مشاهده نسخه کامل
: یه سوال در مورد Creative MicroPhoto
با سلام و قبولی طاعات و عبادات
من یه MP3 Player دارم که ساخت شرکت کریتیو و مدل Zen Microphoto هست.
روی سیستم خودم که درایورش نصبه مشکلی ندارم، اما اگه بخوام یه سیستم دیگه ای وصلش کنم، دستگاهو نمی شناسه و باید حتمن درایورش نصب بشه.:41:
راهی نداره که بدون نصب درایور هم بشناسه ؟!
این مدل ها اصطلاحا Mtp هستن و نیاز به نرم افزار مخصوص دارند (که البته چیز بدی نیست ، خیلی هم خوبه و الان اکثر مدلهای سطح بالا ، Mtp هستند)... البته ویندوز مدیا پلیر نسخه های بالاتر از 10 و 11 هم می تونه با اینا ارتباط برقرار کنه ، یه امتحان بکن ...
تنها از مالتی مدیاش نمی خوام استفاده کنم.
مثلن 4 گیگش رو اختصاص دادم به مموری که اطلاعاتم رو ذخیره کنم و 4 گیگ باقیشم برای موسیقی، عکس و ... .
مثل فلش مموری های دیگه نمی تونم توش اطلاعات ذخیره کنم و روی سیستمهای دیگه بریزم !
من متوجه نشدم این پست قبلی ات سوالی بود یا داشتی توضیح می دادی به من ...
منظورم اینه که آیا می تونی دستگاهت رو ببری توی حالت data storage ؟ .. یعنی حالتی که مثل یه کول دیسک عمل کنه و از اون 4 گیگ حافظه ای که واسه data کنار گذاشتی استفاده کنی ؟ ... یادت باشه خودت باید ببری اش توی اون حالت ...
هم سوال و هم توضیح !
آره می تونم ببرم. یعنی بردمش، اما وقتی می خوام از اطلاعاتی که درونش ریختم استفاده کنم، با سیستمهای دیگه نمی شناسه
یعنی وقتی می بری اش روی حالت data storage و وصلش می کنی به کامپیوتر ، کامیپوترها اینو بعنوان یه removable drive نمی شناسن ؟ (توی قسمت my computer نمیاد ؟) ...
روی دستگاه خودت چطور ؟ ...
همینطوره که گفتی ...
با کامپیوتر خودم می شناسه
cell_phone
11-10-2007, 07:08
سلام دوست عزيز بايد حتما تو حالت استورج باشه كه وصل ميكني
اگه اينطوريه رو چند تا كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين چي ميشه يا نرم افزارش رو از كامپيوترت پاك كن بعد امتحان كن در ضمن حالت خاموش شدن اتوماتيكش رو افزايش بده زمانش رو
رو حالت استورج هست
رو کامپییوتر های دیگه هم امتحان کردم، جواب نداده.
کارهایی رو هم که گفتین، انجام میدم ...خبرشو میدم
دقیقا وقتی وصلش می کنی به PC های دیگه ، چه پیامی میده ؟ ... میگه " unknown device " ؟ ... دقیقا چی میگه ؟ ... اصلا پیامی نمیده ؟ ...
الان برنامه های مرتبط با دستگاه رو پاک کردم و دستگاه رو با حالت استورج می شناسه.
اما به سیستمهای دیگه که میزنم، Unkonwn… رو میده
شاید بد نباشه که firmware اش رو اپدیت کنی ... احتمالا مشکلت حل بشه ...
لینک دانلود firmware : (گزینه اول رو از اون صفحه انتخاب کن)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمایی (البته احتمالا خودت بلدی) : این فایل رو دانلود کن و بعدش دستگاهت رو وصل کن به PC و بعدش این فایل رو اجرا کن ... خودش همه کارا رو اتوماتیک انجام میده ... حواست باشه که از داده های روی دستگاه backup بگیری ، چون پاک میشن ...
آره بلدم
ولی وقتی اومدم دانلود کنم، درست همون برنامه ای بود که خودمم داشتم
حالا بازم دانلود کنم؟!
راستــــی !!
الان دستگاهو به یکی از سیستمهام وصل کردم، Found New Hardware رو نشون داد. اما بازم درایورش رو می خواد ...
سلام دوست عزيز بايد حتما تو حالت استورج باشه كه وصل ميكني
اگه اينطوريه رو چند تا كامپيوتر ديگه هم امتحان كن ببين چي ميشه يا نرم افزارش رو از كامپيوترت پاك كن بعد امتحان كن در ضمن حالت خاموش شدن اتوماتيكش رو افزايش بده زمانش رو
یه گزینه داره بنام Removable Disk. پیداش کردم و دستگاهو زدم به کامپیوتر...
درست شد!
ممنون از همگی
farbod123
12-10-2007, 12:42
آره بلدم
ولی وقتی اومدم دانلود کنم، درست همون برنامه ای بود که خودمم داشتم
حالا بازم دانلود کنم؟!
راستــــی !!
الان دستگاهو به یکی از سیستمهام وصل کردم، Found New Hardware رو نشون داد. اما بازم درایورش رو می خواد ...
موقعي كه Found New Hardwareرو نشون داد ازcontrol paneنصبش كردي؟؟؟:40:
مشکل حل شده ... !
مرســـــی
یه گزینه داره بنام Removable Disk. پیداش کردم و دستگاهو زدم به کامپیوتر...
درست شد!
ممنون از همگی
من صفحه پیش گفته بودم که باید ببری اش توی اون حالت :
منظورم اینه که آیا می تونی دستگاهت رو ببری توی حالت data storage ؟ .. یعنی حالتی که مثل یه کول دیسک عمل کنه ... یادت باشه خودت باید ببری اش توی اون حالت ...
بهرحال خوبه که درست شد ...
تشكــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــري
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.