ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال : چطور اطلاعات بارکد اسکنر رو هم زمان با برنامه دیگه دریافت کنم ؟

hp1361
09-10-2007, 14:27
سلام

دوستان من می خواهم برنامه ای بنویسم که هم زمان با اسکن کردن بارکد ها و دریافت اونها توسط یه برنامه دیگه من هم در کنارش اون بارکد ها رو دریافت کنم .

در اینجا برنامه من بصورت فعال نیست بلکه در کنار برنامه اصلی قراره اجرا بشه . حالا میتونه پشت پنجره فعال برنامه اصلی قرار بگیره و یا میتونه می نیمایز بشه و یا بره به قسمت سینی سیستم .

مهم اینه که بتونه هم زمان با اون برنامه که بارکدها رو اسکن میکنه اونارو دریافت کنه .

ممنون و منتظرم .

NoneForce
09-10-2007, 15:01
سلام
يه Keyboard Hook نياز داريد مثل TCPKeyHook .
اينطوري هركليدي كه در هر برنامه اي فشار داده شود برنامه شما نيز آنرا دريافت خواهد كرد.
اينو بگيريد و با باركدخوان تست كنيد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين برنامه را اجرا كنيد و دكمه Start Hook را بزنيد. بعد با باركدخوان در برنامه اصلي يك باركد را بخوانيد ، ببينيد برنامه شما هم كد خوانده شده را نمايش مي دهد يا نه.

hamedvahedi
09-10-2007, 19:02
TCPKeyHook بعضی اوقات جواب نمی ده

hp1361
10-10-2007, 15:03
سلام
يه Keyboard Hook نياز داريد مثل TCPKeyHook .
اينطوري هركليدي كه در هر برنامه اي فشار داده شود برنامه شما نيز آنرا دريافت خواهد كرد.
اينو بگيريد و با باركدخوان تست كنيد :

اين برنامه را اجرا كنيد و دكمه Start Hook را بزنيد. بعد با باركدخوان در برنامه اصلي يك باركد را بخوانيد ، ببينيد برنامه شما هم كد خوانده شده را نمايش مي دهد يا نه.

نان فورس عزیز اینکه فقط یه فایل اجرایی بود . سورسی در کار نبود که از کدهاش سر در بیارم

بازم ممنون

NoneForce
10-10-2007, 16:01
نان فورس عزیز اینکه فقط یه فایل اجرایی بود . سورسی در کار نبود که از کدهاش سر در بیارم

بازم ممنون

سلام
قرار نبود از چيزي سردربياريد، گفتم فقط امتحان كنيد ببينيد كاري را كه مي خواهيد انجام مي دهد يا نه.
اگر جواب گرفتيد خود كامپوننت را هم مي فرستم.

hp1361
10-10-2007, 22:11
آره عزيز لطف كن لطفاً