ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوري رتبه بهتري تو گوگل داشته باشم؟

mi.graphist
06-10-2007, 17:24
سلام.من يه سايت دارم كه مطالب بدك نيست.ولي خوب چون تازه تاسيس هست گوگل هنوز نشناختتش!!چيكار كنم كه اول بشناسه بعد رتبه خوبي بدست بياره.ضمنا من آدرسم رو تو گوگل add كردم.ممنون ميشم راهنماييم كنيد

mi.graphist
07-10-2007, 14:46
جوابـــــــــــ!

my friend
08-10-2007, 05:29
قبلا بحث شده...
حتما از این صفحه استفاده کن: ( البته اگه میخوای زودتر به نتیجه برسی! )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash66_2m
08-10-2007, 06:06
سلام.من يه سايت دارم كه مطالب بدك نيست.ولي خوب چون تازه تاسيس هست گوگل هنوز نشناختتش!!چيكار كنم كه اول بشناسه بعد رتبه خوبي بدست بياره.ضمنا من آدرسم رو تو گوگل add كردم.ممنون ميشم راهنماييم كنيد

می تونی وبلاگ هایی که دارای محتوای خوبی هستند و از تعداد بازدید کنندگان خوبی برخوردار هستند رو پیوندهای وبلاگ خودت add کنی.ولی نباید انتظار داشته باشی یکی و دو روزه وبلاگ شما در سطح خوبی قرار بگیره.من هم چنین کاری واسه اینکه تو لیست google باقی بمونه کردم که خوب هم جواب داد.در ضمن در وبلاگ من در قسمت آرشیو یه توضیحاتی در مورد سایت خوب که می تونی آدرس وبلاگتون رو اونجا add کنی دادم امیدوارم به درد بخوره.
موفق باشید.
آدرس وبلاگ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:20:

DoNkHoWaN
09-10-2007, 11:00
می تونی وبلاگ هایی که دارای محتوای خوبی هستند و از تعداد بازدید کنندگان خوبی برخوردار هستند رو پیوندهای وبلاگ خودت add کنی.ولی نباید انتظار داشته باشی یکی و دو روزه وبلاگ شما در سطح خوبی قرار بگیره.من هم چنین کاری واسه اینکه تو لیست google باقی بمونه کردم که خوب هم جواب داد.در ضمن در وبلاگ من در قسمت آرشیو یه توضیحاتی در مورد سایت خوب که می تونی آدرس وبلاگتون رو اونجا add کنی دادم امیدوارم به درد بخوره.
موفق باشید.
آدرس وبلاگ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:20:

جای خوبی واسه تبلیغ وبلاگت پیدا کردی
ولی خوب تبادل لینک کردن اثر زیادی داره

darvish1900
09-10-2007, 12:48
یکی از راه های خوب استفاده از کلملات کلیدی می باشد.
بستگی به موضوع سایتتتون کلمات کلیدی و مهم را انتخاب کنید.و در صفحات سایت titel و .... قرار دهید

arash66_2m
20-10-2007, 17:18
جای خوبی واسه تبلیغ وبلاگت پیدا کردی
ولی خوب تبادل لینک کردن اثر زیادی داره

من اصلا قصد تبلیغ وبلاگم رو ندارم و نخواهم داشت.
چون که دلیلی برای این کارم ندارم.
فقط یه نمونه بود.