ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ موبایل های تلویزیون دار

صفحه ها : 1 [2]

aliali58
21-06-2008, 11:01
من ميخوام يه گوشي nec tv بخرم. دو نفر از همكارام اين گوشي رو دارن و خيلي ازش راضي هستن يكيشون ميگفت 8 ماه هست اين گوشي رو داره و خيلي هم ازش راضي هست تازه هفته پيش هم افتاده بود توي پارچ آب هيچ طوري نشده بود البته وقتي افتاده بود توي آب خاموش بوده. اون يكي هم حدود دو ماهي ميشه خريده و ميگه راضي هست. اين از مزاياش بود. و اما معايب، يكي از دوستانم به نقل از داييش كه اين گوشي رو داره ميگفته كه 912 روي اين گوشيها خوب آنتن نميده ولي ايرانسل و 919 خوبه. يكي ديگه ميگفت در صورتي كه از بلندگوهاش زياد كار بكشي خراب ميشه توي اينترنت هم سرچ كردم يكي گفته بود كه بلندگوش سوخته.

خيلي‌ها ميگن اين گوشها چيني هست اما يكي از همكارام ميگفت كه كره‌اي هست. اگه در اين مورد اطلاعاتي داريد ممنون ميشم از اطلاعاتتون استفاده كنم

دوستان اگر اطلاعات بيشتري از معايب اين نوع گوشي دارن اينجا بگن. پيشاپيش از دوستان تشكر ميكنم

reza fontana
21-06-2008, 22:29
چرا گوشی C3000 که خریدم وقتی رم روش میندازم کار نمیکنه؟!رم خورش سرکاریه؟!
در ضمن لطف کنید چندتا بازی واسه این گوشی بزارید مخصوصآ قارچ خور

rozy_1500
22-06-2008, 02:02
دوستان یه گوشی دیدم که 7 تا اسپیکر داشت
فکر کنم اسمش lv2008 بود
یه لنز مسخره هم پشتش بسته میشه
الان قیمتش چنده
خواستم ببینم گوشی دیگه ای هست که صداش از این بلند تر باشه

reza fontana
22-06-2008, 02:35
دوستان یه گوشی دیدم که 7 تا اسپیکر داشت
فکر کنم اسمش lv2008 بود
یه لنز مسخره هم پشتش بسته میشه
الان قیمتش چنده
خواستم ببینم گوشی دیگه ای هست که صداش از این بلند تر باشه
از این مدلهای در پیتی هر روز جدیدش وارد بازار میشه.:13:.یعنی فقط به خاطر صداشه که میخوای بخری؟

SIMON137
22-06-2008, 07:56

رمت چنده ؟ سرکاری نیست بابا ... ، منظورت چیه کار نمیکنه ؟
درمورد بازی هم چشم قرار می دم.

reza fontana
22-06-2008, 17:26
رمت چنده ؟ سرکاری نیست بابا ... ، منظورت چیه کار نمیکنه ؟
درمورد بازی هم چشم قرار می دم.
یه رم رو خودش بود روش نوشته 256 مگابایت ولی ظرفیتش 64 مگابایته!!حالا مهم اینه که تو چه بخشی باید رفت که فهمید رم نسب شده یا نه؟اون در فلزی که روی رم سوار میشه هم شکست!:18: اصلآ من فقط دارم با حافظه خود گوشی کار میکنم!!
قربون دستت لااقل چندتا بازی مخصوصC3000 بزار..روش که نوشته کنسول گیم ولی یه بازی درست و حسابی روش نبود!:41:

reza fontana
23-06-2008, 23:16
پس چی شد؟!!کجا رفتی رفیق؟من هنوز منتظرم...

sisaman
25-06-2008, 09:39
سلام دوستان من دیروز یه گوشی C5000 خریدم
چطور باید این موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم با کابل؟
در پشتیش هر گار می کنم باز نمی شه چطور باید بازش کرد؟
رم می خوره؟
ممنون میشم که اگه یکی که بلده جواب بده

kiuna
25-06-2008, 17:34
من ميخوام يه گوشي nec tv بخرم. دو نفر از همكارام اين گوشي رو دارن و خيلي ازش راضي هستن يكيشون ميگفت 8 ماه هست اين گوشي رو داره و خيلي هم ازش راضي هست تازه هفته پيش هم افتاده بود توي پارچ آب هيچ طوري نشده بود البته وقتي افتاده بود توي آب خاموش بوده. اون يكي هم حدود دو ماهي ميشه خريده و ميگه راضي هست. اين از مزاياش بود. و اما معايب، يكي از دوستانم به نقل از داييش كه اين گوشي رو داره ميگفته كه 912 روي اين گوشيها خوب آنتن نميده ولي ايرانسل و 919 خوبه. يكي ديگه ميگفت در صورتي كه از بلندگوهاش زياد كار بكشي خراب ميشه توي اينترنت هم سرچ كردم يكي گفته بود كه بلندگوش سوخته.

خيلي‌ها ميگن اين گوشها چيني هست اما يكي از همكارام ميگفت كه كره‌اي هست. اگه در اين مورد اطلاعاتي داريد ممنون ميشم از اطلاعاتتون استفاده كنم

دوستان اگر اطلاعات بيشتري از معايب اين نوع گوشي دارن اينجا بگن. پيشاپيش از دوستان تشكر ميكنم
خب شما مدلش رو نگفتی! nec کلی مدل داره
مدلش رو بگو کمکت کنم

kiuna
25-06-2008, 17:36
داداش شما که میگفتی این گوشی ها خوب نیست چی شده حالا c3000 گرفتی!

kiuna
25-06-2008, 17:38
دوستان یادتون باشه گوشی چینی درجه 1و2و3 سه داره
جنس درجه 1 اونها کیفیت خوبی داره و براق هست و اکثرا بلوتوث ورژن 2 دارند و کلیدهاش جنسش با کیفیت هست
توی یوتوب n6188 رو سرچ کنید اولین ویدئو رو نگاه کنید تا دقیقا متوجه بشید

ict1720
26-06-2008, 00:09
سیستم عامل ندارند و مثل دستگاه های بازی فقط توانایی اجرای برنامه های خودشون را دارند. دوسیم کارته می باشند و تغریبا تمامی امکانات گوشی های سری N نوکیا را به غیر از سیستم عامل دارند. ولی امکاناتشون بیشتر تبلیغاتی است. بلوتوث آنها به راحتی هک میشه. سیستم WiFi ضعیفی دارند(در حد اسم). نوعی از آنها هم که خیلی تو بازار نیشت سیستم عاملی براساس لینوکس دارند. (مدلهای اولیه).

