دیگه ممکنه نداشته باشه و عوضش یک مزیت هایی رو این یکی داره که اون نداره !
مثال خیلی سادش ....
پژو پارس که بیشتر از سمند تقاضا داره تا همین حالاش هم ترمزاش معمولیه و این در حالی که سمند رو ABS میزنند و حالا که سمند جدید اومده و قاعدتا تقاضا برای این مدل کمتر میشه و به سوی سمند سورن میره قراره از سال جدید پژو پارس رو هم ABs کنند ....و این یک سیاست که بتونند تعادل رو بین هر دو ماشین بر قرار کنند !

ادیت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

Mary Anne
14-01-2009, 18:20
مبارکت باشه.
نه جای نگرانی نیست. اکثر گوشی های کشو7 لقی دارن.

مبارکت باشه.نگران نباش اصلا. چند گرفتی حالا؟

مرسی دوستان از دلگرمی

الان کشف کردم وقتی قاب کریستال بهش می زنم لق می خوره وقتی نمی زنم لق نمی خوره!
یعنی قاب براش نذارم؟! خرابش می کنه؟

Genjo
14-01-2009, 18:28
یعنی قاب براش نذارم؟! خرابش می کنه؟ مبارک باشه
...
کلا قاب کلاس گوشی رو میاره پایین دی:
اما جدا از شوخی :
کلا قاب برای گوشی های کشویی زیاد تجویز نمیشه در مقابل برای گوشی های ساده و ظریف از جمله 6300 خیلی کارایی داره ...
اما اگه فکر میکنید جنسش خوب نیست و درست به گوشیتون نمیشه خب 100% استفاده نکنید
وقتی که کشویی بازه لق میخوره ...برای اینکه کریستالی به گوشی زیاد فشار نیاره و جای بازی داشته باشه .

ELVIS PRESLEY
14-01-2009, 18:29
فرق بین اکثر با همه همون چند گوشیه استثناس که لق نمیزنن.

بابا 270 تومن دادی پنجاه جور قابو تلقو اینا میزنی که چی بشه؟؟؟؟
اگه نکوبونیش تو دیوار و نندازیش زمین و درست باش رفتار کنی هیچیش نمیشه. تازه اون زبانه های قاب کریستال خودش باعث رنگ پریدگی اطرافش میشه.

Mary Anne
14-01-2009, 18:37

بابا 270 تومن دادی پنجاه جور قابو تلقو اینا میزنی که چی بشه؟؟؟؟
اگه نکوبونیش تو دیوار و نندازیش زمین و درست باش رفتار کنی هیچیش نمیشه. تازه اون زبانه های قاب کریستال خودش باعث رنگ پریدگی اطرافش میشه.

280! : دی
بعدش هم حداقل یه چند روز اول آدمیزادی ازش استفاده کنم که بعدش روم بشه ببرم کوه و کمر دیگه! : دی

Genjo
14-01-2009, 18:43
بعدش هم حداقل یه چند روز اول آدمیزادی ازش استفاده کنیم که بعدش رومون بشه ببریم کوه و کمر دیگه! : دی

درستش هم همینه ........احتیاط شرط عقله دی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث بی باری بود ....

the end

Mary Anne
14-01-2009, 23:02
هیچی پیداش کردم!

Mary Anne
15-01-2009, 16:23
من بعد از کمی ور رفتن با این گوشی چند تا سوالک! برام پیش اومده.

1- والپیپر این گوشی فول اسکرین نمیشه؟!
2- از کجا باید تعیین کنیم که کلیدهای میانبر توی صفحه اصلی به کجا برن؟ اولش پیداش کردم الان یارم رفته!
3- این گوشی اونطوری صفحه ش قل نمیشه که شماره رمز بخواد برای بازگشایی؟

همین فعلا
ممنونم

rooholla_86
15-01-2009, 23:21
سلام به بر و بچس کلوپ نوکیا n81 و اشانتیونات ( پژو پارس و سمند و سامسونگ و ... )

والپیپر فول اسکرین نمیشه ولی با یه نرم افزار تم ساز میشه که اگه میخای برات آپلود کنم(؟).
menu/tools/setting/generalpersonal .../standby mode/shortcut
tools/setting/security/pone and sim/pone auto lock

دیگه ؟

Iman_m123
16-01-2009, 10:55

2- از کجا باید تعیین کنیم که کلیدهای میانبر توی صفحه اصلی به کجا برن؟ اولش پیداش کردم الان یارم رفته!

همین فعلا
ممنونم

یعنی چجوری منظورته ؟

من معمولا گوشیم همیشه اینجوریه :

1 بار دکمه OFF میزنی بعد گزینه آخری که نوشته lock phone :31:

دوستان 1 سوال داشتم :
نمیشه کد بزاری گوشی که خاموشه میخواد روشن بشه کد بخواد ؟

ممنون :40:

Saman-tci
16-01-2009, 13:26
دوستان 1 سوال داشتم :
نمیشه کد بزاری گوشی که خاموشه میخواد روشن بشه کد بخواد ؟

ممنون

چرا میشه .... شما باید بر روی سیم کارتتون Pin Code بزارید که هر موقع روشن میخواد ازتون کد میخواد .... در ضمن احیاناً اگه گوشیتون دزدیده شد تا طرف کد رو وارد نکنه نمیتونه باز کنه ...
از طریق این مسیر فعالش کنید ...
Menu - Tools - sETTING - General - Security - Phone and SIMcard - Pin coce Request رو ON کنید ....

Mary Anne
16-01-2009, 13:35
سلام به بر و بچس کلوپ نوکیا n81 و اشانتیونات ( پژو پارس و سمند و سامسونگ و ... )

والپیپر فول اسکرین نمیشه ولی با یه نرم افزار تم ساز میشه که اگه میخای برات آپلود کنم(؟).
Menu/tools/setting/generalpersonal .../standby mode/shortcut
tools/setting/security/pone and sim/pone auto lock

دیگه ؟

اگه آپلود کنی ممنون میشم.
برای دو تا مورد دیگه هم ممنون :‌ )

یه سوال دیگه هم دارم. توی مدلهای دیگه نوکیا روی تقویم می تونیم یادآور بزاریم که مثلا ساعت فلان تاریخ فلان زنگ بزنه و یه چیزی رو یادآوری کنه بهمون.
توی این گوشی از کجا باید پیدا کنیم؟
یه memo دیدم ولی اون تاریخ و ساعت نمیشد بهش بدیم.

Mary Anne
16-01-2009, 20:19
ببخشی دوباره پست میدم ولی میخوام تاپیک بیاد بالا.

من با این گوشی قبل از این که حتی تنظیمات همراه اول برای اینترنت رو دریافت کنم تونستم برم تو اینترنت!
یه access point دیفالت خود گوشی بود به نام connection که وقتی همونو انتخاب کردم به راحتی به نت وصل شد!
الانم با این که تنظیمات رو دارم اکسس پوینت رو همراه اول می زنم میره اون هم میزنم میره!
جریان چیه؟!

nila_p
17-01-2009, 04:54
سلام.یک سوال داشتم
n81 security keyguard داره
اگر هست کجاشه؟

arsecid
17-01-2009, 08:04
اگه آپلود کنی ممنون میشم.
برای دو تا مورد دیگه هم ممنون :‌ )

یه سوال دیگه هم دارم. توی مدلهای دیگه نوکیا روی تقویم می تونیم یادآور بزاریم که مثلا ساعت فلان تاریخ فلان زنگ بزنه و یه چیزی رو یادآوری کنه بهمون.
توی این گوشی از کجا باید پیدا کنیم؟
یه memo دیدم ولی اون تاریخ و ساعت نمیشد بهش بدیم.

برو applications/calender

همین فعلا
ممنونم
برو تو settings/general/personalisation/stanby/shortcut

arsecid
21-01-2009, 08:25
برای این گوشی برنامه افیس هستش که بشه ازش استفاده کرد؟ اصلا قابلیت اجرای ویرایش و یا خواندن افیس رو n81 داره؟

Majid393
21-01-2009, 09:22
برای این گوشی برنامه افیس هستش که بشه ازش استفاده کرد؟ اصلا قابلیت اجرای ویرایش و یا خواندن افیس رو n81 داره؟

فکر کنم خودش Office داره ..... ولی اگه نداشت میتونی برنامش رو نصب کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arsecid
22-01-2009, 18:53
فکر کنم خودش office داره ..... ولی اگه نداشت میتونی برنامش رو نصب کنی :

نه . روی گوشیم برنامه افیس نصب نبودش دوست عزیز. مشکلی که پیش نمیاره؟

Majid393
22-01-2009, 19:00
نه . روی گوشیم برنامه افیس نصب نبودش دوست عزیز. مشکلی که پیش نمیاره؟

نه ...... مشکلی نداره ...... :46:

hbokayi
22-01-2009, 21:39
با سلام چند تا سوال داشتم

1-قیمت فعلی این گوشی از نوع 8 گیگ با ضمانت نامه وبدون ضمانت نامه چقدر است

2- امکان نصب gps برروی آن میباشد یا خیر

3- مانند مدل n85 دارای لقی هست یا خیر ممنون

Majid393
22-01-2009, 22:50
با سلام چند تا سوال داشتم

1-قیمت فعلی این گوشی از نوع 8 گیگ با ضمانت نامه وبدون ضمانت نامه چقدر است

2- امکان نصب gps برروی آن میباشد یا خیر

3- مانند مدل n85 دارای لقی هست یا خیر ممنون

2- باید gps بلوتوث بخرید .

nila_p
25-01-2009, 01:46
سلام.یک سوال داشتم
n81 security keyguard داره
اگر هست کجاشه؟

سلام یعنی واقعا کسی نبود جواب سوال من بده بلاخره یا داره یا نداره؟
منتظر هستم؟

rooholla_86
25-01-2009, 02:05

میتونی با xplore این کار رو انجام بدی.

اینم تم ساز

رپید شیر باز زده به کلش. حداکثر 10 بار دانلود میشه این فایل بالا

همون طور که دوستمون گفت از توی calendar/new entry
to do :یاد آوری تا زمانی که تایید نشده تکرار میشه
meeting : ساعت شروع و خاتمه (جلسه)

اگه تو access poin بری میبینی برای اینترنت اصلا تنظیمی وجود نداره (ولی برای mms سرور تعیین شده)

key guard:setting/general/security/phone and sim/keypad auto lock period.

Mary Anne
25-01-2009, 13:57
دوستان من چند تا تم نصب کردم رو گوشیم حالا می خوام وارد پوشه تم بشم ولی تا میزنم روش صفحه محو میشه آرم نوکیا میاد و دوباره میره از دسکتاپ شروع می کنه! چی شده؟!
ریست هم کردم با کد ولی بازم همونه!
از وقتی هم ریست کردم یه چیزی مدام داره اینستال میشه ولی قطع نمیشه!
چیکارش کنم؟! فلش اینا نخواد یه وقع؟!

