مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی مجید خراطها
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
ramin1988
17-02-2012, 11:20
یه عمر از رو نمیرفتم ،نمیگفتم جدا میشی ....... امیدم بوده که روزی به عشقم مبتلا میشی
باز هم برای اولین بار ....... منتظر خبرهای جدید باشید !
MOHAMMAD2010
17-02-2012, 12:39
آقا خداوکیلی نگی امسال نمیاد که ... :41:
دوستان من عاشق مجید خراطا هستم.همه آلبوم هاش رو دارم.آخرین آلبومی که ازش گرفتم 7 تا آهنگ توش بود
توروخدا اگه آلبوم جدید یا تک آهنگ جدید داده لینک دانلودش رو بدید برم دانلود کنم.اگه هم هنوز نداده بگید کی قراره بود.من که دارم روز شماری میکنم برای موزیک های جدیدش
سلطان احساس، مجید خراطا
ramin1988
21-02-2012, 16:15
سلام دوست عزیزم .... بهتر بود اسم این ترک هایی که مجید 2 سال روش زحمت کشیده و لو رفته رو نمینوشتی .....
تنها خبر هم اینه که انشالله تا آخر این ماه آلبوم جدید به صورت مجاز به بازار میاد ....
سلام دوست عزیزم .... بهتر بود اسم این ترک هایی که مجید 2 سال روش زحمت کشیده و لو رفته رو نمینوشتی .....
تنها خبر هم اینه که انشالله تا آخر این ماه آلبوم جدید به صورت مجاز به بازار میاد ....
بخدا شرمنده نمیدونستم.ببخشید:41:
مرسی.باز خبرشو اینجا بذارید.اگه مجاز بیاد من دانلود نمیکنم.میرم از بیرون میخرم
واقعا احساس گناه میکنم.پست قبلی ام رو edit کردم.بازم معذرت میخوام.آخه من عاشق مجید و موزیک هاش هستم.تمام موزیک هاش رو حفظم.اگه تمام آلبوم هایی که تا الان داده مجوز بگیره و دوباره بده بیرون رو سی دی با اینکه دارم میرم از بیرون بازم میخرم.خــــــــیلــــــــ ـی خوشحالم آلبومش داره به صورت مجاز درمیاد بیرون
اگه کسی تاریخ دقیق داشت بگه من برم از بیرون بخرم
و میخواستم بدونم تو تهران کنسرت نمیده؟کسی اطلاعی چیزی داره؟اگه کسی چیزی میدونه بمنم بگه ممنون میشم خیلی دوست دارم برم.آخه آهنگ (مسافر) رو داشتم تو کنسرتش داشت میخوند
ممنون
سلطان احساس، مجید خراطا
ramin1988
22-02-2012, 07:30
واقعا احساس گناه میکنم.پست قبلی ام رو edit کردم.بازم معذرت میخوام.آخه من عاشق مجید و موزیک هاش هستم.تمام موزیک هاش رو حفظم.اگه تمام آلبوم هایی که تا الان داده مجوز بگیره و دوباره بده بیرون رو سی دی با اینکه دارم میرم از بیرون بازم میخرم.خــــــــیلــــــــ ـی خوشحالم آلبومش داره به صورت مجاز درمیاد بیرون
اگه کسی تاریخ دقیق داشت بگه من برم از بیرون بخرم
و میخواستم بدونم تو تهران کنسرت نمیده؟کسی اطلاعی چیزی داره؟اگه کسی چیزی میدونه بمنم بگه ممنون میشم خیلی دوست دارم برم.آخه آهنگ (مسافر) رو داشتم تو کنسرتش داشت میخوند
ممنون
سلطان احساس، مجید خراطا
ممنون دوست عزیز بابت ادیت اون پست . انشالله آلبوم تا پایان امسال بیاد تا همه بتونیم از این خواننده خوبمون حمایت کنیم ..... کنسرت هم تو تهران فعلا خبری نیست فعلا همون 7 باری بود که قسمت شد و من رفتم .... حالا اگه فیلمی و یا اجرای خاصی رو خواستی واست میزارم :10:
hesam4388
22-02-2012, 19:16
رامین حان اخبار کنسرت خواننده ها رو از کدوم سایت میتونم پیگیری کنم؟ مثلا خواننده های معروف دیگه هم اگه از کنسرتشون باخبر بشم عالی میشه
ramin1988
22-02-2012, 19:31
رامین حان اخبار کنسرت خواننده ها رو از کدوم سایت میتونم پیگیری کنم؟ مثلا خواننده های معروف دیگه هم اگه از کنسرتشون باخبر بشم عالی میشه
سایت موسیقی ما و ایران کنسرت همرو میزاره .....
ممنون دوست عزیز بابت ادیت اون پست . انشالله آلبوم تا پایان امسال بیاد تا همه بتونیم از این خواننده خوبمون حمایت کنیم ..... کنسرت هم تو تهران فعلا خبری نیست فعلا همون 7 باری بود که قسمت شد و من رفتم .... حالا اگه فیلمی و یا اجرای خاصی رو خواستی واست میزارم :10:
7بار؟؟؟!!!کی بوده؟منم میخوام:41:
بازم بود توروخدا منم قبلش درجریان بذار برم
هرچی اجرا ازش داری(تصویری) چه کنسرتش باشه چه کلیپ برام لینک دانلودش رو بذار دانلود کنم
بازم میگم کنسرت داشت حتما 1هفته قبلش بهم بگو منم برم
<<کنسرت هاش مجوز داشت؟قیمتش چطور بود؟>>
دمت گرم:10::11::40:
ramin1988
22-02-2012, 20:35
7بار؟؟؟!!!کی بوده؟منم میخوام:41:
بازم بود توروخدا منم قبلش درجریان بذار برم
هرچی اجرا ازش داری(تصویری) چه کنسرتش باشه چه کلیپ برام لینک دانلودش رو بذار دانلود کنم
بازم میگم کنسرت داشت حتما 1هفته قبلش بهم بگو منم برم
<<کنسرت هاش مجوز داشت؟قیمتش چطور بود؟>>
دمت گرم:10::11::40:
آره عزیز 7 بار من رفتم و کلی هم فیلم و عکس دارم که میزارم واست ...... اگه بازم گذاشت حتما اطلاع میدم ....
قیمت هاش هم بالا نبود چون یه جورایی غیر مجاز بود .... نهایت 20.000 تومن بود ..... البته سال 90 تو تهران کنسرتی نداشت .
آره عزیز 7 بار من رفتم و کلی هم فیلم و عکس دارم که میزارم واست ...... اگه بازم گذاشت حتما اطلاع میدم ....
قیمت هاش هم بالا نبود چون یه جورایی غیر مجاز بود .... نهایت 20.000 تومن بود ..... البته سال 90 تو تهران کنسرتی نداشت .
هرچی فیلم داری برام پ.خ کن تا دانلودش کنم.کنسرتی هم بود منم در جریان بذار.آخرین اخبار مبنی بر انتشار آلبومش هم اینجا بگو.خیلی گلی:11:
منتظرم
hesam4388
23-02-2012, 19:25
یه عمر از رو نمیرفتم ،نمیگفتم جدا میشی ....... امیدم بوده که روزی به عشقم مبتلا میشی
باز هم برای اولین بار ....... منتظر خبرهای جدید باشید !
وای متن شعرهاش منو دیوونه میکنه. بی صبرانه منتظرم:8:
رامین جان اگه لینک کنسرت ها رو داری بذار اینجا تا دانلود کنم :40:
ramin1988
28-02-2012, 10:07
اجرای زنده و فوق العاده زیبای آهنگ بی وفا در کنسرت سال تهران سال 88 ... ظبط شده توسط خودم
کیفیت خوب
حجم 8 مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ramin1988
28-02-2012, 10:22
اجرای زنده ، فوق العاده تاثیر گذار آهنگ دریا توسط مجید خراطها
این کلیپ رو حتما دانلود کنید ، آهنگ دریا فقط یک بار در کنسرت اجرا شده .... که قسمت من شد :46:
این از احساسی ترین اجراهای مجید هست مخصوصا وسط کلیپ که خودتون ببینید متوجه خواهید شد ....
حجم :14 مگابیت
کیفیت خوب
ramin1988
28-02-2012, 10:27
دکلمه احساسی و فوق العاده مجید خراطها در کنسرت به نام مادر که به مادرش زمانی که در بستر بیماری بود تقدیم کرد .....
حجم : 6 مگابیت
کیفیت صدا : عالی
MOHAMMAD2010
28-02-2012, 12:39
اینجور که بوش میاد آلبوم داره میره واسه سال آینده ( مثل خواننده های دیگه )
Nasser_ZRE
28-02-2012, 14:05
من از جز ئیاتش خبر نداشتم واسه همین گذاشتم؟
ramin1988
28-02-2012, 14:26
Nasser_ZRE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز لطفا این لینک رو بردار ..... این آهنگ مربوط میشه به سال 84 و بدون میکس و مستر دزدیه شد و بعضی جاها پخش شد .
خیلی ممنون بابت حذف لینک :10:
ramin1988
28-02-2012, 15:20
متاسفانه امروز 2 آهنگ دیگر از آلبوم لو رفت و در بعضی از سایت ها پخش شد ..... نمیدونم دیگه چی بگم
متاسفانه امروز 2 آهنگ دیگر از آلبوم لو رفت و در بعضی از سایت ها پخش شد ..... نمیدونم دیگه چی بگم
خب بزار ما هم گوش بدیم دیگه :31:
من کلا آهنگایی که لو رفته گوش ندادم :41:
آقا اول اینکه بابت کنسرت ها خیلی ممنون.حتما اگه داری بازم بذار(بخصوص آهنگ "مسافر" رو اگه کنسرتش رو داری بذاری).هرچی کنسرت ازش داری خلاصه بذار:31:.فقط یچیزی، توروخدا دیگه تو picofile آپلود نکن.من با IDM دانلود میکنم و این سایت اجازه نمیده که فایل رو تیکه تیکه کنه و سرعت دانلود بیشتر بشه و سرعتش افتضاح پایینه و قابلیت بازگشت هم نداره و اگه وسطش قطع کنی باید بری از اول دانلود کنی
و اینکه شما گفتی 2آهنگ دیگه هم لو رفت.من اینارو نشنیدم.مگه قبلا چیزی لو رفته بود که از کلمه ی باز استفاده کردی؟
حالا بخاطر اینا دیگه آلبوم رسمی بیرون درنمیاد؟من و شما که منتظریم بریم از بیرون بخریم و دانلود نمیکنیم تکلیفمون چیه؟قراره کی بیاد؟اسم آلبوم چیه؟
خداوکیلی خیر نبینه کسی که اینکارارو میکنه
abdolahe
02-03-2012, 12:14
سلام اون طور که مدیر سایت مجید خراطها گفته 10 ترک اهنگ با هم دزدیده شده بوده که 7 تای اون آبان ماه و الان هم 3 تاش پخش شده
ramin1988
02-03-2012, 16:54
آقا اول اینکه بابت کنسرت ها خیلی ممنون.حتما اگه داری بازم بذار(بخصوص آهنگ "مسافر" رو اگه کنسرتش رو داری بذاری).هرچی کنسرت ازش داری خلاصه بذار:31:.فقط یچیزی، توروخدا دیگه تو picofile آپلود نکن.من با IDM دانلود میکنم و این سایت اجازه نمیده که فایل رو تیکه تیکه کنه و سرعت دانلود بیشتر بشه و سرعتش افتضاح پایینه و قابلیت بازگشت هم نداره و اگه وسطش قطع کنی باید بری از اول دانلود کنی
و اینکه شما گفتی 2آهنگ دیگه هم لو رفت.من اینارو نشنیدم.مگه قبلا چیزی لو رفته بود که از کلمه ی باز استفاده کردی؟
حالا بخاطر اینا دیگه آلبوم رسمی بیرون درنمیاد؟من و شما که منتظریم بریم از بیرون بخریم و دانلود نمیکنیم تکلیفمون چیه؟قراره کی بیاد؟اسم آلبوم چیه؟
خداوکیلی خیر نبینه کسی که اینکارارو میکنه
بله دوست من یه چند تا سایتی 7 تا آهنگ از مجید عزیز رو پخش کردن و ضربه ای بدی به مجید وارد کردن که هزینه های بسیار بالای جمع آوری آلبوم در کشور ترکیه و 2 سال زحمتش رو به باد دادن .... واسه من و شما که طرفدار هستیم مهم نیست چون مجید عزیز با 5 آلبوم قبلیش اینقدر واسه ما خاطره ساخته که در قبال زحمتش یه نسخه از آلبوم رو به صورت اورجینال تهیه کنیم .
