ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : ( تکنیکهای فوتوشاپ 28 ) دکمه های مکینتاش ( سطح : مبتدي )

ramin-Isback
08-10-2007, 22:04
نمیدونم به خاطرتون هست یا نه ولی اگر صفحه های آخر این انجمن را نگاه کنید تاپیکی با عنوان تکنیکهای فوتوشاپ را پیدا خواهید کرد که من تا 27 قسمت آنرا برای شما قرار دادم . اماقسمت 28 را براتون آماده کردم که اینجا قرار میدم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قسمت 29 هم آماده هست که به زودی براتون آپلود میکنم .

Shahin King
08-10-2007, 22:07
سلام

رامین جان ، :11:

دستت درد نکنه و خوش اومدی

قربانت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan30
09-10-2007, 10:19
سلام

ضمن خوش آمد گویی به شما :)

ممنون دوست عزیز ، فقط کاشکی سطح آموزش را هم مشخص می کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم ممنون

بای

Saeed kmss-D
09-10-2007, 16:48
ممنون رامين جان،
منم ضمن خوش آمد گويي مجدد بابت اين آموزش تشكر ميكنم،

موفق باشي♥♥♥

ramin-Isback
09-10-2007, 20:48
اگر خوش آمد گویی شما بابت اینه که میبینید من 2 تا پست بیشتر نزدم باید خدمت شما عرض کنم که آی دی اصلی من همون Ramin-Ahmadi هست که 28 قسمت آموزش فوتوشاپ توی این انجمن آپلود کرده و البته باید مدیران عزیز یادشون نباشه ، من رو به مدت یک ماه محروم کردن و به همین خاطر من هم مجبور شدم آی دی جدیدی بسازم چون من بدجوری به این سایت وابسته هستم ( با وجود بی معرفتی مدیران عزیز )
فردا هم یک آموزش در سطح حرفه ای برای شما آماده کردم که البته اگر دوباره مشکلی پیش نیاد و آی دی من رو بهم برگردونن واستون میزارم . اگر باز هم من رو به یاد نیاوردید به صفحه 13 تا 15 مراجعه کنید و تاپیک تکنیکهای فوتوشاپ را بخوانید . این آخرین پست من با این آی دی هست و امیدوارم فردا پس از یک ماه بتونم دوباره شروع به مطلب گذاشتن کنم .

Saeed kmss-D
09-10-2007, 21:52
رامين جان من ارادت دارم خدمتت ، قبلا آشنا شده بوديم.
براي همين هم گفتم مجدد.

موفق باشي♥♥

mahsoft
10-10-2007, 04:05
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشنالله مجدد با ایدی خودتون به جمع دوستان برمیگردید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

taraneheshgh
10-10-2007, 04:43
سلاممرسی از اموزشتونجالب بودفقط اگه می شه سطح اموزش رو یه خورده بالا ببرید.-----------------------------------------------------------عميق ترين درد در زندگي مردن نيست ، بلکه نداشتن کسي است که الفباي دوست داشتن را برايت تکرار کند، و تو از او رسم محبت بياموزي . عميق ترين درد در زندگي مردن نيست ، بلکه گذاشتن سدي در برابر روديست که از چشمانت جاريست. عميق ترين درد در زندگي مردن نيست ، بلکه پنهان کردن قلبي ست که به اسفناک ترين حالت شکسته شده . عميق ترين درد در زندگي مردن نيست ، بلکه نداشتن شانه هاي محکمي ست که بتواني به آن تکيه کني