ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود اولين شماره ي مجله ي اينترنتي موزيك كرش !

saman_dexter
10-10-2007, 16:34
اولين شماره ي مجله ي اينترنتي كرش Crash ويژه رپ منتشر شد !

درود و سلام به همه ي دوستان ....
مجله ي اينترنتي كرش Crash نخستين مجله ي اينترنتي رپ و هيپ هاپ در ايران است كه از 10 اكتبر 2007 معادل 18 مهر 1386 كار خودش را آغاز كرد . اين مجله ماهانه بوده و در هر ماه منتشر مي شود . Crash هر ماه با آخرين اخبار و اطلاعات از دنياي رپ و هيپ هاپ جهان به صورت رايگان در اينترنت منتشر مي شود علاقه مندان مي توانند اولين شماره ي اين مجله را كه شامل 10 صفحه است از اين جا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود كنند .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود اولين شماره ي مجله ي كرش ===[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنماي دانلود =پس از كليك بر لينك مورد نظر صفحه اي كه باز مي شود را نگاه كنيد در سمت چپ وسط صفحه روي عكسي كه نوشته Download Now كليك كنيد سپس صفحه ي جديدي باز مي شود چند لحظه صبر كنيد منوي دانلود بالا مي آيد .
سايز اولين شماره مجله ي كرش = 3.41 MB
عكس روي جلد شماره ي اول مجله ي كرش Crash Magazine :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saman_dexter
15-10-2007, 14:49
بروبچ چقدر بي حاليد !! دانلود كنيد يه عده بروبچ زحمت كشيدن بابا !

Nazanin_rose
16-10-2007, 21:50
مرسی دوست عزیز:11:
ولی لینکی که دادی مشکل داره

Eat_me_drink_me
17-10-2007, 10:08
هر چند كه من از رپ متنفرم ولي اينكه زحمت كشيديد بدك نبود !

saman_dexter
17-10-2007, 10:14
نازنين جان لينك رو چك كردم مشكلي نداشت بعد از اين ه صفحه باز شد اگه روي عكس download كليك كنيد در صفحه ي بعدي منوي دانلود باز مي شود در هر صورت اگر باز هم نشد به اين لينك برويد =

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash66_2m
29-10-2007, 11:53
سلام. من چطوری می تونم از سایت up2u.in مجله ها رو دانلود کنم
کمکم کنید.
با تشکر.........