مشاهده نسخه کامل
: stand by دستگاه؟
سلام بر همگی.
مادر برد من p5b هست و پاورم گرین.
یکدت که رو دستگاه 8500 نصب بود ( حالا نمیدونم ربطی به گرافیک داره یا نه ) ... وقتی دستگاهمو استند بای میکردم تمامی فن های موجود نیز از کار میافتادند و میبایست با دکمه پاور دوباره دستگاه رو از حالت استند با ی خارج میکردم .
از وقتی که 8600 رو دستگاهم گذاشتم دیگه این حالت پیش نمیاد و دستگاه به همون صورت عادی استند بای میشه و با اشاره هر کلیدی از استند بای خارج میشه.
حالا سوال من اینه که . چرا این اتفاق افتاده ؟ آیا قبلا مشکل داشته یا موضوع چیز دیگریست.!
در ضمن من برای اور کردن سی پی یو (2160) از خود برنامه مادر برد استفاده میکنم . خوبه؟ یا از برنامه دیگری استفاده کنم؟
سرعت بالا اومدن ویندوز پایین ... البته وقتی بالا میاد تمامی برنامه ها تقریبا بازند و لازم نیست منتظر باز شدن برنامه ها بشم.
آیا این مسئله مربوط به سی پی یو هستش؟
از توجهتان متشکرم :10:
Lord_theOne
09-10-2007, 05:42
شايد سيستم شما خاموش مي شده شما درايور مادربردتون را نصب مي كنيد درايور چيپست؟
از توي Setup اين كار را انجام بدهيد بهتر است هميشه توي هر سيستم عاملي كه برويد اوركلاك است
اما با برنامه وقتي توي اون ويندوز مي رويد اوركلاك مي شود
شما سيستم را خاموش مي كنيد و وقتي روشن مي كنيد مثلا برنامه Word باز است؟
اگر چنين باشد خاصيت Hibernet است نه ShutDown
m_a_h_n_o
09-10-2007, 05:47
سلام بر همگی.
مادر برد من p5b هست و پاورم گرین.
یکدت که رو دستگاه 8500 نصب بود ( حالا نمیدونم ربطی به گرافیک داره یا نه ) ... وقتی دستگاهمو استند بای میکردم تمامی فن های موجود نیز از کار میافتادند و میبایست با دکمه پاور دوباره دستگاه رو از حالت استند با ی خارج میکردم .
از وقتی که 8600 رو دستگاهم گذاشتم دیگه این حالت پیش نمیاد و دستگاه به همون صورت عادی استند بای میشه و با اشاره هر کلیدی از استند بای خارج میشه.
حالا سوال من اینه که . چرا این اتفاق افتاده ؟ آیا قبلا مشکل داشته یا موضوع چیز دیگریست.!
در ضمن من برای اور کردن سی پی یو (2160) از خود برنامه مادر برد استفاده میکنم . خوبه؟ یا از برنامه دیگری استفاده کنم؟
سرعت بالا اومدن ویندوز پایین ... البته وقتی بالا میاد تمامی برنامه ها تقریبا بازند و لازم نیست منتظر باز شدن برنامه ها بشم.
آیا این مسئله مربوط به سی پی یو هستش؟
از توجهتان متشکرم :10:
احتمالا ( اگه بایوس رو آپدیت کرده باشید این رخداد میتونه از بایوس باشه !! )
شایدم توی تنظیمات بایوس سیخایی شده !!!
شایدم داخل همون برنامه ای که میگی (که مال خود مادربورده) تنظیماتی شده که باعث این مسئله شده...!!
ی سری هم به power option بزن...داخل کنترل پنل...
اگه ازینا نبود به نظرم زیاد دل چرکین نباش چون مادربورد قبلیم هنگام stand by به طور کل خاموش نمیشد ولی این مادربوردم به طور کل خاموش میشه و باید با دکمه پاور روشنش کنم...مادر بورد قبلیم با فشردن هر دکمهای روشن میشد....
در ضمن این مشکل هیچ ربطی به سی پی یو نــــداره !!!!
شايد سيستم شما خاموش مي شده شما درايور مادربردتون را نصب مي كنيد درايور چيپست؟
از توي Setup اين كار را انجام بدهيد بهتر است هميشه توي هر سيستم عاملي كه برويد اوركلاك است
اما با برنامه وقتي توي اون ويندوز مي رويد اوركلاك مي شود
شما سيستم را خاموش مي كنيد و وقتي روشن مي كنيد مثلا برنامه Word باز است؟
اگر چنين باشد خاصيت Hibernet است نه ShutDown
نه hibernet نمیشد . استند بای بود.
Lord_theOne
09-10-2007, 12:52
عزیز Stand By زدی برنامه ها که بسته نمی شوند که ماله همه همینجوری است
عزیز Stand By زدی برنامه ها که بسته نمی شوند که ماله همه همینجوری است
متوجه ام شما چی میگید .
برای من هم همین عجیب . چون وقتی استند بای میکردم تمامی فن ها حتی فن سیپی یو خاموش میشد .
و با زدن کلید کیس از استند بای خارج میشد . و این برام عجیب بود ولی حالا این اتفاق نمی افته و عادی شده.
:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.