مشاهده نسخه کامل
: طبق تجربه شخصي تون بگيد كه كدوم آنتي ويروس كمترين سايز آپديت رو داره؟
حتما مي دونيد كه پايين بودن سايز آپديت براي آنتي ويروسها براي ما ها كه تو ايران زندگي مي كنيم خيلي مهمه.
طبق تجربه شخصي تون بگيد كه كدوم آنتي ويروس كمترين سايز آپديت رو داره؟
سلام
Dr.Web کمترین حجم آپدیتها را دارد حجم آپدیتهای ان معمولا در حد چند کیلوبایت است .هرچند در انتخاب
آنتی ویروس آنچه مهم است قدرت شناسایی ویروسها و توانایی پاک کردن آنها و سرعت به روزرسانی
است و سایر موارد را باید پس از در نظر گرفتن این شروط اساسی سنجید و حجم آپدیت نباید معیاری
برای انتخاب آنتی ویروس باشد چون :
1.حجم آپدیتها بسته به تعداد نمونه های اضافه شده فرق می کند یعنی هر چه تعداد نمونه های اضافه شده بیشتر
باشد حجم بیشتر است ناگفته پیدا است هر چه تعداد نمونه های اضافه شده به دیتابیس بیشتر باشد بهتر است .
2.حجم آپدیتها بسته به فواصل آپدیت هم فرق می کند یعنی آنتی ویروسهایی که مانند کاسپرسکی به فواصل کمتر
آپدیت می کنند حجم آپدیت در هر بار ممکن است کمتر از آنتی ویروسهایی باشد که فواصل آپدیت آنها بیشتر است در این
حالت ممکن است حجم کلی آپدیت یکسان باشد.
حتی با وجود پهنای باند پایین اینترنت برای اکثر کاربران ایرانی حجم آپدیتهای اکثر آنتی ویروسها اگر روزانه انجام
شود هیچ وقت آنقر زیاد نیست که باعث مشکل شود من فکر نمی کنم دانلود روزانه حداکثر 500 کیلوبایت
( حجم آپدیت روزانه اکثر آنتی ویروسها از این هم کمتر است ) حتی برای کسانی که کمترین پهنای باند را دارند
مشکلی ایجاد کند چون حتی با سرعت دانلود 2 کیلوبایت در ثانیه آپدیت روزانه آنتی ویروس کمتر از 5 دقیقه طول
می کشد.مشکل این جا است که متاسفانه اکثر کاربران عزیز اهمیت موضوع آپدیت آنتی ویروسشان را نمی دانند و
دانلود حتی مقادیر کم آپدیت روزانه برایشان خسته کننده است در حالی که اکثر این دوستان به راحتی و بدون مشکل
مثلا یک آهنگ جدید برای موبایل را با حجمی معادل این یا حتی بیشتر دانلود می کنند.البته این را هم باید در نظر
داشت که مشکل بعضی از آنتی ویروسها ( به ویژه انواع رایگان ) این است که سرورهای آپدیتشان سرعت کافی
ندارد در این موارد حجم آپدیت مهم نیست چون ممکن است حتی دانلود چند کیلوبایت هم تبدیل به کار با اعمال شاقه
شود .
من از همه نظر Kaspersky Internet Security رو به شما پیشنهاد می کنم
طبق نظر شخصي خودم كسپر پايين ترين سايز آپديت ها رو داره...حتي اگر مدت زيادي آپديت نشه بازهم آپديتش خيلي كم و سريعه....
فقط مي خواستم نظر دوستان رو بدونم....
Lovelyman
07-10-2007, 14:13
البته چون من تقريبا روزي دوبار آپ ميكنم زدم نود32 ولي به قول vtn بستگي به فواصل دان داره!
ولي به نظر من نود32 هم رم كمي استفاده مي كنه و هم اندازه ي اپديت هاش كم تر از كاسپراسكاي هست.
بهتره اينم بگم كه از نظر كوچك بودن پاندا از همه بد تره.
ebicross
10-11-2007, 23:57
Nod32 تقریبا روزی 3 آپدیت کم حجم 40 کیلوبایتی میزاره ولی اولین آپدیتیش 5 مگ هست.
البته به ورژن و فواصل هم بستگی داره.
Behroooz
11-11-2007, 11:08
نود 32 از همه كمتره . امتحان كن ميبيني .
البته نود 32 آنتی ویروسی هست که خیلی کم سیستم رو درگیر خودش میکنه (منابع مورد استفاده اش کمه)و آپدیتش هم خیلی وقت گیر نیست ولی از نظر امنیتی بهترین نیست. و در کل باید گفت که امنیت با سرعت رابطه عکس دارند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.