سلام اون طور که مدیر سایت مجید خراطها گفته 10 ترک اهنگ با هم دزدیده شده بوده که 7 تای اون آبان ماه و الان هم 3 تاش پخش شده
بله دوست من شد 10 ترک ...صحبتی که بعد از پخش با مدیر برنامه های مجید خراطها عزیز داشتم این بود که خود مجید بسیار ناراحت هست از این اتفاق ولی نه قصد شکایت داره و نه قصد حاشیه سازی و باز هم مثل گذشته نشون خواهد داد در مقابل این همه نامردی فقط میگه ( باشه اشکالی نداره ما خدامون مهربونه ) . در مورد آلبوم هم گفته یه سورپرایزس دارم که از دل طرفداران این همه سختی اخیر رو در خواهم آورد ....
منم مثل شما منتظرم .....
ramin1988
02-03-2012, 17:01
من چون به همه خواننده ها احترام میزارم چیزی نمیگم ....... این رو دانلود کنید و خودتون قضاوت کنید
رامین جان این چیه ؟
توی آلبوم جدیدشه ؟
هیتلره.
ramin1988
02-03-2012, 17:49
رامین جان این چیه ؟
توی آلبوم جدیدشه ؟
هیتلره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآلبوم جدید فرزاد فرزین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآلبوم جدید فرزاد فرزین
پس بگو چرا من با این آهنگش خیلی حال کردم !
هی میگم سبکش آشناس :31::31::31::31::20::20:
Alireza_SA
02-03-2012, 18:42
نه عزیزان اشتباه نشه:10:
اگه آلبوم فرزاد فرزین رو ارجینال خریده باشید
روی کاور نوشته ورس اول قطعه میدونم برگرفته از آهنگ یونانی ...
در واقع میتونیم بگیم هم مجید خراطها هم فرزاد فرزین از یه آهنگ کاور کردن اون قسمت رو ...
فرزاد خیلی شخصیتش بالاتر از این حرفاس که کاور کنه و ذکر نکنه :10:
شعر مجید هم مشخصه روی ملودی گفته شده شک نکنید...
در واقع میتونیم بگیم هم مجید خراطها هم فرزاد فرزین از یه آهنگ کاور کردن اون قسمت رو ...
عه من دقت نکرده بودم.
راس میگی :11:
ramin1988
02-03-2012, 18:56
در این که شخصیت فرزاد فرزین بالاس هیچ کس صحبتی نداره ..... اما اگه اسم آهنگ یونانی رو آوردی اسم مجید رو کنارش نیار ...... این آهنگ رو سال 86 مجید خراطها جمع کرد و در سال 87 پخش شد ...... اصلا کجای این به یونانی میخوره آخه :31: این آهنگ سازی فوق العاده خود مجید خراطها هستش و تمام .
abdolahe
02-03-2012, 19:00
سلام
فکر نکنم این چیزا مهم باشه هر خواننده سبک مخصوص خودش رو داره ولی دلیل نمیشه در انحصارش باشه و اینکه این حرفا باعث دلخوری میشه بی خیال شید خیلی بهتره:40:
ramin1988
02-03-2012, 19:06
دوستان کلیپ های دیگه کنسرت رو کجا آپلود کنم راحت تر دانلود کنید ؟ ؟ ؟
دوستان کلیپ های دیگه کنسرت رو کجا آپلود کنم راحت تر دانلود کنید ؟ ؟ ؟
من یه چندتایی از سایت طرفداران مجید خراطا دانلود کردم
دوست من هرجا باشه جز picofile
تو mediafire آپلود کن یا persian gig
دستت درست مرسی
تاریخ دقیق انتشار آلبومم دستت اومد بگو
abdolahe
03-03-2012, 11:51
مدیا فایر دو روزه فیل شده :41:
ramin1988
04-03-2012, 09:42
2 اجرای فوق العاده زیبا و زنده از آهنگ ماندگار مسافر در کنسرت توسط مجید خراطها
کلیپ اول : کنسرت تهران
کیفیت : خوب
حجم : 11 مگابیت
سرور اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرور دوم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلیپ دوم مربوط به میشه به کنسرت دلیجان
کیفیت : معمولی
حجم : 8 مگابیت
سرور اول
* حتما با هدست گوش کنید ......
این عکسایی که گذاشتی یکی مجید رو بغل کرده قضیه ش چیه خودت که نیستی ؟ :31:
ramin1988
04-03-2012, 10:02
این عکسایی که گذاشتی یکی مجید رو بغل کرده قضیه ش چیه خودت که نیستی ؟ :31:
این یه دونه رو من نیستم ...... :46:
ramin1988
06-03-2012, 19:55
نيازي نيس که برگردي/نيازي نيس به دلداري
بذار راحت بگم عشقم/جوابم کردن انگاري
ببخش عشقم اگه امشب/يکم حرفاي من رک نيست
به اين دکترا حالي کن/دواي درد من شک نيس
شعر از اجرای سلطان احساس مجید خراطها در کنسرت بهمن ماه 90 شیراز
لینکی گیر آوردم میزارم !
لینکی گیر آوردم میزارم !
این که همون جوابم کردنه ولی یه جور دیگه س :20:
این آلبوم بلاخره کی میاد ؟
امسال منتظر باشیم یا نه ؟ :11:
2 اجرای فوق العاده زیبا و زنده از آهنگ ماندگار مسافر در کنسرت توسط مجید خراطها
کلیپ اول : کنسرت تهران
کیفیت : خوب
حجم : 11 مگابیت
سرور اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلیپ دوم مربوط به میشه به کنسرت دلیجان
کیفیت : معمولی
حجم : 8 مگابیت
سرور اول
* حتما با هدست گوش کنید ......
آخه عزیزم تو که زحمت میکشی چرا ضدحال میزنی:31:
من این کنسرت مسافر رو خیلی دوست دارم.یکی از لینک ها که ف ی ل ت ر هست و اون یکی هم که رفتم دانلود کنم اولین بار لینک دانلود نداد و گیر کرد و دوباره رفتم زد 53دقیقه باید وایسم تا لینک دانلود بده
توروخدا اینو یجا دیگه آپلود کن و بده
:11:
ramin1988
13-03-2012, 08:09
بعد از سکوت طولانی مجید خراطها بعد از 1 سال و نیم ........ کنسرت باشکوه در تهران
ramin1988
13-03-2012, 16:56
abdolahe
13-03-2012, 17:28
رامین جان عیدی اونا که تهران نیستن چی میشه پس :41:
ramin1988
13-03-2012, 20:07
داداشم عکس دوم مربوط به همین میشه ....
ramin1988
13-03-2012, 23:16
سه شب رویایی با برادران خراطها ....... 4 شنبه 5 شنبه و جمعه !!!!
ramin1988
14-03-2012, 08:09
امشب آهنگ جدید و فوق العاده وحید خراطها
فردا شب آهنگ استثنایی مجید و وحید خراطها
جمعه شب کنسرت استثنایی و شب خاطره انگیز با مجید خراطها
منتظر باشید !!
وای خدای من هم کنسرت هم 2 تا آهنگ اونم بعد از این همه مدت چه شود من که حتما کنسرت رو میام . میدونستم مجید جونم دم عید بهمون حال میده . خدا این رامین رو هم واسه ما نگه داره :11:
این دیگه چه آهنگی بود :2:
آهنگ به این قشنگی و زیبایی که مجید خونده بود چقد خرابش کرده :2:
بابا یکی بره به امثالی مثل دی جی سروش بگه هنر تنظیم کردن مگه تو بیس دادن و این چیزاس.
کلا برداشته گند زده به آهنگ فقط دوپس دوپس گذاشته روش :2:
ramin1988
15-03-2012, 10:38
این آهنگ دزدی هست که بعضی از سودجویان دارن پخش میکنن ..... این همون آهنگی هست که مجید داده بود به دی جی سروش که بعد از تحویل کار شدیدا ناراحت بود مجید از این تنظیم و کلا این کار کنسل شد .... همچنین همکاری مجید خراطها و دی جی سروش ....
ramin1988
15-03-2012, 10:40
امشب 2 آهنگ فوق العاده ...... اول وحید خراطها ..... آهنگ بعدی کار مشترک مجید و وحید خراطها که شوکه خواهید شد!!!!! :46:
ramin1988
15-03-2012, 10:42
Nasser_ZRE
15-03-2012, 17:47
چرا اینقدر اهنگ هاشو میدزدن.
واقعا حیفه.
hesam4388
15-03-2012, 21:51
لینکی گیر آوردم میزارم !
أهههههههههههههههههههههههه ههه ضدحااااااااااااااااااال بخدا
آخه رامین جون من فدات شم چرا نگفتی بهمن تو شیراز کنسرت داره آخه ؟؟؟؟؟ ای واااااااااااااااااااای که بدجور بخدا ضدحال خوردم. اتفاقا چندین و چند بار تو بهمن ماه شیراز بودم. حییییییف شد. :41::41::41::41::41::41::41::41::41:
Nasser_ZRE
16-03-2012, 13:45
دو آهنگ جدید و فوق العاده زیباي مجيد و وحيد خراطها با نام های ( کی اومده بجای من / زیاد بال پرت دادم )...
Mp3 - 320 Kbps
Majid Kharathaa - Ki Oomade Bejaye Man
[ Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
Vahid Kharathaa - Ziad Bal O Paret Dadam
[ Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
Mp3 - 128 Kbps
Majid Kharathaa - Ki Oomade Bejaye Man
Vahid Kharathaa - Ziad Bal O Paret Dadam
abdolahe
16-03-2012, 15:55
لرزه ای در موسیقی کشور !!!
شاهکار دیگری از سلاطین احساس وحید و مجید خراطها به ثبت رسید.
2 آهنگ جدید و فوق العاده زیبا با نام های ( کی اومده بجای من / زیاد بال پرت دادم ) با 3 کیفیت
(زیاد بال پرت دادم : شعر / تنظیم / دکلمه :مجید خراطها /آهنگساز : وحید خراطها)
ترانه زیبای این شعر هدیه مجید خراطها به برادرعزیز خود میباشد.
"هدیه نوروزی سایت ــــــــمفونی به همه عزیزان"
توضیح : فردا شب 26 اسفند ماه کنسرت مجید خراطها در تهران میباشد اطلاعات تکمیلی در ادامه مطلب
بعد از مدتها انتظار کنسرت با شکوه و بزرگ سلطان احساس مجید خراطها در تهران
آدرس: خیابان پیروزی . سه راه سلیمانیه . میدان بروجردی.سینما آسمان آبی
زمان جمعه 26 اسفند از ساعت 19 تا 21
تلفن هماهنگی : 02133364668 - 09121247220
Vahid FT Majid Kharatha - Ki Oomade Bejaye Man.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vahid Kharathaa - Ziad Bal O Paret Dadam.mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vahid FT Majid Kharatha - Ki Oomade Bejaye Man (128).mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vahid Kharathaa - Ziad Bal O Paret Dadam (128).mp3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vahid FT Majid Kharatha - Ki Oomade Bejaye Man.ogg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Vahid Kharathaa - Ziad Bal O Paret Dadam.ogg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD2010
16-03-2012, 18:01
من طرفدار مجیدم ولی خداییش این دو تا آهنگ در حد لرزه نبودن اصلا ...
Nasser_ZRE
16-03-2012, 18:24
باهات موافقم اصلا در حد انتظار نبود.
hesam4388
16-03-2012, 22:05
رامین بیا ما رو مطلع کن... به قول مجیدمون : چشم انتظارم...
لرزه ؟ :18:
هر دو تا آهنگا واقعا ضعیف بود.
آهنگ دومی از اولی قابل تحمل تر بود :11:
ramin1988
17-03-2012, 00:11
باهات موافقم اصلا در حد انتظار نبود.
لرزه ؟ :18:
هر دو تا آهنگا واقعا ضعیف بود.
آهنگ دومی از اولی قابل تحمل تر بود :11:
دوستان عزیز این 2 آهنگ وحید خراطها بود و مجید یه همراهی کوچکی داشت ..... آهنگ زیاد بال و پرت دادم به نظر من یه کار فوق العاده چه از نظر آهنگسازی و چه از نظر مدل خوندن وحید بود که دکلمه مجید هم چیزی نمیشه گفت !
وحید خراطها خودش هم اعلام کرده که خواننده نیست و نمیخواد ادامه بده و فقط به درخواست طرفداران مجید این 2 آهنگ رو بیرون داده .....
ramin1988
17-03-2012, 00:20
رامین بیا ما رو مطلع کن... به قول مجیدمون : چشم انتظارم...
عزیز من همین الان از کنسرت رسیدم ..... یه شب فوق العاده بود که مجید بعد از 2 سال تو تهران روی صحنه میرفت .... ورود مجید با آهنگ آواره بود ..... آهنگ های کنسل - جوابم کردن - مسافر - بی وفا - اینو زدم - خدانگهدار - دیگه مجبور نیستی - خاکم نکنید - با کی صحبت میکنی - و آهنگ های - تسلیت قلب صبورم - دریا و حوابم کردن به صورت بدون آهنگ اجرا شد ...... اما نکته جالب کنسرت صحنه ای بود که مجید به پشت پیانو رفت و کل سالن ساکت شد ...
و مجید برای اولین بار 2 آهنگ جدیدش که تا حالا شنیده نشده بود رو با پیانو اجرا کرد که کل سالن رو بهم ریخت ....