reza fontana
26-06-2008, 02:10
داداش شما که میگفتی این گوشی ها خوب نیست چی شده حالا c3000 گرفتی!
الانم میگم ولی این گوشی رو به اصرار داداش کوچیکم خریدم..چونکه بهش قول داده بودم که براش بخرم و اونم گیر داده بود به C3000 !!!:41:

kiuna
27-06-2008, 22:06
سیستم عامل ندارند و مثل دستگاه های بازی فقط توانایی اجرای برنامه های خودشون را دارند. دوسیم کارته می باشند و تغریبا تمامی امکانات گوشی های سری N نوکیا را به غیر از سیستم عامل دارند. ولی امکاناتشون بیشتر تبلیغاتی است. بلوتوث آنها به راحتی هک میشه. سیستم WiFi ضعیفی دارند(در حد اسم). نوعی از آنها هم که خیلی تو بازار نیشت سیستم عاملی براساس لینوکس دارند. (مدلهای اولیه).
به نظر من شما باید اول توقع خودتون رو از گوشی مشخص کنید بعد مقایسه کنید
گوشی که شما با 100- 150- تومن میخرید با امکانات که همزمان تو هیچ گوشی معروفی پیدا نمی کنید
رو نباید با برندهای معرفو مقایسه کرد ! با توجه به پول و سطح توقع انتخاب کنید

aliali58
28-06-2008, 09:10
خب شما مدلش رو نگفتی! nec کلی مدل داره
مدلش رو بگو کمکت کنم
مدلش رو يادم نيست. اگه خودتون بگين بهترين مدلش چي هست ممنون ميشم
نگفتين كه ساخت كجا هستن، كره يا چين‌؟

majid2662
28-06-2008, 21:34
Product DescriptionMain features 1)Telephone directories: 500 groups of contacts of carte de visit, support incoming call with ring and downloaded MP3 2)Messages &Multimedia messaging: 200 pieces, support SMS, MMS 3)Schedule power on/off: Support auto start/close, can set user-defined photo or sound of starting/closing 4)Alarm clock: 5 groups; Can set from Monday to Sunday at random, support MP3 as alarm ring 5)Games: Intelligent Puzzle, Try Connection, Magic Suchi, support to download and install JAVA games 6)More information: MP3, MP4, Hands free, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten input, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, E-book, Coming call firewall, dual-core memory, analog TV, mobile QQ, remote control, anti-theft tracking, downloadable E-dictionary, A/B repeat reading, photo editor, self-designed ring tones, calculator, graphics editor, memos, calendar, IP dial, stopwatch, rates exchange, world time, health management Additional features 1)Language: Simplified Chinese, English, 2)LCD Size: 3.0 inch, , 16 million color; PX: 240*320px 3)Ring tone: 64 chord; Ring tone format: Mp3, mp4, midi 4)Music: Play mp3 at background; Support equalizer; Show synchronistical lyric; Super dual loudspeakers with mid 5)Video: 3GP, MP4, support to play in full screen, speed/pause, dual-core memory, support to play video of 320* 6)Camera: 2.0 mega pixel; Support to shoot video of 352*288 or 176*144, the time is depended on storage 7)Rom: 5MB, support to extend TF card to 2G maximally, Document management 8)Data Transfer: Data wire/U disc/ Bluetooth (file transmission, stereo music and emote control) 9)Standby Photo: Jpg, gif 10)Game Platform: Java2.0, JAVA2.0 games Basic features 1)Operating Frequency: GSM 2)Network Frequency: 900/1800 MHz 3)Talk time: 180-360 minutes 4)Standby time: 200-360 hours
Model: E800
Standard: CE
Productivity: 5,000prs/month
Unit Price/Payment: Competetive price offerd
Origin: china
Packing: Original
Min. Order: 10pcs
Transportation: EMS, UPS,DHL, Fedex, air freight

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza fontana
30-06-2008, 02:22
بیا اقا هی میگم گوشیه چینی نخرید!!همین 3 هفته نشده داداش کوچیکم C3000 خریده که از کار افتاده مثلآ اهنگ که میزاری هنوز 10 ثانیه ازش رد نمیشه که قفل میکنه!!کلآ سیستمش از کار افتاده..تماس هم نمیشه باهاش گرفت زنگ هم نمیخوره!!!
پولتونو هدر ندید......

w700
06-07-2008, 15:53
من کره ای خریدم . البته از ماه 7 سال 1386 . تا الانم خیلی خوب جواب داده.با وجود ضربه دیدنهای مکرر به روی بدنه و Lcd تا به حال آخ هم نگفته.1 سیم کارت میخوره و دوربین 1.3 داره و 2 تا اسپیکر استریو .
تلوزیونش هم نسبت به خیلی از تی وی هایی که مقایسه کردم قویتر و شفاف تر میگیره.
خودم شخصا خیلی ازش راضیم و خیلی هم ازش کار میکشم.
مارکش Gxq و مدلش Y691 هست که تقلبیش توی بازار فراوون شده.
یه سوال دارم ؟؟؟؟...
این Tv ها توی انگلیس و آمریکا و اروپا جواب میدن ؟؟؟ یعنی Tvشون کار میکنه ؟؟؟؟

majid2662
06-07-2008, 20:58
با سلام
Y691 در قسمت عکس زوم داره یا نه و در پخش MP3 میتوان اهنگ مثلا 10 ثانیه عقب جلو کرد

چون گوشی یکی از دوستانم C1000 این کارهارو نداره حتی نمیتوان هرعکسی رو باز و در بگراند صفحه قزار دهد[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]

majid2662
08-07-2008, 09:02
گوشی TV که --- داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

majid2662
08-07-2008, 09:08
گوشی DTV3200 علاوه بر --- TV دارد

Model Number

DTV3200

Launch Time

May, 2008

Sales Points

----T super clear TV mobile for Europe countries: Germany, Switzerland, Spain, Italy, UK and other Europe countries. More clear than PAL/NTSC PAL TV.

