مشاهده نسخه کامل
: موقع بالا اومدن ويندوز ، explorer.exe غير فعاله!
سلام .
ويندوز من وقتي بالا مياد تنها صفحه دسكتاپ رو نشون ميده ، بدون icon ها و taskbar .
فقط ميتونم task manager رو باز كنم . و وقتي هم كه explorer.exe رو run مي كنم دوباره بسته مي شه !:19:
فكر مي كنم ويروسي شدم (البته scan كه كردم ويروسي پيدا نشد) لطفاً كمكم كنيد. :20:
mahdi7610
11-10-2007, 12:27
سلام دوست عزیزمن هم احتمال می دم ویروس گرفته باشه بهتره با nod32 یکبار سیستم را کامل اسکن کنید .یکبار هم از سیستم ریستور استفاده کنید و تاریخ سیستم را برگردونید به حالتی که ویندوز سالم بود. احتمالا مشکل حل بشه .
سلام
با Safe Mode وارد ویندوز بشید و :
با یه آنتی ویروس خوب مثل Nod32 یا KasperSky سیستم رو ویروس یابی کنید
امتحان کنید و جواب رو بگید اگر نشد یه فکر دیگه ای بکنیم
mahdi7610 عزيز ،ببخشيد يادم رفته بود بگم كه از سيستم ريستور استفاده كردم و به چندين تاريخ هم برگشتم ولي هيچ فايده اي نداشته .
من Bitdefender 2008 رو سيستم نصب داشتم . با NOD هم SCAN كردم چيزي پيدا نكرد (البته من امكان آپديت اونو نداشتم )
DrXoX عزيز ، تنها تفاوتي كه محيط safe mode داره اينه كه مي تونم هنگام بالا اومدن و ريستارت كردن يكي دو ثانيه taskbar رو ببينم .:41:
توي startup هم هيچ برنامه مشكوكي اضافه نشده .
در هر صورت ممنونم كه جواب دادين . :20:
سلام دوست عزیز هنگامی که این اتفاق میفته کلیدهای alt+ctrl+delete رو بزن تا task manager باز بشه حالا برو از قسمت پروسه ها عکس بگیر بزار اینجا تا بزرگترا راهنماییت کنن این طوری مشخص میشه ویروس داری یا نه موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.