ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترين شيوه نمايش اخبار سايت

saghishab
12-10-2007, 11:30
در سايتي كه براي موسسه اي طراحي كردم.. ادمين در پنل خود اخبار را در ديتابيس درج ميكند.... به نظر دوستان بهترين شيوه براي نمايش اخبار چه روشيه؟؟؟

مثلا من در منوي خود گزينه اي دارم به نام اخبار سايت كه كاربر با كليك بر روي آن اخبارو مي خونه؟؟؟؟:20:

روش ديگه اي كسي سراغ نداره؟؟؟؟ مثلا اخبار تو homepage نمايش داده بشن و با كليك بر روي آن بريم تو صفحه خبر؟؟؟؟:21::21:

آيا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟ كسي روش جالبي داره؟؟؟؟؟؟ ??? ??? ??? ??? ???:13::13:

Tarahan-Web
12-10-2007, 12:46
با سلام
به نظر من شما در طراحی سایتتون یک Side Bar در نظر بگیرین
تویه این SideBar تیتر اخبار رو نشون بدین که کاربر با کلیک روی تیتر مورد نظر شرح خبر در یک صفحه دیگه نشون داده بشه

---------------------------------------------------------------------

ویا مثل اکثر پورتال ها تیتر 5 خبر آخر سایت رو در قسمت اصلی سایت نشون بدین

saghishab
13-10-2007, 01:10
دوست عزيز اين روش اسلايد بار خيلي خوبه..فقط بعد از كليك بر روي عنوان خبر چطور خبر رو تو يه صفحه جديد

ببينيم...منظورو اينه كه چون اخبار از ديتابيس خونده ميشه چطور ميتونم تشخيص بدبم كه روي كدوم لينك خبر در اسلايد بار كليك شده كه شرح اون خبرو تو يه صفحه ديگه از ديتيبيس خونده و نشون بديم....

چون نميشه براي هر خبر يه صفحه جديد ايجاد كرد و بايد همه رو تو يه صفحه دايناميك بخونيم ديگه نه؟؟؟؟؟؟

peyman1987
13-10-2007, 11:42
دوست من روش کار اينه که شما تيتر هر خبر رو لينک ميکنين و آدرس لينک رو بصورت زير تنظيم ميکنين :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا فايل ShowNews.php رو به اين صورت مينويسين:

saghishab
22-10-2007, 01:52
پيمان جان كاري كه شما گفتيد رو انجام دام تو كد اول id=10 اين عدد رو همينطوري دادي بايد تغيير كنه يا ثابت باشه

ضمنا تو همون كد اول من بجاي خبر 1 بايد تيتر خبر و از بانك بخونم ..البته شد اما كد دوم

چطوري خبر چاپ كنم من در روش هاي قبلي شرح خبرو از ديتابيس مي خوندم و با يه حلقه همه رو نمايش مي دادم

شمارنده حلقه رو هم اينجوري بدست مي اوردم ولي در كدي كه شما دادي error ميده چرا؟؟؟

$num=mysql_num_rows($result);
for($i=0;$i<$num;$i++)
{
$row=mysql_fetch_row($result);

echo "<hr color=pink><p align=right><b> $row[2]</b></p><br>";

اصلا اي تابع رو قبول نميكنه؟؟؟

peyman1987
22-10-2007, 09:58
1 - بله من اون 10 رو بعنوان نمونه گذاشتم اين عددد همون id خبر توي ديتابيسه
2 - بله بجاي خبر بايد تيتر خبر رو بزارين
3 - شما خبر رو بايد اينجوري چاپ کنين :

البته بازم ميگم اين کد مثاله و ممکنه با نام جدول و فيلدهاي شما همخوني نداشته باشه. بايد خودتون طبق نيازتون تغييرش بدين.

بعدش اصلا شما به شمارندهحلقه نيازي نداري. مگه چند تا خبر رو ميخواي توي صفحه ShowNews.php نشون بدي.
مگه قرار نيست فقطيه خبر نمايش داده بشه ؟؟؟ پس نيازي به حلقه و خوندن تمام خبرها نيست. فقط بايد خبري رو بخوني و چاپ کني که ID ش برات فرستاده شده.

saghishab
01-11-2007, 03:18
پيمان جان واقعا ممنونم كدي كه دادي ر و يه كمي تغيير دادم شد دقيقا همون چيزي كه مي خواستم...مرسي

اما سوالم اينه كه من homepage خودمو محدود كردم كه فقط 5 تا از جديدترين اخبارو نشون بده. و همينطورم شد اما

5 تا از قديميترين اخبار تو بانك رو نشون ميده... حتي شمارنده حلقه ها رو عوض كردم اما نشد آيا راهي داره؟؟؟؟

ضمنا اگه بخوام تاريخ و زمان درج اخبار رو در هنگام درج خبر تو بانك ذخيره كنم از چه تابعي بايد استفاده كنم؟؟؟؟

peyman1987
02-11-2007, 20:24
دوست من فکر کنم جواب سوال دومتون رو توي تاپيک ديگه گرفتين.
درباره سوال اولتون بايد بگم نياز زيادي به درج تاريخ براي بدست آوردن آخرين اخبار نيست. ميتونين با کوئري زير به هدفتون برسين.

کوئري بالا اول جدول news رو بر حسب شماره id بصورت نزولي ( از بزرگ به کوچيک ) مرتب ميکنه بعد پنج رکورد اول رو برميگردونه.