ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : zen v plus یا zen neeon 2

karoon
06-10-2007, 17:17
سلام.چندوقته قصدکردم یه پلیر بخرم..ظاهرا نظر دوستان اینه که creativeبگیرم.حالا میخوام بدونم از بین این دوتا کدوم یکی رو بگیرم بهتره؟ zen v plus یا zen neeon 2..بودجه من حدود 100هزار تومنه..راستش خودم مقایسه کردم..اختلاف چندانی ندیدم..اگه اساتید بیشتر راهنمایی کنن ممنون میشم:20:

seymour
07-10-2007, 12:34
creative گزینه بسیار خوبیه ... چون اولا کیفیت صداش عالیه ... ثانیا نسبت به قیمتی که داره حافظه بیشتری در اختیار میذاره ... ثالثا گارانتی خوبی داره و اکثر جاهای ایران هم گیر میاد ...

از بین این دو مدل zen v plus بهتره ، بخاطر کیفیت تصویر بهتر - طراحی بهتر - و احتمالا کیفیت صدای بهتر (هرچند در همه این زمینه ها اختلافشون زیاد نیست - اما بهرحال در همه این زمینه ها ، v plus بهتره)

karoon
11-10-2007, 17:41
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز.منتظر راهنمایی دیگر دوستان هستیم:20:

karoon
25-10-2007, 23:14
سلام دوباره..ممنون از راهنماييهاي كامل seymourعزيزوسوالات بجا و مناسب شرلوك هلمز :10: ( توي اين تاپيك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
خلاصه به اين نتيجه رسيدم كه بهترين انتخاب من توي كل پليرها با اين بودجه zen v plus هست..يه 2 گيگ از تهران سفارش دادم 100هزارتومن..كيفيت ضبط و پخش عالي.. امكانات كافي..كم حجم و سبك و راحت و شيك:40: ..اما مشكلاتم:
1- با وصل كردن به كامپيوتر ، پلير روشن ميشه كه نميخوام اين اتفاق بيفته.
2- چطور ميتونم آهنگهام رو بصورت پوشه هاي مجزا روي پلير داشته باشم؟(مثلا هر خواننده يه پوشه جدا)
3- آيا هر فرمت تصويري رو ميتونم بهش منتقل كنم؟آخه يه نرم افزار همراهش هست اما توي تبديل فايلهاي Dat ،يه Error ميده!!
4- گارانتيش شاب هست.ميشه بهش اطمينان كرد؟
به اميد پاسخ سريع و صريح اساتيد:11:

seymour
26-10-2007, 11:20
1. طبیعتا اون اتفاق میفته ، چون ولتاژ رو که می گیره روشن میشه ... می تونی بذاری اش روی حالتی که اتوماتیک خاموش بشه بعد از چند دقیقه بیکاری (idle shutdown)

2. اگه تگ های آهنگها مرتب بشه (یعنی وقتی properties می گیری ، توی قسمت artist اسم خواننده باشه) می تونی .... من خودم هر آهنگی که می گیرم همیشه تگ هاش رو مرتب می کنم ... اما اگه می خوای فولدربندی ات مثل روی کامپیوتر باشه ... می تونی خیلی ساده از طریق نرم افزار مخصوصش ، هر فولدری رو تبدیل کنی به یه playlist و بعدش اسم اون playlist رو به اسم اون خواننده بذاری و خلاص ...

3. خب dat رو بعنوان فرمت تصویری حساب نمی کنه ... شما پسوندش رو به mpeg تغییر بده ببین درست میشه یا نه ... طبیعیه که اون نرم افزار ، هر فرمتی رو بعنوان ورودی قبول نکنه ...

4. شاب به نوعی بهترین گارانتی creative هستش ...

karoon
31-10-2007, 00:14
جواب سوالات بالا رو گرفتم..ممنون از seymour مثل هميشه..اما هنوز مشكلم با فايلهاي تصويري حل نشده..هر فرم تصويري ميخوام وارد دستگاه كنم ايراد ميگيره!!!:41:

seymour
31-10-2007, 10:42
همونطور که گفتم نرم افزار converter اش فرمت های محدودی رو بعنوان ورودی قبول می کنه ... باید بری دنبال نرم افزارهای دیگه ... مثلا این :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