در آخر این آهنگ آخر وجید خراطها رو به صورت تنهایی و بدون آهنگ اجرا کرد و نشون داد که خیلی با برادرش فرق داره ......
به زودی اجراهای امشب رو واستون میزاارم .......
جای همتون خالی بود .....
hesam4388
17-03-2012, 08:20
رامین جان نوش جونت. خدا قسمت کنه منم برم کنسرتش:41:
:40:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ramin1988
17-03-2012, 08:45
ضمنا تو کنسرت دیشب مجید خراطها اعلام کرد مجوز رو گرفته و کنسرت بعدی برج میلاد خواهد بود .....
گفت بعد از گذروندن 2 سال سخت و سکوت ..... سال 91 طرفداران خودم رو خوشحال میکنم :40:
انقدر دلم از دستت پره ..... میرم و عاشق میشم ..... شاید بهت بربخوره ....
raha-2012
17-03-2012, 16:51
سلام به همه
من تازه اومدم از عاشقان مجید خراطها هستم
ramin1988
17-03-2012, 16:56
سلام به همه
خوش اومدی عزیز ....... رها جان از دوستای خوب من هستش و اط طرفداران سلطان احساس :11:
hesam4388
17-03-2012, 19:35
سلام به همه
رها جان ورودتون به تاپیک رو تبریک میگم. :11: خیلی خیلی خوش اومدین
بچه ها با اجازه دو تا آهنگ احساسی و غمگین رو میذارم اگه دوست داشتین گوش بدین. واسه وقتایی که خیلی خیلی دلم گرفته در کنار اهنگای سلطان اینا رو هم گوش میدم:8::41:
آهنگ فوق العاده امین حبیبی بنام افسردگی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانــــلــــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
امســـال هم مثل هــر ســال بـدون تو تموم شد
امسال هم گذشت و باز مثل هر سال حروم شد
امســـال هـــم مـثــل هر سال نیومدی تو پیشم
کــم کــم دارم از دوریـت دارم افـسـرده مــیشم
ـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ ـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
آهنگـ فوقـ العاده زیبا و احساسیـ از امین جوزانی به اسمـ تـمـاشـایــی
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ـــــــــــــــــــــــــ
داری می بینی تنهایی . چه به روز من آورده...
سکوتی که نمی خواستم . به لب های من آورده...
دارم می میرم از غربت . با یه مرگ تماشایی...
از اینجا رخت می بندم . به امیدی که اونجایی..
ـــــــــــــــــــــــــ
شدیدا پیشنهاد میکنم حتما گوش بدین. من خودم بشخصه تا حالا بیش از بیست سی دفعه گوش دادم. میدونم اخر بلایی سر این موزیک بیارم که نتونم بیشتر گوش بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بدجور با اون قسمتی که شعرشو نوشتم فاز میگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ramin1988
18-03-2012, 08:42
کامنت دیشب مجید خراطها بعد از ماه ها در سایت رسمی هواداران ......
سلام
شاید همیشه این شما بودین که وقتی من
نبودم با ترانه های من گریه کردید.
امشب زمانی که شما خواب بودید با دیدن
نظراتتون
اشک تو چشمام جمع شد.
چی بگم که خیلی به دلم نشست
دوستون دارم
تاریخ دقیق انتشار آلبومش بصورت رسمی مشخص نشد؟
ramin1988
18-03-2012, 10:57
تاریخ دقیق انتشار آلبومش بصورت رسمی مشخص نشد؟
راستش در کنسرت اعلام کرد اوایل سال 91 آلبوم مجاز خواهد اومد .....:11:
abdolahe
18-03-2012, 23:56
نظر مجید خراطها دیشب در وب سایت رسمی شون:
مجید خراطها
سلام
شاید همیشه این شما بودین که وقتی من
نبودم با ترانه های من گریه کردید.
امشب زمانی که شما خواب بودید با دیدن
نظراتتون
اشک تو چشمام جمع شد.
چی بگم که خیلی به دلم نشست
دوستون دارم
Nasser_ZRE
20-03-2012, 13:52
آهنگ جدید و بسیار زیبا و احساسی از امید اصفهانی به نام دیگه دارم کم میارم ...
| تنظیم , شعر , آهنگ : مجید خراطـــها |
Mp3 - 320 Kbps
Mp3 - 128 Kbps
ramin1988
29-03-2012, 04:16
Nasser_ZRE
29-03-2012, 11:57
سلام این البوم جدید کی می خواد بیاد .
کسی از جزئیات البوم خبر نداره؟
ramin1988
29-03-2012, 11:59
سلام این البوم جدید کی می خواد بیاد .
کسی از جزئیات البوم خبر نداره؟
مدیر برنامه و خود مجید خراطها اعلام کردن بهار 91 آلبوم حتما بیرون خواهد اومد
Nasser_ZRE
29-03-2012, 12:25
مدیر برنامه و خود مجید خراطها اعلام کردن بهار 91 آلبوم حتما بیرون خواهد اومد
یعنی امکان داره الان بیاد .
امکان هم داره اخرای خرداد.
ramin1988
29-03-2012, 12:28
یعنی امکان داره الان بیاد .
امکان هم داره اخرای خرداد.
آره عزیز زمان دقیق مشخص نیست .... هر خبری بشه من فورا همین جا اعلام میکنم :11:
ramin1988
29-03-2012, 12:32
اجرای فوق زیبای قطعه ای به نام قایق با پیانو در کنسرت 26 اسفند توسط مجید خراطها
کیفیت : عالی
حجم : 3 مگابیت
raha-2012
29-03-2012, 20:17
رامین از اون موقع که اینو بهم دادی دارم گوش میکنم دیوونه شدم ( میرم و عاشق میشم ،شاید بهت بربخوره )
ramin1988
31-03-2012, 09:36
پاک شده اگه میشه یه جا دیگه بزارش
اینقدر سایت های آپلود رو بستن که سخت میشه آپ کرد ....
هرجا اسم مجید خراطا میشه من میگم رامین.با اینکه خوراک خودمه مجید خراطا ولی باید جلو رامین لنگ بندازم انصافا.پس رامـــــــیــــــــــــــ ن این آلبوم جدید پس کی میاد؟
ramin1988
02-04-2012, 23:43
هرجا اسم مجید خراطا میشه من میگم رامین.با اینکه خوراک خودمه مجید خراطا ولی باید جلو رامین لنگ بندازم انصافا.پس رامـــــــیــــــــــــــ ن این آلبوم جدید پس کی میاد؟
عزیز دلی ....... به خدا من پیگیر هستم .... انشالله که طبق قول مدیر برنامه های مجید بهار 91 خبرهای خوب زیاد خواهد بود .... منم شدیدا منتظرم داداش :10::40:
ramin1988
03-04-2012, 19:02
hesam4388
08-04-2012, 14:38
چه انتظار سختی ... بابا بخدا الان نیاز دارم آهنگاشو بشنوم تا آروم بشم:41:
raha-2012
14-04-2012, 20:32
امروز تو این هوای بارونی و عالی فقط با آهنگ مجید خراطها سر کردم واییییییییییییییییییییی عالی بود
hesam4388
22-04-2012, 16:55
چی شد پس؟:41:
ramin1988
05-05-2012, 20:01
ramin1988
05-05-2012, 20:04
اینم مشهد .....
hamed malekpour
07-05-2012, 10:31
تو رو خدا راهنمایی کنید اگه طرف های ما میاد بگید کجای آذربایجان غربی مییان کدوم شهر وکی ؟
ramin1988
07-05-2012, 12:23
تو رو خدا راهنمایی کنید اگه طرف های ما میاد بگید کجای آذربایجان غربی مییان کدوم شهر وکی ؟
سلام دوست عزیز ..... راستش چون من تهران هستم بیشتر در جریان محل نیستم .... با اون شماره بالا تماس بگیرید آمار دقیق رو اعلام میکنن :11:
Nasser_ZRE
13-05-2012, 21:53
سلام جریان این چیه؟
دزدیده شده ؟
کی و چطوری؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dar_Anzali_bandar_anzali_.jpg
ramin1988
14-05-2012, 07:06
ناصر جان این واسه 6 ماه پیش هست .... یکی از دوستان مجید قطعات زیادی از آلبوم رو لو داد .... و در سایت ها به صورتی ماکت این کار واسه دانلود گذاشته شد متاسفانه
ramin1988
18-05-2012, 21:58
سلام
چیزی که همیشه منو تشویق به ادامه میکنه
اینه که وقتهایی که من کم کار هستم ، شما
همچنان با صبوری از من حمایت میکنید .
اما دوست دارم باور کنید که بیشتر از همیشه
درگیر آماده سازی خودم و کار هام برای ارائه به
شما هستم .
شک نکنید امسال سال شماست !
فقط باز هم صبر !
" گره باز شده ، فقط باید این طناب به شکل
قبلی برگرده "
دوستتون دارم ، میدونم که میدونین
تمام نظرات رو خوندم
نشد یه بار با خوندن این نظرات چشام اجازه
ادامه دادن به تایپ رو بهم بده
مواظب دلاتون باشین .
مجید خراطها 29 اردیبهشت 1391
سایت هوادارن مجید خراطها
hesam4388
09-06-2012, 05:25
جرا خبری نیس اینجا؟
ramin1988
10-06-2012, 10:31
جرا خبری نیس اینجا؟ سلام حسام جان به خدا منم دوست دارم خبر بزارم اما این سکوت مجید فعلا بدجوری ادامه داره .... اما خیلی به خبر های خوب و آلبوم دور نیستیم
mehdi_360
10-07-2012, 03:38
سلام به همه طرفداران مجید
رامین جان خبری نیست از البوم ؟
ramin1988
07-08-2012, 11:06
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای امید اصفهانی به نام کاشکی بودی .... آهنگ ؛ شعر ؛ تنظیم : مجید خراطها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیران و سایر دوستان یه راهنمایی کنن در مورد این که چطوری فونت و قرار دادن عکس این ها رو ...... انجمن خیلی مدلش بد شده
من یه مدتی بود دور بودم
رامین عزیز هنوز آلبوم نیومده؟
نمیدونم این خبر صحت داره یا نه ...
54762
متاسفانه مطلع شدیم خواننده خوب کشورمون مجید خراطها به علت بیماری تنفسی به بیمارستان منتقل شد.
پس از زلزله آذربایجان شرقی اولین هنرمندی که در مناطق زلزله زده حضور داشت مجید خراطها بود که به مدت 4 روزاقامت درچادرهای روستایی به همراه طرفدارانش امداد رسانی کرد. اما به دلیل آلودگی وعفونی بودن منطقه در بیمارستان بستری شد.
عکس هایی از این هنرمند در مناطق زلزله زده در دست میباشد که به علت عدم رضایت ایشان منتشر نخواهد شد.
در صورت داشتن هر گونه طرح و پیشنهادی در حمایت به زلزله زدگان به سامانه پیامکی مجید خراطها به شماره 3000480480 پیامک بزنید .
برای سلامتی مجید خراطها دعا کنید.
MOHAMMAD2010
20-08-2012, 16:29
متاسفانه مطلع شدیم خواننده خوب کشورمون مجید خراطها به علت بیماری تنفسی به بیمارستان منتقل شد.
پس از زلزله آذربایجان شرقی اولین هنرمندی که در مناطق زلزله زده حضور داشت مجید خراطها بود که به مدت 4 روزاقامت درچادرهای روستایی به همراه طرفدارانش امداد رسانی کرد. اما به دلیل آلودگی وعفونی بودن منطقه در بیمارستان بستری شد.
عکس هایی از این هنرمند در مناطق زلزله زده در دست میباشد که به علت عدم رضایت ایشان منتشر نخواهد شد.
در صورت داشتن هر گونه طرح و پیشنهادی در حمایت به زلزله زدگان به سامانه پیامکی مجید خراطها به شماره 3000480480 پیامک بزنید .
برای سلامتی مجید خراطها دعا کنید.
واقعا !؟
رامین کجاس بگه همین جوریه یا نه !؟
بابا خالی بندیه این که مجید خراطها نیس.
کلی خوننده و هنرمند و بازیکن رفتن اونجا ... چرا اونا بستری نشدن ؟
اینقد آدم ضعیف نیس که بره اونجا دو سه روز بخوابه بیماری تنفسی بگیره :41:
ramin1988
25-08-2012, 13:18
سلام دوستان عزیز .... شرمنده چند روز نبودم ....
بله این خبر متاسفانه حقیقت داره و بعد از شنیدن این خبر من فورا با مدیر برنامه های مجید و همچنین خانواده مجید صحبت کردم . و اون روز حال مجید بسیار وخیم بود و اما آخرین خبر این که دیروز مجید عزیز حالش کاملا خوب شده و به زودی مرخص میشه .... دلیل این بیماری هم خونریزی معده بوده که به خاطر مشکل قبلی و همچنین شرایط بد اون منطقه پیش اومده ....
