ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا به اين سئوال من درباره CPU هاي Intel و AMD جواب بديد

Aamoo
11-10-2007, 09:55
سلام
من چند تا سئوال دارم ، خواهش مي كنم بهم جواب بديد ( لطفا زود )
ميخواستم معني شماره 1 و شماره 2 رو بهم بگيد
چرا تو cpu هاي AMD اين دو عدد اختلافشون زياده ولي تو CPU هاي Intel اين اختلاف خيلي كمتر؟
آيا كمتر بودن اين اختلاف دليلي براي بهتر بودن CPU هست يا نه ؟ چرا؟
خيلي متشكرم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gabana
11-10-2007, 13:15
مورد 1 نحوه نام گذاري پردازنده هاي َAMD هست با نام PR Rating و قدرت پردازنده هاي AMD را در برابر پردازنده هاي اينتل نشون مي ده. در واقع از روي اين نام گذاري نميشه فركانس كاري پردازنده رو تشخيص داد و فقط ميشه اونو با پردازنده هاي اينتل مقايسه كرد ( البته تا قبل از Core 2 ) . همچنين Amd براي نسل بعدي خودش يعني K10 اين نحوه نام گذاري رو تغيير داده و يك سيستم جديد بكار گرفته كه قبلا در اين فروم بحث كرديم.

مورد 2 فركانس كاري پردازنده است كه اشاره كردم و ربطي هم به نام گذاري نداره. پردازنده هاي اينتل و AMD رو نبايد تنها از روي فركانس مقايسه كرد . اما در كل اون سيستم نام گذاري نمايانگر مقايسه فركانسي بين پردازنده بوده .

ارتباطي هم وجود نداره كه اگر اين اختلاف كمتر باشه پردازنده قويتره .

موفق باشي /.

Aamoo
14-10-2007, 08:56
سلام
از توضيحاتتون متشكرم
اگه اشتباه نكنم اين طور كه شما توضيح دادين در تصاوير زير فركانس كاري پردازنده AMD از فركانس كاري پردازنده Intel كمتره؟درسته؟
پس چه چيزي علت بهتر بودن پردازنده AMD نسبت به پردازنده Intel در تصاوير زير هستش ( البته اگه بهتر باشه كه فكر ميكنم همينطوره)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javadshahvand
14-10-2007, 11:35
سلام
از توضيحاتتون متشكرم
اگه اشتباه نكنم اين طور كه شما توضيح دادين در تصاوير زير فركانس كاري پردازنده AMD از فركانس كاري پردازنده Intel كمتره؟درسته؟
پس چه چيزي علت بهتر بودن پردازنده AMD نسبت به پردازنده Intel در تصاوير زير هستش ( البته اگه بهتر باشه كه فكر ميكنم همينطوره)

كمتره؟درسته؟ بیشتره

تو قسمت یک نامی از پردازنده و فرکانس کاری پردازنده برده که به قول ما رندش کرده اما تو قسمت دوم فرکانس کاری رو دقیق زده

Gabana
14-10-2007, 12:14
بله درسته فركانس كاري Amd كنتر هست ..
اما همانطور كه در بالا هم اشاره كردم پردازنده ها رو نبايد تنها از روي فركانسشون مقايسه كرد.

ساختار معماري هر كدوم از پردازنده هاي اينتل يا Amd در نسل هاي متفاوت تغييرات زيادي مي كنه و اين تغييرات گاهي باعث برتري يكي بر ديگري ميشه .
براي اينكه به اين تفاوت ها و علت برتري برسيد بايد تا حدودي روي معماري كار كنيد تا متوجه بشيد علت برتري چيه.

موفق باشيد/.

Aamoo
14-10-2007, 13:23
سلام
ميشه لطف كنيد واسه اينكه من از اين سردرگمي نجات پيدا كنم بگيد شما كدوم يكي رو ترجيح ميديد ( البته فكر كنم بايد از پردازنده هاي Intel Core2 تو اين مقايسه چشم پوشي كرد)
متشكرم

javadshahvand
14-10-2007, 13:33
مدلهای Core 2 عالی هستند

Gabana
14-10-2007, 13:58
سلام ..
به نظر من در حال حاضر انتخاب پردازنده بستگي مستقيم به پول ( يا بعبارتي بودجه ) داره..
چون AMD براي رقابت با اينتل خيلي Cut Price داد و همين باعث شده رقابتشون تنگ تر بشه .

حدودي شايد بشه اينطوري گفت كه زير 200 تومن انتخاب AMD بهتره ( البته باز هم با توجه به شرايط خاص )
و بالاي 200 تومن انتخاب اينتلي .

البته باز هم اشاره مي كنم كه اين صحبت بالا قانون صرف نيست و ممكنه در شرايط خاص تغيير كنه ولي حالت كليش مي تونه به اين شكل باشه /.

Aamoo
15-10-2007, 10:27
سلام
javadshahvand جان از توجهت ممنونم
Gabana ، دوست عزيز ، از پاسخهاي شما بسيار متشكرم
يا حق