مشاهده نسخه کامل
: مشکل با yahoo mesenger
با سلام
من بعد از 3 ماه که رفتم سراغ برنامه یاهو مسنجرم (ورژن 8.0.0.1)وارد هر رومی که میشم هیچکی توشون نیست(اسباب کشی کردن ) فقط ای دی خودم هست با messnger chatچکار کنم عکسشم گرفتم شاید کسی بتونه کمک کنهplease[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من بعد از 3 ماه که رفتم سراغ برنامه یاهو مسنجرم (ورژن 8.0.0.1)وارد هر رومی که میشم هیچکی توشون نیست(اسباب کشی کردن ) فقط ای دی خودم هست با messnger chatچکار کنم عکسشم گرفتم شاید کسی بتونه کمک کنهplease[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسش چرا نمیاد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
سلام دوست عزيز
اولا كه اين تاپيك جاش اينجا نيست چرا كه ياو مسنجر يه تاپيك جداگانه واسه خودش داره
ثانيا جواب رو تو كد زير ميتوني پيدا كني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز
اولا كه اين تاپيك جاش اينجا نيست چرا كه ياو مسنجر يه تاپيك جداگانه واسه خودش داره
ثانيا جواب رو تو كد زير ميتوني پيدا كني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست شما درد نکنه مشکلم حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.