ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در خواندن محتويان Cd از روي هارد

nasser_pczone
13-10-2007, 21:54
سلام من دی وی دی های mcse رو دارم حالا که میخوام ببینمشون چون دی وی دی نداشتم مجبو شدم اونخا رو رایت کنم رو سی دی بهد از اینکه این کار رو کردم اومدم اونها رو کپی کردم رو هارد بااااااااااااااز دیدم اجرا نمیشه و سی دی رو میخواد اومد با برنامه های ساخت درایو مجازی یک دی وی دی رام درست کردم خلاصه الان هم تا سی دی رو نذارم سیدی های کپی شده روی هارد خونده نمیشن
بیبینم بچه ها شما راه حلی ندارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن من رو سیدی ها فایل ایمج اونها رو دارم نه فایل اصلی من تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که ایمجها رو باز کنم و روی سیدی رایت کنم ولی این کار زمان و هزینه میخواد لطفا یه راه حل بدید مرسی

===========

عنوان ويرايش شد - در انتخاب عنوان مناسب دقت كنيد

amin123
13-10-2007, 23:06
دوست عزیز خوب وقتی به صورت ایمیج است باید از حالت ایمیج درشون بیاری (mount کنی ) با چه نزم افزاری ایمیج گرفته؟ با برنامه ISO IMAGE میتونی بازشون کنی..........

Lord_theOne
15-10-2007, 05:16
بايد ايميج بگيري فكر كنم اون سي دي برنامه داشته باشد براي اجرا و فرمت تصويري ندارد

nasser_pczone
15-10-2007, 08:42
ممنون از همیاریتون عزیزان
ولی من میدونم که باید از حالت ایمج دربیان ولی اون وقت باید سیدی رو بزارم تو سی دی رام هر ساعت من نمیخواهم اینجوری بشه

Lord_theOne
15-10-2007, 11:38
دوست عزيز يك درايو مجازي درست بكن و ايمج را با ان بخوان بهترين برنامه هم Daemon Tools هست كار كردن باهاش هم راحته

Hamidkhann
16-10-2007, 01:12
با چی ایمیج گرفتی؟ فایل ایمیج رو که رو سی دی داری بریز تو هارد. حالا با هر چی که ایمیج گرفته بودی درایو مجازیش رو نصب کن. با این درایو مجازی ایمیجت اجرا میشه و سی دی لازم نداره

hashem_wolf
16-10-2007, 22:36
کل ایمیج بزار رو هارد خوب! بعد با شبیه ساز اجرا کن!