ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Illegal User / چرا اینجوری شده :دی

nightmare
12-10-2007, 21:44
سلام به مدیران و دوستان عزیز . میگم مدیر جان این یوزر رو دیدم جالب بود !!!

نگاه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چرا اینجوریه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته فکر می کنم خیلی قدیمیه . به hamed-Dehghani عزیز یادم قبلا گفتم احتمال داد به خاطر تغییر دیتابیس فروم از BB به vBulletin در زمان هخامنشیان :دی اینطوری شده .

آره ؟ اینطوره ؟

ممنون .

تا بعد ...

nightmare
12-10-2007, 21:59
هم اکنون کشف گردید این یوزر در لیست یوزر های انجمن هم اسمش نیست !

آقا من نمیخوام اینجوری بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
12-10-2007, 22:05
منم ميخوام ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](166).gif

IcY
12-10-2007, 22:19
ما هم میخواهیم و هم اکنون منتظر یاریه سبزتان هستیم بنیاد اسپمر های پی سی :دی

ولی میگم چجوری شده اینجوری شده؟

™Enter_The_Love
12-10-2007, 22:34
من فهمیدم.....

nightmare
12-10-2007, 23:15
من فهمیدم.....

توضیح ... ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*PiNk PaNTHeR*
12-10-2007, 23:20
شبیه موتور جست و جو میمونه.
(طفلیها دل ندارن خوب یک نظر دادن)

™Enter_The_Love
12-10-2007, 23:30
توضیح ... ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جونم ...؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nightmare
12-10-2007, 23:37
شبیه موتور جست و جو میمونه.
(طفلیها دل ندارن خوب یک نظر دادن)

آره شیبه موتور های جستجو می مونه ، اگه همیشه بمونه .
(معلوم نیست کجان تا بیان بازم نظر بدن )

جونم ...؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو تاپیک من ، با ما هم بله ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقایون مدیرا کجاین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Viren
13-10-2007, 00:23
شاید بن شده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](166).gif

Mahdi Hero
13-10-2007, 00:56
کاشکی باسه منم اينجوری بود:دی

piremard
13-10-2007, 01:56
خیلی چیز ها عجیبه ولی جالب بودن اون به منحصر بفرد بودنش مربوطه

nightmare
13-10-2007, 02:15
خیلی چیز ها عجیبه ولی جالب بودن اون به منحصر بفرد بودنش مربوطه

مثل f5f5ff تو پست ها یا e1e4f2 تو نقل قول ها !
داشتم فکر میکردم چه اسپم بازی بشه با این یوزر کرد :دی

piremard
13-10-2007, 03:11
مثل f5f5ff تو پست ها یا e1e4f2 تو نقل قول ها !
داشتم فکر میکردم چه اسپم بازی بشه با این یوزر کرد :دی

این دقیقا همون کاری هست که با یوزر عادی من دارم انجام می دم

*PiNk PaNTHeR*
13-10-2007, 03:17
Как я могу использовать эти бля цветов?

nightmare
13-10-2007, 03:29
این دقیقا همون کاری هست که با یوزر عادی من دارم انجام می دم

خب سر پیری که نمیشه معرکه گیری کرد ! باید یه جور دیگه اسپم داد :دی

Как я могу использовать эти бля цветов?

Хорошо, сделать это
Вы должны использовать ваш мозг использовать этот цвет!

Sharim
13-10-2007, 04:05
واقعا از سر تا ته این صفحه پر از مطالب مفید و پرمفهوم بود
حال کردم دمتون گرم
استفاده کردم از این همه اطلاعات !!

arkadas
13-10-2007, 04:13
سلام
این آی دی را به دلیلی من در عهد دقیانوس ساخته بودم،که از میثم عزیز خواستم دلیتش کند و ایشون هم دلیت کردند.
نتیجه:آی دی هایی که دلیت می شوند(نه بن)به این شکل دیده میشوند.
ضمنا برخی دوستان در پست هایشان دوست داشتند آی دیشان اینگونه شود،می توانند دلیت شدن آی دی شان را از ادمین های محترم سایت درخواست بفرمایند!

nightmare
13-10-2007, 04:23
واقعا از سر تا ته این صفحه پر از مطالب مفید و پرمفهوم بود
حال کردم دمتون گرم
استفاده کردم از این همه اطلاعات !!

خواهش می کنم . امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته باشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
این آی دی را به دلیلی من در عهد دقیانوس ساخته بودم،که از میثم عزیز خواستم دلیتش کند و ایشون هم دلیت کردند.
نتیجه:آی دی هایی که دلیت می شوند(نه بن)به این شکل دیده میشوند.
ضمنا برخی دوستان در پست هایشان دوست داشتند آی دیشان اینگونه شود،می توانند درخواست دلیت شدن آی دی را از ادمین های محترم سایت بفرمایند!

میگم من که همچین چیزی نخواستم . میتونید برید پست های صفحه قبلو بخونید که من زده بودم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه از توضیح اگه واقعا اینطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arkadas
13-10-2007, 04:41
خواهش می کنم . امیدوارم مورد استفاده قرار گرفته باشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میگم من که همچین چیزی نخواستم . میتونید برید پست های صفحه قبلو بخونید که من زده بودم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه از توضیح اگه واقعا اینطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما در پست دوم این تاپیک اعلام کردید که دوست دارید آی دی تان اینگونه شود،الان تا من نوشتم چی به چیه سریع رفتی فعل جمله را عوض کردی!:27:

Last edited by nightmare : امروز at 04:20 AM. دليل: می خواهم زنده بمانم

nightmare
13-10-2007, 04:55
شما در پست دوم این تاپیک اعلام کردید که دوست دارید آی دی تان اینگونه شود،الان تا من نوشتم چی به چیه سریع رفتی فعل جمله را عوض کردی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

Last edited by nightmare : امروز at 04:20 AM. دليل: می خواهم زنده بمانم

عجب قاتلی هستیا . اگه گذاشتی زنده بمونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه تو پست اولم گفته بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا ولش کن مهم اینه که الان همه زنده ایم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آواتار leuven عزیز چرا 160*300 ؟ منم میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soldier
13-10-2007, 07:11
خوب میتونید یه آی دی بگیرید و عمری اسپم بازی کنید و بعدش هم دیلیت کنید...:d

ما که رفتم...

IcY
13-10-2007, 15:55
خب الان اینجا باید گفت خطرناکه حسن....من نمیخوام آیدیم دیلت شه..ما همینجوری به شغلمون ادامه میدیم :دی....الانم این تاپیک باید بره پیش عمو آکوای من یا باید قفل کامپیوتری بزنن بهش!!!!!