ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیغامی عجیب از رایتر

Contractor
12-10-2007, 13:47
مدتیه بعضی وقتا قاطی میکنه و هر سی دی نرم افزاری یا... رو که میذارم باز که نمیکنه و نمیشناسه هیچی اصلا این پیغام رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسخره تر اینکه کل DVDها و CDهای منفیR رو هم نمیشناسه و رایت هم نمیکنه ولی اولایی که خریده بودم لپتاپ رو اینجوری نبود مثبتR ها رو هم فقط بعضی مارکها رو رایت میزنه
صبح میخواستم با سی دی بوتیبل ویندوز نصب کنم سی دی شو میشناخت اما حالا پیغام بالا رو میده و هر ترفندی که خیالش رو بکنی زدم و بازم پیغام بالا میاد ولی دی وی دی های مثبت R که دارم رو میذارم این پیغام نمیاد و راحت میشناسه و باز میکنه
این پیغام مشکل از چیه

mahe ziba
12-10-2007, 14:04
با سلام

جواب شما در اينجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Contractor
13-10-2007, 12:10
دستت درد نکنه ولی جواب نداد:45:
امروز صبح که سی دی رو گذاشتم تا ویندوز سرویس پک رو نصب کنم سی دی رو شناخت و می خواست نصب رو شروع کنه اما تا سی دی رو در اوردم و دوباره گذاشتم دوباره همون آش و کاسه ی قبلی

javadshahvand
13-10-2007, 12:46
فریم وارشو آپدیت کن باید درست بشه

Contractor
13-10-2007, 12:55
یک زمانی خیلی دنبال فریم ویرش گشتم ÷یدا نکردم اومدم همینجا هم تا÷یک زدم فقط لرد ده وان مدیر انجمن سخت افزار هم همون چیزای قدیمی و بدردنخور که خودم ÷یدا کرده بودم رودادش بهم شانس من فریم ویر نداره توی اینترنت چون اینجور رایترها برای ل÷تا÷ ساخته میشن فریم ویرشون مثل رایترهای معمولی نیست که ÷یدا بشه......................