majid2662
08-07-2008, 09:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ies.jpg

kiuna
12-07-2008, 07:48
من گوشی مدل v98 رو خریدم الان حدود 2 هفته ای میشه که خریدم و نسبت به چیزی که می خواستم ازش واقعا راضیم! به هر کسی میگم 150 تومن گرفتم باور نمیکنه ! در مورد تلویزیونش بگم که کیفیت خیلی خوبی داره تو بعضی جاها حتی بدون اینکه انتن رو بیرون بکشی تصویر کاملا صاف هست! دوتا سیم کارت هم زمان با هم فعاله و می تونی
انتخاب کنی که با کدوم تماس بگیری! از انتن دهی اش راضی هستم دوربینش روش نوشته 2 مگا پیکسل اما فکر می کنم در حد vga هست یعنی 480*640 اما وقتی خوب تنظیم کنی عکسهای خوبی میگیره ! که درسته سایزش بزرگ نیست اما کیفیت قابل قبول داره! (در حد خودش) صدای خیلی بلندی داره که من به جز مواردی که می خوام موزیک گوش بدم اون رو روی کمترین حالت میزارم! تاچ اسکرین هست و قلمشم خوب کار میکنه ! تا حالا حدود 1 ساعت مداوم از تلویزیونش استفاده کردم و مشکلی نداشته و فقط موقع استفاده از تلویزیون باتری زیادی مصرف میکنه! البته 2 دوربینه هست که یکی در جلو و یکی در پشت قرار داره! در مورد بازی هم بگم که روی مموریش فولدر گیم نداره و من گیم برام مهم نبود سوالی هست در خدمتم
لینک مشخصات

sina285
12-07-2008, 07:54
واقعانم 150 تومان واسه اين گوشي باور نكردنيه

reza fontana
19-07-2008, 03:24
من گوشی مدل v98 رو خریدم الان حدود 2 هفته ای میشه که خریدم و نسبت به چیزی که می خواستم ازش واقعا راضیم! به هر کسی میگم 150 تومن گرفتم باور نمیکنه ! در مورد تلویزیونش بگم که کیفیت خیلی خوبی داره تو بعضی جاها حتی بدون اینکه انتن رو بیرون بکشی تصویر کاملا صاف هست! دوتا سیم کارت هم زمان با هم فعاله و می تونی
انتخاب کنی که با کدوم تماس بگیری! از انتن دهی اش راضی هستم دوربینش روش نوشته 2 مگا پیکسل اما فکر می کنم در حد vga هست یعنی 480*640 اما وقتی خوب تنظیم کنی عکسهای خوبی میگیره ! که درسته سایزش بزرگ نیست اما کیفیت قابل قبول داره! (در حد خودش) صدای خیلی بلندی داره که من به جز مواردی که می خوام موزیک گوش بدم اون رو روی کمترین حالت میزارم! تاچ اسکرین هست و قلمشم خوب کار میکنه ! تا حالا حدود 1 ساعت مداوم از تلویزیونش استفاده کردم و مشکلی نداشته و فقط موقع استفاده از تلویزیون باتری زیادی مصرف میکنه! البته 2 دوربینه هست که یکی در جلو و یکی در پشت قرار داره! در مورد بازی هم بگم که روی مموریش فولدر گیم نداره و من گیم برام مهم نبود سوالی هست در خدمتم
لینک مشخصات

امیدوارم که همینطوری که میگی بمونه :31:چون ممکنه هنوز به یک ماه نرسیده قاط بزنه!!!:27:بازم

reza fontana
19-07-2008, 03:25
لینک مشخصات

امیدوارم که همینطوری که میگی بمونه :31:چون ممکنه هنوز به یک ماه نرسیده قاط بزنه!!!:27:بازم میگم پولتونو هدر ندید:41:

بهنازی
21-07-2008, 20:33
با سلام به خدمت همه دوستان
یه گوشی چینی tv دار هستش با مارک N5 که چند تا ایراد داره اول اینکه فایلهای ویدئویی با فرمت 3gp , mp4 رو نشون نمید ولی تو رم خودش یه فایل با فرمت mp4 بود که به راحتی پحشش میکنیه حالا نمیدونم mp4 هستش یا mpeg-4 هست چون تو کامپیوتر نتونستم با هیچ برنامه ای بازش کنم و mp4 هیی که من زدم رو پیغام میده فرمت ساپورت نمیشه.
بعد در مورد عکس بعضی عکسها رو میگه سایزشون بزرگه و نمایش نمیده این علش چیه و راهی هست که موارد رو برطرف کرد ؟

با تشکر از دوستان

بهنازی
22-07-2008, 21:42
لطفا یه نفر کمک کنه و جواب بده .

reza fontana
26-07-2008, 17:08
با سلام به خدمت همه دوستان
یه گوشی چینی tv دار هستش با مارک N5 که چند تا ایراد داره اول اینکه فایلهای ویدئویی با فرمت 3gp , mp4 رو نشون نمید ولی تو رم خودش یه فایل با فرمت mp4 بود که به راحتی پحشش میکنیه حالا نمیدونم mp4 هستش یا mpeg-4 هست چون تو کامپیوتر نتونستم با هیچ برنامه ای بازش کنم و mp4 هیی که من زدم رو پیغام میده فرمت ساپورت نمیشه.
بعد در مورد عکس بعضی عکسها رو میگه سایزشون بزرگه و نمایش نمیده این علش چیه و راهی هست که موارد رو برطرف کرد ؟

