مشاهده نسخه کامل
: درخواست نرم افزار برنامه نویسی اسمبلی
سلام
ایا نرم افزار خاصی به اسم برنامه نویسی اسمبلی داریم ؟
اگر بله ، لینک دانلودش رو دارین ؟
و اگر نه ، و برنامه نویسی اسمبلی یه اسم کلی برای یک سری نرم افزار هست ، لطفا لینکی از یکی از نرم افزارهاش رو معرفی کنین .
خیلی ممنون .
F A R H A D
08-10-2007, 14:09
سلام
برای برنامه نویسی به زبان اسمبلی باید دستورات این زبان رو در یه ویرایشگر متنی مثل notepad بنویسی و با فرمت .asm ذخیره کنی و برای اجرا هم از یکی از کامپایلرهای MASM یا TASM (ماکرو اسمبلر و توربر اسمبلر) استفاده کنی.
masm یا tasm رو گوگل کن، برای دانلود زیاد هست.
موفق باشی
ضمن تایید پست farhad_g1 باید بگم میتونی از نرم افزار Debug هم استفاده کنی
کافیه که توی خط فرمان بنویسی Debug و Enter بزنی!
خیلی راحت میتونی مستقیما به زبون اسمبلی برنامتو بنویسی و بعدشم اجرا کنی، یا اینکه میتونی برنامه اسمبلیتو دستور به دستور اجرا کنی و بعد هم به راحتی محتویات ثبات ها و خونه های حافظه رو ببینی!
میتونی محتویات حافظه هر سگمنت رو ببینی!
یه چیز جالبه دیگه که هست اینه که میتونی معادل دستورات اسمبلیتو به زبون ماشین(منظورم به صورت کدهای هگزادسیماله) ببینی!!
من خودم زیاد اسمبلی کار نکردم ولی اگه خواستی بگو ، یه کتاب دارم که توش یه مقدار راجع به نحوه کار کردن باهاش نوشته، میخونم بیشتر راهنماییت میکنم
سلام
دوستان عزیزم خیلی ممنون .
ممنون میشم اگه بیشتر راهنمایی کنین .
اگه کتاب خاصی که به فارسی هم باشه (و بشه از اینترنت گرفتش) هم معرفی کنین ، یک دنیا ممنون میشم .
خيلي بحث شده
سرچ كن
اينجا توضيحاتي دادم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دنبال کتاب میگردی و چیزی از اسمبلی نمیدونی بهت پیشنهاد میکنم کتاب "زبان ماشین و اسمبلی" تالیف "دکتر حسن سیدرضی" رو تهیه کنی... این کتاب فقط برای شروع خوبه!!!
سلام راجع به نوشتن برنامه اسمبلي در debug يه كم بيشتر توضيح بده و چند تا دستور هم ازش بنويس ممنون
سلام راجع به نوشتن برنامه اسمبلي در debug يه كم بيشتر توضيح بده و چند تا دستور هم ازش بنويس ممنون
این سایت برای debug یه آموزش خیلی عالی داره پیشنهاد میکنم حتما ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام دستورات رو با مثال توضیح داده
شاد باشید
میتونی از emu8086 هم استفاده کنی.محیط خوب و کاملیه: emu8086.com البته بیشتر برای اسمبلی 16 بیتی.
redribbon
22-12-2007, 20:58
میتونی از emu8086 هم استفاده کنی.محیط خوب و کاملیه: emu8086.com البته بیشتر برای اسمبلی 16 بیتی.
منم موافقم با استفاده از emulator خيلي راحت برنامه رو هم مي توني به صورت com و هم به صورت exe بنويسي و تست کني.البته بعدا براي تست توسط tasm يا masm بايد تو برنامت تغييراتي بدي. در ضمن از asmpad هم ميتوني استفاده کني.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.