مجید خراطها اولین نفری بود که به اون منطقه رفت در صورتی که میتونست مثل خیلی ها بشینه تو استدیو شخصی و یه ترک ظبط کنه ..... اما این فرق سلطان احساس با بقیه هست ... خواننده ای که متاسفانه هنوز آلبوم مجازی ازش پخش نشده .... اما همیشه در دل ما جا داره .....
ramin1988
13-09-2012, 13:22
ramin1988
13-09-2012, 13:23
7 مهر ماه منتظر سورپرایز مجید خراطها باشید .........
بعد از مدت ها انتظار آهنگ جدید و فوق العاده استثنایی سلطان احساس به نام .........
آهنگ جدید
شکستی بالمو
فوق العادس
ramin1988
14-09-2012, 09:48
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مجید خراطها به نام شکستی بالمو ، با سه کیفیت
( ترانه سرا ، آهنگساز ، تنظیم کننده : مجید خراطها )
320
120
ramin1988
14-09-2012, 09:53
هـر چـقـدر بـد شـدی بـازم حـرف رفـتـن نـزدم
تـو هـمـش راهـتـو رفـتـی مـن هـمـش راه اومـدم
♥ ♥ ♥
تـا بـه سـخـتـیـا رسـیـدی خـودتـو بـاخـتـی چـرا
اگـه دوریم دغـدغـه ات بود دورم انـداخـتـی چـرا
هـرکـاری کـردم بـه چـشـت اصـلا نـیـومـد
بـبـخـش عـزیزم کـه هـمـین ازم بـر اومـد
♥ ♥ ♥
چـی شـد اون حـس زلـالـت، اون دل سـاده و صـاف
لااقـل دسـتـشـو ول کـن جـلـو مـن بـی انـصـاف
مـن دلـم قـدر یـه دریـاسـت طـاقـتـم خـیـلی کـم
نـگـیـر دسـتـاشـو اقـلـا پـیـشـم ایـنـقـد مـحـکـم
♥ ♥ ♥
تـا یـکـی اومـد سـراغـت دل مـن رو پـس زدی
تـو کـنـار کـشـیـدی امـا کـاش کـنـار مـیـومدی
بـه هـر دری زدم کـه تـو آروم بـگـیـری
حـالـا کـه خـوبـه هـمـه چـی تـو داری مـیـری
♥ ♥ ♥
اگـرچـه رفـتـی عـزیـزم بـا عـشـق تـازه
ولـیـکـن ایـن در رو بـه تـو هـمـیـشـه بـازه
یـه روزی خـسـتـه مـیـشـی از پـرسـه و ولـگـردی
یـا پـشـیـمـون مـیـشـی از ایـنـکه مـنـو ول کـردی
♥ ♥ ♥
تـازه خـواسـتـم پـر بـگـیـرم کـه شـکـسـتـی بـالـمـو
تـو کـه جـای زانـوهـام نـیسـتـی بـفـهـمـی حـالـمـو
ramin1988
14-09-2012, 09:53
چشام دیدش کم شده از دیشب نخوابیدم ....... مجید چیکار کردی :42::37:
Nasser_ZRE
14-09-2012, 20:41
مثل همیشه فوق العاده :40:
گوش دادم بد نبود.
احساس میکنم صداش پخته تر شده ولی دیگه اون سوز قبلی رو نداره.
یعنی یکی از بدترین خوانندهایی که تا حالا دیدم،اصن نمیشه بهش گفت خواننده،روضه خونه آخه عاشقونه خوندن،غمگین خوندنم تکنیک میخواد،استعداد میخواد،نبوغ میخواد! این چی میخونه آخه ؟ پویا بیاتی هم غمگین و عاشقونه میخونه مازیار فلاحی هم همینطور،ترانه و موسیقی و جنس صدای این اصن بدرد نیمخوره!
یعنی یکی از بدترین خوانندهایی که تا حالا دیدم،اصن نمیشه بهش گفت خواننده،روضه خونه آخه عاشقونه خوندن،غمگین خوندنم تکنیک میخواد،استعداد میخواد،نبوغ میخواد! این چی میخونه آخه ؟ پویا بیاتی هم غمگین و عاشقونه میخونه مازیار فلاحی هم همینطور،ترانه و موسیقی و جنس صدای این اصن بدرد نیمخوره!
خب راستش منم از این آهنگش زیاد خوشم نیومد ولی مجید خراطهام کارای غمناک قشنگ زیاد داره.
پویا بیاتی که اشک آدمو در میاره.
مازیار فلاحی ... خیلی ببخشیدا ...( :2: )
خب راستش منم از این آهنگش زیاد خوشم نیومد ولی مجید خراطهام کارای غمناک قشنگ زیاد داره.
پویا بیاتی که اشک آدمو در میاره.
مازیار فلاحی ... خیلی ببخشیدا ...( :2: )
مازیار فلاحی حال بد کنه !!!!!! تو رو خدا
از مخاطباش معلومه که !
مازیار فلاحی ترانه که میگه تو چارچوب میگه،آهنگ که میسازه علمش رو بلده ،اگه هم بد بود محسن یگانه رو به اون عظمتش مات نمیکرد از سریال قلب یخی !
در ضمن من اصن حرفم این نیست میدونی دردم چیه عادت دادن گوش مردم از چیزای چرت،وگرنه من خودمم نه مازیار فلاحی گوش میدم نه اینایی که اسم بردم،فقط به عنوان کسی
که دستی از دور به اتش داره عرض کردم
مازیار فلاحی حال بد کنه !!!!!! تو رو خدا
از مخاطباش معلومه که !
مازیار فلاحی ترانه که میگه تو چارچوب میگه،آهنگ که میسازه علمش رو بلده ،اگه هم بد بود محسن یگانه رو به اون عظمتش مات نمیکرد از سریال قلب یخی !
در ضمن من اصن حرفم این نیست میدونی دردم چیه عادت دادن گوش مردم از چیزای چرت،وگرنه من خودمم نه مازیار فلاحی گوش میدم نه اینایی که اسم بردم،فقط به عنوان کسی
که دستی از دور به اتش داره عرض کردم
با اون قسمت بولد شده کاملا موافقم.
به خاطر همینم به نظر من مازیار فلاحی یکی از اون چرتاس :31:
البته بلاخره باید به نظر همه احترام گذاشت
اره اصن تموم خواننده های پارسی زبان چرت می خونن،لیاقتمون همون نوحه خونه عزیز،احترام بحثش جداس بنده نظرمو گفتم همین،وقتی بدنیا میای برات نیناش ناش میذارن و گوشت عادت میکنه همینه دیگه،تو این سالها اینو یاد گرفتم نرود میخ آهنی در سنگ! شما خراطها گوش کن،من جوزپه وردی،فرقی که نمی کنه موزیک موزیکه!
سلام /
من هنوز آهنگ جديد رو گوش نکردم اما به نظرم کسي که از دور دستي بر آتش داره بايد اينو در نظر بگيره که ادبيات نقد کردن اون هم در فن کلاب خيلي مهمه و اگر خيلي تهاجمي باشه مطمئنا احساسات رو تحريک ميکنه و هرچقدر هم نقد درست و به جا باشه اما باعث رفتار هيجاني و گارد طرف مقابل ميشه .
مثلا همين واژه ي روضه خوان ؛ من هم وقتي برخي آهنگهاي خراطها مثل تيغ و شاهرگ ٢ يا کارتن خواب رو ميشنوم ياد صبحگاه هاي دبيرستان بوعلي و تلاوت قرآن خراطها ميفتم که بعضا همسايه ها رو هم پشت پنجره ميکشوند در اون موقع صبح ؛
به نظر من هم نقدهايي وارد هست به خراطها و نحوه ي خوندنش اما حتما چيزي داره که تونسته اينهمه مخاطب جذب کنه و براي من اين مسئله قابل احترامه , و البته من نبوغ رو در تحرير هاي خراطها بعضا ميشنوم ...
تکنيکي تر نگاه کنيم حداقل خراطها در دايره ۴ تا آکورد مينور تو يه گام گير نکرده مثل خيلي از مدعيان پاپ امروز , الان موسيقي ايران رو نگاه کني شده شروع با مي مينور و لا مينور و اون وسطا يکي دوتا ناپرهيزي هم ميشه محض تنوع , تنظيم ها و ملودي ها و ... هم که نگيم بهتره .
مضافا اينکه شخصا خراطها گوش کردن رو بسيار بهتر ميدونم تا گوش دادن به ۶/٨ هاي امروز که برخيشون رو هم به اسم رپ به خورد گوش ما ميدن که من در اين باره مرحوم جلال همتي رو ترجيح ميدم گوش کنم تا امروزي ها !
موفق باشيد
Sent from my E15i using Tapatalk 2
سلام /
من هنوز آهنگ جديد رو گوش نکردم اما به نظرم کسي که از دور دستي بر آتش داره بايد اينو در نظر بگيره که ادبيات نقد کردن اون هم در فن کلاب خيلي مهمه و اگر خيلي تهاجمي باشه مطمئنا احساسات رو تحريک ميکنه و هرچقدر هم نقد درست و به جا باشه اما باعث رفتار هيجاني و گارد طرف مقابل ميشه .
مثلا همين واژه ي روضه خوان ؛ من هم وقتي برخي آهنگهاي خراطها مثل تيغ و شاهرگ ٢ يا کارتن خواب رو ميشنوم ياد صبحگاه هاي دبيرستان بوعلي و تلاوت قرآن خراطها ميفتم که بعضا همسايه ها رو هم پشت پنجره ميکشوند در اون موقع صبح ؛
به نظر من هم نقدهايي وارد هست به خراطها و نحوه ي خوندنش اما حتما چيزي داره که تونسته اينهمه مخاطب جذب کنه و براي من اين مسئله قابل احترامه , و البته من نبوغ رو در تحرير هاي خراطها بعضا ميشنوم ...
تکنيکي تر نگاه کنيم حداقل خراطها در دايره ۴ تا آکورد مينور تو يه گام گير نکرده مثل خيلي از مدعيان پاپ امروز , الان موسيقي ايران رو نگاه کني شده شروع با مي مينور و لا مينور و اون وسطا يکي دوتا ناپرهيزي هم ميشه محض تنوع , تنظيم ها و ملودي ها و ... هم که نگيم بهتره .
مضافا اينکه شخصا خراطها گوش کردن رو بسيار بهتر ميدونم تا گوش دادن به ۶/٨ هاي امروز که برخيشون رو هم به اسم رپ به خورد گوش ما ميدن که من در اين باره مرحوم جلال همتي رو ترجيح ميدم گوش کنم تا امروزي ها !
موفق باشيد
Sent from my E15i using Tapatalk 2
درسته حق با شماست، شاید یه مقدار تهاجمی بوده ولی نقد ذاتش طعنه و کنایه هم به همراه داره، ماها یاد گرفتیم نقد که میکنیم قربون صدقه هم بریم! خب این کجاش نقده؟! ما که تو ایران منتقد موسیقی نداریم، امکان نداره از یکی تو این مملکت ایراد فنی بگیری یارو بهش بر نخوره، همش تعریف و تمجید، اینکه نشد نقد! من اصن کار ندارم این بابا طرفداراش هوارتاهن و مانی رهنما یه عده انگشت شمار ولی خاص، در ضمن طرفدار بیشمار داشتن نشونه کار خوب نیس بلکه گاهی هم عکشو نشون میده! میتونم مثال بزنم و اسم ببرم ولی کار پسنیدهای نیس، یارو تو گام خوندنو بلد نی بعد میگن نبوغ داره! یارو تحصیلات اکادمیک موسیقی داشت به جون عزیزم قسم! ساز بهش دادن گرخید، ریتم نمیدونس چیه! اصن یه وضعی بود بیا و ببین، حتی خود مجری تی وی هم متوجه شد! من کاری به ریتم، گام، مطبوع، نامطبوع، لنگ، کنترپوان، ارنج و اینا ندارم به اندازه کافی این بحثا تو زندگی روزمرم هس، ولی باید قبول کرد موسیقی پاپی که ما الان تو ایران و اونور آب داریم بیماره، والا روضه خون بهتر میخونه تا اینا! تا حالا از خودتون پرسیدین چرا خوانندهای ایرونی استیج بدی دارن؟ منظورم اجرای زنده و لایوه، چون اکثرشون چند برداشتی ان، اگه کلاکت سینما دیجیتالی نمیشد کلاکت زن بیچاره میشد، شوخی بود! اکثرشون استودیوی ان، کنسرت ح ع کی دیده؟ کنسرت م ی رو کی دیده؟ اینقدر کنسرت بد دیدم که بعد دو تا قطعه سالن رو ترک کردم، خواننده لایو خون ایرونی که موزیسین باشه تک و توک پیدا میشه عزیز
سلام...
درسته حق با شماست، شاید یه مقدار تهاجمی بوده ولی نقد ذاتش طعنه و کنایه هم به همراه داره، ماها یاد گرفتیم نقد که میکنیم قربون صدقه هم بریم! خب این کجاش نقده؟! ما که تو ایران منتقد موسیقی نداریم، امکان نداره از یکی تو این مملکت ایراد فنی بگیری یارو بهش بر نخوره، همش تعریف و تمجید، اینکه نشد نقد!