با تشکر از دوستان

چقدر گفتم از این گوشیهای چینی نخرید!! اکثرآ بعد یکی دو هفته از کار میفتن و یا بعضی از قسمتاش کار نمیکنن!!!:18:
ولی در مورد ایراد باز نکردن بعضی از عکسها باید بگم که هر گوشی فایلهایی رو که ساپورت نمیکنه توانایی باز کردنشون رو نداره و این طبیعیه و ممکنه برای همه گوشیها اتفاق بیفته...باید عکسهای با سایز و کیفیت پایین تر رو تو گوشیت بریزی:11:

parsa.spring
31-07-2008, 02:25
سلام.من یک c6000 هفته پیش خریدم.تلوزیونش خوبه.صداشم خوبه.اما مشکلش اینه که کسایی که تماس میگیرن مینویسه unknown!؟ هر کاری کردم باهاش درست نشد.شماره میفته اما اسمشو نمینویسه.یه مشکل دیگش اینکه وقتی تو رمش (که 1 گیگ خودم گرفتم واسش) موزیک میریزم تو کامپیوتر نشونش میده اما تو گوشی چنتاشو نشون میده و میخونه.باقیش نیست؟!کسی میدونه چرا؟راهی داره؟کمکم کنید لطفا.

mobin_mcdc2000
04-08-2008, 02:56

vodka
04-08-2008, 13:13
گوشی DTV3200 علاوه بر --- TV دارد

Model Number

DTV3200

Launch Time

May, 2008

Sales Points

----T super clear TV mobile for Europe countries: Germany, Switzerland, Spain, Italy, UK and other Europe countries. More clear than PAL/NTSC PAL TV.
یعنی شبکه های ماهواره ای میگیره؟

vodka
04-08-2008, 13:16
گوشی tv دو سیم کارت همزمان فعال خوب کسی میتونه معرفی کنه؟البته کره ای نه چینی!!!!

koorosh203
12-08-2008, 09:08
سلام
فرق ----h و ----t چیه
چون تلویزیون ایران ----h هستش

behzadn
09-09-2008, 10:14
این مدل چطوره ؟ قفل صفحه کلید هم داره ؟ Flying f698

J.Damon
07-10-2008, 21:53
سلام . ديدم خيلي سؤال پرسيدين گفتم ما هم يه سوال بپرسيم . منم يه C6000 دارم ولي نمي تونم با Usb به كامپيوتر وصلش كنم . هر كاري كردم هم نشد . تو همين تايپك ( فك كنم صفحه 19 ) يكي از دوستان نوشته بودن كه گوشي رو خاموش كن بعد به كامپيوتر وصلش كن . اون كار كردم ولي نشد . حالا مي خوام ببينم راحي داره يا نه غير از استفاده از رم ريدر و اين جور چيزا . راستي اين كه گفتم هر كاري كردم نشد دروغ گفتم .

amin2005
24-11-2008, 20:48
سلام . ديدم خيلي سؤال پرسيدين گفتم ما هم يه سوال بپرسيم . منم يه c6000 دارم ولي نمي تونم با usb به كامپيوتر وصلش كنم . هر كاري كردم هم نشد . تو همين تايپك ( فك كنم صفحه 19 ) يكي از دوستان نوشته بودن كه گوشي رو خاموش كن بعد به كامپيوتر وصلش كن . اون كار كردم ولي نشد . حالا مي خوام ببينم راحي داره يا نه غير از استفاده از رم ريدر و اين جور چيزا . راستي اين كه گفتم هر كاري كردم نشد دروغ گفتم .

گوشیتو خاموش به سیتم وقتی خاموشه وصل کن بعد سیتمتو روشن کن.اگه نشد با یه ویندوز دیگه هم امتحان کن

M A S 0 U D
25-12-2008, 18:22
من تازگی گوشیی چینی تلویزیوندار بنام tv99 گرفتم ولی نمیدونم چطوری تنظیمات gprs وmms رو بصورت دستی روش انجام بدم لطفا اگر کسی این گوشی رو داره منو راهنمایی کنه

M A S 0 U D
26-12-2008, 10:24
کسی نیست یه جوابکی به ما بده

mehdionline7
04-01-2009, 21:39
با گوشی چینی چه جوری میشه بری تو اینترنت ؟

mr_mi9
15-03-2009, 14:15
الان 3 روز هست که گوشی نازنین d600 samsung رو گذاشتمش کنار و یک گوشی گرفتم به اسم ALFATEL H1 در اینترنت که سرچ کردم گوشی روسی هست ولی در شنجن چین ساخته میشه جایی که تلفن های آیفون رو هم میسازن این گوشی تلوزیون نداره ولی رادیو داره بدون هدفون...کیفیت صداش واقعا مشته....تشخیص دست نوشته داره برای نوشتن اس ام اس ....من که بدی ازش ندیدم

مشخصات :
Product Description

ALFATEL H1
ALFATEL H1+

GOOD PRICE! !

Descriptions:
-- PDA straight board with music
-- 1.3M camera
-- support T-Flash Card,
-- 2.6"Touch Panel LCD
-- Dual Sim card, Dual on line
-- Support Bluetooth
-- Vietnam, Thailand, Russain, French, Arab, English, Persian Language
-- FM infinite Radio
-- Mp3/Mp4 player with video & audio recording.

We are Mainly exporting SIGMATEL/NKTEL brand mobiles along with other hot selling mobiles to India/Pakistan/Bangladesh market. We ship directly and quote very competetive prices to all our clients. We also pack/inspect the goods before shipment. If you are interested pls contact us directly.
Trademark: Alfatel
Model: H1
Origin: China Shenzhen
Packing: Color Box Package
Min. Order: 100 pcs
Transportation: FOB HK or FOB shenzhen
Company: Shenzhen Everking Digital Tech. Co., Ltd.

4870x2
04-04-2009, 18:11
من هم n888 دارم وتقعا گوشي باحالي هستش

SIMON137
04-04-2009, 21:10
mr_mi9 ، چند خریدی گوشیت رو ؟

AEZ_Best
15-04-2009, 19:03
N83
k3
k600
d1000
f699

اگه میشه عکسی چیزی از اینا بدین ممنون میشم

قیمت امکانات و ...

فوربه

داگه هست یه مرجع معرفی کنید بارای اینا

بی باک بی بال
16-04-2009, 10:52
می شه یه گوشی بهم بگید که یک ماه خراب نشه تلویزیون هم داشته باشد ممنونم

Oracle_Eldorado
19-04-2009, 10:15
سلام به همگی .
ببخشید دوستان خواستم ببینم این گوشی های سری c3000 ارزش خریدن داره ؟
از لحاظ قیافه که خیلی شیک و قشنگه ( من که خوشم اومد )
قابلیت هاش هم که خوبه

2 سیمکارت میخوره
کل شبکه های ایران رو میگیره
2 تا دوربین 2 مگاپیکسل داره
صفحه لمسی داره .

