مشاهده نسخه کامل
: بروز رساني بانك اطلاعاتي در هاست
saghishab
11-10-2007, 14:40
من سايتم رو آپلود كردم و پنلي هم براي ادمين درست كردم..تو ايت پنل ادمين اجازه درج و حذف و نمايش ركورد ها رو داره
وقتي ركورد يا ركورد هايي رو حذف ميكنه... و بعد گزينه نمايش رو ميزنه .... ركورد حذف شده رو ميبينه با اينكه وجود نداره چون بانكم
refresh نميشه بانك من mysql هست.من چطور بايد بعد از هر حذف اونو refresh كنم؟؟؟؟؟ كدي داره؟؟؟؟:41:
:13::11::20:
peyman1987
11-10-2007, 19:46
يعني چي دوست عزيز؟؟؟؟
شما مگه ديتابيس لوکال رو ويرايش ميکنين که ديتابيس آپلود شده تون اديت نميشه؟؟؟
شما بايد ديتابيس روي هاستتون رو اديت کنين ها!!!
saghishab
12-10-2007, 02:08
دوست عزيز البته .يعني تو پنل ادمين دكمه ا ي هست واسه حذف ركوردها..و دكمه اي براي نمايش اونا
من اول دكمه حذف رو ميزنم ميگه حذف صورت گرفت... و وقتي دكمه نمايش رو ميزنم دوباره همه رو نشون ميده... ولي ميدونم كه حذف شدن
چون نميشه جستجوشون كرد.... كد اتصال من به بانكم در هاست اينه
mysql_connet(localhost,ali,)
به نظر شما اين كد غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيا كدي واسه refresh بانك mysql نيست
saghishab
12-10-2007, 02:09
دوست عزيز البته .يعني تو پنل ادمين دكمه ا ي هست واسه حذف ركوردها..و دكمه اي براي نمايش اونا
من اول دكمه حذف رو ميزنم ميگه حذف صورت گرفت... و وقتي دكمه نمايش رو ميزنم دوباره همه رو نشون ميده... ولي ميدونم كه حذف شدن
چون نميشه جستجوشون كرد.... كد اتصال من به بانكم در هاست اينه
mysql_connet(localhost,ali,)
به نظر شما اين كد غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيا كدي واسه refresh بانك mysql نيست
منظور از اپديت ديتا بيس روي هاست چيه منم همين كارو ميكنم شايد كدم غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟//
peyman1987
12-10-2007, 20:19
دوست من اصلا رفرش بانک اطلاعاتي معني نداره. به احتمال 1000% کدتون مورد داره. کدتون رو بزارين تا بررسي بشه.
در ضمن من يه چيزي رو نفهميدم!!!!!
يعني چي کد اتصال من به ديتابيس اينه ؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا لطفا توي نوشتن کدهاتون دقت کنين که حداثل غلط املايي نداشته باشين. دوما اينجوري شما به بانکي که روي سيستم خودتون ( localhost ) نصبه متصل ميشين. با تغيير اين ديتابيس مشخصه که ديتابيس روي هاست آپديت نميشه. اصلا اين دو ديتابيس به هم هيچ ربطي ندارن فقط شبيه همن. شما بايد صفحات ادمينتون رو هم آپلود کنين و بجاي مشخصات سرور لوکال هاست ، مشخصات سرور روي اينترنت رو بدين تا ديتابيس آپلود شده رو در دسترس داشته باشين.
saghishab
13-10-2007, 01:15
دوست من من بايد چه كدي براي اتصال به بانكم در هاست بنويسم... مثلا بجاي localhost چي بنويسم؟؟؟؟
اين كد حذف ركورد هاي منه
$query="delete from answer
where (name='".$name."' and famil='".$famil."' and email='".$email."')
limit 1 ";
كد نمايش هم كه تابلوئه ديگه select * from answer;فكر مي كنين اشكال كجاست؟؟؟؟
peyman1987
13-10-2007, 11:35
اول به سوال من جواب بدين. شما فايلهاي بخش ادمينتون رو آپلود کردين يا نه؟
بايد اين فايلها رو هم آپلود کنين.
وقتي آپلود کردين براي اتصال به ديتابيس روي هاست بايد بصورت زير کانکت بشين.
مثلا اگه سايتتون رو روي سرور Awardspace آپلود کردين بايد بصورت زير کانکت بشين :
ديگه ساده تر از اين مثال به ذهنم نميرسه. در کل بايد آدرس سرور ، يوزرنيم و پسورد ديتابيستون رو وارد کنيد.
saghishab
14-10-2007, 00:50
پيمان جان خيلي خيلي ممنونم..واقعا كمك كردي.. اما من شرمندما راجع به connect دو تا سوال دارم
1- بجاي db بايد نام بانكم رو بنويسم درسته؟؟؟؟
2- من هاستم رو از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفتم مثلا بنويسم
mysql_connect('sanjesh.rfm.ir','ali','ali')
همين كافيه ؟؟؟؟؟؟
براي كانكشن استرينگ يك سر به اينجا بزني بد نيست
peyman1987
14-10-2007, 09:16
پيمان جان خيلي خيلي ممنونم..واقعا كمك كردي.. اما من شرمندما راجع به connect دو تا سوال دارم
1- بجاي db بايد نام بانكم رو بنويسم درسته؟؟؟؟
2- من هاستم رو از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفتم مثلا بنويسم
mysql_connect('sanjesh.rfm.ir','ali','ali')
همين كافيه ؟؟؟؟؟؟
نه توي اون مثالي که من زدم تمام db.awardspace.com آدرس هاست ديتابيستونه. براي مشخص کردن نام ديتابيس يه خط ديگه بشکل زير بايد استفاده بشه.
saghishab
18-10-2007, 12:46
نه توي اون مثالي که من زدم تمام db.awardspace.com آدرس هاست ديتابيستونه. براي مشخص کردن نام ديتابيس يه خط ديگه بشکل زير بايد استفاده بشه.
من به اين صورت بنويسم درسته ديگه نه؟؟؟
dbConnection = MYSQL_CONNECT('db.rfm.ir',ali','password');
MYSQL_SELECT_DB('sanjesh');
من هاستم رو از سايت rfm.ir گرفتم و نام ديتا بيس من هم sanjesh هست و دومين سايتم هم sanjesheshomal.net نمي دونم اين كد اتصال كه نوشتم درسته يا نه؟؟؟
peyman1987
18-10-2007, 14:24
همه چيز درسته فقط توي آدرس هاستتون مشکل هست. آدرس هاستي که من نوشتم هيچ ربطي به هاست شما نداره. آدرس من db.awardpsace.com هست ممکنه آدرس شما sanjesheshomal.net و يا هر چيز ديگه اي باشه. اينو بايد از بخش database manager توي cpanel هاستتون گير بيارين.
احتمالا بعد از خريد هاست از طرف شرکتتون يه ايميل دريافت کردين که اطلاعات مربوط به سرورتون توش هست اونجا بايد اين آدرس باشه.
در ضمن dbConnection يه متغيره پس بايد قبلش علامت $ باشه. dbConnection$
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.