میشه در ضمن بگین کارت حافظمو چه طوری فرمت کنم؟!

کمکککککککککک!!!!!!!!!!!!!!!!!

rooholla_86
25-01-2009, 19:56
برای اون inistaling اول روشن شدن میتونی این پوشه رو پاک کنی تا درست بشه
e:\private\10202dce

برای فرمت:
tools/utilities/memory

arsecid
26-01-2009, 08:24
اقا من هر کاری می کنم نمی تونم برنامه افیس رو نصب کنم. موقع نصب پیغام میده که اول باید base package رو نصب کنی رو گوشی بعد برنامه افیس رو. این base package چی هست اصلا؟ممنون

s.o.a.d
31-01-2009, 09:48
سلام
یه سوال راجع به n81 8gb
ببینم قیلا میگفتن میخوای گوشیو ریست کنی مموری رو در بیار
حالا واسه این باید چیکار کنیم؟
ریست کنیم که مموری چیزیش نمیشه؟
من بدبخت شدم بس که پیغام میده رم گوشی پر شده
به نظر من از این لحاظ واقعا کم کاری کردن
زود پر میشه
مخصوصا واسه آدمایی مثله من که توقع زیادی از گوشی دارن
حالا ببینم باید رم رو چیکار کنم؟
پاک میشه یا نه؟
برنامه ای واسه ترو تمیز کردن phone memory هست که هی پر نشه و اگه temp یا چیزی شبیه اینه پاک کنه یا نه؟

Mary Anne
31-01-2009, 13:38
سلام
منم دقیقا همین سوال بالایی رو دارم!
فون مموری پر شده و هر چی تم جدید میخوام با استفاده از تمساز رویگوشی نصب کنم میگه فون مموری پره.
سه تا هم بازی انگیج نصب دارم
غیر از حذف بازیها راهی میشناسین که فون مموری رو خالی کنم؟
می خوام بعضی تمهایی که نصب کردم رو حذف کنم ولی نمیشه. از توی app.manager هم اسم همه تمها نیست.
بگین چه طوری باید تمهایی که نمیخوام رو حذف کنم؟
با تشکر

rooholla_86
03-02-2009, 13:11
سلام

در جواب حرفی که بالا زدی فکر کنم گوشیت ری استارت میشه(صفحه سفید و آرم نوکیا) غیر از اینه؟

اگه گوشی برای تم به مموری گیر میده ، گوشی رو رو هک بزار و ار تو private تو پوشه 10207114 فالا import رو بردار و بزار تو همون آدرس توی مموریت.

بازی های n gage حجیم نباید تو phone memory میریختی.

برای ریست کردن گوشی n81 8gb لازم نیست مموریش رو در بیاری چون خیلی سخته پلمپ گوشی رو باز کردن. (-;

برای خلوت شدن phone memory میتونی فایل lifeblog رو هم حذف کنی .

راستی اگه گوشیت رو ریست کردی (اگه چیزی روش نداری ) فایلای سیستمی روی مموری رو هم پاک کن.

ببخشین در هم شد

Mohammad King
06-02-2009, 14:32
سلام

آقا من یه مغازه رفتم که n81 میشکی خاکستری داشت خوب منم از مشکی خاکستری خوشم میامد نه از مشکی آبی بعد منم خوشحال شدم و گفتم گوشی را بیارید بعد که آورد گوشی را که باز کردم دیدم زده چین خوب دلم را زد ولی روی کارتنش نوشته بود تحت لیسانس فنلاند نوکیا تازه گفت که 2سال ضمانت نیاتل هم داره ولی من نخریدم و رفتم یه مغازه مبایل فروشی دیگه و n81 مشکی آبی فنلاند بدون ضمانت خریدم . آیا اون نوکیا چینی موردی داشته یا نه؟؟؟

ممنون

Majid393
06-02-2009, 18:04
سلام

آقا من یه مغازه رفتم که n81 میشکی خاکستری داشت خوب منم از مشکی خاکستری خوشم میامد نه از مشکی آبی بعد منم خوشحال شدم و گفتم گوشی را بیارید بعد که آورد گوشی را که باز کردم دیدم زده چین خوب دلم را زد ولی روی کارتنش نوشته بود تحت لیسانس فنلاند نوکیا تازه گفت که 2سال ضمانت نیاتل هم داره ولی من نخریدم و رفتم یه مغازه مبایل فروشی دیگه و n81 مشکی آبی فنلاند بدون ضمانت خریدم . آیا اون نوکیا چینی موردی داشته یا نه؟؟؟

ممنون

نه ... مشکلی نداره ....... الان دیگه بیشتر گوشیهای نوکیا تحت لیسانس نوکیا در چین ساخته میشن ...... :46:

Mohammad King
07-02-2009, 18:50
سلام

یعنی اگه اون گوشی را میخریدم مشکلی نداشت چون از لحاظ قیمتی با هم هیچ فرقی نداشتند

Legend
07-02-2009, 23:40
سلام

یعنی اگه اون گوشی را میخریدم مشکلی نداشت چون از لحاظ قیمتی با هم هیچ فرقی نداشتند
خیر مشکلی نداشت...
چون اون گوشی ها فقط تو چین مونتاژ میشه و تحت لیسانس نوکیاست...
شاد باشی:40:

Saman-tci
08-02-2009, 02:11
سلام

نه رضا جان مشکلی نداشت ولی همون بهتر که نگرفتی .....
آخه چرا آدم وقتی از یه چیزی مطمئن نیست هزینه کنه و بگیره .....
شاید خیلی هم خوب برات کار میکرد ولی به ریسکش نمی ارزید شاید یه شمکلی پیدا میکرد که همه پولت از دست میرفت .... همون بهتر که نگرفتی

kamran agha
09-02-2009, 13:58
بچه هایی که این گوشی رو دارن من ن 81 معمولی دور نقره ای دارم ولی کلید چهار جهتیش خیلی زود خراشیده شده یکم از قسمتای نقره ایش!
اونم بعد از کمی بازی کردن!
تو سایت جی اس ام آرنا هم دیدم یکی با دور آبیش همچین مشکلی داشته.
می خواستم ببینم کس دیگه ای گوشیش اینطوری شده؟!

nemesis
09-02-2009, 14:30
کلا کلید جهتیش مخصوصاً وسطش زود خراب میشه !

Mohammad King
09-02-2009, 16:08
سلام بچه ها به نظر شما لازمه روی این گوشی من آنتی ویروس نصب کنم چون من زیاد بولوتوث میگیرم؟

Saman-tci
09-02-2009, 16:31
نه رضا جان احتیاجی نیست ....
از من به نصیحت هیچ موقع روی گوشیت آنتی ویروس نصب نکن ....
اولاً خوده این آنتی ویروسها ویروسهایی دارن که موقع نصب اصلاً نشون نمیده ...برای همین بعد از یه مدت گوشیت دچار مشکل میشه ... من اینو عیناً به چشم دیدم که دارم میگم .... خود این آنتی ویروسها دهها ویروس دارن ....
دوماً هر فایلی که با بلوتوث بگیری که ویروس نیست ..... هر نوع فایلی با فرمت Mp3 یا jpeg یا png ویروس نیستند ... اینا فرمتهای آهنگ و عکس هستند پس نباید زیاد نگران اینا باشی .... اما هر نوع فایلی با اسم غیر متعارف که شمال حرف و عدد میشه و فرمت sis و sisx که فایلهای اجرایی هستند دارند مطمئناً ویروس هستند ....مثل a21dsct5.sis این یک ویروسه که به محض باز کردن گوشیتون رو آلوده میکنه ..... اما این نکته رو فراموش نکن که گرفتن این فایل از طریق بلوتوث مشکلی نداره یعنی گوشیتون رو آلوده نمیکنه و به محض دیدن این فایل باید پاکش کنید ... اما اگه فایل رو باز کنی دیگه کار تمومه ......
پس احتیاجی به آنتی ویروس نداری خودت با یه مقدار حواس جمع میتونی فرق بین فایلهای سالم با فایلهای ویروسی رو تشخیص بدی ....

rooholla_86
09-02-2009, 20:41
با توجه به پیشرفت علم قسمتی از حرف شما تکذیب میشه(jpeg,3gp,...) ممکنه حامل ویروس باشه.(با دلیل)
کار خاصی نمیتونیم انجام بدیم.
خود آنتی ویروس با ایجاد حفره امنیتی میتونه گوشی رو برای افراد خاصی باز بزاره.(ولی فکر نکنم چیزایی که ما رو گوشی داریم حامل اطلاعات سری باشن . نه؟)
و
حق با آقا سامانه آنتی ویروس نریز.

و
n81 ظاهر زیباش خیلی زود به هم میریزه و رنگ و روش میره. دارندگان این گوشی باید از شانس فراوان بهرمند باشند تا اسلاید گوشیشون بعد یه مدت لق نزنه.
با تشکر از بقیه.

Mohammad King
10-02-2009, 11:01
با توجه به پیشرفت علم قسمتی از حرف شما تکذیب میشه(jpeg,3gp,...) ممکنه حامل ویروس باشه.(با دلیل)
کار خاصی نمیتونیم انجام بدیم.
خود آنتی ویروس با ایجاد حفره امنیتی میتونه گوشی رو برای افراد خاصی باز بزاره.(ولی فکر نکنم چیزایی که ما رو گوشی داریم حامل اطلاعات سری باشن . نه؟)
و
حق با آقا سامانه آنتی ویروس نریز.

و
n81 ظاهر زیباش خیلی زود به هم میریزه و رنگ و روش میره. دارندگان این گوشی باید از شانس فراوان بهرمند باشند تا اسلاید گوشیشون بعد یه مدت لق نزنه.
با تشکر از بقیه.

پس اگر من قاب اصلیش رو در بیارم و قاب فرعی بندازم مشکلی نداره تا ظاهرش تمیز بمونه / یا از این قاب کریستالها؟

rooholla_86
10-02-2009, 23:34
دو راه داری:
1-بزاری قابش خراب شه و یکی نو بخری . قیمت حدودا 250000 ریال.
2-قاب کیریستالی بگیری و هر 2 هفته عوض کنی . قیمت 15000 ریال.

kamran agha
11-02-2009, 00:07
دو راه داری:
1-بزاری قابش خراب شه و یکی نو بخری . قیمت حدودا 250000 ریال.
2-قاب کیریستالی بگیری و هر 2 هفته عوض کنی . قیمت 15000 ریال.