فقط یه بدی داره خیلی بزرگه .
یکی از دوستان هم داشت کیفیت صداش هم خوب بود .
حالا خواستم ببینم کسی از دوستان داره ؟
از کارکردش راضیه ؟
چون من بیشتر واسه 2 سیمکارتش میخوام .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

SIMON137
19-04-2009, 14:01
چقدر پول داری ؟
به نظر من پولت رو به این گوشی ها نده
من خودم داشتم دیگه از c2000 تا c5000 ...
ببین قابلیت تشخیص دست نویس نداره ، کیبورد مجازی یا... نداره ، برنامه روش نصب نمیشه ، دوربینش خیلی کم کیفیته و اسما 2 هست.
و کلی امکانات دیگه که فکر می کنی داره و خریدش می صرفه ولی اینطور نیست.
به نظر من برو اینهمه گوشی هست سامسونگ ، سونی اریکسون یا نوکیا ... تنوعش هم زیاده بخر.
از من به تو نصیحت.
اگر در خریدش اصرار داری حتما قبلش با یکی از همین گوشی ها کار کن که می خوای بخری و اطلاعاتت رو راجع بهش تکمیل کن.

Oracle_Eldorado
19-04-2009, 15:55
چقدر پول داری ؟
به نظر من پولت رو به این گوشی ها نده
من خودم داشتم دیگه از c2000 تا c5000 ...
ببین قابلیت تشخیص دست نویس نداره ، کیبورد مجازی یا... نداره ، برنامه روش نصب نمیشه ، دوربینش خیلی کم کیفیته و اسما 2 هست.
و کلی امکانات دیگه که فکر می کنی داره و خریدش می صرفه ولی اینطور نیست.
به نظر من برو اینهمه گوشی هست سامسونگ ، سونی اریکسون یا نوکیا ... تنوعش هم زیاده بخر.
از من به تو نصیحت.
اگر در خریدش اصرار داری حتما قبلش با یکی از همین گوشی ها کار کن که می خوای بخری و اطلاعاتت رو راجع بهش تکمیل کن.

ممنون دوست عزیز .
والا خودم n73 me دارم !
ولی بیشتر واسه اینکه 2 سیمکارته هست خوشم اومده .
حالا از چند نفر هم پرسیدم گفتن به درد نمیخوره .
دارم یه جورایی منصرف میشم !
ممنون از اطلاع رسانیت . :11:

yashgin128
02-05-2009, 11:44
سلام
دوستان می تونن لیستی از گوشی های tv رو که از برند های الجی سامسونگ سونی اریکسون و یا نوکیا باشه رو تهیه کنند
-----------------------------------------------------------------
از گوشی قرن 21 خود چه انتظاراتی دارید؟
(مکانی برای بیان آرزوهای دست یافتنی یا نیافتنی )

blackhero
05-05-2009, 23:47
دوستان نظرتون راجه به سامسونگ 480 F چینی چیه؟! شنیدم صفحه لمسی خوبی داره و دو سیمکارت همزمان فعال داره.

mr_mi9
06-05-2009, 00:21
mr_mi9 ، چند خریدی گوشیت رو ؟

95 تومان ..قابلی هم نداره

البته الان ارزون تر شده:10:

mr_mi9
06-05-2009, 00:27
راستی دوستان راهی هست که وقتی بخوای بلتوث کنی طرف مقابل دیگه کد نزنه ؟

آخه من با موبایلم قبلیم کلی بلتوث بازی میکردم با این نمیتونم :41::41::19::19:

blackhero
07-05-2009, 14:34
دوستان نظرتون راجه به سامسونگ 480 F چینی چیه؟! شنیدم صفحه لمسی خوبی داره و دو سیمکارت همزمان فعال داره.

جواب ندادی منم یکیش رو برای ایرانسلم خریدم! ظاهرا که خیلی عالیه، حالا اگه سوخت خبرش رو میدم!:31:

alireza_mafia2009
18-07-2009, 17:52
با سلام من تازه ان 98 گرفتم عالیه حرف ناره فقط نمرافزار نداره بده این حرف ها هم گوش ندید برا ی کارم معمولی خوبه

yahya55
21-07-2009, 17:52
کسی درباره k3000 چینی چیزی میدونه ؟؟؟؟؟

hamidreza.sn
29-07-2009, 16:51
----- تلویزیون داره و تلویزیون رو نشون میده. دو تا سیم کارت میخوره. تاچ اسکرینه. صفحه 65 هزار رنگ داره. سیمبین نیست مطمئنم. در مورد اینکه جاوا رو هم ساپورت میکنه یا نه چیزی نمیدونم

تلوزیون داره ، دو سیم کارت رو همزمان ساپورت میکنه سیستم عاملش هم nucleus از این سیستم اکثر گوشی های چینی استفاده می شود

یه آدم خوب
04-08-2009, 09:25
سلام
من هم یک گوشی به نام DORADO دورادو گرفتم که کیفیتش خوبه .
از این مدل تا حالا 10 مدل وارد ایران شده و کارخانه اش حالت سفارشی ندارد و همیشه تولید می کند.:5:
تلویزیون و رادیو و ضبط برنامه های تلویزیون:18: ، کنترل از راه دور انواع تلویزیون و کولر گازی و دی وی دی پلیر:27: ، چراغ قوه و دستخط فارسی و تبدیل صدای زن و مرد :31:و منشی و حسگر مکانی داخلی و .................

sabzefosfori
06-08-2009, 23:49
يه tv موبايل 2 سيم همزمان که واقعاً زيبا باشه و صفحه شفاف بالای 3 اينچ هر چی بزرگتر بهتر خلاصه بهترين لطفاً معرفی کنيد.

sabzefosfori
12-08-2009, 18:38
.......................!

starn
21-08-2009, 23:17
دوستان یک سوال داشتم یکی از آشنا ها یه TV Mobile مدل K300 داره که جدیدا خیلی هم زیاد شده (جعبش قرمز) گوشی خورده زمین و سنسور چرخشیش قاتی کرده و خود به خود تو پلیر آهنگ عوض می کنه ( قبلا وقتی خودت دستتو تکون می دادی عوض می کرد) کلا سنسورش قاتی کرده راهی برای مداواش هست؟؟؟؟

hamed121369
27-08-2009, 22:04
من می خواهم یه گوشی چینی tv دار بخرم چه مدلی بگیرم؟
فقط برای دیدن تلویزیون می خوامش(گوشی خودم عالیه!)
ارزان باشه!!!!!!!!!!!!1:8:

sari-1369
05-09-2009, 05:19
سلام دوستان .

