ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلیل پائین آمد کیفیت فیلم بعد از رایت در سی دی

fawad_qadri
14-10-2007, 19:04
سلام دوستان عزیز یک سوال داشتم از دوستان عزیز که وارد هستند خواهش" من را رهنمائی کنید
این که دلیل پاین آمد کیفیت فلیم موقع رایت آن در سی دی چیست آیا را حل دارد البته مربوط به فیلم های است که از دوربین به کامپیوتر کپچر می کنم اگر راهنمائی کنید کاری بزرگ برای من کردید با تشکر

esmaeil roushan
16-10-2007, 05:25
سلام دوست عزيز:
اولا ببينيد شما با چه فرمتي آن را كپچر مي كنيد و اگه براي ساختن vcd فيلم كپچر شده بايد به mpeg تبديل بشه مي تونيد بعد از capture فيلمتونو با يكي از برنامه هلي convertor به mpeg(vcd) تبديل كنيد بعد اونو رايت كنيد؟!!!!!!!
موفق باشي.

m_sport
27-10-2007, 14:40
Salam
Dar morede tabdile filme VHS be CD moshkel daram…………………..
vaghti ke film shoroo be capture kardan mikone keyfiyat kheyli miyad payin………………..
ba chand ta narm-afzar ham emtehan kardam vali too hamash keyfiyat miyad payin…………
ba Video Studio 10 va windows movie maker va yeki 2 ta narm afzare dige ham emtehan kardam vali fayede nadasht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ba tashakor!!!!

hamed_mahan
29-10-2007, 20:34
سلام دوستان درجریان باشید که شماباهر برنامه ای که کپچرکنید در هنگام رایت در نرو به خاطر اینکه وی سی دی قادر به نمایش باشد کیفیت پایین می اید مگراینکه به صورتsvcd تبدیل ورایت شود

درضمن اینجا تالارمیکس نه بحث وترویج مسایل سیاسی لطفا شعارهای سیاسی را درجای خودش مطرح کنید آقای روشن

hansol45
29-10-2007, 21:45
اگر درهنگام کپچر فرمت avi رو که فضای زیادی هم اشغال می کنه انتخاب وسپس یا یکی از برنامه های قوی تبدیل مثل ادیوس ( کنورتوری که همراه اون نصب می شه ) تبدیل کنید کیفیت عالی رو خواهید داشت .