کاملا حرفتون رو قبول دارم ولی همین انتقادات رو میشه با ادبیات بهتری هم مطرح کرد.
موضوع فراتر از بحث در مورد یه خواننده شد، الان داریم راجع به "وضعیت فعلی موسیقی ایرانی (forum.p30world.com/showthread.php?t=220054)" صحبت میکنیم
این خیلی خوبه، ولی بهتره این حرف ها در تاپیک مرتبط مطرح بشه تا دوستان بیشتری در بحث مشارکت کنن...
با تشکر مهران...
ramin1988
15-09-2012, 17:41
پست های من ادغام میشه ..... ؟! ولی توهین های مسخره یه ....... همش پشت سر هم هست ...... ظلم به مجید خراطها تا کی ؟ آقا کوروش .... مرسی
پست های من ادغام میشه ..... ؟! ولی توهین های مسخره یه ....... همش پشت سر هم هست ...... ظلم به مجید خراطها تا کی ؟ آقا کوروش .... مرسی
رامین جان انتقادی هست به صورت خصوصی مطرح کنید، حلش میکنیم :20:
در این مورد هم، پستهای ایشون هیچ کدوم پشت سر هم نبودن که بخواد ادغام بشه.
در ضمن ...
هم از waltz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز و هم از طرفداران مجید خراطها میخوام که تو صحبتهاشون ادب رو رعایت کنن، اگر در مواردی مدارا شده، دلیل نمیشه که از ادبیات کوچه و خیابون در یه انجمن عمومی استفاده بشه ...
ممنون :20:
سوز صدای مجید رو هیچکس نداره هیچکس
اولین نفری که بعد از زلزله تبریز رفت اونجا مجید بود رامین چرا نمیگی اینارو ؟ چرا نمیگی تمام کنسرتاش واسه بهزیستی بوده ؟
ramin1988
15-09-2012, 19:49
شکستی بالمو
هر چقدر بد شدی بازم حرف رفتن نزدم
تو همش راهتو رفتی من همش راه اومدم
تا به سختیا رسیدی خودتو باختی چرا
اگه دوریم دغدغت بود دورم انداختی چرا
هرکاری کردم به چشت اصلا نیومد
ببخش عزیزم که همین ازم بر اومد
چی شد حس زلالت اون دل صادق و صاف
لا اقل دستشو ول کن جلوی من بی انصاف
من دلم قد یه دریاست طاقتم خیلی کم
نگیر دستاشو اقلا پیشم انقدر محکم
تا یکی اومد سراغت دل من رو پس زدی
به هر دری زدم که تو اروم بگیری
حالا که خوبه همه چی تو داری میری
اگر چه رفتی عزیزم با عش تازه
ولیکن این درهمیشه رو به تو بازه
یه روزی خسته می شی از پرسه و ولگردی
یا پشیمون می شی از اینکه منو ول کردی
تازه خواستم پر بگیرم که شکستی بالمو
تو که جای زانو هام نیستی بفهمی حالمو
دوستان
دوستانه بگم ؛ با این ادبیاتی که رد و بدل میشه به جاهای خوبی نمیرسیم :46:
برادر waltz :
این پست های شما عین این میمونه که بری توی تاپیک پرسپولیس به عنوان کسی که از پرسپولیس خوشش نمیاد این تیم رو بکوبی ؛ خب مطمئنا با واکنش روبرو میشی .
خیلی در مورد القاب حساس نباشید ؛ لقب ها رو مردم میسازند ، صرفنظر از اینکه "مردم" شامل چه تعداد باشند ، کسی که لقب میگیره یعنی یک پایگاه مردمی یا ساده تر بگم یک پایگاه مورد پسند عوام بدست آورده ، باز هم عوام منظور به تعداد نیست بلکه گستره ای از افراد مد نظر هست .
در مورد لقب ها من یک سوال از شما دارم : شما زنده یاد ویگن رو " سلطان جاز ایران" میدونید ؟ کامران و هومن رو "صدای نسل امروز" میدونید ؟ اندی رو " نام پرافتخار ایران در صحنه ی بین الملل " میدونید ؟ اینم مثل اون . اگه از من بپرسن سلطان غم کیه ( صرف لقب دادن ) من این لقب رو انحصارا به ابی میدم صرفا به خاطر آهنگ خاکستری اما قرار نیست همه مثل هم فکر کنند .
اگر هواداران خراطها میخوان بهش لقب سلطان غم و سلطان احساس رو بدن ایرادش چیه ؟ حالا استاد گفتن به نظرم اغراق آمیزه ولی لقب دادن خاصیت اصلی و یکی از کارهای روتین هواداران هست .
ضمن اینکه به نظر من نظر دادن نیازی به دونستن ساز و ارنج و ... نداره ؛ هرکس آزاده با هر سطح دانش ابراز نظر بکنه به شرطی که توهین یا خلاف قوانین نباشه .
تا جایی که من میدونم خراطها هیچوقت سعی نکرده خودش رو به عنوان نوازنده یا تنظیم کننده یا ... مطرح کنه ، بلکه "بیشتر" روی خوانندگی تمرکز کرده و حتی اگر به مذاق من و شما هم خوش نیاد طرفدارانی داره که البته کم هم نیستند ...
باز هم در مورد فن کلابها توضیح بدم ؛ در فن کلابها علاقه ی مفرط حرف اول رو میزنه ، شما کوچکترین نقدی بکنی واکنش غیرقابل تصوری دریافت میکنی چه برسه به اینکه تند نقد کنی . این مسئله مسئله نیست که با یک رو ز و دو روز برطرف بشه ، مدتهاست این گونه بوده و این مسئله رو نمیشه به این راحتی زدود .
ramin1988
15-09-2012, 20:54
ramin1988
15-09-2012, 20:55
ramin1988
15-09-2012, 20:58
رامین مرسی یابت عکس ها :40:
ramin1988
15-09-2012, 21:04
ommolfesad
15-09-2012, 21:08
مرسی از دوستان همین اخلاق طرفداراشم دوست دارم . رامین رو از قدیم میشناسم تو سایت . خیلی مردی و کلا با اخلاقات حال میکنم هرچی میگن بزار بگن من میدونم چیکاره ای
1-
کاملا حرفتون رو قبول دارم ولی همین انتقادات رو میشه با ادبیات بهتری هم مطرح کرد.
2-
موضوع فراتر از بحث در مورد یه خواننده شد، الان داریم راجع به "وضعیت فعلی موسیقی ایرانی (forum.p30world.com/showthread.php?t=220054)" صحبت میکنیم
این خیلی خوبه، ولی بهتره این حرف ها در تاپیک مرتبط مطرح بشه تا دوستان بیشتری در بحث مشارکت کنن...
3-
اگر کسی پست خلاف قوانین میده (توهین میکنه و یا هر تخلف دیگه ای انجام میده) دلیلی برای پاسخ دادن
شما وجود نداره، سکوت کنید و از طریق "اعلام تخلف" به مدیریت اطلاع بدید، در اولین فرصت پیگیری میشه.
با تشکر مهران...
ramin1988
27-09-2012, 17:53
تولدت مبارک
مردی که با تمام توهین ها ،تمام بی مهری ها به خاطر دل عاشق طرفدارانت خوندی و تا اینجا همه چی رو به جون خریدی چون تو از مهری .... چند سال با تمام تلاش برای دل شکسته خودت خوندی .... هیچوقت سعی نکردی ادای کسی رو دربیاری .... سعی نکردی با کلیپ دادن و کار کردن با شاعران معروف و آهنگسازان اسمی خودت رو مطرح کنی ..... خوب یادمه که تو کنسرت در مقابل طرفدارات گفتی به عشق دلم و شما میخونم و هیچی دیگه نمیخوام .... وقتی مدیر برنامت گفت وقتی برای مجوز رفتی ارشاد و بعد از شنیدن این که باید سبکت رو عوض کنی تا مجوز بدیم ، بدون کوچکترین حرفی بیرون اومدی ..... بزرگی تورو جایی دیدم که بعد زلزله تبریز جزو اولین نفرات بودی که اونجا رفتی ..... بزرگی تورو وقتی دیدم که 11 کنسرت رو به نفع بهزیستی برگزار کردی .... و بعد ها معلوم شد !!! بزرگی به این چیزاس نه پوسترت سر در مغازه ها ..... تو در قلب من و طرفدارات بزرگی و جاودانه ....
روزها و شب ها با آهنگات زندگی کردم، در تنهایی در عاشقانه ترین روزها .....
عاشق ترین و با احساس ترین خواننده ایران
عاشقانه دوستت دارم
تولدت مبارک رهبر دلشکسته ها
مجید خراطها
مرسی رامین همه حرفای دلم بود . تولد احساس رو تبریک میگم . من هم تا ابد عاشقشم :40:
آلبومش چی شد پس ؟
صفحه های قبل که طرفداری از دشمن مجید میکردی شما " الان منتظر آلبوم هستی ؟
ramin1988
27-09-2012, 18:30
النا مجید از طرفداران قدیمی مجید هست که نظرش در مورد آهنگ رو دوست داشت اونطوری بیان کنه که البته من هم ازش انتظار بیشتری داشتم .....
گذشته ها گذشته ......
انشالله امشب اگه بشه خبرهایی هم از آهنگ و هم از آلبوم رو خواهیم شنید ....
ramin1988
27-09-2012, 19:20
صفحه های قبل که طرفداری از دشمن مجید میکردی شما " الان منتظر آلبوم هستی ؟
النا مجید از طرفداران قدیمی مجید هست که نظرش در مورد آهنگ رو دوست داشت اونطوری بیان کنه که البته من هم ازش انتظار بیشتری داشتم .....
خیلی خوبه آدم جنبه ی انتقاد داشته باشه :11:
ramin1988
28-09-2012, 01:33
جمعه شب منتظر یک ریمیکس باشید .....
هدیه ای از مجید خراطها ......... :40:
ramin1988
28-09-2012, 16:50
شاید پاییزو رد کردم با این شمعی که میسوزه
دارم دق میکنم سخته .... تازه این هفتمین روزه
یه موزیک جدید از مجید عزیز بنام "شکستی بالمو" دانلود کردم.این جدیده؟همین یدونه جدید اومده؟پس قضیه آلبوم چی شد؟
ramin1988
29-09-2012, 08:32
بله دوست عزیز این ترک جدیدترین کار مجید هست ..... آلبوم زمستان امسال بیرون خواهد آمد ...
گفتم یه پست بزنم تایپیک بیاد بالا
رامین جان از تاریخ دقیق انتشار آلبوم اطلاع نداری؟
ramin1988
22-10-2012, 22:34
مرسی عزیزم .... به خدا این روزها آلبوم های خواننده های مختلف میاد .. دلم بیشتر واسه آلبوم مجید تنگ میشه :(
آلبوم بعد آذر ماه ....
زمستان گرمی در راهه ....
ramin1988
29-10-2012, 20:42
رامین جان تاریخ دقیق از ریلیز آلبوم داشتی مارم بی خبر نذار.هیچی مثل مجید خراطا به دلم نمیشینه.خاطره ها دارم باهاش.حرف دل آدم رو میزنه.چندین مرتبه اشک منو درآورده بخصوص موزیک "یادم بیار"
بی شک سلطان احساس مجید خراطها
ramin1988
30-10-2012, 22:01
حتما عزیز هر خبری به دستم برسه فورا اطلاع میدم .... خیل آهنگ ها و موزیک های خوبی هر روز میاد و گوش میکنم و لذت میبرم .... ولی نمیدونم این چی داره که هرشب بدون آهنگاش خوابم نمیبیره ......
حالا که شب به شب رفت و، تو هم تنهایی سر کردی ...... توی تنهایی میپوسم ، نمیزارم که برگردی
ramin1988
04-11-2012, 00:07
چقدر دلم برات تنگ شده بود .......
ramin1988
05-11-2012, 22:50
کنسرت مجید خراطها ........ 19.20.21.22 آبان ماه .... تهران - میدان انقلاب - چهارراه فردوسی - سینما پیام
سانس هر شب 20 الی 22
قیمیت بلیط 30 و 50 هزار تومان
خرید بلیط از طریق شماره : 09121247220
کنسرت مجید خراطها ........ 19.20.21.22 آبان ماه .... تهران - میدان انقلاب - چهارراه فردوسی - سینما پیام
سانس هر شب 20 الی 22
قیمیت بلیط 30 و 50 هزار تومان
خرید بلیط از طریق شماره : 09121247220
رامین جان میدونی چه قطعاتی رو قراره اجرا کنه؟شما خودتم میخوای بری؟
کاش بشه بیام
ramin1988
06-11-2012, 08:20
رامین جان میدونی چه قطعاتی رو قراره اجرا کنه؟شما خودتم میخوای بری؟
کاش بشه بیام
من حتما میرم ..... قطعه های مسافر - بی وفا - آواره -دیگه مجبور نیستی - خدانگهدار اینارو حتما میخونه ..... بقیه هم که معلوم نیست :sq_25: اگه تونستی حتما بیا شب خاطره انگیزی میشه برات
ramin1988
08-11-2012, 02:16
جای همه دوستان خالی بود .....