اول که اومدم اینجا تعجب کردم :D آخه فکر نمیکردم این گوشی چینی ها هم مدل داشته باشن :D ( جسرات نشه )

من دنبال یه گوشی 2 سیمکارت همزمان میگردم که خیلی خیلی شیک و باکلاس باشه .

واسه من دوربین و این چیزا مهم نیست ، یه گوشی میخوام که برای کار با 2 سیمکارت مشکل نداشته باشه و پرش آنتن و ....

در ضمن موزیک هم واسم مهمه :D صدای بلند و باندو این چیزا نه ، فقط یه موزیک پلیر خوب داشته باشه .

اگه میشه یه مدل خوب معرفی کنید . اگر عکسشو دارید عکس رو بزارید .

ممنون .

sky lord
07-09-2009, 19:30
[quote=sari-1369;4171427]سلام دوستان .

اول که اومدم اینجا تعجب کردم :D آخه فکر نمیکردم این گوشی چینی ها هم مدل داشته باشن :D ( جسرات نشه )

من دنبال یه گوشی 2 سیمکارت همزمان میگردم که خیلی خیلی شیک و باکلاس باشه .

واسه من دوربین و این چیزا مهم نیست ، یه گوشی میخوام که برای کار با 2 سیمکارت مشکل نداشته باشه و پرش آنتن و ....

در ضمن موزیک هم واسم مهمه :D صدای بلند و باندو این چیزا نه ، فقط یه موزیک پلیر خوب داشته باشه .

اگه میشه یه مدل خوب معرفی کنید . اگر عکسشو دارید عکس رو بزارید .

ممنون .[/q
سلام دوت عزیز بهترین گزینه k300tv یا k900tv هست همه این امکانات حتی بیشتر از اون هم دارن دارم و صد در صد ازش رازی هستم الان 60تومن هستن و چون لمسی نیستن مشکل LCD نداره

مدل k900TV+ K300TV
امکانات
1- تلویزیون
2-رادیو اف ام
3 موزیک پلیربرای پخش فرمتهای wav ,mp3,aac
4-ویدئو پلیر برای فرمتهای 3gp , mp4
5-قابلیتتغییر صدا با 8 نوع صدای مختلف
6-استفاده همزمان با دو سیم کارت (اپراتورش مهمنیست)
7-سنسور حرکتی قابلیت تعویض عکسها اهنگها و فیلمها با تکان دادنگوشی
8-قابلیت تغییر سایز نمایش فیلم یا تلویزیون به فول اسکرین با چرخاندنگوشی
9-اتصال راحت به اینترنت
10-دوربین 1.3 و دوربین دوم
11-فیلمبرداریبا فرمت avi
12-ضبط صدا و مکالمات با فرمت waw با وضوح بالا
13-دارای دو جایرم میکرو ترانس تا حجم 8گیگ(من خودم با دوتا 2 گیگ امتحان کردم)
14 صفحه نمایش 2.2 اینچ 320*240
15-قابلیت نمایش فایلهای تکست
16-منوی فارسی با قابلیت تایپکامل فارسی
17 -نرم افزار تغییر بروروی تصاویر
18- ساعت جهانی با قابلیتنمایش همزمان ساعت دو منطقه
19-صدای معمولی ولی واضح
20-دو بازی یکی معمولی (پازل) و یکی حرکتی (تاس ریختن)
و چندین قابلیت دیگه
شما اگر دنبال بازی و نرم افزار نیستید گوشی خوبیه ولی اگر میخواینبرنامه و بازی نصب کنین باید بگم متاسفم
نارات نباش تا دو سه هفته یه وبلاگ واسش و بازی هاش میزنم
دکمه تشکر رو هم بزن

sari-1369
09-09-2009, 19:35
این گوشی رو امروز دیدم ، گفت با رم 2 گیگ 90 تومن .

قیمتش منصفانست ؟

باهاش کار کردم ، همه چیزش خوب بود ولی دکمه وسط ( دکمه بین 4 جهت ) خیلی کوچیک بود و کار باهاش سخت .

گوشی دیگه ای با این امکانات سراغ دارین ؟

far2009
14-09-2009, 14:21
من يک گوشي C9000 تلويزيون دار دارم. همه چيزش عاليه ولي فرمت فيلم هايي را که ضبط مي کنم در کامپيوتر نمي شناسه. کسي براي اين مشکل راه حلي داره ؟ برنامه ي مخصوصي براي اين فرمت هست ؟

sari-1369
15-09-2009, 17:01
فایل های ویدئوییش چه فرمتی دارن ؟

far2009
15-09-2009, 17:23
فایل های ویدئوییش چه فرمتی دارن ؟
راستش خودش مي نويسه MP4 ولي اصلا اين طوري نيست ؟! ولي وقتي روي گوشي خودم مي فرستم روي جزئيات مي نويسه 3gpp

sari-1369
16-09-2009, 00:40
به احتمال زیاد QUICK time باید بتونه بازش کنه .

far2009
16-09-2009, 10:19
با quick time اين پيغام را مي ده

sari-1369
16-09-2009, 12:00
من 2 تا مورد به ذهنم میرسه .

1- وقتی گوشی فیلم میگیره 2 تا فایل میسازه که باید کنار هم باشن تا فیلم بتونه اجرا بشه و وقتی شما فیلم هارو به کامپیوتر منتقل کردی فقط یک کدوم از فایل هارو اوردی .

