ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای زیاد فن کیس از چیست

Madonna
11-10-2007, 13:12
سلام
چند روزه که صدای فن کیس زیاد شده
حالا من یک سوالی دارم
اصلا نیازی به این فن کیس است ؟
چون در کیس را باز گذاشته ام
ممنون

Gabana
11-10-2007, 13:29
اگر در كيس رو باز بگذاريد در انتقال درست هواي داخل كيس اختلال ايجاد مي كنه و عملا خنك كنندگي تعريف شده را از بين مي بره . در واقع در كيس هاي استاندارد Atx هوا بايد از جلو داخل و از پشت توسط فن 12 سانتي پاور يا فني كه پشت كيس هست خارج بشه . بر داشتن فن هاي جلو و انتهاي كيس در اين انتقال تاثير منفي مي گذاره همينطور باز گذاشتن در كيس.
------------------------------------
افزايش سرعت فن هم باعث ايجاد نويز ميشه . پيشنهاد من اينكه كه اگر فن كيست مستقيم به مادروبورد خورده با خريد يك تبديل اونو به خروجي هاي مولكس پاور متصل كني . عموما من ديدم كه اينطوري دور فن كاهش پيدا مي كنه ( البته لزوما اينطوري نيست و ممكنه درست هم جواب نده .. )

موفق باشي ./.

Lord_theOne
11-10-2007, 13:30
بله اگر باشد خوب هست
شما مي توانيد برچسب فن را در بياوريد و داخل اون سوراخ چند قطره روغن بزنيد مشكلتون حل مي شود

darvish1900
11-10-2007, 13:42
البته با سرنگ هم میتونی وسط فن تزریق کنی . چون بعضی بر چشبها رو میکنی دیگه نمیشه چسبوند

Madonna
11-10-2007, 16:37
سلام
ممنون از پاسخها
آخه سیستمم وقتی زیاد باز باشه داغ میکنه و صدای خیلی زیادی میده چون این amd ها است
به همین دلیل مجبور میشوم که در کیس را باز بزارم تا کل صدای سیستم از بین برود
و کلا همیشه در کیس باز است
حالا چند روزه که فن کیس صدا میکنه و وقتی چند ضربه بهش میزنم خوب میشود
و داخل اتاقمون هم هوا سرده
حالا خواستم بپرسم که اصلا با این چیز های که گفتم نیازی به این فن است ؟
چون همش درش باز است و فکر نکنم اصلا تاثیری داشته باشه
اما فکر کنم همانطور که گفته بودید باید کمی بهش رغن بزنم

Lord_theOne
11-10-2007, 18:48
در كيس باز باشد احتماله خرابي قطعات زياد هست چون امكان دارد چيزي بهش برخورد كند يا...
من خودم وقتي در كيس را باز مي گذارم دماي Cpu بهتر مي شود بدليل گرماي داخل كيس اما يك فن گذاشتم براي درش چون درش دوتا فن مي خورد يكي را فعال كردم دما خيلي بهتر شد ولي در كيس را مي ترسم باز بگذارم چون امكان دارد مشكل بهم بزند
شما به حرف گابانا جان گوش كن تازه هواي اتاق هم خنك هست كافي هست يك فن قوي كيس بگيري بگذاري جلو كيس كه هوا را بيارد داخل و يكي هم ببرد بيرون

amin123
11-10-2007, 21:30
البته با سرنگ هم میتونی وسط فن تزریق کنی . چون بعضی بر چشبها رو میکنی دیگه نمیشه چسبوند

تایید میشه به نظر من هم اگه خواستی روغن بزنی با سرنگ تزریق کن........

javadshahvand
12-10-2007, 11:26
سلام
ممنون از پاسخها
آخه سیستمم وقتی زیاد باز باشه داغ میکنه و صدای خیلی زیادی میده چون این amd ها است
به همین دلیل مجبور میشوم که در کیس را باز بزارم تا کل صدای سیستم از بین برود
و کلا همیشه در کیس باز است
حالا چند روزه که فن کیس صدا میکنه و وقتی چند ضربه بهش میزنم خوب میشود
و داخل اتاقمون هم هوا سرده
حالا خواستم بپرسم که اصلا با این چیز های که گفتم نیازی به این فن است ؟
چون همش درش باز است و فکر نکنم اصلا تاثیری داشته باشه
اما فکر کنم همانطور که گفته بودید باید کمی بهش رغن بزنم

اگه در کیس رو باز میزاری پس فنهای که به کیس متصل هست باز کن چون تو انتقال گرما به بیرون تاثیری نداره و هم به پاورت هم فشار میاد