ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ایی به نام Mrt.exe

amirspecialboy
10-10-2007, 14:28
با سلام خدمت دوستان
بنده به صورت اتفاقی در درون پوشه system 32 به برنامه ایی به نام MRT.EXE برخورد کردم میخواستم بدونم این برنامه چه کاری انجام میده

simko007
10-10-2007, 14:35
MRT.EXE یک Process هستش که به بخش امنیتی مایکروسافت مربوطه. کار این پروسس یافتن Spyware (برنامه های جاسوسی) است. آن دسته از برنامه های جاسوسی که بدون اطلاع شما فعالیت های شما را روی اینترنت زیر نظر میگیرند، توسط MRT.EXE شناسایی و خنثی میشود.
روز خوبی رو براتون آرزو دارم :11:
منبع مطلب بالا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rahnemoun
10-10-2007, 14:35
......................................

rahnemoun
10-10-2007, 14:37
با سلام خدمت دوستان
بنده به صورت اتفاقی در درون پوشه system 32 به برنامه ایی به نام MRT.EXE برخورد کردم میخواستم بدونم این برنامه چه کاری انجام میده

احتمالا شما ويندوز mrt رو روي کامپيوترت نصب کردي. اين فايل متعلق به همون شرکت توليد کننده (دستکاري کننده!!!) اين ويندوز هست و مخفف (محمد رضا توکلي) هست.

darvish1900
10-10-2007, 14:37
فایل ویندوز صحیح است.
کم تجربگی از ما بود

simko007
10-10-2007, 14:39
نه دوستان، اگر این فایل در فولدر سیستم32 باشد، مخفف Malicious Software Removal Tool. خواهد بود و این جزوی از ویندوز به حساب میاد. بنده خدا الآن استرس میگیره :-)

darvish1900
10-10-2007, 14:49
MRT.EXE یک Process هستش که به بخش امنیتی مایکروسافت مربوطه. کار این پروسس یافتن Spyware (برنامه های جاسوسی) است. آن دسته از برنامه های جاسوسی که بدون اطلاع شما فعالیت های شما را روی اینترنت زیر نظر میگیرند، توسط MRT.EXE شناسایی و خنثی میشود.
روز خوبی رو براتون آرزو دارم :11:
منبع مطلب بالا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی از اطلاع رسانیتون. حرف شما صحیح است

amirspecialboy
10-10-2007, 23:51
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم اینکه دوستان میفرمایند این جزوی از خود اجزای ویندوز هست و برای یافتن spyware هست چرا خبری از این برنامه نیست یعنی بعید میدونم کسی از این برنامه استفاده کند و اصلا خود ماکروسافت برنامه دیگری برای پیدا کردن spyware ارائه داده که من الان اسمش یادم رفته
و میخواستم بدونم خود ویندوز از این برنامه های کاربردی بازم داره یا نه
چون یه خوبی که این برنامه ها داره اینه که در سیستمهایی که هیچ حفاظتی ندارند میشه از این برنامه ها در مواقع اضطراری استفاده کرد
و ضمنن این برنامه خاصیت realtime ندارد و باید به صورت دستی هارد را اسکن کرد