ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ایجاد یک درایو ناخواسته !!

Mr.Lover
07-10-2007, 16:50
سلام
مدتی قبل برای اجرای یک بازی روی سیستم مجبور شدم که یک درایور مجازی با نرم افزارهای همراه بازی درست کنم بعد از مدتی این بازی رو پاک کردم به اضافه نرم افزارهای ساخت درایو مجازی .
و درایو مجازی با نام "Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device" رو Unistall کردم.
حالا هر وقت کامپیوتر را روشن می کنم یا Restart می کنم دوباره همین درایو درست می شه!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی کار کنم؟

TEC
08-10-2007, 00:12
اول یه دور سیستم ری استور کن..
اگه درست نشد، دیگه فکر کنم تنها راه نصب مجدد ویندوزه..

nightmare
08-10-2007, 00:25
چندتا راه داری ببین کدوم به کارت میاد:

1 . اون برنامه درایو مجازی رو مجدد نصب کنی ، و اگه خودش تونست درایو مجازی رو که ساخته پیدا کنه ، اونو Unmount و Disable کنی تا بره .
( در واقع شما باید همین کار رو اول می کردید ولی شما برنامه رو پاک کردین و بعد به صورت دستی رفتین که اون درایو رو Uninstall کنید )

2 . اگر راه اول جواب نداد ، توی همون عکسی که قرار دادی ،از بالا وارد قسمت General شو و در پایین کادر قسمت Device usage : اون رو به حالت Don't Use this device - disable در بیار .

تا بعد ...

winxp
08-10-2007, 00:51
چندتا راه داری ببین کدوم به کارت میاد:

1 . اون برنامه درایو مجازی رو مجدد نصب کنی ، و اگه خودش تونست درایو مجازی رو که ساخته پیدا کنه ، اونو Unmount و Disable کنی تا بره .
( در واقع شما باید همین کار رو اول می کردید ولی شما برنامه رو پاک کردین و بعد به صورت دستی رفتین که اون درایو رو Uninstall کنید )

2 . اگر راه اول جواب نداد ، توی همون عکسی که قرار دادی ،از بالا وارد قسمت General شو و در پایین کادر قسمت Device usage : اون رو به حالت Don't Use this device - disable در بیار .

تا بعد ...

سلام دوست عزیز

بهترین راه رو گفتن

تایید میشه

موفق باشین

:11:

javadshahvand
08-10-2007, 10:10
از تو device manager درایو مجازی رو disable کن