ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : photo gallery در html

tohidi
08-10-2007, 10:49
با سلام
من در فرونت پيج 2003 يك photo gallery درست كرده ام ولي نمي دانم در html چگونه به تك تك عكسهاي آن لينك جداگانه بدهم من برنامه هايم را در html مي نويسم
photo gallery چندين فايل تشكيل مي دهد كدام فايل را بايد به برنامه html معرفي كنم

tohidi
08-10-2007, 13:12
چرا هيچ كس جواب مرا نمي دهد حالا كه مبتدي هستم و سئوالاتم پيش پا افتاده است بايد برم بميرم

DaRiOuShJh
09-10-2007, 01:25
دوسته عزیز این چه حرفیه:10: شما عزیزه دله برادرید

من خودم استفاده از امکاناته فرانت پیج رو در این ضمینه پیشنهاد نمیکنم
بهتره برایه درست کردنه آلبومه عکس از کدهایه آماده یه css و javascript استفاده کنید
هم راحت ترن، هم کم حجم تر، و نه به ساپورته سروره شما احتیاج دارن

در این ضمینه هم قبلا بحث شده یه سرچه کوچیک همین تالار رو بزنید پیدا میکنید یه چند تایی...:12:

tohidi
09-10-2007, 08:52
با سلام و تشكر از اينكه جوابم را داديد
ولي در سرچ چي بنويسم آخه من اصلا css و java بلد نيستم
من فقط كمي فرونت پيج با خيلي كمتري اچتمل بلدم

DaRiOuShJh
09-10-2007, 17:50
OK
اصلا سخت نگیرید
خیلی راحته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سر به اینجا ها بزنید
گزینه هایه خوبی هستن
هر کدوم رو که خوشتون اومد اگه مشکلی با قرار دادنش داشتید اینجا بزارید تا ...
اینجا تنها نمیمونید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی:12:

tohidi
10-10-2007, 09:21
خيلي ممنونم كه كمكم مي كنيد
اگر امكان دارد آدرس آموزش css يا java به زبان فارسي كه براي همين مشكل مي باشد برايم معرفي كنيد
چون من تا وقتي خودم چيزي نفهمم كپي برداري بهم مزه نمي دهد
همين آدرسي كه شما فرموديد را استفاده كردم
در كد چنين معرفي شده كه عكس كوچك است اگر over شود بزرگنمايش هم مي آيد ولي در صفحه من عكس از اول يكي كوچك يكي بزرگ مي آيد و با over اصلا كاري ندارد

DaRiOuShJh
10-10-2007, 14:27
خيلي ممنونم كه كمكم مي كنيد
اگر امكان دارد آدرس آموزش css يا java به زبان فارسي كه براي همين مشكل مي باشد برايم معرفي كنيد
چون من تا وقتي خودم چيزي نفهمم كپي برداري بهم مزه نمي دهد
همين آدرسي كه شما فرموديد را استفاده كردم
در كد چنين معرفي شده كه عكس كوچك است اگر over شود بزرگنمايش هم مي آيد ولي در صفحه من عكس از اول يكي كوچك يكي بزرگ مي آيد و با over اصلا كاري ندارد

خواهش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه من خودم منبعه کامله فارسی در این ضمینه سراغ ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون دو تا صفحه ای هم که بهتون معرفی کردم حالت هایه مختلفی رو دارن اونیکی ها رو هم ببینید خوشتون میاد از یه کدومشون...

اگر شما به HTML آشنایی داشته باشید تا حدودی اینا هم اکثرا خیلی فرق ندارن و میشخ ازشون سر در آورد
+ اینکه هر کدوم توضیحاتی در داخله خوده کد هم دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]