2- بگیر اون .mp4 آخرش رو حذف کن و بجاش بنویس 3gpp بعدش دوباره آزمایش کن .

far2009
16-09-2009, 13:30
من 2 تا مورد به ذهنم میرسه .

1- وقتی گوشی فیلم میگیره 2 تا فایل میسازه که باید کنار هم باشن تا فیلم بتونه اجرا بشه و وقتی شما فیلم هارو به کامپیوتر منتقل کردی فقط یک کدوم از فایل هارو اوردی .

2- بگیر اون .mp4 آخرش رو حذف کن و بجاش بنویس 3gpp بعدش دوباره آزمایش کن .
خيلي ممنون از همکاريتان دوست عزيز ، اميدوارم مشکل با کمک شما حل بشه .

1- در اين رابطه منظورتان از فايل دوم را نمي دونم چيه ؟ اگر راه حلي براي انتقال فايل ها مي دانيد بگيد تا انجام دهم.

2- آن .mp4 را من ننوشتم . اسم فايل بدون .mp4 است. بعد از اجرا خودش مي نويسه، هم توي گوشي و هم توي کامپيوتر .

sari-1369
16-09-2009, 19:05
2- آن .mp4 را من ننوشتم . اسم فايل بدون .mp4 است. بعد از اجرا خودش مي نويسه، هم توي گوشي و هم توي کامپيوتر .

از منوی tools گزینه folder option رو انتخاب کن . تب view ، تیک گزینه Hide extensions for known file types رو بردار .

اینطوری پسوند فایل ش داده میشن و میتونی تغییرش بدی .

-----------------------------

من ازین گوشی ها ندارم ، و الا شاید بهتر میتونستم راهنماییت کنم . اینایی هم که گفتم از رو حدس وگمان بود .

far2009
16-09-2009, 20:07
از منوی tools گزینه folder option رو انتخاب کن . تب view ، تیک گزینه Hide extensions for known file types رو بردار .

اینطوری پسوند فایل ش داده میشن و میتونی تغییرش بدی .

-----------------------------

من ازین گوشی ها ندارم ، و الا شاید بهتر میتونستم راهنماییت کنم . اینایی هم که گفتم از رو حدس وگمان بود .
ممنون از لطفت دوست عزيز :11: ، بالاخره يک برنامه براي اجراي اين فيلم ها پيدا کردم اگر کسي چنين مشکلي داشت بگه تا حتما براش بگذارم . بازم ممنون

sari-1369
17-09-2009, 15:39
نیکی و پرسش ؟ :D

sabzefosfori
25-09-2009, 01:28
سلام من ميخواستم تنظيما ت اتصال به اينترنت اين گوشی tv ها رو بهم ياد بديد

2. من رو tv ميرم دکمه قرمز گرد که نشانگر ضبط کردن هست مياد ظرف 1 ثانيه ميره حتی وقتی ميرم تو اپشن باز بر ميگردم مياد دوباره ميره کسی ميدونه بايد چکار کنم گوشيم super phone هستش mer30

neema
06-10-2009, 18:26
Connection Name => Irancell-GPRS

APN => mtnirancell

Home Page =>

Proxy => 10.131.26.138

Port => 8080

mohsenmail
21-10-2009, 10:26
آیا tv mobile k300 هم تا اسکرین هست یا نه؟

hamid_3533
26-10-2009, 14:10
سلام ممنون از پیامی که گذاشتی میتونی بیشتر درباره گوشی دورادو توضیح بدی؟

ali1223
17-11-2009, 14:27
سلام من میخوام یک c2000 بخرم قیمت دقیقش الان چنده؟

9vin
17-11-2009, 14:40
دوستانی که میخوان گوشی چینی بگیرن حتما اینجارو نگاه کنن...
واقعا زیباست

saeednag
28-11-2009, 00:13
من یه k600+دارم همه امکاناتش عین k900 .اینم 8تا تغیر صدا داره؟

Mobile_2009
11-12-2009, 08:05
سلام...:20:...تنظیمات تلویزیون کا 900 چینی رو بگید؟ اگه امکان داره....:46:

alfredgohar
06-01-2010, 11:15
من یه گوشی k600 دارم بسیار گوشی خوبیه و همچنین تلویزیونو بسیار عالی میگیره و رادیو رو بدون هندسفری میگیره ولی برنامه ای پیدا نکردم که بشه روش نصب کرد البته با توجه پولی که براش خرج میکنی که 60000 تومان است خیلی امکانات داره اگه بخوام از امکانات دیگش بگم اینه که دو سیم کارت میخوره دو مموری که من تا 2 گیگ رو امتحان کردم کار کرده یه باتری اضافی تو جعبش هست همچنین برای دوستانتون میتونین یه تیکه ویدیو بذارید که هر وقتزنگ میزنن این ویدیو رو نشان میده همچنین اگه عکس برای دوستاتون بذارید به صورت بزرگ این عکس رو نمایش میده در زمان تماسو خیلی امکانات دیگه که اگه خواستید براتو مینویسم.

goleroz
13-01-2010, 21:57
با سلام:
لطفآ راهنمایی کنید چطور sms گوشی چینی k900+ را فارسی کنم .
من تازه این گوشی را خریدم و دفترچه راهنما هم نداره . ونمی توانم از قسمتهای مختلف ان سر در بیارم.
چند سوال ذاشتم:
1_اگر امکان دارد توضیحات کوتاهی در مورد نحو کار این گوشی از شما دوستان اهل فن می خواستم.
2_ایا این گوشیها سایتی جهت اشنایی با انها وجود دارد یا نه؟
3_می توان روی این گوشی بازی نرم افزار نصب کرد؟

< پیشاپیش از زحمات شما عزیزان متشکرم >

far2009
22-01-2010, 13:07
با سلام:
لطفآ راهنمایی کنید چطور sms گوشی چینی k900+ را فارسی کنم .
من تازه این گوشی را خریدم و دفترچه راهنما هم نداره . ونمی توانم از قسمتهای مختلف ان سر در بیارم.
چند سوال ذاشتم:
1_اگر امکان دارد توضیحات کوتاهی در مورد نحو کار این گوشی از شما دوستان اهل فن می خواستم.
2_ایا این گوشیها سایتی جهت اشنایی با انها وجود دارد یا نه؟
3_می توان روی این گوشی بازی نرم افزار نصب کرد؟

