ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخشش دانش‌آموزان ايراني در المپياد جهاني نجوم!

Mohammad Hosseyn
07-10-2007, 14:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]افتخارآفرينان تيم هشت نفره المپياد نجوم جمهوري اسلامي ايران با كسب سه مدال طلا و پنج مدال نقره به رتبه اول بخش «سينيور» دوازدهمين المپياد دانش‌آموزي نجوم دست يافتند.
بهزاد صولتيان، مدير روابط عمومي باشگاه دانش‌پژوهان جوان با اعلام اين مطلب به خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: الهه سادات نقيب، فراز عنايتي و سيد اميرسادات موسوي از اعضاي اين تيم به مدال طلا و آرش دليجاني، علي رضا اسكندري، آناهيتا خليل‌زاده و رضا منتظري نمين و سيد علي حامد موسويان به مدال نقره اين دوره از المپياد جهاني نجوم كه در اوكراين برگزار شد، دست يافتند.
وي خاطرنشان كرد: سيد اميرسادات موسوي، علاوه بر كسب مدال طلاي اين رقابت‌ها بالاترين نمره مسابقات را نيز كسب كرد.
صولتيان درباره رتبه تيمي جمهوري اسلامي ايران در دوازدهمين المپياد دانش‌آموزي نجوم گفت: تيم ايران در رده سينيور (زير 17 سال) به رتبه اول جهان دست يافته و پيش‌بيني مي‌شود كه در كل دو رده( زير 17 سال و زير 15 سال) نيز به رتبه اول دست يافته باشد كه نتيجه دقيق پس از بررسي نتايج متعاقبا اعلام مي‌شود.
به گزارش ايسنا، دوازدهمين المپياد جهاني نجوم در روزهاي 29 سپتامبر تا 7 اكتبر (7 تا 15 مهرماه) در كشور اوكراين برگزار شد.
تيم المپياد نجوم جمهوري اسلامي ايران در يازدهمين المپياد دانش‌آموزي نجوم كه آبان ماه سال گذشته با حضور 80 دانش‌آموز از 19 كشور جهان در شهر Bombay هند برگزار شد، با كسب يك نشان طلا، دو نشان نقره و دو نشان برنز به مقام سوم جهان دست يافته بود.

منبع : هوپا .

Mr.Shaibow
12-10-2007, 23:53
خوب یه خلاصه نامه ای از این بچه ها براتون می ذارم "از این هم که خیلی سرم شولوغه و نمی تونم پست بدم عذر می خوام"
1-خانم الهه سادات نقیب: 5 سالی می شه که نجوم می خونه . از دوره ی دوم وارد المپیاد شد و در رقابتی تنگاتنگ با آرش دلیجانی تنها در امتحان فاینال نمره ی اول را بدست اورد . امسال هم نتونست در دوره مثل قبل ظاهر بشه ولی طبق عادت جهانی طلا اورد
2- آقا آرش دلیجانی : از سال اول دبیرستان حدودای آبان تاره نجوم رو شروع کرد . ولی مثل برق توننست که به بهترین شکل اونو یاد بگیره . در دوره ی امسال هم در کل دوم شد بعد از امیر سادات موسوی. ولی او هم طبق عادت سال پیش نقره شد
3-امیر سادات موسوی:سوقات نجوم همدان که الحق که کارش درست بود . فکر کنم همین قدر کافی باشه بدونین
4- فراز عنایتی : عاشق لینکین و راک 3 سال پیاپی در المپاد مرحله دوم قبول شده بود ولی فقط امسال تونسته بود که طلا بیاره از ساری
4- آناهیتا خیلیل زاده : از کرج و هم مدرسه ای خانم نقیب . ایشون در عین ناباوری طلا گرفت و وارد تیم شد چیز زیادی ندارم که بگم
5-علی حامد موسویان : از اول هم ما سر این آقا بحث داشتیم چون ایشون کاملا فیزیک خونده بود و اثبات کرد که فیزیک حرف اول رو می زنه ایشون حتی نمی دونست که نمودار اچ آر چیه
6- آقا رضا منتظری :شطرنج باز زبر دست که حل کننده ی مسائل دشوار بود . خلاصه بگم کارش درست بود و در واقع نماینده ی دوم مفید 2 در مسابقات جهانی بود
7- علی رضا اسکندری : هیچی در موردش نمی شه گفت جز این که پسر خوبی بود

*PiNk PaNTHeR*
12-10-2007, 23:54
بهشون تبریک میگم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ADRIEN
13-10-2007, 00:00
منم تبريك ميگم

مرتضی nvcd
13-10-2007, 03:49
تبریک.تبریک

اگه با هاشون هنوز در ارتباطی از طرف ما سلام برسون و بگو بهشون افتخار می کنیم.

Mr.Shaibow
13-10-2007, 18:01
در ارتباط که هستم
100 بار هم به همشون تبریک گفتم
حالا چون شما می گین چند بار دیگه هم تبریک می گم
راستی هرکی کاری با این بچه ها داشت مثلا سوالایی مانند چی شد که نجوم خوندی و از این قبیل حتما پست شخصب بفرسته چون زیاد من دیگه نمیام تو این فوروم "اگه بشه دارم یه جای دیگه یه فوروم توپ نجوم می سازم هنوز کار داره " که تو این فوروم خدا های نجوم مدیرند مثل علی رضا وفا یا دکتر می ترابی "دکترو نمی دونم هنوز بهش نگفتم"
فعلا...