مشاهده نسخه کامل
: brifcase
سلام...در مورد فولدر briefcase توضیح میدین...و اینکه چه جوری میشه ازین استفاده کرد...با یک مثال عملی لطفا...چون میخوام خودم انجام بدم ببینم..از هر کی پرسیدم جواب جالبی بهم نداد...ممنون میشم
و همچنین چرا وقتی این فولدر briefcase رو میسازی خودش به صورت اتوماتیک وار میاد بعد از فولدر ها قرار میگیره....در بقیه فایل ها و فولدر ها اینطوری نیست چرا؟
masoud_cpu
11-10-2007, 15:21
من بعد از 4 سال کار کردن با xp امروز اینو دیدم البته تو 98 تو دسکتاپ بود ... خب وقی اینو میسازی خودش 4 تا کاری که برفکیس انجام میده رو مینویسه ... در کل برای نگهداری اطلاعاته . همین .
mahdi7610
11-10-2007, 16:28
سلام دوست عزیز
راستش از briefcase برای نگهداری اطلاعات استفاده می شه .
من یک نمونه اش را به شما می گم
ابتدا یک briefcase در دسکتاپ درست کنید و نام ان را بگذارید مثلا ila سپس برنامه notepad را باز کنید و ان را با نام ila در دسکتاپ ذخیره کنید و از همون برنامه notpade که ذخیره کردید یک کپی بگیرید و اون را توی briefcase قرار دهید .
سپس در notpade ی که در دسکتاپ ذخیره کرده اید یک جمله یا یک متن را بنویسید و سپس ان را ذخیره کنید و سپس روی briefcase راست کلیک کنید و گزینه update all را بزنید با این کار هر چی توی notepade بیرونی ذخیره کرده بودید در notepade داخل briefcase نیز به روز می شود و شما هم یک فایل در بیرون دارید ویکی دیگر داخل briefcase
سلام
یک کاربرد دیگه اش هم من بگم برای کپی کردن فایل هایی که امکان کپی کردن ندارن یعنی مثلا یک فایل تصویری دارین که کلش 150 دقیقه است ولی در دقیقه 50 گیر داره و کپی نمیشه با استفاده از Briefcase می تونید اونو تا جایی که امکان داره کپی کنید
برای مثال شما Briefcase بسازید و بعد یک فایل تصویری یا صوتی رو از هاردتون کپی و داخل Briefcase ی که ساختین Paste کنید ولی وسط کپی شدن Cancel رو بزنید می بینید که فایل تا اونجایی که شما Cancel رو زدین کپی شده که NewFolder های معمولی این امکان رو نداره
masoud_cpu
11-10-2007, 21:33
سلام
یک کابرد دیگه اش هم من بگم برای کپی کردن فایل هایی که امکان کپی کردن ندارن یعنی مثلا یک فایل تصویری دارین که کلش 150 دقیقه است ولی در دقیقه 50 گیر داره و کپی نمیشه با استفاده از Briefcase می تونید اونو تا جایی که امکان داره کپی کنید
برای مثال شما Briefcase بسازید و بعد یک فایل تصویری یا صوتی رو از هاردتون کپی و داخل Briefcase ی که ساختین Paste کنید ولی وسط کپی شدن Cancel رو بزنید می بینید که فایل تا اونجایی که شما Cancel رو زدین کپی شده که NewFolder های معمولی این امکان رو نداره
شدیدا مرسی !
mahdi7610
11-10-2007, 21:46
سلام
یک کابرد دیگه اش هم من بگم برای کپی کردن فایل هایی که امکان کپی کردن ندارن یعنی مثلا یک فایل تصویری دارین که کلش 150 دقیقه است ولی در دقیقه 50 گیر داره و کپی نمیشه با استفاده از Briefcase می تونید اونو تا جایی که امکان داره کپی کنید
سلام
یادم رفته بود کلی فکر کردم تا یادم اومد
ولی مثل اینکه شما گفتین
ممنون
سلام دوستان
واقعا جالب بود
من اینارو نمیدونستم
خیلی کمکم کرد
موفق باشین
سلام
اگر دوستان کار دیگری رو هم که میشه با Briefcase انجام داد بلدن بگن تا استفاده کنیم
یکی از کاربردهای دیگر briefcase که تا حدی دوستان هم به آن اشاره کردند ، کپی کردن CD یا DVD هایی هست که براحتی امکان کپی کردن آنها نیست و یا دارای قفل هستند .
سایر کاربردهای این امکان جالب ویندوز را در آدرس های زیر می توانید ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.