< پیشاپیش از زحمات شما عزیزان متشکرم >

با سلام ،

توی تنظیمات گوشی باید زبان فارسی را انتخاب کنی

1- مثل همه گوشی ها ، چی را می خواهی بدونی ؟

2- solomobi.com

3- نرم افزار نه ولی هزاران بازی می توانی نصب کنی

موفق باشی

abbasfarzam
03-02-2010, 19:10
با سلام
ببخشید میشه اسم وعکس و همچنین قیمت چند مدل گوشی چینی دو سیمکارته را نام ببرید.(ترجیحا"تاچ تاشو یا کشویی نباشه و همچنین قطر آن کم باشه)
باتشکر

entezar2
11-04-2010, 18:18
سلام من يك گوشي چيني دارم چطوري مي توانم بهش برنامه بدم ايا برنامه اي برايش وجوددارد ايا مي توان گوشي را هك كرد

mohammad450
12-04-2010, 14:45
گوشی چینی برنامه روشون نصب نمیشه بازی نصب میشه که اونم فرمتش خاصه وکم گیر میاد

84104
01-05-2010, 19:33
سلام گوشی چینی هست که کانال تلویزیون رو دیجیتال بگیره؟ ---

Milad4171
11-05-2010, 21:16
اقا این مارکش چیه!؟ همین k900؟ واقعا قیمتش اینه؟ چی داره؟ مشخصاتش؟ یه منبعی چیزی هست بشه روش حساب کرد؟

Highbury
13-05-2010, 18:15
سلام من یه گوشی تی وی دار میخواستم بخرم.که :
1-کیفیتش واقعا خوب باشه یعنی خراب نشه
2-قابلیت ضبط از تلویزیون رو داشته باشه
3-ریموت داشته باشه یا نداشته باشه زیاد مهم نیست ولی اگه داشته باشه خیلی خوبه
4-ترجیحا لمسی نباشه.
چه مدلی بگیرم؟؟؟؟؟

S_ALI_A
01-06-2010, 22:50
سلام من يك گوشي چيني دارم چطوري مي توانم بهش برنامه بدم ايا برنامه اي برايش وجوددارد ايا مي توان گوشي را هك كرد
برنامه نميخورن ولي بعضياشون بازي ميخورن كه فرمتشون nes هستش.:11:

Milad4171
08-06-2010, 02:56
نظرتون در مورد گوشی های سامسونگ تی وی دار چیه؟ چه مدلیش خوبه؟

aven
15-11-2010, 15:09
سلام .با گوشیه dorado tv 15 میشه از طریق ایرانسل به اینترنت وصل شد؟ با خود گوشی و کامپیوتر؟ چجوری؟جون من زودتر جواب بدین مساله خیلی فوریه...

hosseingrami
02-12-2010, 21:46
سلام به همگي دوستان به جز گوشي سامسونگ s5233t که تلوزيون داره اونم از نوع خيلي با کيفيت(آنالوگ).
گند مدل گوشي که جاوا ره 100 درصد ساپورت کنند و تي وي رو هم خوب بگيرند برام ذکر کنين خيلي ازتون ممنون ميشم.

hosseingrami
10-12-2010, 11:40
سلام به همگي دوستان به جز گوشي سامسونگ s5233t که تلوزيون داره اونم از نوع خيلي با کيفيت(آنالوگ).
گند مدل گوشي که جاوا ره 100 درصد ساپورت کنند و تي وي رو هم خوب بگيرند برام ذکر کنين خيلي ازتون ممنون ميشم.

سلام دوستان کسی اطلاعاتی در این ضمینه نداشت؟

ma.ghorbani
15-12-2010, 12:46
با سلام سوالی ازدوستان دارم گوشی k1000 چینی tvدارم گزینه tvنداره یا حذف شده باید چه کار بکنم چون در شهرستان کوچک زندگی میکنم کسی خیلی سر درنمیاره با تشکر

blackhero
28-01-2011, 23:44
با سلام سوالی ازدوستان دارم گوشی k1000 چینی tvدارم گزینه tvنداره یا حذف شده باید چه کار بکنم چون در شهرستان کوچک زندگی میکنم کسی خیلی سر درنمیاره با تشکر

دوست عزیز یعنی چی حذف شده؟ کلید خود tv روی کلیدها هست، کار نمکینه؟؟

NADER MIR
02-02-2011, 12:14
گوشی من K995
اگه به این گوشی برنامه دارین بزاریین

vampire 666
23-04-2011, 11:13
سلام
میخواستم بدونم گوشیk300 چینیtv داره دیگه؟ هنوزم این گوشی تو بازار هست؟ و این که قیمتش چه قدره و امکاناتش خوبه یا نه؟
مرسی

JAK ROBERT
18-06-2011, 16:33
سلام من تازه وارد جمع شدم ...... امادر مورد گوشي هاي چيني اين گونه عرض كنم كه اگه شما يك گوشي ژيگول خوشگل و كم قيمت و باسيستم عامل جاوا ميخوايد همون چينني خوبه البته من تنها اپل(چيني) روميگم كه قيمتش تو بازار تهران85000 تومنه و ازساير گوشي هاي چيني بهتره ........ بازكر اين كه فعلا در ايران از چنان سيستمي يا اوپرايي بر خوردار نيسيم كه واقعا بخواهيم گوشي گرون قيمت بخريم همين طور تا اينكه به خوبي سيم كارت هاي اوپراتور3 دربين مردم كاملا جانيفته براي ما اهمييت خريدن گوشي هاي گرون بي معنيه خلاصه گوشيه چيني هم يه سري مزايا داره وهم يه سري معايب داره خودتون مقايسه كنيد.jak

SevenCity
02-07-2011, 14:49
یه f698 دارم بازی میتونم بریزم توش؟
گوشیه خوشگلیه

setareh025
30-09-2014, 12:28
سلام
من موندم این گوشی هایی که tv دارن اولا خوب نشون میدم دوما بقیه امکاناتش چجوریاس؟