ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار دادن قسمتی از سایت دیگر در سایت

vahooli
07-10-2007, 15:00
سلام دوستان.

یه سوال داشتم این که اگه بخواهیم قسمتی از یک سایت را که مربوط به سایت دیگری هست و خود به خود آپدیت میشود را توی سایتمون بذاریم باید چیکار کنیم؟
اگه میشه یه آموزش کامل بگید و اگه بتونید مثالی هم بزنید ممنون میشم.:46:

peyman1987
07-10-2007, 16:51
یه جیکه جستجو میکردین میدیدن که بحث شده و به این نتیجه رسیده که نمیشه.

البته اگه فقط بخواین با اخبار این کار رو بکنین میشه از Rss استفاده کرد.

vahooli
07-10-2007, 21:43

آخه من دیدم شده ! مثلا شما برید سایت آفتاب می بینید که هواشناسی شهراشا مستقیما از سایت هواشناسی ایران گرفته !

DaRiOuShJh
08-10-2007, 00:14
بستگی به صفحه ای داره که میخواید تو صفحه تون قرار داده بشه
منظورم استفاده از Iframe هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

darvish1900
08-10-2007, 03:34
دوست عزیز اگه هواشناسی باشه به صورت کد و پلاگین. اما اگه شما بخوای تو سایت یا وبلاگت یک صفحه اینترنتی رو نشون بدی با یکی کد عادی میتونی این کار و بکنی

darvish1900
08-10-2007, 03:36
این هم کدش نگی نذاشتی. تو فورنت پیج بذارش و هر آدرسی رو دوست داری توش بده

<p>
<iframe frameborder="0" name="I1" src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" style="height: 146px; width: 403px" class="style74" id="I1">
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.</iframe>

</p>

peyman1987
08-10-2007, 10:44
دوستان اینجوری نتیجه پردازش صفحه داخل سایت قرار میگیره. درواقع تمام پردازشها داخل سرور دوم انجام میشه و نتیجه صفحه به ما میرسه. ولی اینجوری که من فهمیدم ایشون میخوان فایل رو از سرور دیگه اینکلود کنن.

vahooli
08-10-2007, 12:54
ببینید دوستان منظور من اینه که من بخوام یه قسمتی از سایت دیگه ای را بذارم توی سایت خودم . نه اینکه بخوام کل سایت بذارم یا نه اینکه بخوام فایل بذارم شما به این دوتا لینک برید شاید منظورما بهتر متوجه شید.مثلا من می خوام اون سایتا نمایش داده شه توی سایتم اما لوگو و یه سری از قسمتای سایت اصلی نباشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

darvish1900
08-10-2007, 17:43
احتمال زیاد سایت آفتاب داره از کد جاوا اسکریپ استفاده میکنه تو سورس صفحه ش چیزی پیدا نکردم. باز باید به دقت بگردم.

vahooli
08-10-2007, 19:15
احتمال زیاد سایت آفتاب داره از کد جاوا اسکریپ استفاده میکنه تو سورس صفحه ش چیزی پیدا نکردم. باز باید به دقت بگردم.

ایول شما منظورما متوجه شدی! دیدی دقیقا اومده فقط اون قسمت سایتا گذاشته و خود به خود هم همزمان با سایت اصلی آپ میشه ! ممنون میشم اگه فهمیدی بگی:46:

vahooli
09-10-2007, 23:18
خبری نشد؟؟؟

mohcenr
25-10-2011, 18:06
آقا اگه خبری شد یا چیزی پیدا کردی ما رو خبر کن.

kindoi
12-06-2013, 10:58
منم این کد رو میخوام با زبان #C
خواهشا اگه میونید دریغ نکنید

tabriz-info
12-06-2013, 13:30
دوست عزیز توی html یه کد frame داریم که قسمت از سایت دیگه رو روی سایت شما نشون میده

ولی اونیکه شما مثال زدید با استفاده از java , jquery نوشته میشه

مثلا من خودم یکی نوشتم میتونید از این سایت ببینید هواشناسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هواشناسی از یک سایت معتبر مثل یاهو یا weather یا هر هواشناسی معتبر که یک خروجی به developer ها میده که معمولا به صورت xml است و ما از خروجی استفاده میکنیم و یکی درست میکنیم

kindoi
13-06-2013, 10:08
سایتتون خیلی خوشگل بود, آورین

anvar.net
13-06-2013, 21:19
راه اصولی برای این جور مسائل استفاده از وب سرویس هاست. عملا چیزی به اسم Frame در کار نیست. سایت های اصلی خدماتی رو به سایر وب سایت ها ارائه میدن که به وب سرویس معروفند, شما در صورتی که متدهای این وب سرویس رو بدونید می تونید با فراخوانی متدها و ارسال ارگومان های مورد نیاز (مثلا در مسائل هواشناسی میتونه طول و عرض جغرافیایی یا نام شهر خاصی باشه) در سایت خود نتیجه برگشتی رو که به صورت XML (XML تکنولوژی مستقل از پلت فرم و فریمورکه, به همین دلیل برای تبادل داده بین سیستم های مختلف بهترین گزینه است) هست در وب سایت خودتون نشون بدید. یا اصلا می تونید همچنین وب سرویسی را خودتان طراحی و متدهای اون رو در اختیار سایر افراد قرار بدید. یه ویدئو مربوط به Asp.net در سایت یوتیو*ب هست که می تونه مفید باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*tube.com/watch?v=jK-cWZQqeJw ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*tube.com/watch?v=jK-cWZQqeJw)

این لینک هم میتونه مفید باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidshsh
14-06-2013, 01:59

ای خدا خیرت بده
یه توضیح میدی چه جوری؟
الان من می خوام اخبار این صفحه رو تو سایتم قرار بدم
RSS هم داره
الان من باید دقیقا چه کار کنم اگه بخوام اخبار روزانه ی این سایت ر در سایت خودم قرار بدم؟ میشه توضیح بدید؟