امشب به دعوت مجید عزیز به همراه چند تن از دوستان به دیدار مجید خراطها عزیز رفتیم ....
نفر سمت راست من هستم :دی
صحبت های زیادی هم انجام دادیم .... از آلبوم قوی و غافلگیر کننده بعد از ماه صفر به صورت مجاز .... از راه های کثیف گرفتن مجوز ! از هماهنگی برای 10 دی و کنسرت برج میلاد برای اولین بار ..... خبرهای خوبی در راهه .....
جالی شما هم خالی بود ....
ramin1988
15-11-2012, 11:41
سلام
فقط با هدست گوش بدید و ....... لذت ببرید
اجرای زنده و با گیتار آهنگ حلقه از مجید خراطها اجرا شده در کنسرت 2 شنبه شب ....
رامین جان متاسفانه قسمت نشد من بیام.حتی برای من sms هم اومد و همین شماره که اینجا گذاشته بودید رو تو sms زده بودن برای کنسرت.متاسفانه دی ماه هم امتحانات دانشگاهه و اصلا نمیتونم بیام
بی صبرانه منتظر آلبوم هستم که با مجوز بیرون بیاد و بریم بخریم
ramin1988
29-11-2012, 10:31
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و احساسی فرشاد اسکندری یکی از دوستان عزیزم به زودی با نام تورو برگردونم شعر ، آهنگ ، تنظیم : مجید خراطها یاد روزایی که واست خون دل میخوردم به خیالم با دروغام دلتو میبردم اون روزایی که تو رفتی من صبوری کردم به خیالم که تو حقت خیلی خوبی کردم اون روزا که کار من شد غم و آه و زاری شده بود باورم که تو هم دوسم داری زمان انتشار کمتر از 2 هفته آینده ....
واحد نظارت وارزشیابی دفترموسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوزچهار آلبوم موسیقی را صادرکرد.به گزارش خبرآنلاین، آلبومهای «دیگه برنگرد» باخوانندگی و آهنگسازی رضا بیگی، «پرواز» با صدای محمد مهدی مرکزی وآهنگسازی شهرام حیدری، «حلقه» با خوانندگی و آهنگسازی مجید خراط ها و «دلت بامنه» با صدای محمد علیزاده وآهنگسازی بهنام کریمی از دفتر موسیقی وزارت ارشاد مجوز انتشار دریافت کردند.
مجوزامتیاز این آلبوم هابرای شرکتهای نوای صبا، گلچین آوای شرق، پیام اسلام و موسسه آوای دوران صادرشده است.
ramin1988
12-12-2012, 16:44
با تشکر از مدیر عزیز .... آلبوم اوایل امسال مجوز گرفت و چند روز قبل مجور پخش به صورت رسمی داده شد ...انشالله بهمن ماه آلبوم با مجوز در سراسر کشور بعد از حدود 7 سال فعالیت و 5 آلبوم ، آلبوم با مجوز منتظریم سلطان احساس
vahidreza2007
12-12-2012, 17:02
قطعات البوم جدید خواهد بود یا از قطعات لو رفته استفاده میشه با تنظیم جدید ؟
منم سوال حمیدرضا رو دارم رامین جان.منتظر آلبوم جدیدی باشیم یا قطعات لو رفته س؟هرکدوم باشه من میخرمش
ramin1988
13-12-2012, 09:26
سلام دوستان ... آلبوم شامل 10 ترک خواهد بود که حدود 4 یا 5 ترک از قطعات لو رفته خواهد بود البته با تغییراتی بسیار زیاد ! مجید در کنسرت هنگام اجرا شعر رو عوض میکنه و همرو شوکه میکنه مطمئن باشید آلبوم بسیار قوی و غافلگیر کننده هست ..... اسم آلبوم هم فعلا حلقه هست ....
vahidreza2007
13-12-2012, 14:51
سلام دوستان ... آلبوم شامل 10 ترک خواهد بود که حدود 4 یا 5 ترک از قطعات لو رفته خواهد بود البته با تغییراتی بسیار زیاد ! مجید در کنسرت هنگام اجرا شعر رو عوض میکنه و همرو شوکه میکنه مطمئن باشید آلبوم بسیار قوی و غافلگیر کننده هست ..... اسم آلبوم هم فعلا حلقه هست ....
پس با این حساب 5 تا قطعه جدید خواهیم داشت :n19: و 5 تا با تنظیم و شعر جدید :n14: اقا انصافا همیشه تو حق مجید خراطها برای انتشار البوم نامردی میشه و همیشه البومش خیلی زودتر از پخش رسمی میاد رو نت . امیدوارم این بار اینطور نشه !
از تاریخ انتشارش خبری نیست ؟
ramin1988
13-12-2012, 15:11
در این که به مجید همیشه ظلم شده حرفی توش نیست و همه میدونن .....
دشمنی همیشه هست و در پخش اینترنتی این آلبوم هم خواهیم دید .....
اما هرکس از مجید و احساسش و این چند ساله از آهنگاش خاطره ای داره حتما میخره و حمایت میکنه ....
کسی هرگز حاظر نشد به خاطر مجوز سبک و شعرای خودش رو عوض کنه و همیشه گفت برای دل خودم و طرفدارام میخونم ...
این همه اذیت شد تا امروز که بلاخره تونست مجوز بگیره ، خریدن یه آلبوم کوچکترین حمایته ....
انشالله بهمن آلبوم در سراسر ایران پخش خواهد شد ....
من و حلقه .... شما همه
وای سلطان احساس داره میاد :n19:
:n16:باورم نمیشه :n12:
این آهنگ "حلقه" رو که شما برای دانلود گذاشتی رو گوش کردم.گوش کردنی داشتم میزدم تو سرم:n28:خیلی خیلی قشنگ بود.بعضی جاهاشو تغییر میداد و آدم شوکه میشد و بسیار زیبا هم تغییر میداد
I LOVE MAJID SO MUCH
سعی میکنم از اولین نفرات باشم که آلبو زیباش رو میخرم.رامین جان مارو از زمان دقیق ریلیز آلبوم بی خبر نذار.پل ارتباطی ما با مجید عزیز شما هستی.هرموقع هم تو تهران کنسرت داشت قبلش به ما هم از طریق هم تایپیک خبر بده
ازتون خواهش میکنم کسانی که مجید و کاراش رو دوست دارند و بهش احترام میذارن آلبوم رو دانلود نکنند و بخرند تا تشکر کوچیکی کرده باشیم به زحمات چند ساله سلطان احساس ایران و هنرمندی که عاشقشیم
ramin1988
14-12-2012, 00:32
این آهنگ "حلقه" رو که شما برای دانلود گذاشتی رو گوش کردم.گوش کردنی داشتم میزدم تو سرم:n28:خیلی خیلی قشنگ بود.بعضی جاهاشو تغییر میداد و آدم شوکه میشد و بسیار زیبا هم تغییر میداد
I LOVE MAJID SO MUCH
سعی میکنم از اولین نفرات باشم که آلبو زیباش رو میخرم.رامین جان مارو از زمان دقیق ریلیز آلبوم بی خبر نذار.پل ارتباطی ما با مجید عزیز شما هستی.هرموقع هم تو تهران کنسرت داشت قبلش به ما هم از طریق هم تایپیک خبر بده
ازتون خواهش میکنم کسانی که مجید و کاراش رو دوست دارند و بهش احترام میذارن آلبوم رو دانلود نکنند و بخرند تا تشکر کوچیکی کرده باشیم به زحمات چند ساله سلطان احساس ایران و هنرمندی که عاشقشیم
واقعا مرسی از این احساس زیبات ..... مجید و کارهاش روی هرکسی تاثیر نمیزاره .... و آدم خودش رو میخواد .... احساس و عشق ، همین و بس :n12:
مطمئن باشید هر خبری بشه همین جا فورا اعلام میکنم ....
انشالله همگی حمایت کنیم تا مجید هم با قدرت مثل همیشه ادامه بده .... :n16:
vahidreza2007
14-12-2012, 14:22
دیشب داشتم ورژن قدیمی حلقه رو گوش میدادم واقعا تاثیر گذار رو زیباست و از گوش کردنش سیر نمیشی ! حالا ببین مجید عزیز ورژن جدیدش رو چیکار میکنه . منتظر یه البوم فوق العاده هستم :n12:
ramin1988
19-12-2012, 14:40
آلبوم دیگه میرم با 14 قطعه ................... منتظر احساسی ترین آلبوم سال باشید
Nasser_ZRE
19-12-2012, 15:27
کی قراره بیا ماشالله 14 قطعه چه شود....
yas_6969
19-12-2012, 18:34
اولين گفتگوی «مجيد خراطها» در «موسیقی ما»:
من مجید خراطها هستم، با سبک، ایده ها و سیاست کاری خودم
موسیقی ما – بهمن بابازاده: آلبوم مجيد خراطها سرانجام بعد از سالها مجوز رسمي دفتر موسيقي وزارت ارشاد را گرفت تا دوستداران اين خواننده براي انتشار آلبوم او لحظه شماري كنند. اين خواننده كه با آثار حسي و عاشقانه اش خيلي زود توانست در دل مخاطبان موسيقي زير زميني جا باز كند، بالاخره توانست مجوز آثارش را بگيرد و وارد چرخه رسمي بازار موسيقي كشور شود. ظهر ديروز دقايقي را با اين خواننده همكلام شديم كه بخش هايي از صحبت هاي او را مي خوانيد:
چرا انقدر دیر؟ کسانی که کارشان را همزمان با تو در موسیقی زیرزمینی شروع کرده بودند، حالا بازار آلبوم و کنسرت هایشان داغ داغ است.
متاسفانه برخي اتفاقات ناگوار در توليد آلبومم رخ داد كه چند قطعه از آلبوم«حلقه» به بي معرفتي برخي دوستان روي اينترنت رفت و ما هم بخاطر همين ماجرا مجبور شديم تغييراتي را در اين اثر انجام دهيم و اصلا قرار نيست با اين اسم آلبوم وارد بازار موسيقي كشور شود. چون قطعه «حلقه» لو رفت و به گوش مردم رسيد و همين باعث شد كه ما تغييرات اساسي را در اين اثر انجام بدهيم.
پس اسم آلبوم جدیدت چیست؟
اسم آلبوم را به «ديگه ميرم» تغيير داديم كه شامل 14 قطعه است. 7 قطعه بازسازي قطعات پرخاطره و قديمي، و 7 قطعه جديد كه البته در بحث تنظيم ها بسيار جدي روي آنها كار كرده ايم.
سوال اول من را جواب ندادی!
شايد آگاه نبودن من از روال ارائه رسمي آثارم بود كه باعث شد انتشار نخستين آلبوم رسمي ام انقدر با تاخير رو به رو شود. مطمئنا اگر من بااين روال زودتر آشنا مي شدم، خيلي وقت پيش ها آلبومم در بازار بود.
اما ظاهرا طرفداران زیادی داری. چند روز پیش خبر کوتاهی از تو در سایت منتشر شد که بیشترین بازدید هفته های اخیر را در سایت داشت . این ارتباط تنگاتنگ تو با طرفدارانت چطور ایجاد شده؟
من آثارم را از طريق سايت ام منتشر مي كردم و همين طور گستردگي انتشار آنها و استقبال بيشتر و بيشتر شد تا دلگرمي من هم بيشتر شود. برخي آثارم را هم دوستان و دور و بري هايم منتشر كردند تا اوضاع جدي تر شود. اما در واقع من خودم را يك شاعر و نوازنده مي دانم تا خواننده.
تو خواننده ای هستی که در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به تو لقب «سلطان احساس » را داده اند. نظرت چیست؟
دوستدرانم لطف دارند و بخاطر همين مساله دو قطعه «مسافر» و «خدانگهدار» كه به نوعي خاطره انگيز ترين قطعات من بوده را هم در آلبوم گنجانده ام. اين قطعات براي آنهايي ست كه در همه اين سالها پيگير آثار من بودند.
خواننده های زیادی از چرخه موسیقی زیر زمینی به بازار رسمی بازار موسیقی کشور ملحق شده اند. محسن یگانه، محسن چاوشی، رضا صادقی، بنیامین و خیلی های دیگر. ولی خیلی ها اعتقاد دارند که رسمی شدن و مجاز شدن آنها به نوعی باعث پاستوریزه شدن آثارشان شده. سوالم از تو این است که اولا این موضوع را قبول داری و ثانیا تو هم قرار است رویه کاری ات به همین شکل تغییر کند؟
ببین قطعا این طور نیست. یعنی من به صرف مجوز گرفتن هرگز حاضر نشده ام که از فضاهایی که تا به حال درآنها بوده ام بیرون بیایم و سانسور و خط قرمزی را در کارهایم وارد کنم. من سبک خودم را دارم و به آن وفادار خواهم ماند. در مورد بقیه دوستان هم هیچ نظری ندارم!
