PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشرفته:ادغام بانک اطلاعاتی در برنامه اصلی

ghasembaghi
08-10-2007, 00:50
پیشرفته:ادغام بانک اطلاعاتی در برنامه اصلی
من یه برنامه با یه بانک اطلاعاتی نوشتم و میخوام اون را روی سی دی ارائه کنم منتها نمیخوام فایل بانک اطلاعاتی(mdb) و سایر فایلهای محتوایی برنامه از قبیل عکسهای مربوطه به صورت جداگانه روی سی دی دیده بشه.
چند نمونه قبلا دیدم که همه این فایلها را داخل یک فایل(مثلاdata.dat) ریخته و یا اصلا همه فایلها را توی فایل exe برنامه اصلی جاسازی کرده.
میخواستم ببینم چطور میشه این 2تا کار را انجام داد و آیا راهی برای دور زدن اون هست یعنی میشه اطلاعات را از اون فایل استخراج کرد.
یعنی اگه ما یه فایل exe یا یه فایل دیگه(مثلا dat) داشتیم که توی اون دیتابیس یه یه فایل تصویری یا هر فایل دیگه ای بود چطور میتونیم اون را استخراج کنیم
در ضمن در مورد فایلهای exe برنامه ای مثل resource hacker جواب نمیده

morteza76
08-10-2007, 02:06
می تونی از برنامه های ناپدید کننده استفاده کنی.
در این حالت هیچکدوم از فایلها از طریق سیستم عامل دیده نمی شوند و تنها از طریق مسیر اصلی خودشون یا برنامه مادر قابل اجرا می باشند. یا به نوعی وجود دارند ولی ما اونا رو نمی بینیم. فکر نکنی Hidden خود ویندوز رو می گم.
(:...:)

_H2_
08-10-2007, 15:59
سلام
رمز گذاری قوی با پسورود و عدم اشاره مستقیم به رمز در سورس کد (که معمولاً خوب است و دیگر وجود فایل زیاد مهم نخواهد بود)

جا دادن mdb در داخل EXE که زیاد جالب نیست و باید قبل از استفاده بانک را Extract کنید فقط هم شرایط ReadOnly دارید.

تغییر پسوند فایل mdb و گول زدن افراد فضول!

می تونی از برنامه های ناپدید کننده استفاده کنی.
در این حالت هیچکدوم از فایلها از طریق سیستم عامل دیده نمی شوند و تنها از طریق مسیر اصلی خودشون یا برنامه مادر قابل اجرا می باشند. یا به نوعی وجود دارند ولی ما اونا رو نمی بینیم. فکر نکنی Hidden خود ویندوز رو می گم.
(:...:)یک Hidden داریم و یه SystemHidden و هز دو قابل دیدن هستند ولی عمولاً افراد فقط Hidden را میدانند و به ظاهر فایل های SystemHidden دیده نمیشوند!
این برنامه ها هم گمان کنم همین کار مسخره را انجام میدهند که ارزشی ندارد.

omid_safari
09-10-2007, 18:55
در جواب دوستمون باید بگم که نوع دیگری از hiden وجود دارد و morteza76 درست گفتند.
شما میتونید از نرم افزار مخصوص اینکار که فایلها رو بر روی cd مخفی میکنه استفاده کنید .

morteza76
09-10-2007, 21:32
Download CD Secure v 2.0
به وسيله اين برنامه ميتونی تمامي اطلاعات سي دي را مخفي كني تا تنها از طريق برنامه قابل اجرا باشه.(به هیچ وجه نمیشه فایل ها رو دید)
FileSize:1.58MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ghasembaghi
12-10-2007, 01:58
ممنون از همه تون
ولی من به طور خاص این روشی که گفتم کارش دارم.
راستی در مورد قسمت دوم سوال من کسی جوابی نداره
اگه ما یه فایل exe یا یه فایل دیگه(مثلا dat) داشتیم که توی اون دیتابیس یه یه فایل تصویری یا هر فایل دیگه ای بود چطور میتونیم اون را استخراج کنیم
در ضمن در مورد فایلهای exe برنامه ای مثل resource hacker جواب نمیده

morteza76
12-10-2007, 17:17
فکر نکنم راهی وجود داشته باشه.

_H2_
15-10-2007, 10:30
سلام

اگه ما یه فایل exe یا یه فایل دیگه(مثلا dat) داشتیم که توی اون دیتابیس یه یه فایل تصویری یا هر فایل دیگه ای بود چطور میتونیم اون را استخراج کنیم
منظورتان چیست؟
یعنی خود تصویر را در سلولس از جدولی از بانک ذخیره کرده اید؟؟؟؟؟
جواب این سوال به زبان برنامه نویسی تان هم مربوط میشود، اگر منظورتان همان بالایی باشد که گفتم و زباننتان دات نت باشد میتو.ان کد بگذارم ...