مشاهده نسخه کامل
: چطوری میشه یکبار برای همیشه Add-on در مرورگر FireFox نصب کرد
من برنامه مرورگر FireFox دارم. باید بعد از هر بار نصب دوباره Add-on رو از سایت دانلود کنم. میخواستم ببینم راهی نیست که بشه یک بار که اون رو دانلود کردم. برای همیشه همراه برنامه باشه . یعنی اینکه بعد از اینکه هر بار ویندوز رو نصب کردم و برنامه رو هم نصب کردم دیگه نیازی به دانلود کردن Add-on نداشته باشه. و خودش روی سیستم باشه. البته من مرورگر FireFox رو بدون نصب کردن دارم روی ویندوز اجرا میکنم (همون از روی نصب قدیمی) ولی باز هم Add-on روی اون نصب نیست. این Add-on ها کجا میرن نصب میشن
ممنون
من برنامه مرورگر FireFox دارم. باید بعد از هر بار نصب دوباره Add-on رو از سایت دانلود کنم. میخواستم ببینم راهی نیست که بشه یک بار که اون رو دانلود کردم. برای همیشه همراه برنامه باشه . یعنی اینکه بعد از اینکه هر بار ویندوز رو نصب کردم و برنامه رو هم نصب کردم دیگه نیازی به دانلود کردن Add-on نداشته باشه. و خودش روی سیستم باشه. البته من مرورگر FireFox رو بدون نصب کردن دارم روی ویندوز اجرا میکنم (همون از روی نصب قدیمی) ولی باز هم Add-on روی اون نصب نیست. این Add-on ها کجا میرن نصب میشن
ممنون
باید از افزونه ها یک پشتیبان بگیرید که این مشکلات پیش نیاد
اینجا یه سری بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید از افزونه ها یک پشتیبان بگیرید که این مشکلات پیش نیاد
اینجا یه سری بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقاي شاهوند
توي اون صفحه وجود نداشت كه ادرس داده بوديد
اگه توي اون تاپيك هست تا بريم بگرديم
اگه هم ميتونين آدرس دقيقتر بدين ممنون
سلام آقاي شاهوند
توي اون صفحه وجود نداشت كه ادرس داده بوديد
اگه توي اون تاپيك هست تا بريم بگرديم
اگه هم ميتونين آدرس دقيقتر بدين ممنون
بله حتما
#36 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با این اکستنشن میتونین یک Backup از اکستنش هاتون بگیرید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از همگی ممنون بخاطر کمکهایتون مخصوصا Shahvand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.