موسیقی پاپ ایران درصد بالایی از موفقیت و شور و هیجان این روزهایش را مدیون موسیقی زیرزمینی است که محصولاتش حالا ستاره های بازار رسمی ایران هستند. هر کدام از این ستاره های کنونی هم مسیری را برای خود انتخاب کردند و با آن پیش رفتند. چاوشی برای همیشه مخفی ماند، یگانه با حاشیه سازی و جنجال پیش رفت، صادقی خوش اخلاق ماند و با معرفت اش جلو آمد و بنیامین هم با هوش ذاتی اش. تو پیرو مسلک کدامیک از این چهره ها خواهی شد؟ شاید هم مسییر جدایی داری؟
شک نکن به اینکه من پیرو کسی نبوده و نخواهم بود. این آقایونی که می گویی همه شان طرز فکر و ایده های خودشان را دارند من هم برایشان احترام قائل ام. اما من مجید خراطها هستم. با سبک، ایده ها و سیاست کاری خودم. قرار نیست پیرو کس خاصی باشم.
اولین کنسرت مجید خراطها که قرار نیست پیرو کسی باشد چه زمانی روی صحنه خواهد رفت؟
من تجربه كنسرت رسمي را در ايران داشتم ولي اجراي بعد از آلبوم برايم خيلي مهم است و در حال برنامه ريزي براي آن هستيم. در صورت قطعي شدن آن تاريخ و زمان را در اختيار رسانه ها قرار خواهيم داد.
در این سالها آلبومی بوده که دوستش داشته باشی و از آن تاثیر بگیری؟
همه آلبوم هاي بزرگان موسيقي را پيگيري كرده ام ولي هميشه سعي كرده ام خودم باشم و سبک خاص خودم را پيگيري كنم. با نهايت احترام به همه بزرگان موسيقي،هيچوقت دنباله رو كسي نبوده و نخواهم بود.
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
ramin1988
19-12-2012, 20:47
بنظرم اسم "حلقه" بهتر از "دیگه میرم" بود.اگه اون نارفیق نبود هم اسم آلبوم عوض نمیشد هم اومدن آلبوم انقدر طول نمیکشید
بی صبرانه منتظر آلبوم رسمی سلطان احساس هستم
ramin1988
23-12-2012, 09:05
بنظرم اسم "حلقه" بهتر از "دیگه میرم" بود.اگه اون نارفیق نبود هم اسم آلبوم عوض نمیشد هم اومدن آلبوم انقدر طول نمیکشیدبی صبرانه منتظر آلبوم رسمی سلطان احساس هستمبله ولی این هم قشنگه اسمش ..... امشب یه شعر،آهنگ و تنظیم از سلطان احساس با صدای فرشاد اسکندری
ramin1988
24-12-2012, 11:54
دیدم تایپیک رفته رو page2 گفتم up کنم، البته با اجازه ی رامین عزیز
تاریخ دقیق پخش آلبوم مشخص نشده؟
ramin1988
01-01-2013, 09:55
دیدم تایپیک رفته رو page2 گفتم up کنم، البته با اجازه ی رامین عزیزتاریخ دقیق پخش آلبوم مشخص نشده؟مرسی عزیزم ...انشالله بهمن ماه
آهنگ "حلقه" چقدر قشنگه.نمیدونم چرا بنظر من انقدر قشنگه این آهنگ.تنها موزیکیه که هربار گوش میدم اشکمو درمیاره.گاهی اوقات چون میدونم به حتم با گوش کردنش اشکمو درمیاره از گوش دادنش امتناع میکنم
Eblis 2011
02-01-2013, 00:16
ما هم اومدیم :n01: مجید جون چه هدیه ای در راه داره بچه ها ؟
ramin1988
02-01-2013, 10:01
ما هم اومدیم :n01: مجید جون چه هدیه ای در راه داره بچه ها ؟سلام دوست عزیز خوش اومدی ...... انشالله تا 1 ماه آینده آلبوم دیگه میرم با 14 ترک برای اولین بار به صورت مجاز در سراسر ایران پخش میشه .... زمستان داغی تو راه هست
ramin1988
02-01-2013, 10:05
آهنگ "حلقه" چقدر قشنگه.نمیدونم چرا بنظر من انقدر قشنگه این آهنگ.تنها موزیکیه که هربار گوش میدم اشکمو درمیاره.گاهی اوقات چون میدونم به حتم با گوش کردنش اشکمو درمیاره از گوش دادنش امتناع میکنم به خاطر تصویرسازی که شعر داره دقیقا شنونده رو به حال و هوای این آهنگ میبره .... مجید خراطها همیشه در شعر گفتن فوق العادس .... همچنین اوج های و فرودهای این آهنگ شدیدا خوب رعایت شده ..... یکی از قویترین و تاثیرگذارترین کارهای مجید هست
ما هم اومدیم :n01: مجید جون چه هدیه ای در راه داره بچه ها ؟
سلطان احساس مجید خراطا برای اولین بار آلبوم رسمیش داره میاد.منتظرم بیاد و جزء اولین نفراتی باشم که میخرمش
Eblis 2011
03-01-2013, 01:23
سلطان احساس مجید خراطا برای اولین بار آلبوم رسمیش داره میاد.منتظرم بیاد و جزء اولین نفراتی باشم که میخرمش
یعنی ترکونده ؟
یعنی ترکونده ؟
مهدی جان شما از اول کارهای مجید رو دنبال کردی و بهش علاقه داری؟بنظرم من مجید خراطا همیشه میترکونه.حداقل منو که مجنون و اسیر خودش کرده و بعد از سال ها انتظار بالاخره برای اولین بار آلبوم رسمیش داره وارد بازار میشه
Eblis 2011
03-01-2013, 01:30
مهدی جان شما از اول کارهای مجید رو دنبال کردی و بهش علاقه داری؟بنظرم من مجید خراطا همیشه میترکونه.حداقل منو که مجنون و اسیر خودش کرده و بعد از سال ها انتظار بالاخره برای اولین بار آلبوم رسمیش داره وارد بازار میشه
آره من عاشق مجید هستم ... با آهنگاش گریه کردم زیاد . خیلی هم دوستش دارم . منم از طرفداراش بدون :n12:
آره من عاشق مجید هستم ... با آهنگاش گریه کردم زیاد . خیلی هم دوستش دارم . منم از طرفداراش بدون :n12:
پس دیگه روت حساب دیگه باز کردم اساسی.دمت گرم رفیق.یدونه باشی
Eblis 2011
03-01-2013, 01:35
پس دیگه روت حساب دیگه باز کردم اساسی.دمت گرم رفیق.یدونه باشی
:n25: ما آماده ی رقابتیم :n02: چاکریم . ایشالله با آلبوم جدیدش 2تایی باهم گریه کنیم :n08:
به خاطر تصویرسازی که شعر داره دقیقا شنونده رو به حال و هوای این آهنگ میبره .... مجید خراطها همیشه در شعر گفتن فوق العادس .... همچنین اوج های و فرودهای این آهنگ شدیدا خوب رعایت شده ..... یکی از قویترین و تاثیرگذارترین کارهای مجید هست
من هرموقع این موزیک رو گوش میدم چشمام رو میبندم و قطعاتی که مجید عزیز میخونه جلوی چشمم میاد و دیوونم میکنه.بسیار زیباست
نمیدونم برای امثال افرادی مثل من که زخم خورده ایم انقدر دلنشینه یا برای افراد معمولی هم در همین حد جذابیت داره
Eblis 2011
03-01-2013, 01:48
من هرموقع این موزیک رو گوش میدم چشمام رو میبندم و قطعاتی که مجید عزیز میخونه جلوی چشمم میاد و دیوونم میکنه.بسیار زیباست
نمیدونم برای امثال افرادی مثل من که زخم خورده ایم انقدر دلنشینه یا برای افراد معمولی هم در همین حد جذابیت داره
چون با احساس میخونه هر نوع شنونده ای رو تحت تاثیر قرار میده ب نظرم.
hamidreza2010
03-01-2013, 02:44
سلام دوستان
من تازه این تاپیک رو پیدا کردم و خوشحالم که به جمع طرفداران مجید اضافه شدم.من عاشق خراطها هستم.خاطرات زیادی با شنیدن آهنگاش دارم........:n03:
آلبوم تازش کی میاد؟:n13:
ramin1988
03-01-2013, 04:00
سلام به همه دوستان با احساسی که به جمع طرفداران سلطان احساس اومدن ... :n16:
انشالله بهمن ماه آلبوم مجاز با 14 ترک فوق العاده بیرون میاد و مجید عزیز مثل 5 آلبوم قبلی خاطره انگیز خواهد شد ....
بغض مجید بعد از آخرین آلبوم در سال 1388 در انتهای سال 1391 خواهد ترکید :n28::n12:
منتظر خبرهای خوب باشید ...
ramin1988
08-01-2013, 23:03
مجید خراطها : آماده باشید دارم میام
مصاحبه اختصاصی و شنیدنی پایگاه اینترنتی گانجا موزیک با مجید خراطها
( پیشنهاد میکنیم که این گفتگوی مفصل و صمیمی را از دست ندهید )
( اختصاصی گانجا موزیک )
\\\\\
ramin1988
08-01-2013, 23:05
ramin1988
08-01-2013, 23:06
مجید خراطها : آماده باشید دارم میام
مصاحبه اختصاصی و شنیدنی پایگاه اینترنتی گانجا موزیک با مجید خراطها
( پیشنهاد میکنیم که این گفتگوی مفصل و صمیمی را از دست ندهید )
( اختصاصی گانجا موزیک )
\\\\\
حتما دانلود کنید ......
ممنون رامین عزیز که پل مستقیم و راحت ما طرفداران به مجید هستی.بی شک امشب دانلودش میکنم
ramin1988
08-01-2013, 23:33
مصاحبه حدود 80 دقیقه هست ...... فردا یه مختصری از صحبت ها رو میزارم واسه دوستانی که شاید نتونن دانلود کنن .......
hp722 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مرسی عزیزم شما همیشه لطف داشتی به من .... :n16:
محاصبه رو شنیدم.بسیار زیبا بود.با اجازه ی رامین عزیز که بزرگ ماست مختصری از این 1ساعت و 20دقیقه میذارم برای اونهایی که نمیتونن دانلود کنن:
تو مصاحبه یه background گذاشته بودن.یعنی پس زمینه ی حرف های مجید موسیقی هاش پخش میشد که به این مصاحبه حال و هوای دیگه ای داده بود.اوایل مصاحبه از آلبوم لو رفته صحبت شد.اسم آلبوم جدید گفته شد و 14قطعه ی این آلبوم 7تاش جدیده و 7تاش از آلبوم قبلی-جالب اینجاست و منم اولین بار بود که شنیدم، مجید تمام ترانه ها رو خودش گفته-در مصاحبه گفته شد که طرفداران مجید عزیز باهم قرار گذاشتن آلبوم رو بخرن و رکورد فروش رو بشکنن(که البته مجید عزیز گفت مهم برای من رسیدن صدام به طرفداراس)-بهمن ماه آلبوم ریلیز خواهد شد-مجید عزیز در هر گوشه ای از مصاحبه میگفت که پشت طرفداراشه و برای مجید حکم دوست رو دارن
آدرس فیس بوک مجید:majid.kharatha.musicو آدرس ایمیل مجید:majid_kharatha@yahoo.comو سایتی که اخبار مربوط به مجید عزیز رو دقیق به دست مردم میرسونه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) khartha.net.به شماره ی 3000480480میتونید پیامک بدید تا اگر کنسرت جدیدی باشه شما مطلع بشید.
وقتی از مجید پرسیده شد که برای خودت هم اتفاق عاشقانه ی تلخ افتاده نه گفت آره نه گفت نه-مجید رکورد دار شلوغ ترین کنسرت قبل از مجوزه-پُر طرفدار ترین موزیک هم "مسافر" هست-برای کسانی که نمیدونن وحید خراطا برادر مجید عزیز هست.(آهنگ لحظه ی آخر رو گذاشتن چقد قشنگه:n28:)(قسمتی از موزیک حلقه و مسافر رو هم گذاشتن اشکم داشت درمیومد)
سعید خراطا برادر بزرگ مجید هست.موزیک های "مسافر" و "خدانگهدار" بصورت مُدرن تر تو آلبوم جدید هست و مجید تاکید کرد که این 2نسخه ی جدید رو هیچکس تا حالا نشنیده-مجید گفت همیشه کنسرت هاش رو با موزیک "مسافر" شروع میشه و با "خدانگهدار" تموم میکنه-درمورد انتقادها پیرامون موزیک "کنسل" صحبت شد-درمورد کمک مجید جان به "حمید حاجی لو" صحبت شد-مجید آموزش ساز میداده-تاریخ دقیقی نداد مجید برای کنسرت و درمورد دست نوشته ای از مجید میخواستن بگیرن صحبت شد که رامین عزیز تو پست های بالاتر گذاشته و میتونید ببینیدش-مجید گفت بهمن فصل سردیه که میخواد داغش کنه-حرف آخر مجید:
یواش یواش آماده باشید من دارم میام...بزودی...