قاب فابریکش 25 هزار تومنه؟! هزینه نصبش چقدره؟
---------------
یه سوال دیگه هم داشتم از خدمت دوستان
می خوام برای گوشی مموری 8 گیگ بگیرم.
راحت اجرا میشه مشکلی نداره؟
بعد برایاین که اطلاعات رم قبلی رو بریزم رو جدیده راهی هست یا باید بی خیال اطلاعات شم از نو بریزم؟

kamran agha
11-02-2009, 22:17
آقا جواب بدین دیگه می خوام برم مموری بگیرم

ali racer
12-02-2009, 00:25
قاب فابریکش 25 هزار تومنه؟! هزینه نصبش چقدره؟
---------------
یه سوال دیگه هم داشتم از خدمت دوستان
می خوام برای گوشی مموری 8 گیگ بگیرم.
راحت اجرا میشه مشکلی نداره؟
بعد برایاین که اطلاعات رم قبلی رو بریزم رو جدیده راهی هست یا باید بی خیال اطلاعات شم از نو بریزم؟

مموری 8 گیگ بخر مشکلی نداره بنداز رو گوشیت حالشو ببر !:31:

مشکلی نداره
اگه کانتکست رو مموری هستش تو فولدر اودر ذخیره شده
مموری قبلی ات هم وصل کن با مموری ریدر به کامپیوتر تمام اطلاعاتی که می خوای رو منتقل کن رو پی سی
هم کار رو بار مموری جدیدت بکن

به همین راحتی !

kamran agha
12-02-2009, 00:33
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم.
این دکمه چهار جهتیش که یکم رنگ نقره ایش پریده رو راهی هست بشه دوباره نقره ایش کرد؟ اومدم از لاک نقره ای استفاده کنم نشد.
راهی داره؟

rooholla_86
12-02-2009, 01:09
8 gb ؟
گوشیت که گیر نمیده ولی :
بدون که به نسبت قدرت پردازش گوشیت کم میشه.مثلا: اگه نرم افزار core player داشته باشی میبینی که وقتی یه فیلم AVI رو با کیفیت بالا تو 8 GB با تیک داری تو 2 گیگ صافه. (فهمیدی؟)

کامران جان رنگش پریده دیگه، قاب فابریک راه خوبیه .

kamran agha
12-02-2009, 01:29
8 gb ؟
گوشیت که گیر نمیده ولی :
بدون که به نسبت قدرت پردازش گوشیت کم میشه.مثلا: اگه نرم افزار core player داشته باشی میبینی که وقتی یه فیلم AVI رو با کیفیت بالا تو 8 GB با تیک داری تو 2 گیگ صافه. (فهمیدی؟)

کامران جان رنگش پریده دیگه، قاب فابریک راه خوبیه .

مرسی راهنمایی خوبی کردی پس به همون 4 گیگ قناعت کنم. چون اتفاقا core رو دارم و کیفیت پخش فیلما روش خوبه تقریبا با همین دو گیگی که دارم.
گوشیم معمولیه دیگه رم خوره.
قاب فابریکش که دوستان گفتن 25 هست میتونم بدم همین موبایلیا بیرون عوض کنن یا بهتره ببرم نمایندگی؟
مرسی روح ا... گرامی :)

rooholla_86
18-02-2009, 02:22
طبیعتا نمایندگی کارش بهتره دیگه ولی کاره سختی نیست تعمیرگاه های مجاز و غیر مجاز هم بلدن.

Mary Anne
26-02-2009, 11:02
سلام
من دو تا مشکل مسخره پیدا کردم!
اول این که وقتی می خوام فایلی از طریق بلوتوث دریافت کنم میه مموری فول در صورتیکه که 200 مگ جای خالی دارم و فایل هم 2-3 مگ بیشتر نیست.
دوم وقتی دوربین رو روشن می کنم می خوام مدهای دیگه مثل عکسبرداری در شب و ... رو فعال کنم وقتی میرم روی گزینه ها و انتخاب رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و وقتی می خوام از منوی انتخاب مد بیام بیرون گوشی ریست میشه!! یا ارور میده که ریستش کنید!

یعنی مشکل کجاست؟ ویروس گرفتم؟ اگه آره چه طوری درایو سی رو ویروس یابی کنم از توی کامپیوتر؟!

Saman-tci
26-02-2009, 18:50
دوست من در مورد مشکل اول فکر کنم شما محل inbox گوشیتون رو مموری گوشیتون انتخاب کردین ... و همینطور هم که میدونید حافظه داخلی گوشی خیلی کمتر از مموری کارت هست ..... شما اول چک کنید ببینید sms هایی که براتون میاد روی مموری کارتتون ذخیره میشه یا روی حافظه گوشی ..... اگه روی حافظه گوشی بود به مموری کارت تغییرش بدین ....
از این طریق ....Menu - Messaging-Options -Setting- Other - Memory in Use
.
در مورد مشکل دوربین هم بهتره گوشیتون رو فرمت کنید ... البته اول بهتره از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید و روی سیستمتون منتقل کنید و با آنتی ویروس کامپیوتر اون فولدری که از گوشی تون منتقل کردین رو خوب چک کنید .....
اگه موردی نداشت بعد از فرمت گوشی اونا رو منتقل کنید ........

Mary Anne
26-02-2009, 20:01
ممنونم : )
منظورتون از بک آپ،‌ فون مموری هست دیگه درسته؟ یعنی فون مموری رو باید مستر ریست کنم. مموری کارت که نیازی به فرمت نداره، داره؟
مشکل اول رو هم درست کردم بازم ممنون : )

Saman-tci
26-02-2009, 23:28
منظورم هم اطلاعات گوشی شامل : اس ام اس ها , دفتر تلفن , تنظیمات و ..... هست
و هم اطلاعات مموری کارتتون ... بهتره اطلاعات مموری کارتتون رو به کامپیوتر منتقل بعد با آنتی ویروس چک کنید ببینید خدای نکرده ویروس شناسایی میکنه یا نه ... اگه شناسایی نکرد با خیال راحت دوباره اطلاعاتتون رو به گوشی منتقل کنید ........

Mohammad King
01-03-2009, 14:28
سلام به همگی

من دیروز داشتم از ماشین پیاده میشدم که یه دفعه گوشی از جیبم افتاد روی آسفالت حالا یه خط و یه زره ریختگی رنگ کنار قاب گوشیم یهنی همون بغلش که دور آبی هست افتاد حال شما چه نظری دارین من باید چه کار کنم ؟؟؟ آیا قاب فابریک این گوشی پیدا میشه؟ آیا مثل اولش هست یانه؟ آیا بهگوشی صدمه ای وارد نمیشه ؟؟؟ وقتی من قایشو عوض کنم؟

ممنون

Saman-tci
01-03-2009, 14:57
آره دوست من هست ولی اونقدر چیزه مهمی نیست که بخوای قاب گوشیتو عوض کنی ....
.
در ضمن موقع فروش گوشی اونقدر که تعویض قاب برای خریدار مهمه , این یه مقدار خش مهم نیست ......
پس بهتره هزینه نکنی

Mohammad King
01-03-2009, 18:15
سلام

بچه ها الا یه 3روز هست که پوشه ی تم من در گوشیم باز نمیشه وقتی میخوام بازش کنم گوشی بعد از چند دقیقه ریست میکنه>؟

Saman-tci
01-03-2009, 19:35
فرمت گوشی در این مواقع بهترین راه حل هست ..... *7370#*

kamran agha
02-03-2009, 15:28
سلام

بچه ها الا یه 3روز هست که پوشه ی تم من در گوشیم باز نمیشه وقتی میخوام بازش کنم گوشی بعد از چند دقیقه ریست میکنه>؟

منم این مشکلو داشتم. حتما یه تمی نصب کردی که سازگار نبوده. مستر ریست + فرمت کارت حافظه اگه تم ها رو رو کارت حافظه ریختی چاره کاره. اگه فقط مستر ریست کنی ولی حافظه فرمت نشه درست نمیشه.

Mohammad King
02-03-2009, 16:34
این فرمت به گوشی صدمه ای وارد نمیکنه آهنگهام پاک نمیشن؟

Mohammad King
02-03-2009, 21:43
سلام آقا من اون تم را که داخل گوشیم ریختم در مموری کارتم ریختم حالا کد ریست مموری کارت را کسی نداره که به من بده؟

ممنون

rooholla_86
02-03-2009, 22:44
چکار دارین میکنین؟؟!!!
گوشیتون هکه؟
اگه آره فقط برین پوشه تم هاتون رو از مموری و گوشی پاک کنیین (10207114 ) تو private
ولی
اگه گوشی هک نیست ، مستر ریست.
همیشه ساده ترین راه بهترین راه نیست.

kamran agha
02-03-2009, 23:16
مساله اینجاست که آدم نمی دونه کدوم تم هست! مگر این که همه رو پاک کنه.
من که خدم یادمه 7-8 تا تم رو با هم نصب کردم بعد اینطوری شد و نمی دونستم کدومشون هست اسم تمها رو هم اصلا نیم دونستم.
به هر حال اگه از این راه شد که چه بهتر وگرنه فرمت کارت حافظه کد نمی خواد توی utilities بخش کارت حافظه برو و از توی آپشن اون قسمت گزینه format memory card‌ رو بزن.

Mohammad King
04-03-2009, 15:59
سلام

من امروز گوشیمو دادم دست یکی از بچه ها . حالا که ازش گرفتم میبینم که توی گالری قسمت تصاویر دیگه هیچ عکسی را نشون نمیده ؟ به جز یه عکس که در حافظه گوشی سیو هست؟ ولی عکسهایی که در مموری کارت سیو هستند نشون نمیده؟ ولی توی فایل منجر قسمت مموری کارت توی images همه ی عکسها را نشون نمیده باید چه کار کنم.

در ضمن ریست فکتوری هم کردم درست نشد .

ممنون

Legend
04-03-2009, 19:13
سلام

من امروز گوشیمو دادم دست یکی از بچه ها . حالا که ازش گرفتم میبینم که توی گالری قسمت تصاویر دیگه هیچ عکسی را نشون نمیده ؟ به جز یه عکس که در حافظه گوشی سیو هست؟ ولی عکسهایی که در مموری کارت سیو هستند نشون نمیده؟ ولی توی فایل منجر قسمت مموری کارت توی images همه ی عکسها را نشون نمیده باید چه کار کنم.

در ضمن ریست فکتوری هم کردم درست نشد .

ممنون
مستر ریست کن...

شاد باشی:40:

Mohammad King
04-03-2009, 20:52
سلام

این مستر ریست را باید از کجا انجام بدی؟

ولی خوب گوشی درست شد . مموری کارت را فرمت کردم درست شد.

