مشاهده نسخه کامل
: مشاوره جهت خريد joystick شبيه ساز پرواز
hoseinsoft
06-10-2007, 14:35
سلام دوستان
نماز و روزهاتون قبول باشه من مي خوام يك جويستيك دسته خلباني براي كار با شبيه ساز پرواز 2004 بگيرم منتها اصلا نمي دونم كدوم مدلش خوبه و با شبيه ساز پرواز كاملا جور در مياد. فقط شنيدم بعضي از مدلاش ويبره داره و هنگامي كه دسته جويستيك رو به وسط مي ياريش هواپيما اصطلاحا level ميشه و همچنين مي خوام كه دسته گاز ونيز روش باشه به اضافه كليدهاي قابل برنامه ريزي ممنون ميشم راهنماييم كنيد مرسي باي
سلام ، به نظر من در شرایط فعلی Joystickهای Logitech در ایران از همه بهترند، مدل ویبره دار جالب نیست چون از گرانیش که بگذریم در حالت عادی منظورم وقتی که شما فرمانی به آن نمی دهید و جوی استیک در دستتان نیست Center نمی ایستد و آخرین حالتی که داشته را حفظ می کند این مسئله باعث میشه که هواپیمای شما به شکل ناخواسته منحرف شه و center کردن آن چه در جهت بالا/پایین و چه چپ/راست میشه مصیبت! :41:
اما از طرفی این جوی استیکها(لجیتک) در 3 محور کار میکنند یعنی روی محور سوم (خود دسته) میگردد که در سیمیلاتور نقش Rudderهای شما را دارد که بسیار مهم هستند (روی کیبرد میشه دکمه های 0 و Enter در قسمت Num ).
من خودم مدل X3D را دارم راضیم فقط عیبش اینکه Range بازی دسته گاز آن نسبت به سایر مدلهای این برند کمتره مگرنه حساسیت آن عالیه.
تاکید میکنم Logitech در بین دسته ها در سری متوسط ها قرار میگیره مگرنه جوی استیک های Microsoft و.... هستند که برای سیمیلاتور طراحی شدند و بعید می دانم در ایران باشه! و قیمت بسیار بالایی هم دارند.
hoseinsoft
06-10-2007, 17:36
آقا خيلي ممنونم دقيقا مدل مال شما چيه ميشه بفرماييد؟
Logitech Extreme 3D Pro - joystick
شرمنده ، به شکل خنده داری سایت Logitech برای من ف+ی+ل+ت+ر بود مجبور شدم لینک یکی از Reviewها رو بدم! راستی دکمه چند جهته وسط که خودش یک جوی استیک کوچیکه کارایی جالبی در سیمیلاتور داره با یک اشاره View شما عوض شده و براحتی به حالت اول برمی گرده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hoseinsoft
06-10-2007, 23:40
آقا دمت گرم همين رو ميخرم مرسي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.