دوستان باید بگم مجید خراطا رو در این مصاحبه بسیار باادب و بسیار بسیار بسیار متواضع دیدم و پیشنهاد میدم کسانی که میتونن حتما دانلودش کنن
دست آخر هم باز از رامین عزیز عذر میخوام بی ادبی کردم و زودتر از شما مختصری از مصاحبه رو گذاشتم چون واقعا نتونستم صبر کنم
سلطان احساس...مجید خراطا:n12:
MOHAMMAD2010
09-01-2013, 19:10
ممنون بابت آدرس فیسبوک
دوستان 7 تا آهنگ گه لو رفته بود 2 هم که تکرای ! یعنی 5 تاش برامون جدیده کلا ؟
ممنون بابت آدرس فیسبوک
دوستان 7 تا آهنگ گه لو رفته بود 2 هم که تکرای ! یعنی 5 تاش برامون جدیده کلا ؟
اینطور که تو مصاحبه اومده 7 تاش جدیده.
hesam4388
09-01-2013, 21:21
:n12: سلــطــانــ احـسـاســ مجیــد خـراطـــهــــا :n12:
ramin1988
10-01-2013, 17:45
سلام و با تشکر از دوست خوبم hp722 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ....
خیلی ممنون بابت پخش قسمت های مهم این مصاحبه .....
در مورد ترک ها به دوستان عرض کنم 5 آهنگ از آلبوم حس خاص که قرار بود پخش بشه در آلبوم هست ..... 2 آهنگ مسافر و خدانگهدار و 7 آهنگ جدید در آلبوم خواهد بود ....
البته منتظر یک ترک جنجالی و غافلگیر کننده در آلبوم باشید !
رامین جان به شخصه وحشتناک منتظر ریلیز آلبوم هستم و بازم خواهشم از طرفداران اینه که آلبوم رو بخرن
MOHAMMAD2010
11-01-2013, 17:20
بهمن , ماه سردیه ولی داغش میکنیم!!!
اولین آلبوم مجاز مجید خراطها با نام "دیگه میرم"
بزودی در سراسر کشور
منبع : چند دقیقه پیش فیسبوک رسمی مجید خراطها
آره منم فیسبوک مجید رو چک میکنم و همه رو لایک میزنم بعد میخونمشون:n02:
کم کم داریم وارد بهمن میشیم همه آماده ریلیز آلبوم باشید...
Nasser_ZRE
15-01-2013, 14:33
حالا اومدو 29 بهمن ریلیز شده...:n02: همچنان منتظریم....
NET DOCTOR
17-01-2013, 01:04
خب سایت های موسیقی هم دست یه کار شدن و لوگوهای آلبوم رو نصب کردن!
کم کم حال و هوای زمستون عوض میشه!
در آستانه انتشار اولین آلبوم رسمی مجید خراطها
خیلی خوشحالم و خفن منتظرم:n19:
معلوم نشده تاریخ دقیق ریلیزش تو بهمن ماه کی هست؟
ramin1988
17-01-2013, 22:10
خیلی نزدیک شدیم دیگه به اولین آلبوم مجاز سلطان احساس .....
دیروز یه صحبتی با مجید خراطهای عزیز داشتم ....
غافلگیر خواهید شد ! همین ...
MOHAMMAD2010
25-01-2013, 23:24
بازم تاخیر ...
تاریخ دقیق انتشار آلبوم مشخص نیست؟
hesam4388
31-01-2013, 19:07
چه انتظار کشنده ای ... :n29:
چه انتظار کشنده ای ... :n29:
کاملا موافقم.آخه یه تاریخ هم دستمون نیستم روز شماری کنیم
Nasser_ZRE
03-02-2013, 01:10
من از همون اول اومدن آلبوم رو 29 بهمن به دلم صابون زدم...:n02:
MOHAMMAD2010
08-02-2013, 21:28
خبری نشد !؟
راااااااااااااااامین کجاست؟پس آلبوم کی ریلیز میشه؟
ramin1988
09-02-2013, 09:34
سلام دوستان عزیز ....چندروزی نبودم .... متاسفانه انگار خبری هم نشده هنوز ! امروز یه صحبتی میکنم ببینم اوضاع از چه قراره ..... من هم مثل شما منتظرم
hesam4388
10-02-2013, 16:50
آلبوم که قطعا آماده س. پی این صبر و انتظار واسه چیه واقعا؟ هنوز مجوز ندادن؟ تاریخ خاصی واسه انتشار مورد نظرشونه؟ واقعا چی؟
MOHAMMAD2010
10-02-2013, 17:35
آلبوم که قطعا آماده س. پی این صبر و انتظار واسه چیه واقعا؟ هنوز مجوز ندادن؟ تاریخ خاصی واسه انتشار مورد نظرشونه؟ واقعا چی؟
اینجا ایرانه ! همه چی هم آماده باشه الکی میندازن عقب ! در مورد همه هم هست چاووشی - یگانه - خراطها و ...
والا اونقد که خبر داریم مجوزش که صادر شده ولی چرا تا الان ریلیز نشده الله اعلم.من که به شخصه خیلی خیلی منتظر آلبومم
ramin1988
10-02-2013, 19:57
دوستان آلبوم کاملا آمادس ولی متاسفانه باز هم نامهری ها گریبان گیر مجید شده در این جد که هنوز نتونسته دموی تصویری آلبوم رو بیرون بده .....
اما مطمئنا روزهای آخره ......... منتظریم :n12:
hamidreza2010
10-02-2013, 23:20
اصلا ذات اینا اینجوریه ، مسخره ها
گیر ندن روزشون نمیگذره
واسه آلبوم یگانه هم همینقدر منتظر گذاشتن ما رو
خدا وکیلی خود من یچیز اون ور تر از منتظرم واسه آلبوم
NET DOCTOR
11-02-2013, 15:56
آخرین خبر در سایت سانجاموزیک این بوده
طی گفتگوی تلفنی با مجید خراطها و طبق گفته ایشان :
.
آلبوم " دیگه میرم" توسط شرکت ایران گام به تهیه کنندگی صدر الدین حسین خانی در هفته آخر بهمن ماه منتشر میشود.
.
اخبار تكميلي هم از جزئيات روز پخش اعلام خواهد شد . ممنون از شكيبايي و صبر شما
یه رمیکس هم گذاشته که طبق ادعای خودش گوشه هايي از آلبوم جديد و قديم خراطهاست.
من از جهت احتیاط قرارش نمیدم(باز میگن لو رفته!)
والا دیگه هفته ی آخریم.من که امروز رو به فردا میفروشم تا آلبوم بیاد.چون برای اولین بار رسمی هست آلبوم خیلی دوست دارم بخرم و گوش بدم.خیلی وقته موزیک جدید از مجید خراطا گوش نکردم
Nasser_ZRE
11-02-2013, 21:08
من همون اول بهمن گفتم دلمو واسه 29 بهمن صابون میزنم.چون مشخصه وقتی تاریخ نمیدن مشخصه دیگه شایدم تو اسفند بیاد.
امیدوارم 4 روز دیگه نگن باز لو رفته...
یعنی این ماه تموم بشه و آلبوم نیاد...چه بگم که از نگفتنم بهتر است.امیدوارم امروز فردا بیاد.خسته شدم از انتظار.تا حالا برای هیچ آلبومی انقدر منتظر نبودم
تو فیسبوک مجید زده بزودی در سراسر کشور.الان 1ماهه منتظر این "بزودی" هستیم
MOHAMMAD2010
13-02-2013, 20:52
تو فیسبوک مجید زده بزودی در سراسر کشور.الان 1ماهه منتظر این "بزودی" هستیم
مجیدم مارو فیلم کرده
هروز میام این تایپیک با خودم میگم دیگه الان اومده ولی...26 بهمن هم گذشت بدون ریلیز آلبوم.واقعا ستمه
بچه ها یه سوال ...
بعد از آلبوم کنسل چه تک ترکایی از مجید منتشر شده ؟
من شکستی بالمو و جوابم کردن و حلقه رو گوش دادم و حال کردم.
میخوام بدونم غیر اینا بازم چیزی بیرون داده یا نه ؟
بچه ها یه سوال ...
بعد از آلبوم کنسل چه تک ترکایی از مجید منتشر شده ؟
من شکستی بالمو و جوابم کردن و حلقه رو گوش دادم و حال کردم.
میخوام بدونم غیر اینا بازم چیزی بیرون داده یا نه ؟
یه آلبومی بنام کنسل 2 اومد.و بعدش متاسفانه موزیک های حلقه لو رفت.موزیک های "میخوای بری" و "کی اومده بجای من" و "شکستی بالمو" اونقدر که من اطلاع دارم
الانم انقدر منتظر آلبوم جدید هستیم که علف سهله، جنگل آمازون زیر پامون سبز شده
پ.ن:یدونه موزیک هم از وحید خراطا بنام "زیاد بال و پرت دادم" اومد
مطمعنید منظورشون از بهمن ،بهمن امسال بوده؟
مطمعنید منظورشون از بهمن ،بهمن امسال بوده؟
والا چه عرض کنم.احتمالا خودشونم میدونستن اینجوری میشه بخاطر همین تاریخ دقیق ندادن.ماه تموم شد دیگه
MOHAMMAD2010
17-02-2013, 17:48
آلبوم چاوشی هم بالاخره 9 اسفند میاد ولی مجید خراطها هنوز معلوم نیست !
آلبوم چاوشی هم بالاخره 9 اسفند میاد ولی مجید خراطها هنوز معلوم نیست !
آره منم دیروز فهمیدم 9 اسفند میاد و به خودم گفتم آلبوم چاوشی هم مشخص شد زمان ریلیزش ولی مجید خراطا کماکان ؟ هست
فیس بوک مجید خراطا:
آماده باشید دارم میام
آلبوم دیگه میرم با صدای مجید خراطها توسط شرکت پیام کاست و ایران گام بزودی در سراسر کشور منتشر میشود
فقط ننوشتن این "بزودی" یعنی کی؟؟!!
ramin1988
18-02-2013, 09:47
MOHAMMAD2010
18-02-2013, 14:27
فیس بوک مجید خراطا:
آماده باشید دارم میام
آلبوم دیگه میرم با صدای مجید خراطها توسط شرکت پیام کاست و ایران گام بزودی در سراسر کشور منتشر میشود
فقط ننوشتن این "بزودی" یعنی کی؟؟!!
کشته مارو 1 ماه داره میگه به زودی !
بهمن ماه هم تموم شد و آلبوم نیومد و رفتیم تو اسفند دیگه.پس چرا گفتن بهمن و الکی انقد مارو منتظر گذاشتن و آخرم هیچی:n03:
قضیه چیه؟دوم اسفند هم گذشت ولی خبری از آلبوم نشد.تو فیسبوک مجید هم زده coming soon
Nasser_ZRE
21-02-2013, 15:04
آقا من میگم دیگه هدیه ی نوروز مجید به طرفداراش آلبومشه .کمی حوصله به خرج بدیم خوبه...
ramin1988
23-02-2013, 10:26
موسیقی ما
نخستین آلبوم «مجید خراطها» به زودی در بازار موسیقی کشور
منتشر میشود.
این آلبوم که «دیگه میرم» نام دارد پس از کش و قوسهای
فراوان بالاخره به مرحله انتشار رسیده و این خواننده هم مثل بسیاری دیگر از
چهرههای زیر زمینی بالاخره مقدمات رسمی شدناش فراهم شده و به زودی به جرگه
خوانندههای مجاز کشور خواهد پیوست.
این آلبوم شامل ۱۴ قطعه است که ۷ قطعه
آن بازسازی قطعات پرخاطره و قدیمی این خواننده است و ۷ قطعه جدید هم به آن اضافه
شده تا این خواننده با دستی پر به دیدار دوستدرانش برود.
این خواننده چندی
پیش در گفتگویی با «موسیقی ما» گفته بود: «من آثارم را از طریق سایتام منتشر
میکردم و همین طور گستردگی انتشار آنها و استقبال بیشتر و بیشتر شد تا دلگرمی من
هم بیشتر شود. برخی آثارم را هم دوستان و دور و بریهایم منتشر کردند تا اوضاع
جدیتر شود. اما در واقع من خودم را یک شاعر و نوازنده میدانم تا خواننده.»
گمانه زنیها و آخرین پیگیری خبرنگار ما از انتشار این آلبوم تا اواخر اسفند
حکایت دارد.
MOHAMMAD2010
23-02-2013, 15:50
واقعا که !!!
Nasser_ZRE
23-02-2013, 22:14
من که گفتم هدیه ی نوروزیه مجید به طرفداراشه..:n02:
ramin1988
24-02-2013, 16:55
سلام .......
با یه آهنگ شاد تو آلبوم موافق هستین ؟
چند روز دیگه :n16:
Eblis 2011
24-02-2013, 17:01
من موافق نیستم
همه مجید رو باغم میشناسن . اصالتش ب غمه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.