راستی یه گزینه دیگه داره remove memory card این چه کار میکنه؟

ممنون از همه ی دوستان

Mohammad King
05-03-2009, 17:27
سلام این گزینه ی remove memory card در قسمت مموری برای چی هست؟

XirowN
05-03-2009, 21:39
سلام . !
من بعد از هر موقعی که فایل کپی میکنم تو گوشی یه ارور اینطوری میاد
Data Have Been Lost .. >Data Trainsfer Should Be Stopped Before Removing The Cable

بعد فایل ها نمیاد ... باید یه بار رم رو در بیاری دوباره جا بزنی تا بیاد !

Mohammad King
06-03-2009, 08:44
سلام

من دیشب یه تعداد آهنگ با گوشی پسر خاله ام مارک کردم مثلا ن 45 تا بود حجم آهنگ ها 4 تا 5 مگ بود بعد که خواستم با بولوتوث بفرستم 14 تا شو میامد همشون نمیامد بعد که قطع میکردم گوشیم هنگ میکرد و باید رمم را میکشیدم بیرون تا درست بشه؟

این مشکل از چی هست>؟؟

راستی من اگر بخوام این گوشی را با یه ضرب دیدگی که یه زره رنگ گوشه ی قابش بلند شده تقریبا ن 26 روز هست که خریدمش چه قدر ازم برش میدارن؟

Mohammad King
07-03-2009, 22:05
بچه ها ترو خدا یکی این جواب من را هم بده ؟؟؟؟

rooholla_86
08-03-2009, 01:38
چه کارایی با گوشیاتون میکننین.
من که گوشیم سالمه ،رفتم بفروشمش 170 زیره قیمتی که خریده بودم ازم برمیداشتن. حالا حسابه کاره خودتو بکن.
ریموو ممری کارد هم برای اینه که وقتی گوشی روشنه و میخوای مموریت رو در بیاری همینجوری نکشی بیرون که فاتحه گوشی خونده بشه.مثل جدا کردن فلش از کامپیوتر که اول باید سلف ریموش کنی.

مستر ریست هم #7370#* هستش.

kamran agha
08-03-2009, 04:25
عجب گوشی مزخرفیه ها! هنوز 2 ماه نیست گرفتمش یه بار از ارتفاع نسبتا پایین خورد زمین از اون موقع این دوربینش هی بازی در میاره! یا بعضی وقتا میزنه camera feature not supported یا میره توی دوربین ولی صفحه سیاهه یا هم هنگ میکنه یا هم میگه ریست کنین!!
مستر ریست هم همین امروز کردم با فرمت کارت حافظه. ولی بازم همینه دردش!
گاهی هم هنگ میکنه و فقط با بیرون کشیدن باتری دوباره روشن میشه!
مشکل سخت افزاری پیدا کرده یا با فلش درست میشه؟ یا با آپدیت فریمور؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

Mohammad King
08-03-2009, 13:10
چه کارایی با گوشیاتون میکننین.
من که گوشیم سالمه ،رفتم بفروشمش 170 زیره قیمتی که خریده بودم ازم برمیداشتن. حالا حسابه کاره خودتو بکن.
ریموو ممری کارد هم برای اینه که وقتی گوشی روشنه و میخوای مموریت رو در بیاری همینجوری نکشی بیرون که فاتحه گوشی خونده بشه.مثل جدا کردن فلش از کامپیوتر که اول باید سلف ریموش کنی.

مستر ریست هم #7370#* هستش.

ولش کن بیخیال فروشش شدم/

حالا به نظر شما ایم که من 40 تا بولوتوث گرفتم اونم آهنگ های تقریبا ن سنگین بعد از اینکه 14 /15 تا شون که میامد هنگ میکرد دیگه نمیامد . بعد که مموری کارت را میکشیدم بیرون درست میشد این عیب از کجاش یا اینکه تعداد بولوتوث ها بالا بوده؟؟ این عیب میتونه از اون ضربه باشه؟؟؟؟

این فلش کردن گوشی آسیب به گوشی نمیرسونه؟

مستر ریست چی چه کار میکنه؟؟ آسیبی به گوشی نمیرسونه یا اینکه آهنگها ی داخل گوشیم پاک نمیشن؟؟؟

ali_power42
08-03-2009, 14:34
سلام
دوستان باتری n81 شما از نوع bp-6mt هست یا bt-6mt ؟؟؟
این دو نوع با هم فرق میکنن.bp باتری n82 هست ولی bt باتری n81 اما به همدیگه میخورن با این تفاوت که باتری n81 از نوع li-po هست که خیلی بیشتر charge نگه میداره و باتری n82 از نوع معمولی یعنی li-ion که زیاد جون نداره
دیروز هرچی دنبال bt-6mt گشتم هیچ جا نداشت.شما جایی نمیشناسین داشته باشه؟؟

rooholla_86
08-03-2009, 23:10
سلام
دوستان باتری n81 شما از نوع bp-6mt هست یا bt-6mt ؟؟؟
این دو نوع با هم فرق میکنن.bp باتری n82 هست ولی bt باتری n81 اما به همدیگه میخورن با این تفاوت که باتری n81 از نوع li-po هست که خیلی بیشتر charge نگه میداره و باتری n82 از نوع معمولی یعنی li-ion که زیاد جون نداره
دیروز هرچی دنبال bt-6mt گشتم هیچ جا نداشت.شما جایی نمیشناسین داشته باشه؟؟

مال من که bp یه ولی باهاش مشکل ندارم . اتفاقا گوشیه داداشم n82 یه که با باطریش مشکل داشت.

در ضمن بازار گوشی کلا خورده تو کلش.

مستر ریست هم بکنید همراه با برداشتن فایلایه ضروریتون که گوشی از نو بالا بیاد.

و در ادامه دوستم گوشیش رو آپدیت کرد دوربین گوشیش که خراب بود ، درست شد و لی من که گوشیم که دوربیتن سالم داشت با آپدیتش عکسام تار در میومد . قضاوت با خودتون.

نوکیا باید به شاهکار n81 افتخار کنه :31:

ali_power42
09-03-2009, 00:55
باتری شما li-ion هست یا li-pol ؟؟
من n81 دیدم با باتری bt که li-pol بود . مثل اینکه bt هیچ جا پیدا نمیشه ولی bp ریخته

Mohammad King
09-03-2009, 09:29
یه سوال من داشتم این بازی هارا من باید چه گونه در قسمت ngage بازی بریزم؟؟؟؟؟

تو سایت n-gage.com رفتم بازی های قشنگی داشت اما چه گونه باید در ngage بریزم نمیدونم؟

Majid393
09-03-2009, 11:20
یه سوال من داشتم این بازی هارا من باید چه گونه در قسمت ngage بازی بریزم؟؟؟؟؟

تو سایت n-gage.com رفتم بازی های قشنگی داشت اما چه گونه باید در ngage بریزم نمیدونم؟

به تالار n-gage مراجعه کنید ...... همه چی به طور مفصل توضیح داده شده :

rooholla_86
10-03-2009, 02:13
باتری شما li-ion هست یا li-pol ؟؟
من n81 دیدم با باتری bt که li-pol بود . مثل اینکه bt هیچ جا پیدا نمیشه ولی bp ریخته

li ion میباشد .حالا ریخته یا نریخته مهم نیست مهم اینه که سه روز آماده باش و 10 ساعت فعال (موسیقی و کلیپ) رو راحت شارژ میده و من رازیم.:20:

kamran agha
12-03-2009, 00:11
آقا این مشکل دوربین خیلی داره حاد میشه!
مثلا میرم بیرون باگوشی یکم تکون میخوره بعد میخوام دوربین رو روشن کنم فقط صفحه سیاه میاد که فقط با ریست درست میشه ریست هم می کنم هنگ می کنه مجبور میشم باتری رو در بیارم دوباره جا بزنم روشن کنم.
آیا با فلش ممکنه مشکلش حل بشه؟
بعد امروز از یه جا پرسیدم چند میگیری اینو فلش کنی گفت 15 تومن! خوبه یا زیاده؟!
علاءالدین قیمتاش چه طوریه؟؟

Saman-tci
12-03-2009, 00:17
قبل از فلش یه سرچ کن ببین فریمور جدید برای گوشیت اومده یا نه ....
.
اگه اومده بود حتماً آپدیت کن

kamran agha
12-03-2009, 02:11
فریمور جدید که اومده چون مال من قدیمیه و الان میدونم ورژن بالاتر هست.
منظور از آپدیت همون فلشه دیگه؟

rooholla_86
12-03-2009, 23:03
آپ دیت <> فلش.
تو که میخوای بدی برات فلش کنه => دو راه داری
1- با همین فریمور فلش کنی
2- بگی با ورژن جدید آپ و فلش کنه.
تو مشهد که 5 تومن میگیرن.
الان که عیده ، بیا اینجا کاراشو بکن.

Saman-tci
13-03-2009, 01:30
البته اگه فریمور جدید برای گوشیت معرفی شده باشه فکر نکنم هنوز این تعمیرکارها داشته باشن ...
.
خودت فایلهای آپدیت رو دانلود کن بریز روی فلش مموری بعد ببر بهشون بده که با اون فریمور جدید برات فلش کنن

Punisher_2008
13-03-2009, 09:46
چرا خودت اپدیت نمیکنی؟

الان فریمور اخر نوکیا اپدیتر اگه وسط اپدیت مشکلی پیش بیاد دوباره اجرا کنی ادامه اپدیت را دنبال میکنه اینو چندبار تست کردم میتونی اخرین ورژن برنامه رو از سایت نوکیا دانلو کنید

kamran agha
13-03-2009, 15:56
آخه از آپدیت خیلی شنیدم مشکلات اساسی به وجود اومده چشمم ترسیده!!
از یه طرف هم این یارو خیلی گرون میگه فلش 15 تومن!!
فعلا که دارم می سازم ببینم اونور سال یه کاریش کنم.

Saman-tci
14-03-2009, 02:08
نه دوست من ترس نداره .... اونایی که موقع آپدیت پدر گوشی رو درآوردن تا حالا آپدیت نکرده بودن ....
.
بهترین راهش اینه که بری جایی که adsl داشته باشه تا نگران قطع شدن اینترنتش نباشی و بعد با خیال راحت آپدیت کن

Punisher_2008
16-03-2009, 12:58
ما هم n81 8gig گرفتیم

فقط یک سوال این گوشی استحکامش چهقدره هست در مقابله ضربه؟ از 10 نمره بهش چند میدین؟

rooholla_86
16-03-2009, 23:00
من گوشیم از ارتفاع 1 متری به حالت پرتاب در اومد و افتاد رو موزاییک ، بعد از سکته ناقصی که کردم دیدم که گوشی یه جا ، باتری یه جا و در باتری هم اونطرفتر افتاده ولی گوشی رو روشن کردم دیدم که سالمه تا الانم که کاریش نشده.

