مشاهده نسخه کامل
: سوال درمورد كار با اسكنر
gholam14
10-10-2007, 02:28
باسلام
دوستاني كه دركاربااسكنرمهارت دارندميشودبفرمايندچطورميت وانم بعدازاسكن نوشته اي آنرادربرنامه Wordبازكنم منظورم اينست كه فايل اسكن شده راچطور وباچه فرمتي دركامپيوترذخيره كنم كه بابرنامه Wordبازشود.
متشكرم
Lord_theOne
10-10-2007, 06:56
اگر بخواهي عكسي را در Wordبياوري بايد به منوي Insertبروي بعدش Picture بعدش From To دومين گزينه هست
برن و عكس انتخاب بكن پسوندهاي زيادي را اجرا مي كند از جمله Jpg و BMP كه معروفترند
يا مي توني راست كليك كني روي نوار ابزارها و گزينه Picture را انتخاب كني كه نوار ابزار عكس را بهت مي دهد
عزیز فکر کنم منظور شما Edit نوشته های موجود در فایل اسکن شده است؟اگه این جور است شما به یه برنامه Ocr نیاز دارید...........
gholam14
11-10-2007, 03:50
عزیز فکر کنم منظور شما Edit نوشته های موجود در فایل اسکن شده است؟اگه این جور است شما به یه برنامه Ocr نیاز دارید...........
درسته دوست عزيزمن براي اديت ميخواهم اين برنامه كه گفتي ازكجاميتوانم پيداكنم.
متشكرم
darvish1900
11-10-2007, 05:14
باید از برنامه ocr استفاده کنی.تا عکس اسکن شده به متن تبدیل بشه.
عزیز شما به برنامه Readiris Ocr نیاز داری.البته اگه بخواهی برای متون فارسی این کار را بکنی باید ورپن 11 از این نرم افزار را تهیه کنی که در خود سایتش هست ولی باید بخریش.من هم تا به حال کرک خوبی واسش پیدا نکردم.اگه پیدا کردی ما را هم در جریان بگذار........
gholam14
12-10-2007, 03:37
عجيبه بااين همه مغزهاي ايراني خوب چطوربراي اينكارتاالان فكري نشده بهرحال ازراهنمايي شما ممنون
javadshahvand
12-10-2007, 11:25
Readiris تبدیل نوشته فارسی تو عکس به متن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
javad جان لینک مستقیم واسه این برنامه نداری؟؟؟؟؟؟؟؟چون من خیلی نیازش دارم.........
javadshahvand
13-10-2007, 21:03
javad جان لینک مستقیم واسه این برنامه نداری؟؟؟؟؟؟؟؟چون من خیلی نیازش دارم.........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.