karoon
02-11-2007, 21:50
چشم..هر چي شما بگين..اما آخه نرم افزارش يعني هيچكدوم از اينها رو قبول نميكنه؟ Avi . Dat .Mpg؟پس چي قبول ميكنه؟بد جوري گير افتادم..حتي نرم افزارش رو دوباره نصب كردم.اما فايده نداشت..
يه سوال ديگه..به اين پلير ميشه اسپيكر هم وصل كرد؟اسپيكري در حدي كه توي يه جمع مختصر بكار بياد.نه مثل مال كامپيوتر بزرگ و پرقدرت؟اصلا چنين چيزي پيدا ميشه تو بازار؟

seymour
03-11-2007, 12:17
والا این قضیه نرم افزارهای پشتیبان Mp3 player ها همیشه قدری دردسرسازه ... مثلا iriver اصلا نرم افزار رو همراه محصولش ارائه نمیده و باید خودت دانلودش کنی (که محدودیت های مشابهی هم داره) ... یا مثلا نرم افزار zvp که خودت گفتی ...

بهرحال اون برنامه ای که توی پست قبل گفتم رو حتما دانلود کن که dat و mpg و خیلی فرمت های دیگه رو هم ساپورت می کنه و از zvp هم که حمایت می کنه ...

در مورد قبول نکردن فرمت : محدودیت های برنامه اس و فکر کنم فقط wmv و یه گروه خاصی از avi (فکر کنم mpeg4) رو قبول می کنه ...

وصل کردن اسپیکر : بله - میشه ... کافیه که اون اسپیکر از خروجی هدفون دستگاهت ، سیگنال صدا رو دریافت کنه ... شما حتی اسپیکر کامپیوترت رو هم می تونی بهش وصل کنی ...

karoon
11-11-2007, 23:14
بابت نرم افزاري كه معرفي كردين ممنونم.چيزخيلي جالبيه تقريبا بكارم اومد...هنوز هم دارم روش كار ميكنم..كاش كركش رو هم گير مياوردي Seymour جان!!! خيلي شرمندم(:

seymour
12-11-2007, 16:52
شرمنده من وقت ندارم ... شما خودت با واژه های Daniusoft Video Converter و crack سرچ کن ... ایشالا جواب می گیری ... (فقط مواظب باش هر چیزی رو دانلود نکنی ... توی این سایت های کرک ، ویروس و اینا فراوون وجود داره... برو از کافی نت دانلودش کن !!!)

karoon
20-11-2007, 21:26
جستجو كردم.اگه جواب گرفته بودم كه مزاحم شما نميشدم استاد.راستش يا سايتهاي مربوطه بسته شده يا نگارشش با مال من فرق داره..باز هم ممنون از شما

seymour
21-11-2007, 12:42
این سایت رو چک کن ... یعنی عبارت Daniusoft Video Converter رو جستجو کن ... واسه ات سه تا نتیجه میاره که اولی اش اینه : Daniusoft Video Converter Fullversion Download ...

البته باید عضو بشی تا بتونی دانلود کنی ... ببین بدرد می خوره یا نه ...(هرچند به نظر پولی میاد - من وقت نداشتم چک کنم)

karoon
23-11-2007, 19:54
حالا سه سوال ديگه:
1-از پليرم چند روزي استفاده نكردم و ديديم كه خود بخود شارژش خالي شده.عاديه؟
2- Tag آهنگهايي رو كه روش ريخته بودم مرتب كردم اما وقتي دوباره به هارد برميگردونم(كه روي يه پلير ديگه بزنم) دوباره Tag هاش بهم خورده و برگشته به حالت اول؟چرا؟راه حلش؟
3- چطور ميتونم روي خود پلير همزمان صداي راديو رو ذخيره كنم؟
با سپاس

seymour
24-11-2007, 12:04
1. دقیقا چند روز ؟ ... چقدر شارژ داشت وقتی که گذاشتی اش کنار ؟ ... اگه مثلا یه هفته گذاشتی اش کنار و نصفه هم شارژ داشت ، عادی نیست ...

2. چطوری tagها رو مرتب کرده بودی ؟ ... از طریق explorer خود دستگاه ؟ ... باید روی فایل mp3 اصلی که روی PC هستش ادیت انجام بدی ، نه روی فایل های دستگاه ... اون اطلاعات رو فقط واسه خودش نگه میداره و به کسی نمیده ...

3. zvp این قابلیت رو نداره ... اتفاقا قبلا توی یکی از تاپیک ها مفصل بحث شد ...