البته شانس هم دخیله چون که تو مورد های مشابه خراب زیاد داشته . . .

Vallio
16-03-2009, 23:27
سلام هرکاری کردم که از 2 هزار تا توی امسال بالاتر نره نشد . میگم چرا من هرکاری میکنم موزیک پلیر گوشیم رفرش نمیکنه ؟ یهنی همیشه هیچی نمیاره . در ضمن من آهنگامو توی فولدر موزیک میریزم ... !

Vallio
16-03-2009, 23:29
ما هم n81 8gig گرفتیم

فقط یک سوال این گوشی استحکامش چهقدره هست در مقابله ضربه؟ از 10 نمره بهش چند میدین؟

میشه گفت من به این گوشی نمره 1000 از 10 میدم توی مقاومت . :27:

Vallio
17-03-2009, 00:49
سلام هرکاری کردم که از 2 هزار تا توی امسال بالاتر نره نشد . میگم چرا من هرکاری میکنم موزیک پلیر گوشیم رفرش نمیکنه ؟ یهنی همیشه هیچی نمیاره . در ضمن من آهنگامو توی فولدر موزیک میریزم ... !

خودم فهمیدم باید چی کار کنم . بهتره یه آهنگ بلوتوث کنید بعدش ذخیره کنید تا بره توی موزیک پلیر بعدشم توی موزیک پلیر رفرش کنید . :21:

rooholla_86
18-03-2009, 00:10
حرف دیشبم رو پس میگیرم .
چون دوباره افتاد و 3 تا از کلیدام از کار افتاد.

ashkan1360
24-03-2009, 10:02
سلام
گوشي N81 جي پي اس داره ؟
منظورم gps دروني خودشه ها ، نه bluetooth gps

Majid393
24-03-2009, 10:25
سلام
گوشي n81 جي پي اس داره ؟
منظورم gps دروني خودشه ها ، نه bluetooth gps

خیر ..... Gps نداره ......

Punisher_2008
27-03-2009, 23:31
سلام دوستان اخرین فریمور این گوشی چند هست؟ و میشه بگین نسبت به فریمور 11.0.045 چه فرقی کرده؟ راستی هک هم شده؟

rooholla_86
28-03-2009, 03:54
اخرین فریمورش 21.0.0.08 . البته تا اونجایی که من میدونم.
ظاهرا هک هم شده.( تو قسمت هک و پچ سیمبیان 60 میتونی پیدا کنی).
منو ها خوشکل تر باز میشه. به تنظیمات گوشی اضافه شده ، flv هم فلش پلیر ش پخش میکنه.و . . .

Punisher_2008
02-04-2009, 08:50
جرا اين همه اينجا خلوت هست .از دوستان كسي افكت هاي سيمبين 9.3 نصب كرده؟ از كدوم اموزش بايد استفاده كرد؟

Punisher_2008
02-04-2009, 22:53
اخرین فریمورش 21.0.0.08 . البته تا اونجایی که من میدونم.
ظاهرا هک هم شده.( تو قسمت هک و پچ سیمبیان 60 میتونی پیدا کنی).
منو ها خوشکل تر باز میشه. به تنظیمات گوشی اضافه شده ، flv هم فلش پلیر ش پخش میکنه.و . . .

من چک کردم اخرین فریمور 21.0.010 بود با اینی که شما گفتید فرق میکنه!
ایا هک شده؟

rooholla_86
03-04-2009, 23:02
اون موقعی که من گوشیم رو آپ کردم اونی که نوشتم بود که بعد از اینکه مشکلاش رو شد تا مدتی دوباره همون ورژن 11 برای آپگرید تو سایت نوکیا بود تا اینکه دوباره این ورژن اومد، منم برای همین گفنم تا ا.نجایی که من میدونم.
میگن هک میشه ، من که دان گرید کردم گوشیم رو.

Mohammad King
06-04-2009, 16:46
سلام

این گوشی گرون شده . قیمتش شده 300 هزار تومن

من الان بخوام این گوشی را بفروشم با یه ضرب دیدگی چه قدر ازم میخرن؟

من این گوشی را 270 تومن خریدم.

ترو خدا خیلی زود جواب بدین.

Punisher_2008
06-04-2009, 19:48
گوشی شما 8گیگ هست یا معمولی؟

الان وقت مناسبیه واسه فروش ولی واسه خرید بعضی گوشی ها زمان مناسبی نیست ولی در کل n81 دیگه افتش رو کرده شاید همین قیمت تکون نخورد

Mohammad King
06-04-2009, 20:31
نه معمولی .

به نظر شما ازم چند میخرن.

اگه خدا بخوا میخوام یه 5800 nokia بخرم.

Punisher_2008
06-04-2009, 21:21
نه معمولی .

به نظر شما ازم چند میخرن.

اگه خدا بخوا میخوام یه 5800 nokia بخرم.

بسنگی داره تروتمیز باشه یا نه
200 به بالا باید بردارند

الان معمولیش 300 تومان شده؟ مطمئنی؟ اخه یادم 265 تا 280 تومان معمولیش بود 310 تا 330 مدل 8' گیگ

Punisher_2008
06-04-2009, 22:24
همین الان به ورژن 21.0.010 اپدیت کردم باز شدن منو و... حالت افکتی گرفتی خیلی زیبا شده

rooholla_86
07-04-2009, 07:38
مال من گیگ فنلانده و سالم و تمیز ، تو مشد 230 برمیدارن .
گریه ام در اومد . 170 هزار تومن ضرر کردم ! !

Tornado2800
07-04-2009, 08:18
ببخشید اشتابه شد....

Mohammad King
07-04-2009, 10:30
مال من گیگ فنلانده و سالم و تمیز ، تو مشد 230 برمیدارن .
گریه ام در اومد . 170 هزار تومن ضرر کردم ! !

این قیمت راا چند وقت پیش بهتون دادن؟

الان این گوشی معمولیش 300 تومن شده/

تشکر//

rooholla_86
08-04-2009, 14:06
یه هفته پیش.
اتفاقا منم تو فکر 5800 هستم.ولی با این اوضاع فکرم قاطی پاتی شد.

Mohammad King
10-04-2009, 15:30
سلام

اگر من قاب فابریک این گوشی را بخرم و عوضش کنم میفهمن که تعویض شده؟

چون یه ضربه کنار گوشه ی قابش خرده / اگر میفهمن راهی هست که کسی نفهمه/

به خاطر اون قیمتش خیلی افت کرده. ازم 180 تومن برداشتن به خاطر اون ضرب دیدگی / قیمت الان گوشی 297 هزار تومن هست.

Punisher_2008
10-04-2009, 18:27
سلام

اگر من قاب فابریک این گوشی را بخرم و عوضش کنم میفهمن که تعویض شده؟

چون یه ضربه کنار گوشه ی قابش خرده / اگر میفهمن راهی هست که کسی نفهمه/

به خاطر اون قیمتش خیلی افت کرده. ازم 180 تومن برداشتن به خاطر اون ضرب دیدگی / قیمت الان گوشی 297 هزار تومن هست.

توصیه میکنم قاب گوشیتونو عوض نکنید معمولا بعد از عوض کردن قاب گوشی یک طوری میشه کلا از تیم میره و کمتر از شما خواهند خرید من چند بار تجربه تعویض قاب رو داشتیم همشونم همینطور بوده

rooholla_86
11-04-2009, 19:49
قاب این گوشی فقط با باز کردن پیچ هاش امکان پذیره.که اونم تابلو میشه دیگه . به ریکسش میرزه؟؟؟

hamid02
19-04-2009, 11:13
منظورت از سی پی یو Dual در ان95 چیه؟دو هسته ای هستش؟:18:مثل کامپیوتر ولی من شینده بودم فقط ان82 دو هسته ای هستش.
در ضمن یه تفاوت دیگه ای هم داره که خیلی مهم تره
ان81 هشت گیگ قیمتش420تومانه
ان95 هشت گیگ قیمتش650-80هزارتومان.حداقل230هزارتوما ن گروتره در عوضش عکاسی و فیلمبرداریش بهتره وال سیدی بزرگی داره که به نظرم این تفاوت قیمت ارزش نداره.:41:و ان81بهتره با توجه به زیبایی و کلاس و خزیت که نداره.
در ضمن از کسانی که این گوشی رو امتحان کردن میخوام بپرسم که حالت اسلاید این گوشی راحت تره یا ان95؟نسبت به ان95بهتره؟
یکی در همین فروم گفت خیلی بهتره اما یکی در یک فروم دیگه گفت در یه حد هستش

آقايون با سلام من خودم n95 هشت گيگ دارم اما خداييش ان 81 خيلي بهتره چون هم قيمت مناسبي داره و هم كلاس كاري بالاتري داره چون من خودم وقتي ديدم ايقده پول دادم بالا اين گوشي وان 81 رو هم ديدم واقعا يه جاييم سوخت .

Saman-tci
19-04-2009, 14:08
دوست من شما از چه نظر N81 رو برتر از N95 8gb میدونید ......؟؟؟
.
شما تا حالا از دوربین N81 استفاده کردین ....؟؟؟ در حد 1.3 هم نیست ...
امکانات 8 گیگ اصلاً قابل مقایسه با 81 نیست .... از همون Gps و شتاب سنج و ... بگیر تا برسی قدرت دوربین و پخش موزیک ...

rooholla_86
19-04-2009, 21:15
.
امکانات 8 گیگ اصلاً قابل مقایسه با 81 نیست .... از همون Gps و شتاب سنج و ... بگیر تا برسی قدرت دوربین و پخش موزیک ...

ا ا ا ا نامردی نکن دیگه 1.3 خیلی کمه ، چرا میزنی تو سر مال ، اونم اینجوری ؟!!
حداقل قیافش n95 رو میخره و آزاد میکنه.
بعدشم کیفیت موزیکش از n95 پسر خالم بیشتره مگه اینکه بخوای کیفیت رو با اسپیکر خود گوشی اندازه بگیری.

Mohammad King
21-04-2009, 15:11
سلام

من این گوشی را روز اولی که خریدم یه زره این اسلایدش خلاصی داشت میخوام بدونم میشه که این خلاصی را درست کرد.

راستی میشه بدون باز کردن پیچ اون قاب دورش را عوض کرد؟

ممنون

Punisher_2008
21-04-2009, 20:09
.

