ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد ارور برای فرمت mp3 پلیر

ehsan_kabiri_33
10-10-2007, 19:39
سلام
داشتم آهنگ گوش میدادم ناگهان mp3 player creative muvo n200/512mb خاموش شد و تا روشن میکنم
File System Error میده رفتم فرمتش کنم ( حتی توی Safe mode ) نمیشه. سیستم هنگ میکنه باید ریست شه
اگه هم قبل از روشن کردن pc وصلش کنم ویندوز بالا نمیاد
رفتم درستش کنم " یارو گفت عیب نرم افزاری داره 4000 تومان میشه
کسی میتونه کمک کنه میخوام خودم یاد بگیرم برنامه player اون را پاک کنم و دوباره بریزم

Lord_theOne
10-10-2007, 23:01
تا حالا همژين چيزي نشنيده بودم اما مي توني آپديتش كني
توي گوگل سرچ كن مدل دقيقش را فريم ورش را بردار و برنامه اي كه آپديتش مي كند
آپديتش كن
يا اگر نرم افزاري همراش بوده اونو فرمت كن با نرم افزار خودش

seymour
11-10-2007, 12:13
این firmware رو دانلود کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

recovery رو بلدی ؟ ... اینطوریه که دستگاه رو خاموش کن و دکمه ی play رو فشار بده (ول نکن) و همینطور که به پایین داری فشار میدی وصلش کن به usb ... همینطوری دستت رو روی play نگه دار تا اون پیام Find New Hardware ظاهر بشه ... حالا می تونی دستت رو ول کنی ... و اون wizard رو تکمیل کنی و بعدش هم اون برنامه firmware رو اجار کنی ..

ببین اینطوری حل میشه یا نه...

ehsan_kabiri_33
11-10-2007, 17:33
این firmware رو دانلود کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

recovery رو بلدی ؟ ... اینطوریه که دستگاه رو خاموش کن و دکمه ی play رو فشار بده (ول نکن) و همینطور که به پایین داری فشار میدی وصلش کن به usb ... همینطوری دستت رو روی play نگه دار تا اون پیام Find New Hardware ظاهر بشه ... حالا می تونی دستت رو ول کنی ... و اون wizard رو تکمیل کنی و بعدش هم اون برنامه firmware رو اجار کنی ..

ببین اینطوری حل میشه یا نه...

سلام
آقا من رفتم تو سي دي mp3 player را گشتم چيزي توش نبود.
رفتم توي سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توي بخش دانلود ، مشكلم اين بود كه نميدونستم بايد firmware را اپگريد . ( يعني نميدونستم اسم اين برنامه چيه ) كنم كه خلاصه اين كار را كردم
حالا هم mp3 player داره بخوبي كار ميكنه. خيلي حال كردم

================================================== =
دم همه دوستان كه كمك ميكنن گرم.
Best Regards:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40 ::40::40: