PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعداد Ado ها در برنامه مهمه ؟

re_elhami_27
12-10-2007, 17:37
با سلام
من يه برنامه اي مينويسم كه متشكل ار 50 تا 60 فرم داره كه در هركدومش حد اقل يك ADO دارم الان وقتي يك ADO ديگه به برنامه اضافه ميكنم يه خطايي ميده 'unspicific ...'
چطور ميطونم حلش كنم ؟؟؟؟؟؟

huge_developer
12-10-2007, 22:29
دوست عزيز منظور شما از ado چيه Adoconnection - Adotable - adoquery ?
به هر حال بهتره كه از datamodule استفاده كني و ado هات رو روي اون بذاري و يا اينكه اونها رو runtime بسازي و بعد هم free كني چون مصرف حافظه كمتر و از واكشي بي اندازه ركوردها هم جلوگيري مي كنه اگه مشكلت حل نشد بيشتر توضيح بده تا راهنمايي كنم

MasterData
13-10-2007, 09:13
با سلام
من يه برنامه اي مينويسم كه متشكل ار 50 تا 60 فرم داره كه در هركدومش حد اقل يك ADO دارم الان وقتي يك ADO ديگه به برنامه اضافه ميكنم يه خطايي ميده 'unspicific ...'
چطور ميطونم حلش كنم ؟؟؟؟؟؟
یه سری جداول و کوئری ها که در اکثر فرمها لازم داری روی DataModule بذار و به صورت اشتراکی استفاده کن
بقیه رو هم توی همون فرمها اضافه کن
برای اینکه حافظه زیادی استفاده نشه من فرمها رو به صورت زمان اجرا می سازم و بعد آزاد می کنم
الان برنامه هایی که کار میکنم روی بعضی فرمها بیشتر از 20 تا جدول و پروسیجر و این چیزا استفاده میشه اما برنامه اصلا با مشکل حافظه روبه رو نشده
فقط در زمان ایجاد یه فرم یه خورده تاخیر وجود داره که قابل تحمله(توصیه میکنم به دلایل بسیار زیادی فرمها رو در زمان اجرا بسازید و بعدا آزاد کنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

re_elhami_27
14-10-2007, 16:13
من از ADOTable در همه پنجره ها استفاده كردم و از كد دوستمون استفاده ميكنم در صورتي كه دستورات ديگري يا راهنماييهاي ديگري هم هست ممنون ميشم كه كمك كنيد.

re_elhami_27
15-10-2007, 13:48
یه سری جداول و کوئری ها که در اکثر فرمها لازم داری روی DataModule بذار و به صورت اشتراکی استفاده کن
بقیه رو هم توی همون فرمها اضافه کن
برای اینکه حافظه زیادی استفاده نشه من فرمها رو به صورت زمان اجرا می سازم و بعد آزاد می کنم
الان برنامه هایی که کار میکنم روی بعضی فرمها بیشتر از 20 تا جدول و پروسیجر و این چیزا استفاده میشه اما برنامه اصلا با مشکل حافظه روبه رو نشده
فقط در زمان ایجاد یه فرم یه خورده تاخیر وجود داره که قابل تحمله(توصیه میکنم به دلایل بسیار زیادی فرمها رو در زمان اجرا بسازید و بعدا آزاد کنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راه حل ساده اين كار يعني استفاده زمان اجرا از ADO ها چجوريه ميتونم بدون ماجول داده ADO ها رو TRUE يا FALSE كنم اين راه عمليه
درصورت امكان يه كد هم برام بزاريد
ممنون