درسته این گوشی با n95 8gig قابله مقایسه نیست!
دوربینش در حد 2 مگاپیکسل خوب عکس میندازه در روز کلا در حد متوسط هست عکاسیش ولی فیلم برداریش خوبی در ضمن این گوشی برای دوربین طراحی نشده

n81 برای N-GAGE2 و موزیک و اینترنت طراحی شده و با n95 8gig قابله مقایسه نیست البته در بعضی از موارد باهم براربر هستند

در مورد پخش موزیک n81c /n81 8gig هر دو در این زمینه از n95 8gig بهتر عمل میکنند همینطور باطری خیلی بهتری دارند

ولی در کل نگاه کنی باهم قابل مقایسه نیستند و ویژگی های n95 8gig بیشتر هست

:40::40:

Mohammad King
21-04-2009, 21:22
حالا که بحث سر این دو گوشی شد من هم یه نظر میدم:

به نظر من n81 & n95 زیاد فرق چندانی ندارند یه سری برتتریها را n81 داره که n95 نداره و هم یه سری برتریها را n95 داره که n81 نداره/

ولی تنها فرقشون اینه که n95 اسلایدش 2 طرفه هست و یه دوربین 5 داره و یه مس مموری 8 دیگه هیچی اظافی تر نداره /

و n81 کلیدهای پخش مویک و مخصوص بازی در ضمن کلید وسطش لمسی هست. همون فناوری navi wheel /

ممنون میشم اون سوال بالا من را هم دوستان جواب بدن.

ممون از همه ی دوستان.

Saman-tci
22-04-2009, 00:59
دوست من به اون چیزهای که نداره دوربین قوی تر , شتاب سنج , Gps , اینفرارد و .... رو هم اضافه کن شد چندتا ...؟؟

Mohammad King
22-04-2009, 13:01
دوست من به اون چیزهای که نداره دوربین قوی تر , شتاب سنج , Gps , اینفرارد و .... رو هم اضافه کن شد چندتا ...؟؟

خوب آخه gps که تو ایران به درد نمیخوره / میخوره/ نه / این فرارد هم آخه به چه درد میخوره؟؟؟ دوربین هم من گفته بودم/ /

یه چیه دیگه از n95 را شما یادتون رفت خروجی تلوزیون هم داره.

من یه مطلبی را آماده کردم/:

Nokia N95 8GB

پیشرفته‌ترین گوشی نوکیا در نیمه دوم سال ۲۰۰۷، نسل ۳٫۵، ۸ گیگابایت حافظه داخلی، دوربین ۵ مگاپیکسل با لنز Carl Zeiss، مسیر‌یاب جی‌پی‌اس به همراه نقشه بیش از ۱۰۰ کشور، فیلمبرداری با وضوح دی‌وی‌دی، صفحه نمایش نسبتا بزرگ ۱۶ میلیون رنگ، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۲، شبکه بیسیم، خروجی تلویزیون، کلیدهای مختص پخش موسیقی، باتری مناسب، ...

Nokia N81
صفحه نمایش نسبتا بزرگ ۱۶ میلیون رنگ با وضوح مناسب، دوربین ۲ مگاپیکسل، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۲، لذت بیشتر از بازی‌ها با استفاده از بستر جدید N-Gage و کلیدهای مختص بازی، لمسی بودن برخی از کلیدها جهت راحتی و سرعت بیشتر کار با گوشی (Navi Wheel)، شبکه بیسیم، کلیدهای مختص پخش موسیقی، تماس تصویری، ...

معایب Nokia N95 8GB :

عدم وجود پوشش لنز دوربین، عدم امکان شارژ به وسیله درگاه USB، عملکرد متوسط جی‌پی‌اس، نیاز به پرداخت هزینه برای استفاده از سخنگوی مسیریاب، عدم امکان ویرایش پرونده‌های آفیس، عدم وجود شکاف کارت حافظه

معایب N81:

دوربین نسبتا متوسط، صفحه کلید داخلی نامناسب، وزن نسبتا زیاد، عدم امکان شارژ به وسیله درگاه USB، عدم امکان ویرایش پرونده‌های آفیس

Punisher_2008
23-04-2009, 06:01
دوستان این دو گوشیرو نمیشه باهم مقایسه کرد در یک حد نیستند البته n81 نزدیک به n95 8gig هست من بدون تعصب میگم خودمم n81 8gig دارم

Mohammad King
23-04-2009, 18:03
سلام

من اگه ورژن گوشیمو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

میشه با pc suite این کار را کرد؟

Saman-tci
23-04-2009, 20:08
نه دوست من هیچ مشکلی که پیش نمیاد هیچی تازه گوشیت سرحال تر هم میشه ...
.
اگه توی فریمور قبلی یکسری باگ روی گوشیت داشته باشه با آپدیت اون باگها حذف میشن که این خودش خیلی به بهبود عملکرد گوشیت کمک میکنه ....
.
هم با Pc Suite میتونی و هم از طریق برنامه Nokia Software Updater .....
.
داخل برنامه Pc Suite یه گزینه هست به اسم Nokia Software Updater که میتونی اونو انتخاب و طبق مراحل گوشیتو آپدیت کنی ...
فقط قبلش باتری گوشی رو فول کن و از اطلاعات مهم گوشیت بک آپ بگیر ....

Mohammad King
24-04-2009, 12:34
نه دوست من هیچ مشکلی که پیش نمیاد هیچی تازه گوشیت سرحال تر هم میشه ...
.
اگه توی فریمور قبلی یکسری باگ روی گوشیت داشته باشه با آپدیت اون باگها حذف میشن که این خودش خیلی به بهبود عملکرد گوشیت کمک میکنه ....
.
هم با pc suite میتونی و هم از طریق برنامه nokia software updater .....
.
داخل برنامه pc suite یه گزینه هست به اسم nokia software updater که میتونی اونو انتخاب و طبق مراحل گوشیتو آپدیت کنی ...
فقط قبلش باتری گوشی رو فول کن و از اطلاعات مهم گوشیت بک آپ بگیر ....

برادر چه جوری بک آپ بگیرم؟؟

Majid393
24-04-2009, 13:41

با برنامه ی Pc Suite

Mohammad King
24-04-2009, 14:00
bebakhshid finglish taype mikonam choon magmoobooram

in Update cheghadre tool mikesh????

nemesis
24-04-2009, 14:07
bebakhshid finglish taype mikonam choon magmoobooram

in update cheghadre tool mikesh????

بستگی به سرعت اینترنت داره !
ا جایی که من میدونم یه 70 مگابایت میشه !

nemesis
24-04-2009, 14:38

البته تا جایی که من میدونم تو سری جدید نیاز به بک آپ نیست !
چون اطلاعات گوشی رو از بین نمی بره !

Vallio
25-04-2009, 22:03
مجید جان من فقط میخام از پیامام پشتیبان بگیرم .
چی پیشنهاد میکنی ؟

Majid393
25-04-2009, 22:16
ترفندی جهت تهیه نسخه پشتیبان از پیام ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Vallio
25-04-2009, 22:19
ممنون ولی 6500 اسلاید اکسپلوره نداره !

1 . استفاده از برنامه ی nokia pc suite
2 . استفاده از software های نوشته شده برای این منظور
3 . به صورت دستی ( manual )
برنامه هاش چی هستن ؟

Majid393
25-04-2009, 22:33
ممنون ولی 6500 اسلاید اکسپلوره نداره !

برنامه هاش چی هستن ؟

6500 اسلاید که سیستم عامل نداره ! جاواس .

با PC Suite باید Backup بگیری .

در ضمن تو کلوپ 6500 اسلاید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح میکردی بهتر بود .

Punisher_2008
27-04-2009, 21:03
سلام

دوستان امروز امدم بازی worms انگیج رو نصب کنم امدم حالت بازی هارو به تریال تبدیل کنم دیدم برنامه unpatch نصب نمیکنه و secman هم گوشی رو در حالت هک قرار نمیده و حتی پاک هم نمیشه فریمور گوشیم هم اخرین فریمور هست باید چیکار کنم؟

Punisher_2008
30-04-2009, 12:44
هیچ کس نیست جواب مارو بده؟

Legend
30-04-2009, 13:23
سلام

دوستان امروز امدم بازی worms انگیج رو نصب کنم امدم حالت بازی هارو به تریال تبدیل کنم دیدم برنامه unpatch نصب نمیکنه و secman هم گوشی رو در حالت هک قرار نمیده و حتی پاک هم نمیشه فریمور گوشیم هم اخرین فریمور هست باید چیکار کنم؟

هیچ کس نیست جواب مارو بده؟

آخه N-Gage یه بخش مجزا واسه خودشو مشکلاش داره.

XirowN
02-05-2009, 22:20
این دکمه های موزیکش بعد 2 3 ثانیه عمل میکنه !
چرا اینطوریه ؟

Punisher_2008
03-05-2009, 06:55
این دکمه های موزیکش بعد 2 3 ثانیه عمل میکنه !
چرا اینطوریه ؟

کدوم دکمه؟ منظور کلید های مخصوص موزیک که دور d-pad هست؟ اگه منظورت اینه بعتز از 1 ثانیه عمل میکنه ..

XirowN
03-05-2009, 12:21
دکمه Pause و Stop و Next رو میگم !
مال من دیر عمل میکنه !

Punisher_2008
03-05-2009, 14:00
دکمه pause و stop و next رو میگم !
مال من دیر عمل میکنه !

عجب چه قدر دیر عمل میکنند؟ فریمور گوشیت به روز هست؟ افکتها هم فعال کردی؟ اخه افکت ها باعث افت سرعت میشه!
در دیگر جاها کاملا عادی عمل میکنه؟ یا کند هست؟

XirowN
03-05-2009, 18:49
در جاهای دیگه عادیه !!!
V 11.0.045
آیا آپدیت کنم ؟
آپدیت کردن گوشی چه مزیت هایی داره ؟

rooholla_86
03-05-2009, 19:04
شاید فایلایه موزیکت زیاده یا مموریت پره .چون برای منم همون یک ثانیه تاخیره.

rooholla_86
03-05-2009, 19:04
3 ثانیه؟ چه خطرناک

Punisher_2008
03-05-2009, 21:11
3 ثانیه؟ چه خطرناک

برای منم 1 ثانیه باز میکنه در ضمن گوشی بنده 5 گیگ نیم فضا ازاد داره 194 تا موزیک داره

Punisher_2008
03-05-2009, 21:13
در جاهای دیگه عادیه !!!
V 11.0.045
آیا آپدیت کنم ؟
آپدیت کردن گوشی چه مزیت هایی داره ؟

بله اپدی کنید فریمور جدید هست 2009 امده افکت های زیبای سیمبین 9.3 هم داره دیگه عکساش مات هم نیمشه صداش کمی بلندتر شده ولی تو هندسفری خیلی بلندتر و با کیفتر شده عالی شده

Punisher_2008
03-05-2009, 21:20
دوستان یک سوال خیلی وقته برام پشی امده وقتی با گوشی عکس میگرم عکساش روی ال سی دی گوشی خیلی کیفتش بالاست در حد 3.2 میندازه ولی وارد کامپیوتر میشه کیفتش خیلی افت میکنه دیلیلش چیه؟ ایا میشه این مشکل رو طوری حل کرد؟
یک سوال دیگه اینکه حافظه داخلی ( اون 8گیگ نه) اونی که 24 مگابایت حجم داره برای من فقط 7 مگابایتش ازاده برای شما همینطوره؟ اگه اینطور نیست میشه بگین چطور بقیش رو ازاد کنم؟ با اپدیت که نشد!

