مشاهده نسخه کامل
: كمك كنيد
rashnan-1991
10-10-2007, 22:08
سلام من از شما مي خواهم كه اگه مي تونيد به من كمك كنيد من وقتي كه ميخوام بازي كنم بعد از اينكه يه ده بيست دقيقه اي بازي كردم گرافيكم مياد پايين و ديگه نمي شه بازي كرد بعدكه كامپيوتر را ريستارت ميكنم دوباره اولش خوب است اما دوباره گرافيك مياد پايين حالا من از شما مي خواهم كه به من كمك كنيد ميخوام بدونم كه ايا گرافيكم سوخته يا نه من بازيهاي زيادي را هم امتحان كردم ولي همونجوري بود.مرسي
سلام من از شما مي خواهم كه اگه مي تونيد به من كمك كنيد من وقتي كه ميخوام بازي كنم بعد از اينكه يه ده بيست دقيقه اي بازي كردم گرافيكم مياد پايين و ديگه نمي شه بازي كرد بعدكه كامپيوتر را ريستارت ميكنم دوباره اولش خوب است اما دوباره گرافيك مياد پايين حالا من از شما مي خواهم كه به من كمك كنيد ميخوام بدونم كه ايا گرافيكم سوخته يا نه من بازيهاي زيادي را هم امتحان كردم ولي همونجوري بود.مرسي
سلام دوست عزیز
کارتت هد سینک بدون فن داره یا با فن ؟
اگر هد سینک با فن داره . چک کن ببین فنش کار میکنه یانه یا اینکه دورش کم شده یا نه.
اکر هدسینک بدون فن داره ببین کاملا سر جای خودش محکم یا اینکه لق میزنه.
من فکر میکنم مشکل از این باشه چون بابالا رفتن دما و رد نشدن آن این اتفاق میافته.
موفق باشی
:10:
Oracle_Eldorado
10-10-2007, 22:43
دوست عزیز ،
یکی از روش ها همین بود که دوست عزیزمون گفت .
یه روش دیگه اینکه در کیس رو باز کن و برو توی بازی بعد اون موقع که سرعت بازی افت پیدا میکنه ، ببین چه تغییری در چرخیدن فن ها به وجود میاد . توجه داشته باش که همه ی فن ها ( Cpu , Vga )
احتمال زیاد Cpu هست . راستی مدل کارتت رو هم بنویس .
اصلا مشخصات سیستمت رو کلا بزار .
Lord_theOne
10-10-2007, 22:48
دماي CPU چند هست اول اينو بگو دوستان هم گفتند
توي Setup مادربرد قسمت Monitor Health
دوست عزیز ،
یکی از روش ها همین بود که دوست عزیزمون گفت .
یه روش دیگه اینکه در کیس رو باز کن و برو توی بازی بعد اون موقع که سرعت بازی افت پیدا میکنه ، ببین چه تغییری در چرخیدن فن ها به وجود میاد . توجه داشته باش که همه ی فن ها ( Cpu , Vga )
احتمال زیاد Cpu هست . راستی مدل کارتت رو هم بنویس .
اصلا مشخصات سیستمت رو کلا بزار .
درست فرمودند . احتمال اینکه از سی پی یوت باشه خیلی زیاده . ولی چون 20 دقیقه بعد این اتفاق میافته
برنامه pc wizard 2008 دانلود کن . حجمش کم. و نصبش کن . بعد بازی رو اجرا کن و تغییرات دمایی و سرعت فن رو همونجا مستقیم زیر نظر بگیر . خیلی راحتر به نتیجه میرسی .
موفق باشی:10:
به نظر منم کارتت دماش میره بالا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.