مشاهده نسخه کامل
: با این ویروس (spyware) لعنتی چیکار کنم ؟؟؟
سلام دوستان
راستش 3-4 روزی بود که نمیتونستم به اینترنت وصل شم علتش هم این Spyware لعنتی بود . اولش سرعت سیستم رو به طرز وحشتناکی کشید پایین بعد هم مودم رو نمیدونم چه بلایی سرش آورده بود که هر کاری میکردم به اینترنت وصل نمیشد میگفت مودم توسط یک برنامه دیگه داره استفاده میشه . اما امروز نمیدونم چی شد که مودم درست شد اما سیستم هنوز مشکل داره :41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مشکل اصلی این جاست که با Kaspersky پاک نشد با NOD 32 هم پاک نشد:18: با Mccafee هم پاک نشد !!!:13:
واقعا توش موندم شما برنامه ای رو میتونید بهم معرفی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم :11:
سلام
Sharim عزیز
با برنامه XP-AntiSpy می تونی پاکش کنی
لینکی ازش سراغ دارید ؟
در ضمن Nod 32 پاکش نکرد ها !
منم با لپ تاپم همین مشکلو داشتم
با مک آفی همه سیستمو سرچ کرد، چیزی پیدا نکرد، اما وقتی به نت وصل می شم، نه سرعت میاد پایین نه قطع میشه !!!!!!!!!!!!
سلام
دوست عزیز
از تصویری که گذاشتی مشخص هست که شما در آن واحد دو تا آنتی ویروس رو سیستمتون دارید. این ایجاد مشکل می کنه هم تو سرعت سیستم و هم تو شناسایی ویروس ها.
پیشنهاد می کنم هر دوی این آنتی ویروس ها رو uninstall کنید و دوباره فقط یکی رو نصب کنید. بعد از آپدیت سیستمتون رو چک کنید
اینطوری مشکلت حل میشه
این ویروس نیست که آنتی ویروس پیداش کنه اگه با xp-AntiSpy تونستی که هیچ وگرنه باید برنامه قویتر دانلود کنی فعلا اینو دانلود کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز
از تصویری که گذاشتی مشخص هست که شما در آن واحد دو تا آنتی ویروس رو سیستمتون دارید. این ایجاد مشکل می کنه هم تو سرعت سیستم و هم تو شناسایی ویروس ها.
پیشنهاد می کنم هر دوی این آنتی ویروس ها رو uninstall کنید و دوباره فقط یکی رو نصب کنید. بعد از آپدیت سیستمتون رو چک کنید
اینطوری مشکلت حل میشه
مسئله این جاست که نمیشه پاکش کرد هرکار میکنم که کاسپر رو uninstall کنم نمیشه ولی فعالیت کاسپر رو متوقف کردم . فکر نمیکنم تداخلی با هم داشته باشن . الان دارم NOD32 رو update میکنم شنیدم میتونه پاکش کنه حجم update اش 9 مگ با این اینترنت هندلی . اگه تونستم update کنم سیستم رو چک میکنم نتیجه رو میگم
این ویروس نیست که آنتی ویروس پیداش کنه اگه با xp-AntiSpy تونستی که هیچ وگرنه باید برنامه قویتر دانلود کنی فعلا اینو دانلود کن:
این رو دانلود کردم امتحانش میکنم ممنون
راستی اون هایی که گفتم همشون علاوه بر آنتی ویروس , anti spyware هم هستن
hamilton
10-10-2007, 22:03
سلام دوستان
راستش 3-4 روزی بود که نمیتونستم به اینترنت وصل شم علتش هم این Spyware لعنتی بود . اولش سرعت سیستم رو به طرز وحشتناکی کشید پایین بعد هم مودم رو نمیدونم چه بلایی سرش آورده بود که هر کاری میکردم به اینترنت وصل نمیشد میگفت مودم توسط یک برنامه دیگه داره استفاده میشه . اما امروز نمیدونم چی شد که مودم درست شد اما سیستم هنوز مشکل داره :41:
اما مشکل اصلی این جاست که با Kaspersky پاک نشد با NOD 32 هم پاک نشد:18: با Mccafee هم پاک نشد !!!:13:
واقعا توش موندم شما برنامه ای رو میتونید بهم معرفی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم :11:
دوست عزيز اين دو آنتي ويروسي كه شما در حال حاضر داريد استفاده ميكنيد جز بهترينها هستند ولي يك مساله وجود داره وآن اينكه از بين بردن Antispyware ها در حيطه تخصصي آنتي ويروسها نيست و هميشه در كنار حتي بهترين آنتي ويروسها هم بايد از برنامه اختصاصي AntiSpyware استفاده كنيد.من 3 برنامه خوب و قدرتمند و رايگان را كه جزء بهترينها هم هستند را توصيه ميكنم.لينك دانلود همگي اين برنامه در انجمن مربوط به برنامه هاي امنيتي و آنتي ويروسها وجود داره.اما برنامه ها(اگر امكان دانلود داريد هر 3 اين برنامه را در سيستم خود داشته باشيد و هفته اي يك بار سيستم خود را با آنها اسكن كنيد):
نسخه رايگان Spyware Doctor
نسخه رايگان AVG Antispyware
نسخه رايگان Super Antispyware
در مورد فعاليت همزمان 2 آنتي ويروس حتي اگر با هم تداخلي نداشته باشند توصيه نميشه در كنار هم به صورت Active فعال باشند.توصيه ميشه يكي به صورت فعال و ديگري به صورت غيرفعال باشند.
سلام
آخرین نسخه نرم افزار Spyware Doctor
احتمال 97درصد با این برنامه مشکلت حل میشه
لینک دانلود :
پسورد :
منبع : kamyabonline
Mohammad_4688
10-10-2007, 22:45
لینکی ازش سراغ دارید ؟
در ضمن Nod 32 پاکش نکرد ها !
این چه ویروسی یه که Nod 32 نمی شناسدش :13:
این چه ویروسی یه که Nod 32 نمی شناسدش :13:
سلام
محمد جان
ویروس نیست ، برنامه جاسوسی هستش
سلام دوست من
منم همین مشکل رو داشتم و ویندوز عوض کردم خیال خودمو راحت کردم
اما شما اگه پاکش کردی راهشو بگو که من دفعه دیگه ویندوز عوض نکنم
موفق باشی
Dash Ashki
11-10-2007, 04:50
شهرام جان ، بیا این فایل رو بگیر بعداش برنامه رو به روز رسانی کن ، احتمال 99 درصد مشکلت حل میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
سلام به همه دوستان عزیز . بالاخره تونستم با برنامه Spyware Doctor که Hamilton عزیز معرفی کردند پاکش کنم از همه دوستان متشکرم:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.