XirowN
03-05-2009, 21:25
دوستان یک آموزش آپدیت مخصوص N81 دارین بذازین ؟!
با لینک دانلود نرم افزار های مورد نیاز ( جر PC Suit )

Saman-tci
04-05-2009, 00:37
دوستان یک سوال خیلی وقته برام پشی امده وقتی با گوشی عکس میگرم عکساش روی ال سی دی گوشی خیلی کیفتش بالاست در حد 3.2 میندازه ولی وارد کامپیوتر میشه کیفتش خیلی افت میکنه دیلیلش چیه؟ ایا میشه این مشکل رو طوری حل کرد؟

دوست من این مسئله به خاطر کیفیت و شفافیت بالای این گوشی هست ....
متاسفانه N81 دوربین خوبی نداره .... برخلاف کیفیت lcd و قدرت پخش خوبش ....

rooholla_86
04-05-2009, 02:09
در ضمن شما عکس رو با سایز 360*240 تو گوشی میبینی.
درسته ؟
ولی رایانه شما اون رو با 1024*738 فکر کنم نمایش میده.

آپدیت فریمورش ارزش داره؟
چون من یه بار آپگرید کردم ولی چون هک نشد سریع دانگرید کردم . جالا با توجه به شرایط جدید آپلود کنم یا نه؟

برای حافظه هم بعد از مستر ریست 18 مگ میده که با نصب نرم افزار ها قسمتی از اون پر میشه و اگر مسیج ها هم روی فون مموری باشه دیگه بدتر. که در این صورت راهی جز مستر ریست نداری.

rooholla_86
04-05-2009, 02:12
شرمنده ایراد از ماست

Punisher_2008
04-05-2009, 12:36
در ضمن شما عکس رو با سایز 360*240 تو گوشی میبینی.
درسته ؟
ولی رایانه شما اون رو با 1024*738 فکر کنم نمایش میده.

آپدیت فریمورش ارزش داره؟
چون من یه بار آپگرید کردم ولی چون هک نشد سریع دانگرید کردم . جالا با توجه به شرایط جدید آپلود کنم یا نه؟

برای حافظه هم بعد از مستر ریست 18 مگ میده که با نصب نرم افزار ها قسمتی از اون پر میشه و اگر مسیج ها هم روی فون مموری باشه دیگه بدتر. که در این صورت راهی جز مستر ریست نداری.

روی ال سی دی کیفیت عکس خیلی عالی هست خیلی خوب نشون میده در حد 3.2 یا بیشتر ولی وارد PC میشه در حد 1.3مگاپیکسل میشه البته بازم تنظیمات زیادی داره حالت ISO هم داره ولی در کل این گوشی بیشتر برای game و موزیک هست من که بدجور باهاش حال میکنم مخصوصا n-gage2 و جاوا و سبمبین هم زیاد بازی میکنم به خاطر اون دکمه های مخصوص n-gage از خیلی از گوشی ها زدم اینو گرفتم اخه دادشم داشت قبلا همیشه n-gage حال میکرد من همیشه با n73 بازی میکردم با دکمه هاش کنار می امدم ولی کمبود رم اذیت میکرد

الان مال شما 18 مگابایت ازاد داره؟ میشه کد مستر رست بدین؟ وقتی مستر رست بشه چه چیز هایی پاک میشه؟

در ضمن جواب سوالت هم بدم:

اره ارزش داره فریمور جدید هم هک شده من راحت کار میکنم سرعت گوشی هم بیشتر شده افکت های سیمبین 9.3 هم بهش اضافه شده صداش تو هندفری خیلی عالی شده هم بلندتر هم باسش بیشتر شده

rooholla_86
04-05-2009, 23:30
اره ارزش داره فریمور جدید هم هک شده من راحت کار میکنم سرعت گوشی هم بیشتر شده افکت های سیمبین 9.3 هم بهش اضافه شده صداش تو هندفری خیلی عالی شده هم بلندتر هم باسش بیشتر شده

چه خوب... سعی میکنم در اسرع وقت آپ دیتش کنم.

18 مگ که الان ندارم ،اول که مستر ریستش کردم.
نوت هات پاک میشه ،شماره هایی که تویه کانتکت گوشیه و نرم افزار هایه جاوا رویه فون مموری و تمامیه نرم افزارهایه سیمبیان رویه گوشی و طبیعتا تنظیمات گوشی

ستاره مربع 7370 مریع

rooholla_86
14-05-2009, 23:43
من که نتونستم آپ گرید کنم . فکر کنم سایت نوکیا داره بازی در میاره.
مسخره بازیشون به اوج خودش رسیده.

hejiblack
15-05-2009, 19:19
سلام اين gps n81داره يا نه
تو رو خدا اگه داره بگيد چه جوريه؟

rooholla_86
16-05-2009, 00:55
نداره . باید براش بخری که فعلا گرونه و ارزش نداره

Saman-tci
16-05-2009, 01:04
سلام اين gps n81داره يا نه
تو رو خدا اگه داره بگيد چه جوريه؟

نه دوست من Gps داخلی نداره باید اکسترنال بگیری که اونم قیمتش بالاس ..
.
اگه اینقدر Gps برات مهمه برو یه n78 بگیر چون فعلاً ارزونترین گوشی Gps دار هست ...

shahin Blue
26-05-2009, 13:39
سلام دوستان یه مشکل واسم پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنین.راستش وقتی با بروزره خو گوشی یا اپرا میخوام فایلی دانلود کنم به غیر از اهنگای ام پی تری فایل های دیگرو دانلود نمیکنه و مینویسه not supported.حالا من چه طوری میتونم فایلهای دیگه مثل زیپ یا ام پی فور دانلود کنم؟برنامه ی خاصصی هست که بشه این کارو کرد؟mer330000

rooholla_86
02-06-2009, 16:29
سلام دوستان یه مشکل واسم پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنین.راستش وقتی با بروزره خو گوشی یا اپرا میخوام فایلی دانلود کنم به غیر از اهنگای ام پی تری فایل های دیگرو دانلود نمیکنه و مینویسه not supported.حالا من چه طوری میتونم فایلهای دیگه مثل زیپ یا ام پی فور دانلود کنم؟برنامه ی خاصصی هست که بشه این کارو کرد؟mer330000

opera mini که هر فایلی رو دانلود میکرد.
بروزر خود گوشی هم zip رو ساپورت میکنه در شرایطی که نرم افزار zip خود گوشی رو نصب کرده باشی ( از توی download خود گوشی که الان نوکیا خدمات نمیده به ما) .
یک دانلودر برای گوشیت نصب کنی کارت راه میوفته. (الان تو بساط چیزی ندارم)
موفق باشی

Punisher_2008
19-06-2009, 12:50
خب n78 رو گذاشتم کنار تا بزودی ردش کنم بره

و الان همون n81 8gig قبلیم رو بیرون اوردم و دیگه عوض هم نخواهم کرد

amani92
25-06-2009, 21:19
سلام به دوستان خوب و عزیز:
من گوشیم قاطی کرده :
وقتی با وایرلس به اینترنت وصل میشم نوشته های اگر فارسی باشه بصورت مربع مربع دیده میشه و اگر انگلیسی باشه فونت آن بد است
البته این وشکل از وقتی پیش اومد که مستر ریست کردم
آیا با آپگرد کردن گوشی درست میشه ( فکر کنم درست شه چون احتمالا فایل های سیستمی دچار مشکل شدن چون سرعت هم پایین اومده

در ضمن گوشی من ان 81 مموری خور است مشخصات آن:
V 20.0.056
08-05-15
RM-223
nokia n81 (02.01)

لطفا بطور کامل راهنمایی کنید (مثلا نگید : از سایت نوکیا دانلود کن) لینک را بدید راهمایی لازم هم بکنید. ممنون میشم

Saman-tci
26-06-2009, 21:58
(مثلا نگید : از سایت نوکیا دانلود کن) لینک را بدید

شما اگه یه مقدار با دقت عنوان تاپیکهارو میخوندی متوجه میشدی ...

Punisher_2008
11-07-2009, 20:24
سلام دوستان گاهی وقتی خود به خود 5 یا 6 بار دکمه تماس عمل میکنه باید خاموش روشن کنم یا قفل کنم بعد از 4 ثانیه درست میشه میخوام بدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ اخه اصلا ضربه بهش نخورده و در ضمن گاهی وقتا پیش میاد اینطور شه

فقط سریع جواب بدین ممنون میشم

iriali
11-07-2009, 22:27
با سلام

من امروز یهn81-8G کارکرده گرفتم 160 ولی قابش ترکیده به همین خاطر یه قاب گرفتم تا عوض کنم قابش هم از 8 بود تا 15 تومن به هر حال من الان نیاز به آموزش تعویض قاب گوشی دارم اگر دوستان خودشون قبلا از آموزشی استفاده کردن که مفید بوده اگر معرفی کنن ممنون میشم

با تشکر

paymanonline
12-07-2009, 14:26
با سلام

من امروز یهn81-8G کارکرده گرفتم 160 ولی قابش ترکیده به همین خاطر یه قاب گرفتم تا عوض کنم قابش هم از 8 بود تا 15 تومن به هر حال من الان نیاز به آموزش تعویض قاب گوشی دارم اگر دوستان خودشون قبلا از آموزشی استفاده کردن که مفید بوده اگر معرفی کنن ممنون میشم

با تشکر

برای عوض کردن قاب احتیاج به باز شدن پیچ هاش نیست.

پشتش که هیچی. میمونه روش.

برای باز کردن 2 تا صفحه کلید کافیه که ناخونت رو بندازی زیرشون و یه کوچولو فشار بدی. برای باز کردن قاب روی ال سی دی هم 2 تا پیچ زیر صفحه کلید موزیکش هست.

Punisher_2008
12-07-2009, 21:09
سلام دوستان گاهی وقتی خود به خود 5 یا 6 بار دکمه تماس عمل میکنه باید خاموش روشن کنم یا قفل کنم بعد از 4 ثانیه درست میشه میخوام بدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ اخه اصلا ضربه بهش نخورده و در ضمن گاهی وقتا پیش میاد اینطور شه

فقط سریع جواب بدین ممنون میشم

دوستان مرسی مشکل نرم افزاری بود به خاطر برنامه منشی تلفن یکم قاطی کرده بود درست شد:31:

Punisher_2008
12-07-2009, 21:11
برای عوض کردن قاب احتیاج به باز شدن پیچ هاش نیست.

پشتش که هیچی. میمونه روش.

برای باز کردن 2 تا صفحه کلید کافیه که ناخونت رو بندازی زیرشون و یه کوچولو فشار بدی. برای باز کردن قاب روی ال سی دی هم 2 تا پیچ زیر صفحه کلید موزیکش هست.
پیشنهاد میکنم ببرید یک شخص قابل اطمینان و با حوصله برات قابشو عوض کنه در ضمن این قابها 7 تومانی به درد نمیخوره حد اقل از این 20 تومانیا بگیر که کره ای هست نسیت به اونا خیلی بهتر هستند تو اون معمولی ها یکح طوری میشه

iriali
14-07-2009, 12:09
با سلام

با تشکر از تمامی دوستان
من منظورم کل قاب بود نه کاور های قابها

در کل کار آنچنان سختی نیست فقط در سه جا با مشکل مواجه شدم
1 - باز کردن پیچها که چون آچار 6 پر نداشتم دو تا پیچ اولی رو که با زحمت باز کردم دیگه بیخیال شدم و رفتم آچار 6 پر خریدم و به راحتی پیچها رو باز کردم
2- باز کردن دو پیچ ریز پشت کشو گوشی که هیچ آچاری بهش نمیخورد با کلی زحمت باز کردم
3- در آوردن led از روی قاب اصلی و چسبوندن روی قاب

قاب هم مثلا کره ای بود و طرف روی قیمت تعداد بهم داد و گرنه باید 15 پیاده میشدم و قاب اصلی هم که وجود خارجی نداره . در کل قاب به خوبی جفت شد به جز کی پدش که اصلا خوب جفت نشده و با اون مشکل پیدا کردم .

با تشکر

rooholla_86
14-07-2009, 15:38
گوشیم کلید سبزش لمسی شده، یعنی دست رو روش بکشی چند بار میخوره ، به نظره شما قابش رو عوض کنم یا بازش کنم ببینم چه مرضی گرفته؟
گوشی خوبی بود . . .

Punisher_2008
14-07-2009, 20:10
گوشیم کلید سبزش لمسی شده، یعنی دست رو روش بکشی چند بار میخوره ، به نظره شما قابش رو عوض کنم یا بازش کنم ببینم چه مرضی گرفته؟
گوشی خوبی بود . . .

مال منم همینطور شده بود خود به خود درست شد .....

rooholla_86
16-07-2009, 00:13
مال من که خیلی کارش شد وخودش درست شد ولی این یکی موند.
مثلا کلید قرمز رو میزدم ، سه تا کلید پایین و چپ و سبز میخورد. ( البته با زمین شاخ به شاخ تصادف کرد که اینطور شد ولی خود به خود درست شد)
به نظرت بازش کنم ،درست میشه یا خرابتر ؟

Punisher_2008
16-07-2009, 22:09
مال من که خیلی کارش شد وخودش درست شد ولی این یکی موند.
مثلا کلید قرمز رو میزدم ، سه تا کلید پایین و چپ و سبز میخورد. ( البته با زمین شاخ به شاخ تصادف کرد که اینطور شد ولی خود به خود درست شد)
به نظرت بازش کنم ،درست میشه یا خرابتر ؟

دقیقا همین مشکل رو داشتم فکر کنم به خاطر اینه که عرق بدن رفته زیر دکمه هاش یک جای گرم بزار درست میشه بازش نکن

rooholla_86
16-07-2009, 23:02
ها!!
1 ماهه که خشک نشده؟ خیلی میخوام پرتش کنم زمین ولی دوسش دارم ، مخصوصا دوربینه 2ش رو .
امیدوارم درست بشه.

hejiblack
19-07-2009, 12:57
سلام
دوربين گوشيم كار نمي كنه يعني وقتي ميخام ازش استفاده كنم پيغام ميده گوشي رو خاموش كنم
بعد از ريست كردن تا 2دقيقه درسته باز قاط ميزنه
ممنون

rooholla_86
19-07-2009, 15:09
سلام
دوربين گوشيم كار نمي كنه يعني وقتي ميخام ازش استفاده كنم پيغام ميده گوشي رو خاموش كنم
بعد از ريست كردن تا 2دقيقه درسته باز قاط ميزنه
ممنون
فکر کنم با آپ گرید یا فلش ( با box) کارت راه بیوفته

hejiblack
19-07-2009, 16:31
فلش ( با box) کارت !!!!
اي كه گفتي يعني چه؟
با كد فلشش كردم ولي دست نشد

*M!L4D*
19-07-2009, 22:06
باید بدی بایرون با استفاده از باکس برات فلش کنن ...

rooholla_86
20-07-2009, 19:41
کارت= کار تو .
با باکس بده برات فلش کنن

meitix
25-07-2009, 15:35
سلام دوستان
درحال حاضر قیمت ان81 بدون گارانتی چقدره ؟
بسیار تشکرمندم:40:

Saman-tci
25-07-2009, 15:39
تشریف ببرید تاپیک قیمتها .....

Punisher_2008
25-07-2009, 21:36
سلام دوستان
درحال حاضر قیمت ان81 بدون گارانتی چقدره ؟
بسیار تشکرمندم:40:
n81c بین 250 تا 260
n81 8gig بین 280 تا 300

keykavoos
27-07-2009, 08:47
سلام دوستان
با N81 وقتي مي خوام بلوتوث دريافت كنم وقتي تعداد دريافت شده ها از 7-8 تا بيشتر ميشه يه ارور ميده ميگه:
not enough memory to perform operation. Dlete some data first.
و اين در حاليه كه همين الان 4.1 گيگ فضاي خالي روي مس مموري درام.
نمي دونم چيكارش كنم.:37:

Saman-tci
27-07-2009, 08:55
دوست من چون وقتی کسی برات بلوتوث میفرسته میره توی اینباکس میشینه برای همین اگه اینباکس sms هاتو روی فون مموری گذاشته باشی خوب ارور فضا میده ....
.
پس برو محل دریافت sms هاتو ار فون مموری به مموری کارت تغییر بده ..

keykavoos
27-07-2009, 10:36
دوست من چون وقتی کسی برات بلوتوث میفرسته میره توی اینباکس میشینه برای همین اگه اینباکس sms هاتو روی فون مموری گذاشته باشی خوب ارور فضا میده ....
.
پس برو محل دریافت sms هاتو ار فون مموری به مموری کارت تغییر بده ..

نه دوست عزيز يادم رفت بگم كه محل دريافت sms ها تو مس مموريه.

Asal Nice Girl
03-08-2009, 20:00
گوشی خوبیه. منم یکیشو دارم. جون میده واسه آهنگ گوش کردن.

rooholla_86
03-08-2009, 20:32
گوشی خوبیه. منم یکیشو دارم. جون میده واسه آهنگ گوش کردن.

موزیک پلیر معرکست ولی یه مدت که گذشت و رنگ گوشه هاش رفت. کلید هایی مثل سبزو قرمزش ،با لمس کردن عمل کرد، اسلایدش لق شد، در باطریش خط خطی شد ، اون موقع نظرت رو بگو.

ولی با این همه من راضیم از گوشیم.البته مال من هنوز اسلایدش لق نشده.

Punisher_2008
03-08-2009, 22:17
موزیک پلیر معرکست ولی یه مدت که گذشت و رنگ گوشه هاش رفت. کلید هایی مثل سبزو قرمزش ،با لمس کردن عمل کرد، اسلایدش لق شد، در باطریش خط خطی شد ، اون موقع نظرت رو بگو.

ولی با این همه من راضیم از گوشیم.البته مال من هنوز اسلایدش لق نشده.

در مورد رنگه دورش مال من یکمی رفته ولی اون مشکل کلید سبز و قرمز رو من ندارم و اسلایدش هم لق نمیزنه

قبل از اینکه من بخرم داداشم هم داشت مال اون فقط رنگه دورش رفت دیگه هیچ مشکلی نداشت!! منم که خریدم دقیقا همینطوره

کلا این گوشی یک موزیک فون پر قدرته

r_22009
19-09-2009, 13:19
گوشی عالی ای هست. اما n85 خیلی بهتر از اونه

leon scott kendy
08-11-2009, 15:12
سلام آقا من یک اطلاعاتی دربارهی این گوشی می خواستم می تونید بگید مثلا از چه برنامه هایی پشتیبانی می کند و سیستم عاملش چی هست و دوربینش چنده و کشویی بودنش خوبه یا نه سولاتم زیاده هر چی که می دونید بگید ممنون می شوم :46:

r_22009
03-12-2009, 19:49
سلام آقا من یک اطلاعاتی دربارهی این گوشی می خواستم می تونید بگید مثلا از چه برنامه هایی پشتیبانی می کند و سیستم عاملش چی هست و دوربینش چنده و کشویی بودنش خوبه یا نه سولاتم زیاده هر چی که می دونید بگید ممنون می شوم :46:
سیستم عامل:symbian s60 9.1 fp1
همه نرم افزاریم ساپورت می کنه
دوربین:2
کشوش هم بعد یه مدتی لق می شه
در کل n85 خیلی بهتره

*M!L4D*
03-12-2009, 20:49
symbian s60 9.1 fp1
S60v3 FP1 Symbian 9.2

leon scott kendy
23-03-2010, 18:41
سلام بچه ها من صفحه کلید گوشیم که n81 هست آب خورده و پر شده باید یک صفحه کلید براش بگیرم . البته منظورم برد صفحه کلید هست می خواستم قیمتش رو بدونم می شه بگید چنده من تهرانم
قیمتش رو م یخوام بدونم
بعد یک سوال این پاساژ علایدین باز هست برم
یک جا بگید برم قیمتش خوب باشه

می گم بچه ها صفحه کلیدم با مشکل برخورده و دکمه های پایین کار نمی کنه باید چی کار کنم
جاهای دیگه رفتم و تحقیقی کردم هر کی یک جوری حل کرده بود حالا من باید چی کار کنم
یک تعمیر کاری باحال و خوب نمی شناسید که کارش ردیف و درست باشه و نزنه یک جای گوشی رو داغون کنه
قیمتش رو بگید خودم درست می کنم مشکلی ندارم
فقط یک توضیحی کی نقشه ای هم بهم بگید ممنون می شوم